Hae
Prime Life by Umppu

Fitfashionilta lähtee kaksi suurta blogia

Varmasti moni on saattanut huomata, että meillä Fitfashionilla tapahtuu muutoksia. Mieltä lähtee kaksi isoa blogia pois kokonaan ja ihmiset varmasti miettii miksi näin. Anna Too big to be me 

Ja Eevi Minifitness

Kun aloitin joskus vuosia sitten kirjoittamaan en tiennyt oikeastaan kun kaksi bloggaajaa. Toinen niistä oli Anna ja toinen oli Nata. Nata asui silloin Tampereella ja sain tutustua häneen, koska hän kävi työkaverillani Nelillä asiakkaana. Oma blogitaival alkoi silloin, kun sekosin fitneksestä. Olin juuri aloittanut treenaamaan kohti ensimäisiä bikinifitness kilpailuitani ja halusin jakaa sen koko maailmalle. Kirjoitin jonkin aikaa blogspotissa Prime body blogia ihan vaan omaksi iloksi. Blogissa alkoi olemaan ihan mukavasti lukijoita ja muistan, kun mulle soitettiin silloin aukeavalta blogiportaalilta että olisiko minulla kiinnostusta lähteä heille boggaamaan. Olin enemmän kuin otettu ja aivan fiiliksissä, kun mukana oli minulle todella isoja nimiä, kuten ANNA.

Blogeja on paljon erilaisia ja haluaisinkin hieman avata tätä asiaa näin blogaajan näkökulmasta. Miksi usein muotiblogi menestyy paremmin ja helpommin, kun taas perhe blogi? Monilla muodista kirjoittavilla saattaa postauksessa olla esimerkiksi vain kuvia päivän asusta. Toki se vaatii bloggajalta tarkaan harkittuja yksityiskohtia ja tietenkin laadukkaita kuvia. Monelle se saattaa olla ainut leipätyö ja siihen on aikaa aivan erilailla panostaa, kun esimerkiksi usealla perheblogia kirjoittavalla.

 

 

Kellon on nyt 10.00 illalla ja istahdan ensimäistä kertaa tänään. Nyt alkaa se mun oma aika.. Tiedän, että mulle paras vaihtoehto olisi mennä nukkumaan, mutta haluan purkaa päivän ajatuksia, niinkuin ten lähes joka ilta tänne blogiin. Ulkona on sysi pimeää ja olen aivan räjähtäneen näköinen, sillä olen ollut koko viikon kipeä, nukkunut todella vähän ja tukkakin on niin paskainen, että oikein hävettää. Nyt jos vaan jaksaisin alkaisin ottamaan kuvia blogiin, mutta ulkona on jo niin  pimeää, että sielä ei saa kuvia.. Kotona kuvia ottaessa kaikki näyttää keltaiselta ja kaikenlisäksi en vaan jaksa.

Kun kirjoitan tätä toisena työnäni pitäisi mulla olla myös aikaa tähän. Voin kertoa että ruuhkavuosien arkirumba on uuvuttavaa ja aina ei vaan jaksa. Mulla möllöttää eteisessä viikonlopun laukku tiineenä ja ajatuksissa on ollut vahtaa esimerkiksi meidä lakanat jo kohta viikon. Vaikka rakastan blogin kirjoittamista on mulla elämässä paljon  muutakin. Mulla ei juuri ole aikaa tehdä hienoja asetelmia ja kuivailla niitä saati pukeutua muodikkaasti ja saada vielä joku ottamaan musta kauniita kuvia. Kun omassa elämässä on paljon asioita niin varmasti joki asia kärsii ja ainakin mulla se on tämän blogi.

 

Vaikka mun kuinka tekisi mieli vastata ihmisten kommentteihin, niin en vaan jaksa. Mulla tuli ennen kommentit s-postiin mutta nykyään näen ne vasta kun meen blogin sivuille. Se on mulle paljon helpompaa. Joskus saattaa olla tilanteita että ei vaan ole mitään annettavaa tai mitään kirjoitettavaa. Elämässä tulee muutoksia ja asiat on laitettava tärkeysjärjestykseen. Itse ajattelen, että jos ei vaan tunnu hyvältä niin mikä estää pitämästä blogista taukoa. Joskus se oma elämä veroittaa ajallisesti niin paljon että kaikkeen ei vaan pysty. Välillä blogin kirjoittamisesta voi tulla paineita, kun oletta että ihmiset odottaa päivittäin uutta postausta. Olenkin meittinyt kauanko blogeja ylipäänsä luetaan, koska nyt esimerkiksi tubettajat on paljon suositumpia ja mikä on taas sitten seuraava juttu.

Tää blogi on mulle yksi terapeutti minne voin purkaa asioita ja teen sitä niin kauan kun se hyvältä tuntuu. Toivon että Anna ja Eevi saa ihan uusi juttuja muutoksien myötä.

 

Lue edellinen postaus: Millaista sitä oli ennen?

-Umppu

 

3 kommenttia

 1. Sinisuu kirjoitti:

  Ennen selasin päivittäin fitfashionin mutta uudistuksen jälkeen siitä on tullut niin törkeä hidas että en edes muista koska olen viimeksi fitfashion.fi:n kautta mennyt yhteenkään blogiin vaan luen nyt tasan kahta fitfashionin blogia:sun ja monnan. Ärsyttää tuo sivun lataaminen kun se kestää ja kestää, ennen ne aukesi heti.

  En tiedä onko vika missä mutta mä luen itse aina puhelimella blogeja, muilla portaaöeilla ei tätä hidasta lataamista ole kuin tällä. Harmi, jää varmasti moni muu hyvä blogi lukematta. Onneksi koukutuin tähän dun blogiin jo aikaa sitten, tämän luen hitaasta lataamisesta huolimatta 🙂

  Ihanaa loppuviikkoa!

 2. Anna kirjoitti:

  Luin sattumoisin juuri äsken jutun tästä bloggaaja-Annasta hesarista. Kannattaa käydä lukemassa.

  ”Suosittu kuntobloggaaja Anna Liljeroos, 34, lopetti laihduttamisen ja liikuntablogi muuttui hyvinvointiblogiksi. Se johti lopulta potkuihin blogiportaalista.” -teksti lainattu hesarin jutusta.

  • T kirjoitti:

   En asiasta mitään tiedä, mutta sanoisin ettei syy Annan irtisanomiselle ollut ihan noin mustavalkoinen.
   Oletan Annan olleen paljon paremmin palkattu bloggari kuin moni muu Fitfashionilla. Siellähän on monia blogeja jotka päivittyvät kerran viikossa ja tahti on ollut sama jo pitkään.
   Palkan eteen pitää myös tehdä töitä. Pienemmällä summalla vähemmän ja isommalla enemmän.

   Ja mitä Umpun tekstiin tulee, niin itse en odota yhdenkään blogin päivittyvän joka päivä. Riippuu hieman blogista, mutta sellainen 3-4 postausta/viikko on hyvä. Ja silti luen säännöllisesti niitä kerran viikossakin päivittyviä blogeja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.