Hae
Prime Life by Umppu

Ei niin mukavia, mutta opettavaisia lomamuistoja

Losi jäi nyt hetkeksi taakse, mutta palaan sinne vielä hetkeksi. Meistä on ihanaa syödä ja varsinkin lomalla, kun ei ole minnekkään kiire. Usein etsimme netistä suosituksia hyville aamupala mestoille ja yksi ehdoton suosikki Losissa on BluJam cafe. Ihan mieletön paikka. Kun päästiin pääkallopaikalle, piti ovella käydä ilmoittamassa seurue ja siitä sitten kutsuttiin nimellä sisään kunnes tilaa vapautui. Rakastan sitä, kuinka lapset huomioidaan täällä. Pöytä on valmiiksi katettu syöttötuoleilla ja piirrustustarvikkeilla. Lapset saavat myös juomat aina omiin muovisiin mukeihin, missä on kansi ja pilli. Pikkujuttuja, mutta toimii. Annokset on isoja ja niistä voi hyvin jakaa kaikille. Lapsien suosikki on hedelmäkulho. Itse tilasin munakaan ja köyhiäritareita..


 

Päivä oli niin kuuma, että vietimme keskipäivän lasten kanssa huoneessa puuhastellen. Kävimme taas vuorotellen levähtämässä Juuson kanssa, mikä on ihan lostava juttu. Kun sen tunnin on vaan, niin jaksaa taas. Meidän hotelli oli (yllättäen) gayarea…. Miten me onnistutaan siinä joka kerta.. No ei siinä mitään vikaa ole, mutta kun katsot altaassa olevaa pariskuntaa, jotka tumputtaa kirjaimellisesti toisiaan, niin sitä miettii missä on ihmisten käytöstavat. Päätin sitten olla enää menemättä uimaan, kun en tiennyt mitä sielä kelluu.. Hotellin allasosasto oli pieni ja siinä ihan kaikkien ihmisten silmien edessä.. Vaikka koitan olla suvaitsevainen, niin vähän meni mullakin yli.. En kehdannut siihen mennä kesken orkkujen köhimään …. ekskyysmii….. No onneksi oli vika päivä siinä hotellissa 🙂

No onneksi he eivät lomaani saanut pilalle kuitenkaan. Ilatapäivästä lähdettiin Santa Monicaan. Aiva upea paikka laituri huvipuistoineen. Lapset saivat vähän herkutella ja Vili pääsi pelailemaan pelikoneita ja Vivian karuselliin. Oli muuten aivan loistava hankinta täältä ostaa skootti, millä Vili voi päästellä. Ei oo kertaakaan kuulunut en jaksa kävellä lausetta. Käytiin syömässä ja hengailtiin. Santa monikan rantakatu on ehkä hieman epäilyttävä osittain. Täällä näkee paljon  kodittomia ja ne olivat asettuneet siihen kadunvarteen. Se on näiden suurkaupunkien nurjapuoli. ihmisillä on ostoskärryt missä on ilmeisesti koko elämä. Aika herättävää.. Kukka haisee joka paikassa ja piiput on ihan esillä, niin että ne osuu silmiin.

 

 

 

Paljon jäi vielä näkemättä, mutta tässä välissä lähdettiin piipahtamaan Vegasissa. Matkaa sinne kesti noin 4h pysähdyksineen. Vaikka olenkin matkustanut vain näissä suurissa kaupungeissa, niin ymmärrän, että se ei anna ihan todellista kuvaa Amerikasta. Piipahdus matkanvarrella syömässä kertoi taas paljon. Vaikka rakastan olla täällä, niin lause matkailu avartaa on täällä jotenkin todella todentuntuista. Näet ihmisiä, joista päällepäin näkee että asiat ei ole hyvin… etkä voi oikein heitä edes auttaa… No mutta palailen taas Vegasin merkeissä huomenissa <3. Täällä kello on 7.00 aamulla ja lähdetään aamupalalle

Lue edellinen postaus: No mitä sitä kannattaa raijata lapsia yhtään minnekkään

-Umppu

Yksi kommentti

  1. GM kirjoitti:

    Hei, pitkästä aikaa palasin lukemaan blogiasi ja hankala lopettaa! Kirjoitat niin hyvin 🙂 hiuavärisikin on niin cool!! Mitä on tuo huulikiilto mitä useissa kuvissasi näkyy? Vaalea ja hieman kiiltävä . 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.