Hae
Prime Life by Umppu

Ollaan vielä hengissä…. Los Angelesissa

 

Kaikkihan tietää, että oon vähän hullu ja hullu pitää ollakkin, jos lähtee 3:n lapsen kanssa Jenkkeihin. Lento meni ihan mukavasti ja ainut kenellä meni hermot olin minä hahah. Vikelle oli seinäkoppa, mutta siihen on tullut jokin muutos. Kun lapsi nukkuu siinä, niin päälle vedetään verkko, joka laitetaan hakasilla kiinni. Se näyttikin aivan ruumisarkulta. Jos lapsi tykkää nukkua vatsallaan niin se on siinä tapauksessa aivan turha.  Meillä se toiminut ollenkaan. Vikke nukku mulla rintarepussa ihan mukavia pätkiä, jotenka mentiin sillä. Vaikka oon ennen suositellut koppaa, niin tätä nykyistä en suosittele kenellekkään. Pitkillä lennoilla on kaikilla oma ruutu ja lapset viihtyi niillä aika hyvin piirrettyjä katsellessa. Ostettiin myös lennolle vähän namia. Ihan lennon lopussa Vili ja Vivian nukahti ja heräs perillä. Pakko myöntää, että ei se mikään nautinto oo matkustaa noin pitkiä lentoja, mutta jos pisteet pitäis antaa niin 8/10. Pystyttiin vielä nukkuun Juuson kanssa samassa sägyssä seuraava yö hahah. Olin varautun, että vaatteni kestää kaikki eritteet ja kaikki sain päälleni paitsi kakat :). Limsat kaatu kenkään kivasti ja sitä rataa.

Meillä oli kunnon lessubussi vuokrattuna kentältä ja sen saamisessa meni noin 1,5h. Se on jopa aika nopea aika täällä. Kaikilla lapsilla pitää olla turvaistuin paikallisen lain mukaan ja Viliä se ei niin innostanut. Mutta turvallisuus ennekaikkea. Täräytettiin siitä hotelille, mikä on puolentunnin ajomatkan päässä.

Ihana rauhallinen ja pieni hotelli näin alkulomaan sopii oikein loistavasti. Lemontrose suite hotell on hyvällä rauhallisella paikalla, mistä pääsee jopa kävellen helposti moneen paikkaan. Lähdettiin aamulla jo 7 kävelylenkille, koska lapset heräsi paikallista aikaa klo 3.00. Käveltiin 3h ja siinä saikin kivan pikku hien pintaan. Kunnon rattaat on ehdoton plus täällä. Käytiin estsimässä aamiaispaikka, jossa syötiin oikein maittava aamupala. Kierreltiin pitkin Beverlyhilssiä.. Kaikki kaupat oli toki vielä kiinni. Olihan se hassua kävellä katua, missä on kaikki muotiliikkeet ja miettiä, että joku ihan oikeesti käy vaan täällä shoppailemassa. Itselläni ei juuri olisi varaa..

 

Kello on paikallista aikaa 12.30 ja oltiin hetki koko porukka altaalla. Lapset on vielä väsyneitä ja halus huoneeseen katsomaan lastenohjelmia. Tehtiin Juuson kanssa vuorot, että molemmat voi mennä rauhassa tunniksi köllöttelemään ja lepäämään. Oli meinaan aika raskas yö, kun lapset ei nukkuneet juuri ollenkaan. Vikke heräs kokoajan (tekee hampaita) ja mää käppäilin sen sylissä pitkin huonetta. Se ei nukahtanut millään ja nenä on ihan tukossa. Lopuksi laitoin sen rattaisiin ja siihen se kuukahti, mutta samalla heräs Vivian ja Vili. Koitettiin siinä saada lapsia vielä nukahtamaan, mutta aika turhaan. Koitetaan kääntää kelloa, että lapset valvois niin myöhään kun jaksaa. Katsotaan mitä keksitään vielä illemmasta. Ulkona on meinaan todella kuuma ja pitää ehkä hieman odottaa auringon laskua ja pahinta paahdetta pois. Kahden vuorokauden aikana ei oo paljon nukuttu, joten ihan kiva että pääsen itsekkin kohta ihan yksin ottamaan aurinkoa, ilman, että tarvii olla hälytystilassa.

Mutta vaikka matkustus oli aika kankeeta, niin onhan täällä nyt ihanaa <3 Laittelen lisää reisuukuulumisia

Lue edellinen postaus: C More säpinää sohvalle

-Umppu

6 kommenttia

 1. Evely kirjoitti:

  Aika nolo kommentti tuo ”lessubussi” sinulta.

 2. Katri kirjoitti:

  Siis täytyy sanoa, että ihailen tota sun rentoa asennetta ja ylipäätään sitä, että matkustatte pitkällekin kolmen lapsen kanssa! Ite stressaan jo etukäteen, et miten Thaimaahan lennot menee lasten kanssa, vaikka ne on molemmat yölentoja ja aikaeroa vain 5h… Mut niinhän se on, että kotiin kannattaa jäädä, jos ei uskalla riskejä ottaa. Ja onhan toi lapsillekin varmasti ihanaa olla lämpimässä!!

  Rentouttavaa lomaa Umppu!! <3

 3. Manduca kirjoitti:

  Oisko mahdollista postausta siellä näkyvästä muodista? Kuvia niiden ihanien muotiliikkeiden ulkopuolelta ja jos siellä on hienoja autoja nii niistä kans ois kiva kuvia katella. Vaikka vaan ihan kuvapostaus kaikesta hienosta ja mahtavasta :D. Just semmoisia kuvia, mitkä siellä arkipäivää niille asukkaille, mut meille suomessa asuville ei. 🙂

 4. Anna kirjoitti:

  Niin ihana tuo ensimmäinen kuva, Vivianista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.