Hae
Prime Life by Umppu

Mitä tapahtui luomille Firbroblast käsittelyssä

Muistatte varmaan kun mulle tehtiin noin kuukausi sitten luomiin Fibroblast  hoito PetiteCabinetissa.

Lue postaus: Mitä mun silmille tapahtui?

Hoidon tarkoituksena on tehdä luomille kohotus ilman kirurgisia toimenpiteitä. Hoitoa voidaan tehdä eri kasvojen alueille ja mulle se tehtiin yläluomiin. Tulokset näkyvät muutamien viikkojen jälkeen ja tässä muutama ennen ja jälkeen kuva. Hoito ei hyvän puudutteen ansioista tuntunut juuri miltään, jotenka kipua ei tarvitse pelätä. Silmäluomet oli aika hurjan näköiset muutaman päivän hoidon jälkeen, jotenka jos mietit hoitoa ei kannata suunnitella paljonkaan menoa muutamaan seuraavaan päivään. Sanoin lähtiessä, että mulla ei  juuri koskaan tule turvotusta, mutta olin väärässä. Luomet turposi aika voimakkaastikkin, mutta 5:n päivän jälkeen ne oli jo ihan normaalit.  Pidin luomet jatkuvasti rasvattuna kosmetoligilta saamallani voiteella ja desinfioin niitä hopeavedellä, mikä kuuluu myös hoidon kotihoitoon.

 

Luomille muodostui pientä rupea, joka rasvaan sekoittuessaan muodosti vähän tahnamaisen töhnnän. Puhdistin luomet tops puikoilla varovasti pyöritelleen, koska niitä ei saa hinkata. Kuva on otettu hoidon jälkeen kaksi päivää ja  voimakkas  turvotus laski alaluomiin muutaman päivän. Luomen alue tuntui aina puhdistaessa kuivalta, mutta heti rasvauksen jälkeen tunne poistui. Niissä ei tuntunut mitään kipua.

Hoidossa tapahtuu seuraavaa. Se tehdään pigmentointikoneella, jossa  pieni plasma välähdys hypähtäessään kärjestä iholle, aikaan saa kudosta supistavan ja parantavan vaikutuksen mikä varmistaa nopean ja arvettoman paranemisen. Ihon elastisuus paranee ja tasainen ihon kiinteytyminen on tehty mahdolliseksi.Fibroblast käsittelyä tehdään tällä hetkellä 22 eri maassa.
Saksalainen Purebeau on testannut käsittelyä 3 vuotta ja maailmanlaajuiseksi lanseerattiin 1,5 vuotta sitten. Voit lukea hoidosta lisää TÄÄLTÄ

Jos haluat varata aikaa palveluun sen voi tehdä TÄÄLTÄ

Jos mainitset aikaa varatessa Umpun blogi saat hoidon yhteydessä veloituksetta (palvelu ylä tai alaluomi) silmänympärysvoiteen (arvo 65e)

Itse olen todella tyytyväinen luonnoliseen lopputulokseen ja silmien ilme kirkastui. Musta on hienoa että on olemassa tämänkaltaisia pieniä ilmettä freesaavia toimenpiteitä, koska ainakaan itse en henkilökohtaisesti ole valmis kasvojani leikkelemään. Tämä sopii myös hyvin roikkuvalle luomelle.

 

Hoidossa on siis kyse ihon kiinteymisestä ilman kirurgiaa. Hoito on sellainen mitä itse en ehkä aivan välttämättä olisi vielä tarvinnut, mutta ennaltaehkäisevästi tämä on loistava. Luomia leikataan todella paljon, koska ne iän myötä haittavat jopa näkökenttää. Tässä hoidossa ei ole omasta mielestäni kyse pinnalisuudesta mihinkä se helposti saatetaan yhdistää. Hoitoa voin suositella ihan jokaiselle, kenellä luomet on alkanut roikkumaan. Se on  myös usein perinnöllistä.

Fibroblast menetelmää voidaan verrata laser-hoitoihin. Se parantaa solujen uudistumista, ihon kimmoisuutta sekä väriä mutta huomattavasti hellemmin.

– Silmäluomien korjaukset ja kohotukset

– Kasvojen ja kaulan kohotukset

– Ryppyjen ja juonteiden madaltaminen

 

Lue edellinen postaus: Fitfashionilta lähtee kaksi suurta blogia

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.