Hae
Prime Life by Umppu

Haluatko voittaa kokkauskurssin Kari Kape Aihisen kanssa?

Varmaan olenkin puhunut useaan oteeseen omista kokkailutaidoistani, jotka ovat aika surkeat. Olen vasta aikuisena opetellut laittamaan ruokaa pikkuhiljaa. Moni ei varmaan usko että ensimäisen lapseni saatua googletin lihapullat, koska mulla ei ollut mitään hajua mitenkä niitä valmistetaan. Ainut minkä tuoksun sain keittöön aikaiseksi oli palaneenkäry. Ruoan laittamista ole nyt harjoitellut kohta kymmenen vuotta ja pikkuhiljaa olen siinä päivä päivältä parempi.  Mun näpeistä taituu  tällähetkellä kaikki perus kotiruoat, mutta on onni olla naimisissa  todella hyvää ruokaa laittavan miehen kanssa. Meillä arkisin ruoka on saatava nopeasti pöytään, eikä silloi ole juurikaan aikaa pitkäaikaiseen valmistukseen. Meillä syödään paljon jauhelihaa kotona, koska se on helppo valmistaa ja lapset pitävät siitä. Mun salainen mauste on lähes kaikissa ruoissa mitä valmistan Maggi liemikuutiot.

Käytän niitä oikeastaan jokaiseen ruokaan mausteena, koska se on helppoa ja aina takuuvarma lupaus onnistumiselle. Onnistuneeseen kastikkeeseen ei juuri tarvitse kun kermaa ja kuutioita. Nyt teillä on mahdollisuus osallistua Maggi kisaan, missä pääpalkintona arvotaan kaikkien kilpailuun/arvontaan kampanja-aikana osallistuneiden kesken kokkauskurssi Kari Kape Aihisen kanssa. Palkinnon voi voittaa itselleen sekä 3 kaverilleen. Tämä pääpalkinto arvotaan 10.12.2017. Osallistu kilpailuun TÄÄLTÄ

Lisäksi kampanja-aikana arvotaan joka viikko sekä koodin että somen kautta osallistuneiden kesken yhteensä 4 kpl uusia Kape Aihisen Kape 24h –kirjoja  ja 4 kpl Maggi-tuotekasseja. Kirja on tosiaankin uutuuskirja, ilmestyy markkinoille vasta näinä päivinä. 
 
Voit julkaista oman Maggi-aiheisen  kuvan hastagilla #maggikisa instagramisaa tai facebookissa. Fasebookissa voit osallistua jakamalla kuvan julkisena. Instagramissa kuva tulee jakaa julkiselta tililtä. Voit jakaa kuvan myös Maggin facebookissa. Muistathan tutustua kilpailun sääntöihin. Kilpailu löytyy 16-palan liemikuutiopakkauksista ja somesta #maggikisa
Varmasti jokainen haluaa kokata perheellensä maistuvaa ruokaa ja kuutiot tekevät siitäkin asiasta hyvin helpon. Itse en ajattele että arjessa tarvii sen suuremmin kikkailla, koska aika on rajallinen. Viikonloppuna voi sitten vähän hifistellä, jos haluaa jotain vähän spessumpaa. Liemikuutioita on käytetty arjessa niin kauan kun muistan ja jos voin jotain vinkkejä lapsilleni antaa ruokaa valmistaessa  jossain tulevaisuudessa, niin tämä kikka ehdottomasti. Vaikka kokkaamani ruoat ei aina niin ihmeellisiä olekkaan niin makua niistä pitää silti löytyä.
Onnea kaikille kilpailuun.

Lue edellinen postaus: Mitä tapahtui luomille Fibroblast käsittelyssä?

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.