Hae
Prime Life by Umppu

Täällä sitä taas ollaan

Onneksi nyt pahin pöly on laskeutunut 🙂 Perjantai oli aikamoinen härdelli päivä. Aamulla lapset tarhaan ja kouluun ja sitten lähdettiin hoitaan Juuson kanssa asioita. Oli pankissa käyntiä ja sitten autokauppaa. Nyt mä vihdoin sen sitten hommasin.  Mun pitää kaivaa se mun vanha postaus esiin ja katsoa kuka äänesti mun tulevan perheauton puolesta niin laitan jotain kivaa yllätystä tulemaan. Alkaa olemaan aika kylmä vetää skootterilla ja siihen ei mahdu muuta perhettä kyytiin. Meille tuli ilo uutinen, kun saatiin tarhapaikka samasta pöiväkodista Vivianin kanssa. Oon ihan super onnellinen.

Iltapäivästä painelin töihin pakkaamaan viikonlopun Fitness prokkista varten ja samalla olin ihan fiiliksissä, kun meille oli saapunut uudet shiatsu hierovat pesupaikat asiakkaille. Testasin niitä hätsyn pikaa ja kyllähän ne oli mukavat istua. Kamat kasaan ja auton nokka kohti Lahtea.

Ilalla oltiin hotelilla ja näin kiireisen perhenäidin arkeen kuuluu, että jokainen hetki hyötykäytetään. Mullahan oli näppärästi tyviväri mukana ja kosteuttava naamio. Ne lärviin ja sitten nopea tavaroiden purku, syömään ja nukkuun. Aamulla tuli ensimäinen asiakas siinä neljän hujakoilla ja siitä eteenpäin tykitettiin meneen. Kilpailut alkoi naisten osalta jo huomattavasti aiemmin täällä, kun pari viikkoa sitten karsinnoissa ja oltiinkin jo hyvissä ajoin valmiina.

Muistan kun olen itse kilpaillut aikoinani expossa ja mitä näitä lookkeja tehnyt vuodesta 2011 niin täällä valot on paljon voimakkaamat ja meikki on oltava tummempi. Paljon on ensikertalaisia kilpailijoita, joille sanon aina asiat suoraan: mikä näyttää hyvältä ja mikä ei koska moni ei tiedä. Lavameikki ei ole suinkaan sama kun esimerkiksi sellainen, millä lähdetään baariin. Kontrastit on suuret ja valot ja varjot voimakkaat. Lavalla olevat valot syövät meikistä lähes 50%. Sielä ei oikeastaan nät muut sävyt luomilla, kun musta ja valkoinen. Poskipuna saa olla voimakas ja samoin huulet. Itse koen, että mattapuna huulilla on ihan nou nou. Lavalle saateltiin tänään lähes 10 kaunotarta ja huomenna melkein tuplamäärä lisää.

 

Meillä oli siis koko päivä vapaata ja otettiin aika levon kannalla. Käytiin aamupalalla ja syömässä ja siinä oikastiin pikku piväunille. On muuten ehkä parasta tattikeittoa, mitä oon koskaan syönyt <3.

Nyt ilta chillausta ja valmistautumista huomiseen

 

Lue edellinen postaus: Ei herranjumala miten siinä taas niin kävi?

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.