Hae
Prime Life by Umppu

Siitä on tasan 9vuotta.. ja kampaamolahjakortin arvonta

Aina sitä kannaattaa avata suuta, koska viimeyö oli aika jees. Menin nukkumaan lasten kanssa samaan aikaan ja vaikka heräsin jo aamuyöstä niin unta tuli putkeen monta tuntia ja olo on virkeä. Tästä se taas lähtee rullamaan ja nyt on jo 2 kolmesta selätetty aikaerosta. Ulkona on ollut aivan mieletön ilma ja toivon sen jatkuvan. Mulla on viikonloppu kokonaan vapaata ja vielä maanatai, jotenka toivottavasti säät sallii ja päästään porukalla ulkoilemaan. Vilillä on tänään synttärit ja mentiin koko perhe aamulla laulamaan onnittelulauluja sänkyyn <3 Uskomatonta, että siitä on oikeasti 9 vuotta aikaa, kun musta tuli äiti. Paljon tai oikeastaan todella paljon on opittu sinä aikana. Osa kantapään kautta ja osa positiivisina onnistumisina.

Mietin paljon meidän kolmasluokkalaista ja koulunkäntiä.. Me eilen illalla harjoiteltiin nokkahuilulla sitä vanhaa tuttua ostaa-kaa makkaa-raa… Jotenkin ihmettelen että koulu ei muutu siinä missä maailma muuttuu. Musiikki aineena on jees, mutta mihinkä sitä oikeasti tarvitsee osaamista soittaa kyseinen laulu? No toki pystyin  itse keuliin, kun sanoin että anna äitees näyttää ja sehän meni kerrasta maaliin. Mutta voin vaan todeta, että olen soittanut nokkahuilua viimeksi koulussa enkä ole tarvinnut sitä lähes kolmeenkymmeneen vuoteen. Tehtiin reissussa paljon läksyjä yhdessä ja sielä oli toinen ihmetys.. Harjoteltiin erilaisia kasveja ja niiden osia. Pakko myöntää, että olen tähän päivään asti pärjännyt myös ilman tietoa onko siankärsämössä mykerökukinta, tai minkä värinene kukinta on ketohanhikissa.. Onhan niitä kasveja hyvä tunnistaa mutta mietinpähän vaan. Sitten taas toisissa kirjoissa on ihan kirjallisena ohjeena: Katso apua netistä joka saa mut nauraan. Ennen mentiin kirjastoon etsimään tietoa ja nyt katsotaan netistä..

 

En tiedä mitenkä muut vanhemmat kokee koulunkäynnin? Jotenkin toivoisin, että nykypäivänä opetettaisiin enemmän suvaitsevaisuutta ja paneuduttaisiin hieman syvällisemmin tärkeimpiin asioihin, kuten esimerkiksi mykerökukintaan. Tutkittaisiin maailmaa ja maapalloa syvällisemmin ja minkälaista elämä on muissa maissa. Alettaisiin jo pikkuhiljaa herättelemään ajatuksia mikä on mahdollisesti unelma ammatti.. Vaikka kolmasluokkalainen on vielä ihan lapsi ja lapsi saa ollakkin niin kauan kun kukin sitä itse haluaa, on se aika kun pitää alkaa ottamaan vastuuta. Vaikka meillä ei riemusta kiljuen viedäkkään roskia, niin sitä opetellaan lähes päivittäin. Opetetaan siivoamaan omaa huonetta ja ottamaan muutenkin vastuuta. Joskus kun lapset muuttaa pois kotoa, niin en halua kuulla mahdolliselta tulevalta puolisolta lausetta: Kun sun äitis on passanut sut ihan pilalle. Vaikka oon aika huono laittaa ruokaa niin sitäkin taitoa opetellaan yhdessä. Paljon on vielä opittavaa, mutta pikkuhiljaa otetaan uusia juttuja siinä arjen keskellä.

Uskon, että tässä hommassa ne tytöt on niitä edelläkävijöitä. Nyt on keskiviikko ja tuntuu hassulta, että se mun äitiysloma on nyt ihan virallisesti ohi. Toki en tee niin paljon töitä, kun ennen mutta silti se  tunne tuntuu hassulta. On ollut kyllä ihana palata työn pariin. (Vielä edelliseen postauskseen liittyen.. apua me tarvittaisiin nimenomaan yöllä (mikä on se haaste), koska päivät sujuu ihan jees ja itsehän olen sielä töissä. )

 

Mun vahvuus on ehdottomast pitkät hiukset, joita tykkään tehdä eniten. Mun työssäni parasta on saada ihmisille hyvä mieli ja nähdä onni heidän kasvoilla. Mun eilinen päivä oli ihan pommi ja siinä vaiheessa kun pidättelin itkua sain mun yhdeltä asiakkaalta viestin, kuinka paras kamapaaja oon. Ne on niitä upeita hetkiä, mitkä esimerkiksi eilen pelasti mun koko päivän. Tässä on hieman kuvia syyskuun aikana tehdyistä töistäni. Haluankin hemmotella teitä lukijoita ja arvon 2 kpl väripaketteja. Väripaketti sisältää haluamasi värin, leikkauksen ja viimeistelyn. Lisäksi väripaketin voittajat saavat vielä itselleen BPhairin 3 vapaasti valittavaa tuotetta. Voit osallistua kilpailuun kommentoimalla blogikenttään ja kirjoittamalla mitkä kolme tuotetta haluaisit. Tuotteet näet Bphairin sivuilta TÄÄLTÄ 

(Palkinnon arvo riippuu hiusten pituudesta 110-175e ja tuotepaketin arvo on noin 75e. ) Onnea kaikille arvontaan. Arvonta päättyy 1.10 sunnuntaina. Muistathan kommentoida omalla s-postilla.

Lue edellinen postaus: Kun et edes herää siiihen, kun joku pissaa sun päälle

-Umppu

 

297 kommenttia

 1. S kirjoitti:

  Täällä ehdottomasti mukana arvonnassa. Oon käynyt teillä Primen asiakkaana nyt muutaman kerran enkä koskaan ole poistunut kampaamosta niin tyytyväisenä kuin näillä kerroilla. Teiltä löysin myös BPhairin tuotteet, jotka on ihan loistavia. Lisäksi tykkään niistä, koska ovat kotimaisia. Jos voittaisin, haluaisin tuotteista: hydrating shampoo, platinum shampoo ja platinum mask.

  Teet hienoja hiuksia! Mukavaa työviikon jatkoa ?

 2. Sanna kirjoitti:

  Itseolenkyllä niin samaa mieltä koulusta, muutos olisi tarpeen. Itse työskentelen päiväkodissa ja me kuitenkin kasvatamme lapsia tulevaisuuteen ja opettelemme sielä elämisen taitoja, miksei sitä jatketa koulussa. Kampaajalla olen käynyt ehkä kaksi vuotta sitten, muutosta kuivaan kiharaan tukkaan siis tarvittaisiin.

 3. Milja kirjoitti:

  Fresh clean shampoo, luxury mist ja sitten poikaystävälle shampoo&body 🙂

 4. Elina kirjoitti:

  Apua tämän arvonnan voittaminen olisi niin mieletöntä! Tuotteista haluaisin: BPcare Luxury Mist, BPcare Hydrating Shampoo ja BPcare Quick Mask.

 5. Riikka kirjoitti:

  Hydrating shampoo, quick mask ja luxury drops 🙂

 6. Kati kirjoitti:

  Valitsisin BPcare Hydrating Shampoon, BPcare Fresh Clean Shampoon ja BPcare Quick Maskin. ?

 7. Iida kirjoitti:

  Hei,

  Osallistun väripaketin arvontaan! Olen noin 6 vuoden ajan blondannut kampaajalla hiuksiani (oma värini on myös suht vaalea). Välillä hiukseni ovat olleet juuri sellaiset kuin haluan mutta usein myös ihan päinvastaiset. Useimmiten hiukset ovat katkenneet kampaajan vuoksi (liian kova käsittely/huolimattomuus), kerran vuokramökillä täydellinen blondi muuttui punaruskeaksi rautaveden vuoksi (meni usea vuosi että sain blondit hiukseni takaisin) ja nyt viime kerralla kävin värjäämässä tyven, ja valitettavasti ilmeisesti kampaaja ei sekoittanut väriä kunnolla/antanut sen vaikuttaa koska tyveni jäi keltaiseksi(tästä noin puolivuotta). Olen jo pidemmän aikaa katsellut kuviasi blondeista hiuksista ja uskon että sinun ammattitaidolla saisin vihdoin ne kauan kaipaamani blondit hiukset!<3 BPhairin tuotteista haluaisin: BPcare Platinum Shampoo, BPcare luxury Mist, BPcare Quick Mask

 8. Neppis kirjoitti:

  Bp luxury mist, Bp luxury drops ja Bpcare quick mask ?

 9. Johanna kirjoitti:

  Fresh clean shamppoo, luxyry mist ja ja quikc maskin

 10. Elina kirjoitti:

  Valitsisin BPcare Hydrating -shampoon tähän korppuun hivenen blondattuun luonnonkiharaan, BPcare Fresh Clean -shampoon ja BPcare Quick Maskin. Shampoota tähän peikkotukkaan kuluu. 😀

 11. Oona Vuokko kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana arvonnassa, täällä ollaan niin väripaketin ja käsittelyn tarpeessa! Tuotteista eniten kiinnostaa: BP quick mask, BP luxury mist ja BP luxury drops <3

 12. Mari kirjoitti:

  Jee piristävä herätys aamuun – olis huippua voittaa arvonnassa 🙂 Valitsisin nämä tuotteet: BPcare Luxury Mist, BPcare Hydrating Shampoo, BPcare Quick Mask

 13. Inka kirjoitti:

  Osallistun väripaketin arvontaan. Vaikka olen ollut omaan kampaajaan tyytyväinen, olisi ihana saada tuoretta näkemystä. BPhairin tuotteista olisi mieleisiä BPcare luxury Mist, BPcare Fresh Clean Shampoo ja BPcare Hair & Body Shampoo For Men.

 14. Kirsi kirjoitti:

  BPcare Hair & Body Shampoo For Men, BPcare Gift Box pitkille ja käsitellyille hiuksille ja BPcare Luxury Drops.

 15. sarppa kirjoitti:

  BPcare Platinum Shampoo, BPcare luxury Mist, BPcare Quick Mask. Oma hiuspehko kaipaisi nyt kyllä uusia tuulia

 16. Jennisoil kirjoitti:

  Ihana arvonta!! Valintani ovat BPcare Hydrating Shampoo, BPcare Fresh Clean Shampoo ja BPcare Quick Mask. ?

 17. Tiia kirjoitti:

  shampoon, Quickmaskin ja Luxury Mistin 🙂

 18. Saara kirjoitti:

  BPcare Hydrating Shampoo, BPcare Quick Mask ja BPcare Luxury Mist 🙂

 19. L kirjoitti:

  Fresh clean shampoo, luxury mist ja shampoo&body for men

 20. Minttu kirjoitti:

  BPcare Hydrating Shampoon, BPcare Luxury Mistin ja tarviihan poikaystävänkin pitää huolta hiuksistaan, eli poikaystävälle BPcare hair&body shampoo for men 🙂

 21. Anna-Riikka kirjoitti:

  BPcare platinum shampoo, BPcare Quickmask ja BPcare luxury mist.
  Olisi kiva päästä sinun kampaajantuolille! ?

 22. Sanna kirjoitti:

  Osallistun! Tuotteiksi valitsisin hydrating shampoon, fresh clean shampoon sekä quick maskin 🙂

 23. Sanna kirjoitti:

  Hydraring shampoo ja hoitaine sekä Fresh Clean shampoo

 24. Ninni kirjoitti:

  Platinum shampoo + Mask sekä shampoo miehelle.

 25. Salli kirjoitti:

  Kosteuttavia tuotteita hiukseni kaipaisi kovasti!

 26. Essi kirjoitti:

  Sattuipas sopivaan saumaan tämä arvonta! Pitänee siis odottaa vielä sunnuntaihin oman tukan fiksausta 😀
  Platinum ja fresh clean shampoot ja quick mask, niillä ylläpitäisin hiuksieni kuntoa kampaamokäynnin jälkeen <3
  Osallistun siis arvontaan : )

 27. Elina kirjoitti:

  Bp:n tuotteet onkin jo tuttuja jos onni suosii niin haluaisin hydrating shampoon, quick maskin ja luxyry mistin 🙂

 28. Katarina Nummela kirjoitti:

  Valitsisin BPcare Platinum maskin, BPcare Platinum shampoon ja BPcare luxury dropsit. 🙂 Ja mukana väripaketin arvonnassa !

 29. Oona kirjoitti:

  Fresh and clean shamppoo, luxyry drops ja quick mask 🙂

 30. Jenna kirjoitti:

  Valitsisin jonku shampoon, Quick Maskin ja Luxury Mistin. Vaalennetut hiukset kaipaa uutta käsittelyä ja hellää hoitoa. Olis mieletöntä voittaa hemmotteluhetki siun kampaamoon! ❤?

 31. PP kirjoitti:

  Haluaisin ison törpön kosteutavaa shampoota, ison törpön miesten shampoota ja sitten jonkun hiusnaamion.

 32. Viki kirjoitti:

  Heippa! 🙂 Valitsisin Platinum shampoo, platinum mask ja luxury mistin 🙂

 33. Veera kirjoitti:

  Valitsisin: Fresh Clean Shampoo, Quick Mask, Luxury Mist 🙂

 34. Jenni kirjoitti:

  BPcare Platinum Shampoo, BPcare luxury Mist, BPcare Quick Mask ?

 35. Niina kirjoitti:

  Tänne kiitos väriä! Mun tukassa on varmaan nyt kolmea väriä (omaa+2 muuta)… en oo tosin värjänny ikuisuuteen koska raskauden jäljiltä hiukset on edelleen niin hennot (+täynnä ”vauvahiusta” törröttämässä) että hyvä kun uskaltaa harjata…

  Tuotteet jotka haluaisin, vaikka en näistä mitään ymmärrä, olis: BPcare Quick Mask, Fresh Clean Shampoo ja miehelle Hair & Body Shampoo For Men.

 36. Peppi kirjoitti:

  Mulla on tukkakriisi ja viimeisestä kampaamokäynnistä ihan liian kauan aikaa. Ei täältä kotiäidin verkkareista vaan pääse irrottautumaan omiin menoihin tarpeeksi usein:D valitsisin fresh clean shampoon, quick maskin ja miesten shampoon.

 37. piiia kirjoitti:

  Oisin niin jotain tällasta hemmottelua vailla! Vuoteen 3 leikkausta (4 tulossa) ja ankarat lääkekuurit on tehneet mun hiuksille ihan hirveetä hallaa. Tukkaa lähti tupoittain, hiuksista tuli sameat ja sellasta karheeta ”hamppua”… Ja mun hiukset on ollu mulle sellanen ainoa ylpeyden aihe koska en niitä ole kamalasti koskaan värjännyt tai käsitellyt. Luonnonkihara blondi on ollu mun ”tavaramerkki”. Jos saisin valita noista Bp tuotteista 3, niin ne ois ehdottomasti Hydrating Shampoo, Quick Mask ja luxury mist!

 38. Emilia kirjoitti:

  Platinum shampoo, Platinum mask & Quick mask 🙂 <3

 39. Miia kirjoitti:

  Olispa luxusta päästä kampaajalle ?? tuotteista valitsisin shampoon, hoitoaineen ja hoitosuihkeen ??

 40. Roosa kirjoitti:

  Valitsisin isot pumppupullot shampoota ja hoitoainetta, sillä näihin pitkiin hiuksiin kuluu sitä paljon ? ja poikaystävälle men gift box.

  Värjäys kelpaisi paremmin kuin hyvin! Ihailin viimeks eilen teidän instassa pitkien hiuksien värjäyksiä ja laineita ??

 41. tyttönen kirjoitti:

  vaikeata valita mutta ehkä nämä:

  BPcare Hydrating Shampoo 1000ml pumppupullo

  BPcare Fresh Clean Shampoo 1000ml pumppupullo

  BPcare Luxury Mist 150ml

 42. Laura Ollila kirjoitti:

  Se ekka shampoo, quick mask ja luxory drops! Ihan mielenkiinnosta kysyn, onks teillä luonnon kosmetiikan jotain sarjaa käytössä kampaamossa vaihtoehtona? Entä värjäykseen luonnollista vaihtoehtoa? Vai onkohan luonnon tuotteita käyttävät kampaamot ihan omiaan pelkästään?

 43. Iida Rouhiainen kirjoitti:

  Luxury Mist,Lyxury Drops ja Quikmask…olis aika hyvä kolmikko?

 44. Janni kirjoitti:

  Luxury mist, shampoo ja Quickmask kelpais kyllä 🙂

 45. Alina kirjoitti:

  Ehdottomasti Quick mask, luxury mist ja syväpuhdistava shampoo! ???

  Tsemppiä arkeen ja toivottavasti yöt helpottuu! ☺️??

 46. Vilma kirjoitti:

  Valitsisin platinum maskin, hydrating shampoon ja luxury dropsin.
  Mä oon niiiiin pitkään halunnut ton kakkoskuvan kaltaset hiukset ja jotenkin oma kampaaja ei niitä onnistu luomaan! Olis ihana palkinto 🙂

 47. Neea Ortio kirjoitti:

  Kosteuttava shampoo, maski ja öljytipat!

 48. Lotta kirjoitti:

  Olispa ihana voittaa hemmottelu itselle! Tuotteista ottaisin shampoon, matkakokoisen paketin ja sitten lahjapakkauksen miehelleni!

 49. Anne kirjoitti:

  Oispa hienoo päästä kampaajalle , en edes muista milloin viimeksi ollut ? Sopiva kolmikko ois hydrating shampoo , quick mask ja luxyry mist

 50. Henna kallio kirjoitti:

  Platinum shampoo, Platinum mask ja Fresh clean shampoo, sais tukan näillä kuntoon!

 51. Jessica H. kirjoitti:

  Oi, viimeksi yli vuosi sitten käynyt kampaajalla tukan leikkuussa tytön ristiäisiä varten ja ikinä en ole värjännyt hiuksiani kampaajalla, aina vain kotiväreillä. Kylläpä siis pieni hemmottelu olisi paikallaan. Turha tällä hetkellä pienellä kotihoidontuella moisista haaveillakaan. Quick mask, luxury mist ja hydrating shampoo olisivat tarpeen tälle kuontalolle.

 52. Anni kirjoitti:

  Haluaisin Quickmaskin, Luxury mistin ja BPcare Gift Box vaaleille ja käsitellyille hiuksille 🙂 olisi ihanaa päästä kampaajalle pitkästä aikaa 🙂

 53. Essi kirjoitti:

  Platinum shampoo, Platinum mask ja Luxury drops 🙂

 54. Linda kirjoitti:

  hmmm, mielenkiintoisia tuotteita… lähtisin varmaankin testaamaan BPcare luxury Drops, BPcare fresh clean shampoo ja ja BPcare quick maskia. Ihana arvonta 🙂

 55. Sanna kirjoitti:

  Ihan ehdottomasti toi kosteuttava shampoo, luxury mistin ja tuon maskin! Itselle ei oo koskaan väriä päähän laitettu mutta nyt on alkanut kyllä tekee mieli vähän vaihtelua tähän tasasen ruskeaan!

 56. Laura kirjoitti:

  BPcare Hydrating Shampoo 250ml

  BPcare Luxury Mist 150ml

  BPcare Quick Mask 250ml
  Noi olisi ihanat ?..

  Olis luksusta päästä kampaajalle, kun tälle kuontalolle ei oo tehty mitään yli vuoteen.. ?

 57. Ansku kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! ?
  Olispa ihana voittaa tuollainen hemmottelu ? näin 5-v. ja 7kk ikäisten tyttöjen äitinä on omaa aikaa tosi vähän.

  Tuotteista valitsisin Platinum shampoon, Platinum maskin ja Luxury mistin.

 58. Satuj kirjoitti:

  Ihana arvonta ? Valitsen platinum, fresh and clean ja hydrating-shampoot.

 59. Paula kirjoitti:

  Luxury mist; hydrating shampoo ja luxury drops! ? osallistun arvontaan. ?

 60. Minna kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Kiireisen perhearjen keskelle kelpaisi jälleen pieni hemmotteluhetki. Pitkän, paksuhkon ja taipuisan hiuksen hoitoon kotioloihin valitsisin luxury mistin ja maskin, isänpäivää odottamaan miesten hair&body shampoon 😉
  Nähdään! 🙂

 61. saimi kirjoitti:

  Upean eläväisiä ja kiiltäviä värejä!

 62. kaisa kirjoitti:

  valitsisin tuotteet: BPcare Hydrating Shampoon, BPcare Fresh Clean Shampoon ja BPcare Quick Maskin

  Oliskin kiva päästä kunnon kampaajalle!

 63. Pirkko kirjoitti:

  Haluiaisin BPcare Hydrating shampoo, luxury mist ja quick maskin.

 64. Tuulia kirjoitti:

  Ihana olisi päästä hemmoteltavaksi kampaajalle ? Tuotteista oli aika vaikea valita mutta nämä tuli nyt ensimmäisenä Luxury mist, Fresh Clean Shampoo ja miehelle Hair & Body Shampoo For Men

 65. Sofia kirjoitti:

  BPcare Luxury Drops, Fresh Clean Shampoo
  ja Platinum Mask.

 66. mariem kirjoitti:

  Aivan ihania hiuksia Umppu <3 Oon haaveillut et pääsisin sun tuoliin istumaan 🙂 Hassua et oon yksinelävä sinkku enkä juurikaan perheblogeista perusta, mutta sun blogia luen aina, jotenkin rehellisyys, huumorintaju, elämänmaku ja yritteliäisyys koukuttaa 😀 BpHairilta ottaisin Platinum maskin ja saman shampoon sekä qiuck maskin, pitkiä hiuksia kun ei voi hoitaa liikaa.
  Ihanaa syksyä koko perheelle!

 67. Veera kirjoitti:

  Hydrating Shampoo, Luxury Drops ja Quick Mask ?

 68. Sara Alatupa kirjoitti:

  Tarviisin hyvän shamppoon ja hoitoaineen, jotka sopis just miun hiuksille. Lisäksi lämpösuoja muotoiluun ?

 69. Sara kirjoitti:

  Valitsisin Platinum shampoo, Quick mask ja Luxury Drops! ?

 70. Ansku kirjoitti:

  Fresh clean shampoo, siihen sopiva hoitoaine ja miehelle miesten oma:) lapsien jälkeen hiukset lähteny päästä , olisi kiva tehdä niille jotakin piristävää?

 71. Satu kirjoitti:

  Hydrating shampoo, quick mask ja luxury mist 🙂

 72. Riina kirjoitti:

  Mukana ehdottomasti! Upeita hiuksia olet loihtinut ?

  Tuotteista menis esim. Hydrating Shampoo, Quick Mask ja Luxury Drops.

 73. Eeva kirjoitti:

  Ihana arvonta:) Valitsisin fresh clean shampoo, luxury mist ja quick mask, jos voittaisin.

 74. Tiina kirjoitti:

  Moi! Oi, jospa arpaonni suosisi, olisi ihana päästä sun kammattavaksi. Tuotteista ottaisin Platinium sh & mask, ja Fresh clean sh 🙂

 75. Mari kirjoitti:

  Mukana kuin peräpukama! Kahteen vuoteen en ole ehtinyt kampaajalle lasten synnyttyä, joten piiiiiiitkille, paksuille ja täysin käsittelemättömille kultaisille hiuksilleni tää olis lottovoitto! Näkyy olevan kaikki nuo tuotteet käsitellyille hiuksille, mutta eiköhän ne menis ton markettikaman sijasta hyvin. ? Valitsisin hydrating shampoon, Luxury Mistin ja tietysti mussukalleni hair&body shampoo for men.

 76. Heidi.L kirjoitti:

  BPcare Hydrating Shampoo
  BPcare Luxury Mist
  BPcare luxyry mist. Olisipa hienoa saada!

 77. Satu kirjoitti:

  BP care platinum shampoo, mask ja luxury mist. Toiveena aina ollut kylmän vaaleat hiukset. Toistaiseksi en ole koskaan vielä juuri sellaisia saanut. Olisi ihana päästä kaltaisesi ammattilaisen käsittelyyn ja nähdä tulisiko vihdoin toivottu tulos. 🙂

 78. Niina kirjoitti:

  Huikeita hiuksia! Tuotteista valitsisin Hydrating shampoo, luxury mist ja miehelle Hair & Body shampoon ?

 79. E kirjoitti:

  Aivan ihana arvonta! Tuotteiksi valitsisin kosteuttavan shampoon, luxury dropsin ja miehelle hair&body shampoo for men! Mieluusti kuulisin kyllä mielipiteesi ovatko nuo kaksi ensimmäistä tuotetta sellaiset mistä minun hiukseni hyötyisivät ☺️

 80. Jasmin kirjoitti:

  Yksi kanssa mitä olen miettinyt on että koulussa voisi olla yhtenä aineena niin talousoppi. Eli opetetaan lapsille kuinka pitää raha asioista huolta, lainoista niiden takaisin maksuissa kuinka paljon korkoa ne kasvavat yms säästämisestä mikä kannattaa ja mikä ei… Mielestäni olisi todella hyvä lisä vaikka ylä asteelle tai miksi ei ala asteen kutos luokalle.. ?

 81. Terhi kirjoitti:

  Osallistun arvontaan 🙂 eniten itse kiinnostaisi seuraavat tuotteet:
  1. Hydrating shamppoo, sillä hiukseni etenkin latvat ovat kuivat
  2. Luxury mist samasta syystä kuin ylempi.
  3. Quick mask, kuulostaa hyvältä ettei tarvisi odotella sitä perus 10minuuttia tehohoidon vaikutusta.

 82. jenny kirjoitti:

  Mukana!
  BPcare Hydrating shampoo, quick mask &luxury mist kuulostaa hyviltä 🙂

 83. Lotta kirjoitti:

  Täällä ois yks halukas lisää sun käsittelyyn 🙂
  Ihailen instagramista aina teidän kuvia ja haaveilen ite pääseväni joskus samaan tuoliin. Mikäli onni mua suosii ni ottaisin tuotteista Hydrating shampoon, Platinum shampoon ja quick maskin

 84. Hanna kirjoitti:

  Hydrating shampoo, luxury drops ja fresh clean shampooo

 85. Emmi kirjoitti:

  Mikä arvonta ? ottaisin luxury mistin ja dropit ja quik maskin

 86. Heidi.Ä kirjoitti:

  Haluaisin shampoon hoitoaineen ja hiuksiin jätettävän hoitoaineen? Mulla on pitkät vaaleat hiukset joihin laitetaan eloa yleensä raidoittamalla, olispa ihana istahtaa sun tuoliin?

 87. Anette kirjoitti:

  Pakko kerrankin kommentoida. Sun tekstit on ihanan elämänmakuisia, ja hauskasti rönsyileviä. Tykkään myös sen takia lukea sun blogia koska se kertoo tavallisesta pikkulapsiperheen arjesta mitä itsekin elää. Kiitos siis ja jatka samaan malliin 🙂

 88. Noora kirjoitti:

  Platinum ja hydrating shampoot sekä luxury drops. 🙂

 89. Lilian kirjoitti:

  Mukana arvonnassa ?
  Peruutin haikein mielin kampaaja-aikani 2kk sitten ja aloin kasvattaa omaa värini takaisin, vaikka siirtymä on aika radikaali… en ole kehdannut sanoa ääneen, ettei minulla taloudellisista syistä ole varaa värjätä niitä.

  Tuotteista en osaa sanoa, kaikki varmasti ihania. Jos ei itselle sovi, antaisin lahjaksi eteenpäin.

 90. Roosa kirjoitti:

  Hydrating shampoo, quick mask ja platinum

 91. Maria kirjoitti:

  Hei,

  Minä tulisin heti vähän pidemmän matkan laittamaan hiukset sinne ? !!On kyllä sellainen kärsitty hiirenhäntä päässä taas kerran, tuotteena ottaisin bp luxury mist, quick mask ja miesten lahjapakkauksen ?

 92. Julia kirjoitti:

  Wau mikä arvonta. Valitsisin BPcare Hydrating Shampoon, BPcare Quick Maskin ja miehelle shampoo/body ?

 93. Emilia kirjoitti:

  Hei! Ihana arvonta ja tulisi kyllä omille pitkille hiuksille tarpeeseen päästä kampaajalle. 🙂 Tuotteista ottaisin shampoota, hoitoaneitta tai jotain maskia, en osaa päättää kun kaikki näyttävät hyvälle.

 94. Hv76 kirjoitti:

  Arvonnassa mukana! Hoitotuotteiki valitsen Luxury mist, Luxury drops sekä fresh clean shampoon ?.
  Kaipaisin todellakin uutta värikäsittelyä hiuksiin -uutta ilmetä, uusin silmin!!

 95. MiiaR kirjoitti:

  Quick mask, hydrating shampoo ja luxury drops ?

 96. Nella R kirjoitti:

  Oi vitsi mitä kuvia ja arvonta! Tuo luxury mist, hydrating shampoo ja quick mask kiinnostavat kovasti ☺️

 97. Meri kirjoitti:

  Hydrating Shampoo, Fresh clean shampoo ja Luxury mist?

 98. Emmi H kirjoitti:

  Quick mask, luxury mist ja hydrating shampoo!

 99. Camilla Korhonen kirjoitti:

  Fresh Clean Shampoo
  Luxury Mist
  Quick Mask, saiskohan näillä tuotteilla kuivan päänahan kuntoon =)

 100. Äitiävähänväsyttää kirjoitti:

  Väsynyt äiti täällä hei! Ihana olisi päästä osaavan ammattilaisen käsiin, kun itsensä hemmottelu on jäänyt vähemmälle. Mä valitsisin ehdottomasti BPcaren fresh clean shampoon, quick maskin ja luxury mistin, voisin kokeilla koko perheelle sopivien aineiden jälkeen ilomielin!

 101. Jessica kirjoitti:

  Oij, täällä ollaan niin mukana arvonnassa! ? tuotteista valitsisin hydrating shampoon, luxury mist ja luxury drops ??

 102. Kira Lahti kirjoitti:

  Olisi ihana saada välillä itse hemmottelua kun aina hoitaa muita. Mun pitkät vaaleat hiukset kaipaisi ehdottomasti hoitavat tuotteet; platinum shampoo ja Platinum mask sekä luxury drops

 103. Minna kirjoitti:

  En oo tainnut koskaan kommentoida, vaikka usein luen blogiasi. Ja tykkään siitä! Ihan huippu arvonta! Värjään itse aina hiukseni, en oo kertaakaan ollu kampaamossa värjäämässä hiuksia, noloa myöntää. Nyt en oo muutamaan kuukauteen värjänny ja tyvi on järkky. Olis niin ihanaa saada kerrankin kunnon väri! Valitsisin platinum shamppoon ja maskin sekä luxury mist.

 104. Maija kirjoitti:

  Ihana arvonta!! ?
  Valitsisin hydrating shampoon, Quick mask:n sekä luxury drops:n!
  Väri ja leikkaus tekis hyvää raskauden ja imetyksen jälkeisen hiuskaaoksen keskelle ?

 105. Hilde kirjoitti:

  Valitsisin hydrating shampoo, luxury mist ja quick mask. En olekaan värjännyr hiuksiani 2 vuoteen joten voitto tulisi tarpeen ?

 106. iina kirjoitti:

  Mun hiukset herkästi tulee punertavaksi tai vihertäväksi kotona värjätessä, eikä kampaajalla ole varaa käydä värjään kun joskus ja jouluna. Tarpeeseen tulisi hyvin toteutettu väri ? koti-äitinä kohta 6vuotta kun on ollut, hiukset on lähes poikkeuksetta itsellä se joka jää hoitamatta ja tulee vetästyä ponnarille. Tuotteista valitsisin pumppupullot shampoo ja hoitoaine, sekä quick mask

 107. kati kirjoitti:

  Herranjestass kuinka kauniita hiuksia olet luonut! Kampaajalle on ollut tarkoitus mennä jo tammikuusta saakka mutta jossain vaiheessa vuotta 2017 olen unohtanut koko asian. Luulen että heti kun aika koittaa mennä seuraavan kerran, tulen sinun luoksesi! Ehdottomasti.

  Tuotteista valitsisin varmasti pumppupullollisen saippuaa ja hoitoainetta sillä hiukseni ovat niin pitkät että sampoota menee litratolkulla. Tutustumispaketti voisi myös olla oikein mukava ja haluaisinkin tutustua enemmän erilaisiin hiustuotteisiin. Tässä olisi oiva mahdollisuus!

  Ihanaa sykysistä päivää! <3

 108. johanna kirjoitti:

  Sun tekemät hiukset on todella kauniita,kelpais tännekin noin upeat hiukset? kaikki tuotteet kelpaa ,kunhan saa kiiltoa ?

 109. NITA kirjoitti:

  Luxyry drops, mist ja quick mask 🙂

 110. Heidi kirjoitti:

  Gift box miehille (sopisi täydellisesti tekeillä olevaan isyyspakkaukseen) sekä itselle luxury drops ja Fresh Clean Shampoo 1000ml pumppupullo ??

 111. Iina Kaartokallio kirjoitti:

  BPcare Hydrating Shampoo, BPcare Quick Mask ja BPcare Luxury Mist 🙂

 112. Tuuli Kellman kirjoitti:

  No nyt osuis kyllä palkinto ihan nappiin! Oon viikon päästä muuttamassa Tampereelle opiskelujen takia ja pitäis löytää sieltä suunnalta luottokampaaja ja hiukset olis todella kipeesti kampaajan tarpeessa.

  Valitsisin tuotteista luxury mistin, fresh clean shampoon ja miehelle hair&body shampoon:)

 113. Sanna kirjoitti:

  Upeita ovat töittesi jäljet kyllä! Täällä itsekin palattiin juuri töihin ja edelleen saa öisin nuorimman kanssa valvoskella. Vanhempi onneksi nukkuu kuin tukki jo. Tiedän todella mitä tarkoittaa kun nukutaan huonosti ja se ei tosiaan auta kun jotkut kommentoi juuri miksi hankkia lapsia tms. Eikä aina auta lupaukset siitäkään että kyllä se joskus helpottaa kun se lupaus johtaa vähän turhan kauaksi siitä hetkestä. Toki tiedän, että tuo pitää paikkaansa 🙂 Jos onni suosisi niin tahtoisin BPcare Hydrating Shampoo 250ml , BPcare Quick Mask 250ml ja BPcare Luxury Mist 150ml.

 114. Eve kirjoitti:

  Heippa! Voitto ois ihan mahtava kun en ole yli 2v värjänny hiuksia, kotona leikannut latvat khöm aika työmaa tää tukka tosin. Nyt kun 9kk hengailee tossa vieressä ni paljoa ei itseä ehdi ehostaa.
  Mä en oikee ymmärrä noista tuotteista mut varmaan valitsisin jonkun maskin, mistin ja hoitoaineen 😀

 115. emppu kirjoitti:

  ihana arvonta! olen niin persaukinen, ettei ole varaa käydä kampaajalla (oli pakko lopettaa työt että saan opinnot loppuun…) joten tälle olisi oikeasti tarvetta, olen yksi niistä onnettomista jotka tasailevat hiuksensa itse, ja lisäksi sun tekemät hiukset on niin upeita että olisi ihanaa päästä sulle! jos voittaisin valitsisin Hydrating Shampoon, Quick Maskin ja Luxury Mistin 🙂

 116. veera kirjoitti:

  Olisi ihana päästä päivittämään hiusten väriä! Valitsisin BPcare Luxury Mist -hoitosuihkeen (150ml), BPcare Hydrating Shampoon (250ml) ja BPcare Quick Maskin (250ml)..

 117. Jaana kirjoitti:

  mukana arvonnassa. aika on sinulle kyllä jo varattuna lokakuulle :
  ihanalta kuulosti BPcare tutustumispakkaus, platinum shampoo ja mask.

 118. Jonna kirjoitti:

  Luxury drops, Hydrating shampoo, sekä Quick mask.

  Pakko vielä lisätä, että aivan mahtava arvonta ja ihaillen onnitella sinua 9-vuotta kestäneen äitiystaipaleen johdosta.

 119. Anu kirjoitti:

  Fresh clean shampoo, tehohoito ja miesten shampoo on mun valinnat ☺️
  Upeita hiuksia, ihan kateeks käy??

 120. Mari kirjoitti:

  Voitto olisi ihana piristys ja irtiotto lapsiperhearkeen 🙂 valitsisin platinum shampoon, quick maskin ja luxury mistin.

 121. Jonna kirjoitti:

  Olen vasta muuttanut perheen kanssa Tampereelle ja ajatellutkin varata sinulle ajan kunhan saan työt aloitettua äitiysloman jäljiltä. Nyt minulla todettiin sairaus joka on vaikuttanut myös hiuksiin ( niitä on tippunut paljon jo pelkästään raskauden takia ). Onneksi on kuitenkin melko paksut hiukset lähtökohtaisesti. En osaa sanoa mikä tuotteista sitten olisi paras tähän tilanteeseen, mutta useampi varmasti sopisi.
  Olisi ihana päästä kampaajalle 1v tytön, uuden työn ja sairauksien keskeltä! 🙂

 122. Jenni kirjoitti:

  Valitsisin BPcare Platinum Shampoo, BPcare luxury Mist, BPcare Quick Mask! 🙂

 123. Salli kirjoitti:

  Oi mukaan ihaanaan arvontaan ja valitsisin varmaan hoitoaineen ja shampoon värjätyille hiuksille ja vaikka BP caren maskin.vaikea päättää.

 124. tiutau kirjoitti:

  Taas kerran niin hyvä kirjoitus, samoja ajatuksia tuli mieleen lasten ollessa peruskoulussa. Tänä päivänä opetetaan kyllä koodaamista (anteeksi mutta mulle ei ole sen opetusmuodon sielunelämä auennut), mutta jossain asioissa edelleen ajatellaan tosi takapajuisesti.
  Jos nyt satun voittamaan arvonnan niin hoitopakettina ottaisin: BPcare Hydrating Shampoo, BPcare Quick Mask ja BPcare Hair & Body Shampoo For Men -setin.

 125. Riina kirjoitti:

  Luxury drops ja platinum shampoo sekä mask 🙂

 126. Vilma kirjoitti:

  Mahtava arvonta! Tuotteista ottaisin hydrating shampoo, quick mask ja luxury mist

 127. SH kirjoitti:

  Kiinnostuin BPcare Fresh Clean Shampoosta, sillä meidän käyttövesi värjää mun vaaleat hiukset erittäin nopeasti vihertäväksi ja tosi tunkkaiseksi. BPcare Quick Mask ja BPcare Luxury Mist ois kans ihanat pehmentämään ja ravitsemaan mun hieman kuivahkoo tukkaa.. 😀

 128. Jenu kirjoitti:

  Luxury mist, Luxury drops ja Platinum mask ?

 129. um kirjoitti:

  Tänne kelpais isot pumppupullot 🙂 Hydrating Shampoo, Quick Mask ja Hair & Body Shampoo for men.

 130. ninna kirjoitti:

  tämä tulisi tarpeeseen eilen 32v synttärit ja kampaajalla käynyt viimeksi 2010 olisiko aika? äiti leikkaa nyt. ei ole varaa kampaajalle. tuotteista luxury mist, quick mask pumppupullo ja creative clay

 131. camilla kirjoitti:

  quick mask, shampoo ja luxury mist

 132. Riikka kirjoitti:

  Hiukseni kyllä kaipaisivat piristystä. Uutta väriä sekä leikkausta. Tuotteet eivät ole itselleni entuudestaan tuttuja ja olisi kiva päästä niitä kokeilemaan. 🙂
  Tuotteet jotka haluaisin ovet hydrating shampoo, quick mask ja luxury drops. 🙂

 133. Viivi kirjoitti:

  Quick mask, Hydrating shampoo ja Luxury drops.

 134. Iida kirjoitti:

  BPcare Hydrating Shampoo, BPcare luxury mist ja BPcare Quick Mask 🙂

 135. Krista kirjoitti:

  Tää olis juuri se kaivattu arjen hemmottelu, joka tulisi käytettyä itsekkäästi hymyillen itseen! ?

  BPcaren tuotteista Quick mask, Platinum shampoo ja Luxury drops lähtisi mieluusti kokeiluun.

 136. Papu kirjoitti:

  Lapaluiden alle pitkät hiukset löytyy. Kaipaisin jotain täysin uutta syksyksi. 🙂 Tuotteet: Luxury Mist, Luxury drops ja quick mask.

 137. IidaP kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Hydrating shampoo, Quick mask ja toi miesten shampoo olis mun valinnat jos voittaisin 🙂

 138. Pikkumyyx kirjoitti:

  Luxury mist, quick mask ja fresh clean olisivat ehdottomasti valitsemani tuotteet. Olisi hienoa päästä testaamaan sinun kampaajantaitoasi ?

 139. Julia kirjoitti:

  Vau mikä palkinto! Kylläpä osuisi ja uppoaisi meikäläiselle. 1.10 on sopivasti kolmannen lapseni laskettu aika ja hemmottelupaketti tulisi niiiin tarpeeseen tälle kohta kolmen alle 5v lapsen äidille. ?

 140. Tiia kirjoitti:

  Hydrating Shampoo, Quick Mask ja Luxury Mist 🙂

 141. Pilvi kirjoitti:

  Väri <3 Tampereelle muuton johdosta oma kampaaja on 500km päässä nykyään, joten tarpeeseen tulisi 🙂

 142. Julia kirjoitti:

  Pienen vauvan äitinä hemmottelupaketti ois jotain niin…että melekein itkettää. Tuotteista valitsisin fresh cleanin, quick mask sekä miehelle sampoon 🙂 (kolme kertaa piti käydä sivulla uudestaan katsomassa tuotteiden nimet,koska kommentoimaan päästyäni unohdin ne..äitiaivot)

 143. Ninnukka kirjoitti:

  Isot pumppupullot shampoota (platinum) ja hoitoainetta sekä matkakokoisen tuotteen.
  Olisi ihanaa päästä näkemään saisiko tästä omasta kuontalosta jotain noin upeaa aikaiseksi.

 144. Sini kirjoitti:

  BPcare Hydrating Shampoo, Quick Mask ja Luxury Drops?

 145. Eeppa kirjoitti:

  Mun hiukset kaipaisi kyllä kovasti pientä freesausta, joten ehdottomasti mukana arvonnassa. Tuotteista mieleisimmät olisi Hydrating Shampoo, Platinum Mask ja Luxury Drops. Kunnon tehohoito rasittuneille hiuksille.

 146. Maisa kirjoitti:

  Vau, mikä arvonta! <3
  Valitsisin kosteuttavan shampoon ja hoitoaineen sekä Luxury Mistin.

 147. Kaisa kirjoitti:

  Osallistun! 🙂 Luxury mist, quick mask ja platinum mask

 148. Tuulikki Strengell kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!
  Toivoisin hydrating shampoo, quick mask ja luxury jutun ?

 149. Kenkkula kirjoitti:

  Väripaketti piristäisi ja pääsis näkee samalla sutkin leikkauksen jälkeen ja valvomisen merkeissä mennään …pienin nukkuu jo mutta mä valvon …nyt odotan unipolille aikaa

 150. mari kirjoitti:

  BPcare Hydrating Shampoo, BPcare Quick Mask ja BPcare Luxury Mist 🙂
  Olisipa ihanaa saada hiukset kuosiin.

 151. AnnaV kirjoitti:

  Arvonnassa hep! Tarpeeseen tulisi hydrating shampoo, quick mask sekä luxury misti ehdottomasti! 🙂

 152. Anne kirjoitti:

  Platinum ja hydrating shampoot sekä luxury drops. ?

 153. Henna kirjoitti:

  Luxury drops, fresh clean shampoo 1000ml ja quick mask 1000ml. Olis ihana päästä sun käsittelyyn ☺☺☺

 154. Elisa kirjoitti:

  Hydrating shampoo, quick mask ja luxury mist ? Mukana arvonnassa!

 155. Jenni kirjoitti:

  Kolmen pienen lapsen äitinä käyn nykyään kerran vuodessa kampaajalla (hävettää sanoa!) Ja silloinkin vaan leikkautan pitkät hiukset.Kampaamossa ei ole varaa värjätä pitkiä hiuksia.Kotivärjäyksestä on aikaa. Päivisin hiukset on ponnarilla tai mutsinutturalla.Hiusten leikkaus ja värjäys olisi todella piristys mun lookkiin,joka on jotenkin kulahtanut kotiäitiyden aikana! Suosikkituotteet olisi: Quick mask,luxury mist ja luxury drops.

 156. Heini Asikainen kirjoitti:

  Luxury drops fresh clean shampoo ja quick mask. Olisi ihanaa saada tukkaan vähän eloa!

 157. Julia R kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! ? Valitsisin tuotteista Platinum shampoon, Platinum maskin sekä Luxury dropsin.

 158. Jonna kirjoitti:

  Luxury drops,fresh clean shampoo ja mask.
  Sun blogia kun lukee,niin siitä saa kummasti voimaa omaan arkeen. Sun yrittäjyys,pienet lapset,kotiarki ja ansaitut lomat! Kaikki ne vaan jotenkin hoituu! Ihanaa positiivista jaksamista siellä! Mikä välittyy tännekkin. Kiitos!

 159. Mia kirjoitti:

  Mukana ollaan peukut ja varpaatkin pystyssä että tärppäis ???? Clean shampoo, Hydrating shampoo ja Luxury mist ??

 160. sanna kirjoitti:

  Mukana 🙂 Fresh clean shampoo sekä platinum sarjan shampoo&hoitsikka

 161. Jenny Kaarlela kirjoitti:

  Mukana ? ja tahtoisin fresh clean shampoo,hydrating shampoo ja luxury drops ?

 162. Virpi Heikkilä kirjoitti:

  Mukana arvonnassa. Minulle sopivat tuotteet olisivat hydrating shampoo, fresh clean shampoo ja platinum mask.

 163. Jenny Kaarlela kirjoitti:

  Mukana ? ja tahdon fresh clean shampoo, hydrating shampoo ja luxury drops ?

 164. Misa kirjoitti:

  Paras arvonta! Oon sun blogin pitkäaikainen, mutta nyt vasta uskaltauduin kommentoimaan ekaa kertaa. Tuotteista ottaisin Hydrating shampoo, Quick mask ja Luxury mist.

 165. VIRVE kirjoitti:

  Hei mahtava arvonta! Olen kerran varannutkin ajan Primeen, mutta jouduin perumaan sen kun lapsi sairastui. Sen jälkeen olenkin vain värjännyt hiuksia itse. Nyt hiukset ja mieli kaipaisivat uutta ja piristävää ilmettä, samalla tyylillä on menty kohta 10 vuotta.
  Tuotteista valitsisin pitkille ja paksuille hiuksilleni gift boxin sekä Luxury mistin ja miehelle Creative Clayn.
  Aurinkoisia syyspäiviä!

 166. Veera kirjoitti:

  Monesti kyllä jo yksikin parempi yö nostaa mielialaa oikeasti paljon, vaikkei kaikkia univelkoja kuittaakaan! Jos arpaonni suosisi, valitsisin fresh clean shampoon, luxury mistin ja shampoon miehelle 🙂

 167. Janni kirjoitti:

  Ehdottomasti olisin niin onnellinen jos voittaisin. BP hairista haluaisin ihanan shampoon ja hoitoaineen ja hiuslakan. Mulla on miltein pepaan asti vaaleat hiukset, olen haaveillut totaali muutoksesta jos vaan löytyy tarpeeksi hyvä tekijä.

 168. Janika kirjoitti:

  Mukana =) Upeita värjäyksiä ja aivan ihanat laineet hiuksissa suurella osalla malleista! Olet huippu! Kiitos elämänmakuisesta blogista, odotan aina uusia tekstejäsi =) Hydrating shampoo, fresh clean shampoo ja quick mask.

 169. Minna Vigren kirjoitti:

  Mielelläni mukana arvonnassa. Olisi kivaa piristystä vauva-arkeen. Haluaisin platinum shampoon, miehelle vahaa ja kolmas sinun suositusten mukaan. Koska tiedät parhaiten mikä mulle sopii 🙂

 170. Henna kirjoitti:

  Ehdottomasti Fresh Clean shampoo, Luxury mist ja kaksoisveljelle Hair & Body shampoo for men sattuisi sopivasti synttärilahjaksi! 🙂

 171. Kreetta Koistinen kirjoitti:

  Unohdin jo vaikka äsken kävinkin lukemassa vaihtoehdot ?? se blondi shampoo & hoitoaine ja miesten shampoo.

 172. Oona kirjoitti:

  Shampoo hoitoaine ja naamio. Kotiäiti myös täällä, tulis tarpeeseen!! ?

 173. Teija kirjoitti:

  Hydrating shampoo, Fresh clean shampoo ja Quick mask.
  Ja nyt vaan peukut pystyyn, että onni osuisi kohdalle, nimittäin hiukset tulis mielellään taas sun käsiteltäväks! 😀

 174. Tiinakaisa kirjoitti:

  Mukana ihan 200% ? tuotteista Platinium shampoo ja dropsit, kolmannen valinnan jätän ammattilaisen päätettäväksi ?

 175. Marja kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Tää olis huippu voittaa, vaikkakin tuun jokatapauksessa sulle seuraavallakin kerralla makso mitä makso 😉

  Tuotteiden valinnassa tarvisin varmaan sun apua. Ehkä tälle kärsivälle hiukselle jotku hyvät shampoo ja hoitoaine ja jos siä ois viä joku ekstrahoitavasetti? Koitin nopeesti kattoo, mut enhän mää näistä mitään ymmärrä 🙂

 176. Maria kirjoitti:

  Osallistun arvontaan:
  BPcare hydrating shampoo, BPcare luxury mist ja miehelle BPcare Creative clay

  Nytkun kerta kommenttiboksiin aloitin rustaamaan, niin voisin samalla sanoa mitä useasti mietiskellyt blogiasi lukiessa.

  Alusta asti olen ahkerasti lukenut sun blogia. Itsekin tiiviisti bikini fitneksen parissa touhusin tämän rantautuessa suomeen ja sen ympärillä elämä pyöri enemmän ja vähemmän muutamat vuodet. Mutta aikansa kutakin.
  Nyt musta ollut ihana seurata teidän perheen elämää ja mahtavaa kun kirjoitat tekstisi ilman mitään turhia kaunistelu-liirumlaarumeita. Miehelle myös tullut tutuksi ”umpun blogi”, kun joskus täältä luen sille jotain sun nasevia heittoja 😀
  Itse olen nyt voiton puolella toipumassa vakavasta työuupumuksesta, ja voin kertoa että kyllä unettomuus on jotain järkyttävää. Väsymys voi olla kuin kidutusta ja sitä ei kaikki ymmärrä ellei itse tätä ole kokenut. Kantapään kautta oppineena, on se uni yksi avain omaan hyvinvointiin.
  Tsemppiä kovasti sulle sinne arkeen hulinan keskelle ja jatka samaan tyyliin blogisi kanssa, ei turhia kaunisteluita 😉

 177. Siru kirjoitti:

  Hei ihanaa olis saada hiukset kuntoon! 🙂 eli mukana! Platinum mask ois myös kiva:)

 178. Mirka kirjoitti:

  Tää olis niin mulle! Oon nyt viitisen vuotta kasvattanut hiuksia aivan poikatukasta

 179. Karo kirjoitti:

  Mukana arvonnassa ? Bpltä Hydrating Sh, luxury drops ja maski ❤

 180. Sara kirjoitti:

  Olisipa kyllä maailman ihanin palkinto tähän hetkeen, pitkään odotettua piristystä <3
  Tuotteista hydrating shampoo, luxury mist ja quick mask.

  Jaksamista arjen hässäkkään sinne(kin) :)!

 181. Mirka kirjoitti:

  Tää olis niin mulle! Oon nyt viitisen vuotta kasvattanut hiuksia aivan poikatukasta alkaen. Oon hukassa näiden kanssa ja kaipais nyt piristystä. Ihanan raikkaita laittamasi hiuskuvat, voisin ottaa noista tummista minkä vaan! 🙂 Koska kasvatusprojekti on ollut raskas valitsisin Quick maskin, Platinum maskin ja luxury mistin.

 182. Susanne kirjoitti:

  Mukana! 🙂

  BPcare Hydrating Shampoo…hoitoaine ja miehelle joku.

 183. Hanna Pylvänäinen kirjoitti:

  Olisipa ihana joskus oikeasti voittaa jotain, ja vielä itsensä hemmottelua. Mukana siis tottakai!
  Tuotteista haluaisin BPcare Luxury Mist, BPcare Hydrating Shampoo ja BPcare Quick Mask.

 184. JenniK kirjoitti:

  Arvonnassa mukana! Noista tuotteista ottaisin luxury drops, miestenniksen hair&body shampoon miehelle käy platinum shampoon itselleni 🙂

 185. Kristiina kirjoitti:

  Osallistun ehdottomasti arvontaan. Kampaajakäynti olis niin tarpeeseen. Tammikuussa käynyt viimeksi, himaäitinä en ole vielä 8kuukauden aikana saanut aikaan ajan varaamista. Tuotepaketissa haluisin quickmaskin ainakin ja varmaankin lisää kosteutusta näihin rutikuiviin latvoihin shampoon ja hoitsikan muodossa ?

 186. Karita kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana arvonnassa. Yrittänyttä ei laiteta. En koskaan voita mitään mutta haluan osallistua. Enkä jaksa jokaisiin mahd kilpailuihin osallistua vain niihin jotka oikeatsi haluaisin voittaa. Itselle uusi sarja ehjä jotain vaaleille ja kuiville hiuksille olevia tuotteita valitsisin.

 187. Heidi kirjoitti:

  Meillä on nyt 3 koululaista ekalla, neljännellä ja kuudennella.
  Koulussa opetettavia asioita tulee mietittyä todella usein. Onhan paljon ihan vaan yleissivistyksen takia opetettavia asioita mutta myös niitä mitä en ymmärrä että miksi.
  Toisaalta taas vanhinkin vanhemman kohdalla on opetettu ihan muita asioita kuin muistan omasta koulun käynnistä esim historia mikä oli oma lempiaine on aiheita joista en tiedä mitään.
  Samalla oppii taas itse lisää mikä on hauskaa.

  Ja hei kilpailuun ehdottomasti mukana. Oon surkeista surkein käymään kampaajalla riittävän usein ja tyvikasvu häiritsee ja tälläin rv 30 tienoilla olisi mahtavaa saada hemmottelua ja ihan uutta ilmettä kehiin että tuntisi itsensä kauniiksi valaan sijaan ??

 188. Ulla kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Hiukset on tällä hetkellä kaukana siitä mitä toivoisin niiden olevan, joten sinun taitosi kampaajana tulisi tarpeeseen 🙂

  Tuotteiden suhteen luottaisin sinun valintoihin!

 189. Milla kirjoitti:

  Med! ? Kokeiluun valitsisin Hydrating Shampoon, Luxury Dropsit ja Luxury Mistin ?

 190. Karkki kirjoitti:

  Huikea arvonta! Olisi aika hyvä syy antaa vetovastuu miehelle ja tulla Tampereelle päiväksi viettämään omaa aikaa <3

  Suosikkituotteet Luxury mist, Quick mask ja Hydrating shampoo.

 191. Sanna kirjoitti:

  Ehdottamasti mukana arvonnassa luonmonkiharani kaipaavat kivaa väriä ja mukavaa mallia. Ja tuotteista haluaisin hiuksiini sopivan shampoon , maskin ja luxury dropit. Hyvä blogi sulla ! ?

 192. Sanna kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Valitsisin platinum sarjan shampoon ja hoitoaineen ☺

 193. Katri Siltakoski kirjoitti:

  Oi kuinka ihanan tuntuinen palkinto. Kelpaisi kyllä tuo palkinto todelliselta hemnottelulta näiden ruuhkavuosien keskellä 🙂 Perheessä siis 5- ja 3-vuotiaat lapset. Kampaajalla yritän käydä säännöllisesti, mutta välillä kampaamooni käytettävät rahat menevät lasten tarpeisiin tai sitten hemmottelen itseäni ja poden asiasta huonoa omaatuntoa.
  Tuotepaketista ottaisin varmaan shampoon, hoitoaineen ja jonkun lämpökäsittelyä ennen laitettava suojan tai ihanan hoitonaamion hiuksille 🙂

  Hyvää syksyä ja töiden alkua.

 194. Tiia kirjoitti:

  Oi että! Tämä on voitettava ? Suosikkituotteet ovat Luxury mist, Hydrating shampoo ja Platinum-sarjan hoitoaine.

 195. Emma kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! 🙂

 196. Jenna kirjoitti:

  Tuotteista mukaan haluaisin platinum shampoon, luxury mistin ja quick maskin.

 197. Jenni kirjoitti:

  Vau mikä arvonta?todella harvoin käyn kampaajalla,olisi ihanan luksusta arjen keskelle. Valitsisin platinium shampoon sekä maskin ja miesten shampoon.

 198. Maiju kirjoitti:

  Hydrating shampoo, quick mask ja luxury drops!

 199. Maija kirjoitti:

  Tytöillä saattaa olla aavistuksen enemmän kiinnostusta tollasiin asioihin,mutta paljon on vanhemmista kiinni. Tuntuu että harvassa perheessä lasten tarvii tehdä mitään kotitöitä tms, koska vanhemmat ei jaksa vääntää/jankuttaa asioista helpommalla pääsee kun tekee itse. Varmasti pääseekin mutta kuinka ne lapset siitä mitään oppii?! Mahtavaa että teillä opetellaan! 🙂 Pikkuhommia meilläkin jo reenaillaan.

  Ehdottomasti osallistun arvontaan, huippua ois päästä sun penkkiin, työn jälki näyttää kuvissasi priimalta!
  Tuotteita mielelläni miettisin yhdessä ammattilaisen kanssa kuka näkee mikä tatpeeseen tulee!

 200. Elsi kirjoitti:

  Oi tätä mä mun pää niin kaipaisi. Tarvetta oli pumppupullo shampoolle ja hoitoainerlle. Inhoan pullomerta kylppärissä. Luxor olisi kolmas tuote.

 201. Heidi Seppälä kirjoitti:

  Platinium shamppoo, luxury mist ja miesten shamppoo! ?

 202. J kirjoitti:

  Hydrating Shampoo, Quick Mask ja Luxury Mist.

  Uusi kampaaja olisikin hakusessa kun nykyinen jäi äitiyslomalle 🙂

 203. Henna kirjoitti:

  Mukana! Tuotteista Platinum shampoo ja mask plus miesten shampoo olis kivat testata 🙂

 204. Tuulia kirjoitti:

  Niin se aika menee hurjan nopeeta, itellä vasta vajaa 3-vuotias, mutta pian huomaan kun koulureppuu jo hankitaan, hih! Oi mikä lottovoitto olis voittaa tällänen hemmottelu, ehdottomasti siis arvonnassa mukana ? Haluisin valita tuotteet sinun suosituksen mukaan, että olisivat sitten juuri oikeat minun hiuksilleni, yhden tuotteen haluaisin kyllä valita miehelleni tuliaisiksi ?

 205. Krista kirjoitti:

  Kiitos ihanasta blogista. Sitä on kiva lukea(iltaisin kun lapsi mennyt nukkumaan)
  Haluisin pitkät hiukset mutta kun omat ei kasva niin sitten on tyydyttävä pidennyksiin. Teippejä jo monet kerrat kokeillut mutta en saa niitä tarpeeksi piiloon kun tykkään pitää hiuksia kiinni. Miten sä saat ne piiloon? Ja oliskohan mikro ring pidennykset helpompi saada piiloon..
  Osallistun arvontaan ja mulle käy mikkä vaan tuotteet jos satun voittamaan.

 206. SARA kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! 🙂
  Tuotteista: Fresh clean shamppoo, luxury mist ja hair and body for men <3

 207. Elina kirjoitti:

  Sinulla ei niin väliä kunhan saisin hiukseni kuntoon useiden väri poistojen ja blondausten ansiosta hiukset jauheesta kunnossa ?

 208. Heidi Viitamaa kirjoitti:

  Mahtava arvonta? Tuotteiksi valitsisin hydrating shamppoo, luxury mist, quick mack!

 209. Jasmin kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Aloin vasta hetki sitten lukemaan blogia kun susta oli juttu olikohan me naisissa. Vaikutat niin aidolta ja ihanalta naiselta. Huikeeta, että oot puhunu myös bikinifitneksen varjopuolista!

 210. Hemppu kirjoitti:

  Aivan ihana olisi saada piristystä äitiyslomalle ja sitä kuuluisaa omaa aikaa istahtamalla ammattitaitoisen kampaajan tuoliin ?
  Minä valitsisin BPCare hydrating shampoo, quick maskin ja luxury mistin.
  Jaksamista unettomiin öihin, toivottavasti helpottaisi pian ja saisit sinäkin ansaitsemasi yöunet ❤️

 211. Bettina kirjoitti:

  Osallistun arvontaan. Luottokampaaja muutti pois tampereelta ja on niin hankalaa sekä Kallista löytää uusi tilalle 😀
  Tuotteiksi valitsisin fresh clean shamppoo, quick mask ja luxury drops <3

 212. Henna kirjoitti:

  Hydrating shampoo, luxury mistä & quick mask 🙂

 213. Elina kirjoitti:

  Valitsisin Hydraring shampoon, Luxury Mistin ja Maskin ? Harmi, että kampaamosi on niin kaukana minusta! Tulisin muuten ehdottomasti sun asiakkaaksesi säännöllisesti. Sen verran hyvältä näyttää noissa kuvissa. ?

 214. Jutta kirjoitti:

  Olisipa mahtavaa voittaa, olisin kyllä niin kampaajan tarpeessa ?. Valintani tuotteista olisi hydrating shampoo, luxury mist ja quick mask.

 215. Anniina Honkala kirjoitti:

  Ihanaa,,valitsisin platinum shampoo,mask ja luxury drops. ?

 216. Johanna kirjoitti:

  Sun tekemät hiukset on todella upeita ja ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂 kaipaisin syksyn piristystä hiuksiin ja näin viimeisillä raskaana tuntuu että hiukset kasvaa puolimetriä yössä.
  Tuotteista kelpaisi hydrating shampoo, luxury mist sekä quick mask

 217. Soile kirjoitti:

  Kiitokset kivasta blogista, kirjoitat todella positiiviseen sävyyn vaikeistakin asioista:-)
  Valitsisin Gift boxin vaaleille ja käsitellyille hiuksille (sen sisältämät kolme tuotetta), vaikka toisaalta värin vaihto kyllä houkuttelisi näitä pitkiä hiuksia

 218. Johanna kirjoitti:

  Niin mukana! Tuotepakettiin hydrating shampoo, platinium shampoo ja quick mask.

 219. MInna kirjoitti:

  Mukana arvonnassa, täältä hiuskriisin keskeltä. Mielituotteeni tuosta tuoteryhmästä olisi hiusten tehohoito.

 220. Jenni Vierikko kirjoitti:

  Olis mahtava voittaa tuo paketti! Tuotteista ois kiva saada hydrating shampoo, luxury mist hair&body for man

 221. Mari kirjoitti:

  Mukana arvonnassa ehdottomasti!
  Valehtelematta olen käynyt viimeksi kampaajalla 25v.sitten,olen 42v. ja nuoresta lähtien blondannut hiukset ja tietenkin ihan itse.
  Kerran eli sen viimeisen kerran kun kampaajalla kävin,kävin blondaamassa hiukset,koska kuvittelin,
  että kampaaja osaa sen tehdä todella siististi ja oikean väriseksi….tietäisitpä minkälaiset ne hiukset oli värjäyksen jälkeen.
  Eli sen jälkee päätin,etten maksa turhaan kampaajalle hiusten pilaamisesta vaan jatkan värjäämistä itse.
  Ja nykyisinhän on niin,
  ettei hiukseni ns.kasva enää pituutta,vaikka hiuksia onkin paljon.
  Latvat on kuivat ja huutavat vaikka mitä apuja.
  Yksi syy miksi olenkin lukijasi,on noi kuvat ihmisten hiuksista käsittelysi jälkeen(ja ennen tietty) ja aina haaveilenkin,
  että jos olisi tarpeeksi rahaa,niin tulisin Helsingistä asiakkaaksesi.
  Kolmesta tuotteesta valitsisin ehdottomasti platinum maskin,platinum shampoon sekä gift boxin vaaleille ja käsitellyille hiuksille.
  Sä oot todella ammattitaitoinen kampaaja,nostan hattua=)

 222. Sonja kirjoitti:

  Fresh Clean Shampoo, Quick Mask, Luxury Mist:)

 223. Jutta kirjoitti:

  Kuinka mieletöntä oliskaa voittaa. Tuotteet joihin ihastuin kuvauste perusteella: platinum shampoo, quick mask, luxury mist.

 224. Sannis83 kirjoitti:

  Huippu arvonta! Jos voitan valitsen seuraavat tuotteet: hydrating shampoon Quick maskin ja luxury dropin.?

 225. Minna kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Olen todella pienen hemmottelun tarpeessa. Platinium shampoo, Platinium hoito sekä luxury mist.

 226. jasmin kirjoitti:

  BPcare Platinum Shampoo 250ml, BPcare Luxury Mist 150ml & BPcare Quick Mask 250ml 🙂

 227. Laretzi kirjoitti:

  Kyllä kelpaisi, näin imetyksen jälkeen hiukset kaipaavat hieman extra hemmottelua ?. Hydrating shampoo, luxury drops, quick mask.

 228. Maiju kirjoitti:

  Mukana <3

  Luxury Drops, Fresh Clean Shampoo, Platinum Shampoo

 229. Eeva kirjoitti:

  Mukana arvonnassa ?
  Valitsisin quick maskin, luxury drop ja miehelle hair&body for menin ❤

 230. Vilma kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂 Suomalaiselle luonnonkihara afrolle valitsisin seuraavat tuotteet: BPcare Hydrating Shampoo, BPcare Platinum Mask ja BPcare Luxury Drops.

 231. Sandels kirjoitti:

  Ehdottomasti BPcare Luxury Mist, BPcare Fresh Clean Shampoo ja BPcare Quick Mask. Nyt korkeakouluopinnot vihdoin elokuussa aloittaneena voin vain haaveilla ihanasta kampaamokäynnistä ja uudesta väristä. Tukka on paksu, pitkä ja luonnonkihara, joten kampaamossa ei ihan joka kuukausi pääse piipahtamaan!

 232. Kaisa kirjoitti:

  Mukana ehdottomasti, voi kun kävisi kerrankin tuuri! Tuotteet: Platinum shampoo ja hoito sekä Luxury mist.

 233. Jenna kirjoitti:

  Kouluissa pitäisi ehdottomasti opettaa enemmän ”elämäntaitoja” tarkoittaen sosiaalisia tilanteita, kotitöitä, ruoanlaittoa yms. Ei tule sitten niin järkytyksenä, kun muutto omilleen tapahtuu! 🙂

 234. Saara kirjoitti:

  Olis huippua voittaa! Jään kohta hoitovapaalle ja raha on silloin tiukalla, joten tarpeeseen tulis tää voitto. Valitsisin Hydrating shampoo ja hoitoaine ja Luxury mist.

 235. Sohvisofia kirjoitti:

  Kiva arvonta, mukana ollaan. Toiveissa: Luxury drops, Hydrating shampoo, sekä Quickmask.

 236. Maria kirjoitti:

  Oih. Olisko tämä se hetki kun saisi tukkataikaa tämän taapero/työrumban keskellä. Tuotteista ottaisin ihan mitä tahansa millä tämän villin ja perisuomalaisen kuontalon saisi aisoihin ☺

 237. Ria kirjoitti:

  Ihana arvonta! Omat valintani olisivat Hydrating shampoo, Quick mask ja Luxury Mist.

 238. Cassu kirjoitti:

  Mä olen niin huono panostamaan itseeni että haluaisin ammattilaisen neuvoja. Jospa arvonnassa onnistaisi ? Edelliseen kirjoitukseen niin sairaalan unikoulu. Kummipojalle se auttoi. Ennen sitä kukaan ei siellä nukkunut öitä. Ota rohkeasti selvyys miten sinne pääsee. Perheen hyvinvointi on kuitenkin rahaa tärkeämpi. Siellä osaavat neuvoa hyvin

 239. Jutta kirjoitti:

  Bp luxury mist, Bp luxury drops ja Bpcare quick mask

 240. Greyinmymind kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Toivoisin dark grey-väriä kuontalooni, joka ei ole kampaajaa lähivuosina kohdannut.

 241. Kati L. kirjoitti:

  Samaa mieltä, olet mahtava persoona ja loistava kampaaja ? Sitä on niin hyvällä tuulella, kun pääsee kampaajalta ja on kuin uusi ihminen ?

  Jos voittaisin valitsisin BPcare Platinum Shampoo, BPcare Luxury Mist, BPcare Hair & Body Shampoo For Men (jotain kivaa myös poikaystävälle :))

 242. Heidi K. kirjoitti:

  Platinum mask, Luxury drops ja Hydrating shampoo ??

 243. Erika kirjoitti:

  Mukana, tulis kyllä ehdottomasti tarpeeseen! Pientä arjen luksusta. Tuotteista mieluisimpina lähtis kokeiluun quick mask, luxury drops ja miehelle hair&body shampoo!

 244. Niina kirjoitti:

  Pitkille hiuksilleni tulisi ehdottomasti tarpeeseen luxuru drops& luxury mist sekä hydrating shampoo. Eikä se kampaamo käyntikään pahaa tekis puolen vuoden välein??

 245. Minna Kalliomäki kirjoitti:

  Platinum shampoo, Platinum mask & Quick mask ?

 246. Leena kirjoitti:

  BPCare Luxury Mist, Platinum shampoo ja Quick mask ?

 247. Saara kirjoitti:

  Jee huippu arvonta! Valitsisin tuotteet Platinum Shampoo, Platinum Mask ja miehelle Hair and Body shampoo 🙂

 248. Pärpi kirjoitti:

  Todellakin mukana! 🙂 Toiveena olisi saada muutosta ja piristystä hiuksiin. Tuotteiksi valitsisin mitkä kampaaja mulle suosittelisi… veikkaan kosteuttavia 😀

 249. Heidi1 kirjoitti:

  Hydrating shampoo, fresh clean shampoo ja luxury drops olis mun valinta.. Hiukset niiiin karmeessa kunnossa, olin kovasti aikonut että nyt kasvatan oman värin (minkä värin?? maantienharmaan) kun en aikoihin ole kampaajalle päässyt ja syy siihen on reilu puolivuotias tissitakiainen 🙂

 250. Tiina kirjoitti:

  Mukana!
  Quick mask, luxury mist ja hydrating shampoo

 251. Marie kirjoitti:

  Quick mask, luxury mist ja hydrating shampoo nousi tuolta listasta ensimmäisenä silmille, mutta mielelläni kuuntelisin myös sun suositukset mitkä sopisi näille mun hiuksille 🙂
  Väri olis oikein kivaa vaihtelua. Nyt on ollut oma väri jo kolmisen vuotta tukassa ja värjäys ollut pohdinnassa viime aikoina. Mulla alkaa harmaita jo puskee, kääk! Ja ikää vielä alle 30 ?

 252. Ilse kirjoitti:

  Kotiäiti täällä heiluttelee. Josko arpaonni suosisi 🙂 uutena asiakkaana tulisin mielelläni tutustumaan! Ja tuotteista platinum shampoo ja mask ja lisäksi hydrating shampoo.

 253. Nekkutyttoe kirjoitti:

  Huikee arvonta, tulisi tarpeeseen! Mulle kelpaisi tuo Quick Mask ja sit ihan shampoo ja hoitoaine

 254. MK kirjoitti:

  Platinum shampoo, platinum mask ja luxury mist. Mulla on hiuskriisi oman tukan kanssa, vaaleaa tahtoisin kovasti. Vuodessa päässyt punaisesta vaalentamaan jo hyvin, mutta väri todella tunkkainen ja punaista puskee edelleen paikoiten läpi. Ihana olisi saada joku viileä vaalea ja saada tästä tasapitkästä joku kivan mallinen leikkaus! 🙂

 255. Maija K kirjoitti:

  Ihana arvonta, olen mukana! Hiusten väripakettia en tarvitse (kasvatan omaa väriä), voisin lahjoittaa sen vaikka äidille tai tulla itse tasoitukseen. Tuotepakettina joku perusshampoo, -hoitoaine ja lämpösuoja Bphairilta olisivat kivat. 🙂

  Hyvää syksyn jatkoa, sun blogi on mahtava!

 256. Tiina Alho kirjoitti:

  Awww! Vähänkö olis täydellistä päästä värjättäväksi!!? Näin taaperon äitinä ja raskaana ollessa ei ihan liikaa tule huomioitua hiusjuttuja.. tuotteista valitsisin Luxury mistin, platinium shampoon ja maskin.

 257. Janina kirjoitti:

  Tää ois niin unelmapalkinto, pitkät hiukset kaipais taas vähän päivitystä! 🙂 Tuotteista ottaisin varmaankin itselle tuon Luxury Mistin ja ja Platinum (tai Quick) Maskin ja poikaystävälle ylläriksi Hair & Body miesten shampoon.

 258. suski kirjoitti:

  Osallistun myös arvontaan 🙂 Shampoota tarvitsisin itselleni ja miehelleni 🙂

 259. Anni kirjoitti:

  Platinum Shampoo, luxury mist, quick mask 🙂

 260. Katariina kirjoitti:

  Platinum shampoo, Luxury mist ja Luxury drops 🙂

 261. Ilona kirjoitti:

  Luxury Mist, Platinum shampoo ja Mask.

 262. Inkeri kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! ? Ihanan kuuloisia kaikki nuo hiustuotteet, en kyllä osaa valita ?

 263. Sonja kirjoitti:

  Mukana ollaan arvonnassa! 🙂 tuotteet eivät ole entuudestaan tuttuja mutta silmämääräisesti valitsisin: Fresh Cleaning Shampoon, Quick maskin ja hiusöljyn

 264. Sara kirjoitti:

  Mukana! BPcare Platinum maskin, BPcare Platinum shampoon ja BPcare luxury mist ?

 265. Heidi Salonen kirjoitti:

  Ihana arvonta, mukana ehdottomasti! Sun tekemät hiukset on niin hienoja, vaaleille pitkille hiuksille joissa vähän jotain tvistiä on vaikea löytää hyvää tekijää.
  Tuotteiksi valitsisin luxury mist, Platinum mask & Quick mask:).
  -Heidi

 266. Minna kirjoitti:

  Platinum shampoo ja mask sekä luxury drops, olisi ihana voittaa tämä 🙂

 267. Virpi kirjoitti:

  BPcare Platinum Shampoo, BPcare Hydrating shampoo ja BPcare Quick Mask. ?

 268. Sanna Kuisma kirjoitti:

  Tuotteet olisivat: BPcare Luxury Mist, Luxury Drops ja Hair & Body Shampoo for men.

  Ps. Blogi on aivan mahtavaa luettavaa, kun itse sain esikoiseni heinäkuussa, kiitos Umppu! ?

 269. Laura Kaartinen kirjoitti:

  Ihana arvonta! Tulis kyllä tarpeeseen tänne vauvantuoksuisen arjen keskelle jota tähdittää myös 2v esikoinen <3 Sais vähän sitä omaa aikaa ?

  Tuotteet mitkä haluisin on shampoo, luxury mist ja miehelle body&hair 🙂

 270. Aino kirjoitti:

  Oispa ihana voittaa tämä arvonta! Mulla on pitkän ja paksut, todella hankalat hiukset, koska ne imevät putkistoista niin paljon metallia itseensä ja ovat sen jälkeen vihertävät ja takkuiset. Useat kampaajat ovat yrittäneet saada metallia pois, mutta eivät ole tarpeeksi onnistuneet eikä värit pysy hiuksissani, jonka vuoksi minun pitäisi käydä kampaajalla muutaman kuukauden välein. Opiskelijabudjetilla siihen ei kuitenkaan ole varaa mitenkään. Hiustuotteista haluaisin BPcare Freshc Clean shampoon, BPcare Quick Maskin ja BPcare Hydrating shampoon.

 271. Liisa kirjoitti:

  Edellisestäkampaajakäynnistä on puolitoista vuotta, että olisi kyllä jo aika.

  Tuotteina Fresh Clean Shampoo, Quick mask ja Luxury drops.

 272. Myju kirjoitti:

  Oi, Oi! ? Tää olis super, hands down! ?Tuotteista lähtis mukaan Platinum mask, Luxury dropsit ja miehellekin jotain – miesten gift box.

 273. LauraJ kirjoitti:

  Fresh clean shampoo, platinum mask ja luxury spray ?

 274. Inga kirjoitti:

  Platinum paketti ja olis ihanaa päästä asiakkaaksi. Piristäisi opiskelija elämää. Ei ole rahaa ollu kampaajaan vuosiin

 275. Riikka kirjoitti:

  Hei Umppu!
  Kiitos aina onnistuneista kampaamokäynneistä:)
  Osallistun arvontaan. Tuotteista kiinnostaa hydrating shampoo, quick mask ja luxury drops.
  Lämpimin syysterveisin! Riikka

 276. Riikka Ruopio kirjoitti:

  Hydrating shampoo, quick mask ja luxury drops

 277. Elina kirjoitti:

  ?? clean shampoo, mask ja spray ?

 278. Mami kirjoitti:

  Luottokampaajani on äitiyslomalla joten uusi kampaaja pitäisi pikkuhiljaa löytää. Tällä voitolla ratkeaisi se ongelma :). Jos voittaisin, tuotteista valitsisin platinum shampoon, maskin ja matkapakkauksen.

 279. EA kirjoitti:

  Hiuksiani ei ole värjätty vuosiin joten olisi ihana päästä ammattilaisen käsiin luomaan jotain uutta ?tuotteina luulisin minulle sopivan parhaiten BPcare Platinum Mask, Hydrating shampoo ja Luxury drops.

 280. Heini kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Tuotteista valitsisin Fresh Clean Shampoon, Quick Maskin ja Luxury Mistin

 281. Petra kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂 Hiukset kaipaisi kyllä leikkausta ja väriä! En osaa päättää mitä tuotteita ottaisin, kaikki vaikuttaa hyviltä!

 282. Essi kirjoitti:

  Vaaleat pitkät hiukset tahtoisivat Platinum shampoo ja mask sekä Luxury Dropbox 🙂

 283. Johanna kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Ja tsenppiä tulevaan viikkoon!

 284. Kaisa kirjoitti:

  Ottaisin ne tuotteet mitkä ammattilainen suosittelisi juuri minun hiuslaadulle sopivaksi,tuotteet eivät olet entuudestaan tuttuja 🙂 voitto olisi pienituloiselle ihana yllätys ja lisäksi mielessä on ollut monta kertaa että olisi kiva kokeilla minkälaista jälkeä teidän ammattilaiset tekee 🙂 myöskään kampaamonne ei ole vielä tuttu!

 285. Eve kirjoitti:

  Olisi ihana voittaa kun olen ihan hukassa hiuksieni kanssa ja viime kampaaja käynistä on pitkä aika. Valitsisin nämä tuotteet: BPcare Luxury Mist, BPcare Hydrating Shampoo, BPcare Quick Mask

 286. Tiia kirjoitti:

  Mukana. Valitsisin Hydrating shampoon, Fresh clean shampoon ja Quick maskin.

 287. annis kirjoitti:

  Nyt on on ihan pakko sanoa että olet jotenkin tosi freesin kauniina tämän postauksen kuvissa, enkä sano nyt tätä liittyen arvontaan vaan ihan muuten vain. Tosi kaunis olet.
  Arvonnat on kivoja, ehkä tuo mist ja kosteuttavat shampoo ja hoitoaine olisi omat valinnat. Mukavaa viikonloppua.?

 288. Ailime kirjoitti:

  Heippa, ehdottomasti mukana arvonnassa! 🙂 Olisi ihana päästä tekemään hiuksille pieni freesaus sinun käsittelyssä! Tuotteista eniten kiinnostavat Luxury mist, Quick mask ja Fresh clean shampoo.

 289. Helikrista kirjoitti:

  Hei, valitsisin Bp Care Luxury mist, hydrating shampoo sekä Quick mask. Käyn harvakseltaan kampaajalla ja en ole oikein löytänyt vielä sitä oikeaa kampaaja, jonka kanssa minulla olisi samanlainen tyyli. Olen paljon katsonut Primen hiustöitä ja olisi mahtava päästä sinne hiusten käsittelyyn 🙂

 290. Kaisa kirjoitti:

  Mukana! Tuotteista valitsisin Platinum Shampoon, Luxury Dropsit ja Luxury Mistin!

 291. Minna K kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! 🙂 Tuotteista valitsisin Hydrating Shampoon, Quick Maskin ja Luxury Mistin.

 292. elsis kirjoitti:

  Hienoja hiuksia, olet todella taitava! Osallistuisin arvontaan ja haluaisin BP Hairin tuotteista seuraavat:
  BPcare Luxury Drops 50ml, BPcare Luxury Mist 150ml ja BPcare aloituspaketti (pieni).

 293. Suvi kirjoitti:

  Minulle kelpaisi mitkä tuotteet tahansa ?

 294. Eva kirjoitti:

  Hydrating shampoo, fresh clean shampoo ja quick mask

 295. Titta kirjoitti:

  Ihana arvonta! Valintani ovat BPcare Hydrating Shampoo, BPcare Fresh Clean Shampoo ja BPcare Quick Mask. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.