Hae
Prime Life by Umppu

Syylistytkö itsesi huijaamiseen?

 

Ihmisten jaksaminen on nykypäivänä todella koetuksella. Moni koittaa suoriutua kaikesta hyvin tai jopa erinomaisesti ja se kuormittaa jokaisella osa-alueella. Kai sitä on ollut ennenvanhaan jotain saman kaltaista, mutta some ei ole vienyt siitä päivästä yhtään aikaa. Mää haluaisin kuitenkin muistuttaa ihmisiä siitä, että kaikki ei ole aina siltä mitä näyttää. Vaikka vannoin etten koskaan mene snäppiin, niin instastorya on välillä ihan hauska päivittää. Mun mielestä se antaa sellaisen realistisen kuvan (mun henkilökohtaisesta elämästä) siitä todellisuudesta. Kun katson pihalle, jossa voisin olla hymyilemässä vaahterapuun alla kellastuneiden lehtien seassa, niin todellisuudessa, meillä kotona yks kipottelee korkkareilla ja kopsuttaa kantoja lattiaan ja soittaa samalla nokkahuilua. Toinen pelaa jalkapalloa kuulokkeet korvilla ja kuuntelee musiikkia ja yks suhuttaa pitkin kämppää muuten vaan ja samalla itse viikkaan lomapyykkejä kaappiin. En vaihtaisi kuitenkaan hetkeäkään pois.

Jotenkin aina kuvia katsellessa kannattaa muistaa ihmisten elämäntilanne ja mitä he haluavat kuvillaan viestittää. Mun tapoihin ei esimerkikisi kuulu ne tissikuvat, koska mulle riittää et ne viihtyy keskenään tuola mun paidan alla ;). En muista kirjoitinkin siitä, kun olimme reissussa ja seurasin muutaman nuoren tytön selfieden ottamis seremoniaa. Ensin tussuteltiin vähän aurinkoöljyä vartaloon.. kasteltiin hiukset sopivan märiksi ja luotiin vetlook kampaus.. Bikinit aseteltiin ystävän voimin oikeaan asentoon ja siitä sitten napsittiin sellainen pari tuntia kuvia lähes samassa asennossa. Oon ehkä sen verran juntti, että mulle riittää se yksi kuva. Ei se totuus siitä kuitenkaan miksikään muutu. Mua huvitti koko tämä tapahtuma ja mietin kokoajan että mitä helvettiä tossa tapahtuu..

 

Mun piti laittaa yhteen yhteistyöhön linkki mun instagramista ja kun kirjoittelin taas googleen omaa instagram tiliäni.. niin mikäs se sielä kun kaikkien vihaama ja rakastttu vauva.fi….. Jotenkin ajatelen nimen perusteella, että sivusto olisi tarkoitettu äideille, missä voi kysellä neuvoa, kokemuksia ja vertaistukea mutta sitä se ei todellakaan ole. Sielä joku päivitteli kuinka oon lakannut lapseni kynnet (ja suunnilleen myrkyttänyt sen), olin taas ruma.. vitun läski…käytän liikaa meikkiä.. rahaan lapseni joka paikkaan jne. Jotain vitutti mun lapsien vaatteet, koska hän tiesi että saan ne ilmaiseksi.. Pakko tähänkin kommentoida, että ihan itse ne maksan.. Lähetän heille kaikille kirjoittajille suuren sydämen.

Mää aina mietin, että mitä tapahtuisi niille ihmisille jotka netissä esiintyy väärillä keksityillä nimimerkeillä jos kommentointi estettäisiin? Mitä sitten tapahtuisi, kun ei voisi haukkuakkaan jotain täysin tuntematonta ihmistä vain hänen ulkonäkönsä perusteella? En ole koskaan pitänyt itseäni maailman kauneimpana ihmisenä, mutta en koe olevani rumakaan. Yksi otsikko oli umppu on taas lihonut… niin pakko kommnetoida että niin siinä valitettavasti käy kun on raskaana.. Harva pysyy normaalissa painossaan ja kun huomio mun pituuden, niin pakkohan sen vatsan on jonnekkin mahtua.. Sitten joku kirjoitti kuinka olen katkera fitness kilpailijoille, koska en itse muistuta enää sellaista.. Pakko sanoa, että oma fitness lookkini 43kg ei voinut olla kenestäkään kaunista.. ja jos menee hieman syvemmälle lajiin, niin kukaan ei ole siinä olomuodossaan kun niiden kisojen ympärillä. Toisaalta miks edes vaivaudun selittämään. Pääasia on kuitenkin että itse ja läheiset tietävät ja tuntevat..

 

 

Meillä kaikilla on elämässä niitä hyviä ja onnellisia juttuja, mutta myös niitä kääntöpuolen asioita. Toisen onni ei ole keneltäkään pois. Negatiivisella elämäntyylillä et ainakaan saavuta oman elämän onnea. Jos joku menestyy on se hieno asia ja varmasti jokainen on tehnyt menestyksensä eteen töitä.. Monta menestynyttä sivusta seuranneena olen nähnyt myös sen toisen puolen mitä se vaatii.. Jollain se voi olla parisuhde tai jopa perhe, koska ollaan tavoiteltu omia  unelmia. Niilläkin saattaa olla joskus kova hinta.. Ei siis kannata aina olla kateellinenkaan. Musta koko lause se kenel onni on se onnen kätkeköön on huvittava, koska tähän maailmaan on kaikki onnelisuus todellakin tervetullut.

Vaikka oon joka päivä umpi väsynyt ja mun muisti on lähes täysin mennyt niin olen kuitenkin todella onnellinen mun elämästä. En vaihtaisi tätä mihinkään. Raskastan tätä mun sekasortoista arkea yli kaiken <3

 

LUE edellinen postaus: Mitä tapahtuu kun kasvoille levitetään happoa?

Kuvan vaatteet House of Brandon* missä on nyt huikeet alet meneillään. Kannattaa käydä tsekkaamassa TÄÄLTÄ*

-Umppu

 

3 kommenttia

  1. Kajsa kirjoitti:

    Ihana Umppu❤rehellisellä tekstillä taas ❤

  2. Sanna kirjoitti:

    Just siks se onni pitää kätkeä kun täällä on vaan niin helvetin kateellista porukkaa ? Jos oot onnellisesti naimisissa, sulla on säästössä rahaa, hyvä duuni ja pääset lomalle joskus niin ihmiset ei vaan kestä sitä. Ei välttämättä edes ne läheiset. Suomalaista vaan nyppii jos toisella menee paremmin kun itellä. Sama jos vaikka laihdut, ni ai saatana kun oot joko liian laiha tai ”kyllähän sä nyt yhden pullan voit ottaa” ja ootpas nyt pinnallinen paskiainen kun huolehdit itestäs jne. Vähä katkera kommentti mut alkaa nyppiin tää ajatusmaailma missä toisen onni on itseltä pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.