Hae
Prime Life by Umppu

Las Vegas

Hip hei ja terkut Vegasista. Tsiisus täällä on lämmin. Meillä on aivan mahtava huoneisto hieman stripiltä taaksepäin Palmsissa ja ei voida olla enemmän kuin tyytyväisiä. Huone on lähes 100m2 ja täällä voi surutta heitellä kärrynpyöriä, jos siltä tuntuu. Meillä on kylpyamme keskellä makuuhuonetta ja siinä istuessa voi ihailla koko Vegasin näkymää. Huone sijaitsee kerroksessa 30 ja täältä näkee käytännössä koko kaupungin. Aamulla kun lapset herää aikaisin, voi ihailla sängystä aivan uskomatonta auringonnousun elokuvaa. Kävi muuten sattuma, että ystäväni Piia Pajunen on valmistautumassa juuri Olympiaan ja on samassa mestassa yötä. Oikein pelästyin kun joku huusi altaalla mun nimeä ja kun katsoin ylös niin sielä Piia ja Johannes vilkutteli. 

Ollaan oltu paljon uimassa koska ulkona ei juuri päivällä voi liikkua. Lämmintä on siinä 40 hujakoissa ja vaikka aurinko laskee on se toivomani pershiki taattu. Pienimmät on nukahtaneet jo aika ajoissa ja me ollaan tallusteltu pitkin Vegasia. On tää kyllä aivan uskomaton paikka täytyy sanoa. On ihanaa oikeasti nauttia lämmöstä ja kuumuudesta. En muista olenko koskaan ollu näin reissussa että yölläkin on sen melki 30 lämmintä. Lapset ui innoissaan ja Vivian varsinkin hyppii altaaseen minkä kerkiää… ilman mitään itsesuojeluvaistoa. Saa olla kyllä silmät tarkkana kokoajan. Altaan vesi on niin lämmintä, että jopa minä olen uinut..

Meillä on adapteri mihinkä ei tietenkään käy mun tietokoneen laturi, jotenka tein nyt elämäni ensimäisen postauksen puhelimella… aika jännää hommaa….  Huomenna olis taasen paluu Losiin ja sitä odotan. On se Losi vaan se juttu. Vielä ei ole ostoskärpänen puraissut ja kulutus on ollut aika minimaalista, mutta katsotaan. Mää lähden tästä poolille ottaan helppoo -Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.