Haluatko voittaa kokkauskurssin Kari Kape Aihisen kanssa?
Varmaan olenkin puhunut useaan oteeseen omista kokkailutaidoistani, jotka ovat aika surkeat. Olen vasta aikuisena opetellut laittamaan ruokaa pikkuhiljaa. Moni ei varmaan usko että ensimäisen lapseni saatua googletin lihapullat, koska mulla ei ollut mitään hajua mitenkä niitä valmistetaan. Ainut minkä tuoksun sain keittöön aikaiseksi oli palaneenkäry. Ruoan laittamista ole nyt harjoitellut kohta kymmenen vuotta ja pikkuhiljaa olen siinä päivä päivältä parempi. Mun näpeistä taituu tällähetkellä kaikki perus kotiruoat, mutta on onni olla naimisissa todella hyvää ruokaa laittavan miehen kanssa. Meillä arkisin ruoka on saatava nopeasti pöytään, eikä silloi ole juurikaan aikaa pitkäaikaiseen valmistukseen. Meillä syödään paljon jauhelihaa kotona, koska se on helppo valmistaa ja lapset pitävät siitä. Mun salainen mauste on lähes kaikissa ruoissa mitä valmistan Maggi liemikuutiot.
Käytän niitä oikeastaan jokaiseen ruokaan mausteena, koska se on helppoa ja aina takuuvarma lupaus onnistumiselle. Onnistuneeseen kastikkeeseen ei juuri tarvitse kun kermaa ja kuutioita. Nyt teillä on mahdollisuus osallistua Maggi kisaan, missä pääpalkintona arvotaan kaikkien kilpailuun/arvontaan kampanja-aikana osallistuneiden kesken kokkauskurssi Kari Kape Aihisen kanssa. Palkinnon voi voittaa itselleen sekä 3 kaverilleen. Tämä pääpalkinto arvotaan 10.12.2017. Osallistu kilpailuun TÄÄLTÄ
Lue edellinen postaus: Mitä tapahtui luomille Fibroblast käsittelyssä?
-Umppu