Hae
Prime Life by Umppu

Viimeinen ilta ja Losin valot sammuu

Tänään on viimeinen ilta täällä. Toisaalta ihana palata kotiin siihen arkeen, mutta taas toisaalta tämä on ollut ihan korvaamatonta aikaa… niin itselle kun perheelle. Mun pää on täynnä uusia ideoita ja ehkä vihdoin tiedän mitä haluan isona. Levättyä en ole saanut, muuta kun aivoista, koska joka aamu meidän sängyssä on ollut vähintään 2 lasta :). Kaikinpuolin matka on ollut todella onnistunut. Meillä ei ollut liikaa odotuksia, mikä teki monesta asiasta hyvin helpon. Täällä on ainakin omasta mielestä turvallista liikkua ja kaupunki tarjoaa asioita, mitä ei oikein muualla voi kokea..

Oli ihana nauttia lämmöstä ja kerätä valosta energiaa Suomen pimeisiin iltoihin. Vaikka täällä oli super lämmin niin kovin ruskeana ei takaisin tulla. En enää edes jaksa maata auringossa ja se ei muutenkaan ole parasta sille omalle terveydelle. Keskipäivän paahde on myös mun mielestä liian kova pienille lapsille.. En halua istuttaa Vikkeä rattaissa, enkä myöskään uittaa tuntitolkulla altaassa. Ollaan kävelty joka päivä varmasti 10-20km mikä on aika jees. Lapsien ehdoilla on menty koko reissu ja ollaan oltu joka ilta ajoissa nukkumassa. Olen juonut yhden lasin viiniä (mikä on mulle jo epänormaalia 😉 ) ja muutaman drinkin. Rannalla ei käyty. Ehkä sitten kun Vikke vähän kasvaa. Menee turhaksi säätämiseksi roudata sitä kamaa. Vikke oppi kävelemään ja Vili sai nyt varmuuden uinnista ja polski päivät pitkät altaassa. Ollaan syöty hyvin ja testailtu vaikka mitä ruokapaikkoja.

Jokainen euro on ollut matkan arvoinen. Ainut mikä vähän jäi harmittaan oli hotellin vaihto ja se, että rahat ei tietenkään palautunut tilille heti. Onneksi on luottokortti keksitty, koska olisi lähtenyt aika iso siivu lomabudjetista. Se me päätettiin, että tänne tullaan vielä uudestaan. Tingitään sitten arjessa jostain muusta. Moni on kysellyt mitä maksaa tälläinen reissu ja siihen liittyen hyviä säästövinkkejä ja niistä tulossa myöhemmin.

Tänää käytiin tekemässä viimeiset shoppailut ja käytiin syömässä Hootersissa. Kierreltiin vähän walk of fameillä ja lähdettiin hotellille. Huomenna lento lähtee 6 illalla ja me otetaan yksi päivä ”kiinni”. Ollaan Suomessa ke illalla ja torstaina meenkin jo töihin. Viikonloppu menee fitness kilpailuissa, jotenka pääsen heti työnteon makuun. Juusolla jatkuu isyysloma ja se on lasten kanssa kotona. Mää toivon että vielä ei oo pakkasta, että voin päästellä skootterilla töihin.

Mun oli pakko testata Halloween hodari pukua kaupassa ja se näytti yhtä tyhmältä mun päällä, kun hyllyssä. Kiitos ihanista kommenteista edelliseen postaukseen <3 niitä oli ihana lukea. Tuli sellainen olo että JES!

-Umppu

2 kommenttia

  1. Noora Ruotsalainen kirjoitti:

    Ihanaa lukea sun blogia miten reissaatte lasten kanssa! Ihan mahtavaa! Mulla on kaks lastenlasta 1v ja 3kk.yks vuotiaan neidin kanssa oltiin just espanjassa.hän oppi täällä kävelemään! Kuten sun Vikke poika siellä losissa.ihania elämyksiä ja lämmöstä nauttimista ?lomalla herkutellaan ja nautitaan perheestä?sulla on mahtava asenne ja kirjoitustyyli.kiitos!

  2. Johanna kirjoitti:

    Hodariasu on hieno ? Näistä kuvista tulee hyvä mieli!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.