Hae
Prime Life by Umppu

Millä piristää isää tulevana isänpäivänä? (alekoodi lukijoille)

Pian lähestyy isänpäivä ja se on päivä, mihinkä jokainen isä on oikeutettu. Meillä on aina ollut tapana isänpäivänä viedä aamupala isälle sänkyyn laulun kanssa ja lapset on askarrelleet  ihania hellyyttäviä lahjoja koulussa ja päiväkodissa. Isän rooli perheesä on tukipilari. Isin syliin voi aina mennä. Se on tuki ja turva. Mietin mitenkä voisin itse muistaa isää, rakasta aviomiestäni joka on kulkenut kanssani jo yli kymmenen vuotta yhteistä taivalta. Mikä on sellainen minkä hän näkee joka päivä ja muistaa kuinka tärkeä ihminen hän on perheelleen.

Rajala Pro Shopissa on nyt meneillään isänpäivä kamppanja. Sieltä voi tilata ihastuttavia kuvatuotelahjoja. Tilasin meille kotiin mustavalkoisen canvas taulun. Sille tulee paikka meidän makuuhuoneessa ja sitä voi ihastella heti herätessä. Olimme juuri lomalla ja halusin ikuistaa kameralla ihanan hetken, missä isä ja lapset kävelevät Santa Monicassa pitkin rantakatua. Reissu oli varmasti koko perheelle ikimuistoinen ja mikä parempaa, kun ikuistaa siitä taulu. Rajalan sivut on helppokäyttöiset ja taulun tilaaminen sujui mutkitta. Kannattaa valita tarkka kuva, että taulun kuvanlaatu on mahdollisimman hyvä.

Meillä on ennestään canvas tauluja kotona ja tämä sopii hyvin muiden kanssa yhteen. Taulun mustavalkoiset sävyt sopiva  skandinaaviseen värimaailmaan meidän kotona. Tuotteet tulivat nopeasti, mutta kannattaa silti olla ajoissa liikkeellä.

Mää oon aina välillä saattanut jopa hieman nalkuttaa siitä, kun miehillä (ainakin meillä) on hieman tapana levittää pitkin keittiön pöytää rahapussi, avaimet, latureita ja kaikkea mitä ikinä taskunpohjalta löytyy. Nyt niillekkin on oma paikkansa. Tyttäremme kuvalla varustettu kangaskassi on niin ihastuttava että se saa luvan kulkeä isän mukana töihin ja sielä voi säilöä kaikki tavarat ilman, että mikään hukkuu. Kuvatuotteet on ihana lahja ja ne säilyy ikuisesti. Jos innostuit niin voit tilata tuotteita täältä

Koodilla: RAJUMP17 saat  –25% kaikkiin kuvatuotteisiin, myös alennettuhin. Etu voimassa 29.10. saakka

 

Tuotteita on saatavilla paljon erilaisia ja aiemmin olemme tilanneet mukin lapsien kuvalla. Kuvatuotteet on varmasti mieluisa lahja jokaiselle isälle. Väri, muoto ja kokovaihtoehtoja löytyy valikoimista runsaasti. Lapset kasvavat hurjaa vauhtia ja varsinkin kuvissa sen huomaa. Kun lahjatuotteet saapuivat meille kotiin oli kaikki lapset ihan innoissaan ja Vivian oli jo omimassa kassia itselleen. Jouduin hieman toppuutteleemaan ja kertomaan moneen kertaan, että se on lahja isälle, mutta saat varmasti lainata sitä silloin tällöin.

-Umppu

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.