Hae
Prime Life by Umppu

Mitä tapahtuu, kun kasvoille levitetään happoa?

Vaikka sitä kuinka hoitaisi ihoa on väsymys se mikä kasvoissa näkyy. Raskauksien, lapsien ja väsymyksen merkkejä on ollut jo muutama vuosi havaittavissa iholla. Mulla on olemassa aivan loistava työsuhde etu ja voin aina, kun aika antaa periksi kääntyä kosmetoligimme puoleen. Toki siitäkin on aivan liian pitkä aika, kun olen vain hemmotellut itseäni. Eiliselle olin varannut ajan kemialliseen happokuorintaan. Sitä on tehty aiemminkin kasvoilleni. Minulla on käytetty mantelihappoa ja vaikka sana happo kuulostaa aika rajulta on hoito itsessään hyvin miellyttävä ja tulokset näkyvät heti kasvoilla.

Pidän siitä, että kosmetologi valitsee minun iholle juuri ne sopivat hoidot ja voin vain köllötellä lämmitetyllä pedillä ja uppoutua hetkeksi omiin ajatuksiin(lue nukkua). Kasvot puhdistetaan ensin meikistä ja niille levitetään pohjustusaine. Silmissä kuuluisi käyttää suojalappuja, mutta en niitä halunnut, koska ne tuntuvat mun mielestä ripsien kanssa ärsyttävältä. Olen myös niin väsynyt, että voin taata silmieni pysyvän kiinni.

 

Mantelihappo vaikuttaa kasvoilla 5 minuuttia, jonka jälkeen kasvoille suihkutetaan neutralisoja, minkä jälkeen se putsataan pois.On myös olemassa voimakkaampia happoja kuten salisyylihappo, millä voidaan hoidaa esimerkiksi aknea.  Minua ei lainkaan kirvellyt ihoa, mitä saattaa joskus esiintyä jos esimerkiksi iho on todella ohut. Mantelihappo työntää ihosta kaiken epäpuhtauden pois ja kuvista voikin nähdä pienia valkoisia piskoja kasvoillani. Se on sitä shaibaa.. Siinä näkee myös hyvin kuinka epätasaisen värinen ihoni on, jossa esimerkiksi  poskilla on couperosaa ja paikoittain maksaläiskiä. Jos joku ei tiedä mitä couperosa tarkoittaa.. se tarkoittaa katkenneita verisuonia. Mun iho on todella eri näköinen ihan pelkällä meikkivoiteella ja tässä on syy sille miksi sitä käytän päivittäin. Koen myös että meikki suojaa kasvojani paremmin, kun meikitön iho.

Putsauksen jälkeen iholle levitetään ampulli, mikä imeytetään kasvoihin hieromalla. Ampullin päälle lisätään kollageeni naamio. Kollageeni on ihostamme katoava ja sitä on hyvä lisätä ulkoisesti ja miksei sisäisestikkin. Kollageeni estää ihon vanhentumista eli vähentää ryppyjen syntymistä. Se tekee ihosta pehmeämmän ja joustavamman. Kollageeni myös kosteuttaa ja uudistaa ihoa.

Näiden kuvien perusteella oli jo aikakin käydä ihoa hoidattamassa. Tätä suositellaan sarjahoitona. Yhden hoidon hinta on 130e ja seuraavat hoidot on -20% meidän Primen Miialla. Aikaa Miialle voit varata TÄÄLTÄ

Kun kasvoista puhdistetaan epäpuhtauksia niin mitä siitä sitten on hyötyä? Kun tukkeutuneet ihohuokoset on puhtaata imeytyy kasvoille kaikki paremmin. Varmaan jokainen on joskus kokenut kosteusvoidetta levittäessä sen, että rasva vaan jää pyörimään iholle. Niin ei suinkaan kuulu olla, vaan sen kuuluu imeytyä.

Kemiallisen kuoriinan jälkeen kasvojen iho on todella heleä. Kannattaa kuitenkin huomioida, että muutamien päivien jälkeen kasvojen iho saattaa paikoin hilseillä. Kovaa hikiliikuntaa ei saa harrastaa ja saunominen on myös hetken pannassa. Kasvoja on hyvä pitää hyvin kosteutettuna heti hoidon jälkeen. Iho on kuitenkin heti salonkikelpoinen, vaikka hieman punottaakin. Mun ihan suosikki hoitoja, jota lämpimästi suosittelen.

Lue edellinen postaus: Siitä on tasan 9 vuotta ja kampaamolahjakotin arvonta

-Umppu

3 kommenttia

 1. ELLEN kirjoitti:

  Onko sulla täyteaineita missään?:)

 2. Erika kirjoitti:

  Moikka!
  Tosta couperosa ihosta tuli mieleeni sauna. Se lämmön vaihtelu kasvoille on kaikista pshinta eikä suositella ollenkaan.
  Ellei ollutkin sulle jo tuttu juttu 🙂

 3. Erika kirjoitti:

  *pahinta*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.