Hae
Prime Life by Umppu

C More Säpinää sohvalle

Kiireisen päivän jälkeen ainakin itse nautin siitä, ettää saan hetkeksi hengähtää sohvalle ja nostaa jalat kohti kattoa. Olen usein liian väsynyt esimerkiksi lukemaan kirjaa vaikka haluaisin ja tuntuu, että silloin kun itsellä olisi aikaa ei esimerkiksi televisiosta tule mitään omaa mieltä kiinnostavaa. En jaksa katsoa vuodesta toiseen niitä samoja uusintoja, vaan kaipaan jotain uutta.

Pääsin tutustumaan C More Suoratoistopalveluun, mikä toimii samalla viihdekirjastona. Sieltä voit itse valita mitä haluat katsoa ja mihinkä aikaan sinulle sopii. Tämä on aivan loistava juttu, koska voin juuri silloin kun meille on sopiva aika uppoutua omiin ajatuksiin ja rentoutua. Äiti ja isä haluavat välillä sitä yhteistä aikaa. Jonkun korvaan saattaa kuulostaa tylsältä, mutta me nautimme siitä, kun saamme käpertyä vierekkäin sohvalle ja olla vaan. C More on suunnattu nimenomaan suomalaisille ja sieltä löytyy laaja kattaus kansainvälisiä leffoja ja myös kotimaisia, sekä pohjoismaalaisia herkkuja.

Tykkään seurata kotimaisia sarjoja, mutta hyviä sellaisia ilmestyy nykypäivänä aivan liian vähän. Pääsin tutustumaan  C Moren suomalaiseen alkuperäissarjaan Aallonmurtaja hieman etukäteen.  Sarja kertoo perheestä, jonka elanto tulee ammattirikollisuudesta. Päätapahtumat sijoittuvat Kotkaan, jossa suuren sataman lisäksi sijaitsevat rikollisuuden globaalit vesistöt. Sarjassa Tuula (Maria Ylipää) ja Upi (Turkka Mastomäki) ovat pomoja. He pyörittävät rikollisliigaa tavallisen perhearjen lomassa. He muuttivat vanhalle kotiseudulleen Kotkaan, missä he pyörittävät menestyvää salakuljetusliigaa korruptoituneiden poliisien ja satamatyöntekijöiden avulla. Ulkomaiset yhteistyökumppanit kiristävät Upia osallistumaan pohjoismaisten naisten salakuljetukseen. Samaan aikaan Tuula on salaa laajentanut bisnestä suuren luokan vedonlyöntihuijaukseen. Syntyy monimutkainen kiristystilanne, jossa Upi ja Tuula joutuvat keskelle kansainvälisen rikollisuuden väkivaltaista valtataistelua.

Sarjassa näyttelee mm Maria Ylipää, Turkka Mastomäki ja Maria Järvihelmi.  Aallonmurtaja alkoi C More -suoratoistopalvelussa lauantaina 2.9., jolloin palvelussa julkaistiin sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa. Vuoden tärkeimmän draamasarjan ensi-illan kunniaksi sarjan ensimmäinen jakso esitetiin myös MTV3-kanavalla lauantaina 2.9. klo 21. Jatkossa jaksot ilmestyvät ainoastaan suoratoistopalvelussa kerran viikossa torstaisin, ja kolmas jakso ilmestyy 7.9. Täytyy sanoa, että paras kotimainen sarja mitä olen nähnyt. Se otti meidät mukaansa jo heti kerrasta ja sarja oli niin mielenkiintoinen, että katsoimme  pari jaksoa putkeen. Sarja on kaukana siitä omasta elämästä ja mietinkin voiko jonkun arki (ihan oikeasti) olla noin erilaista. Näyttelijä valinnat on asunut aivan nappiin ja siinä vaiheessa kun näin Maria Ylipään kropan niin tuli sellainen olo, että pakko lähteä lenkille… Sarjassa tapahtuu kokoajan ja se on jännittävä… voin olla varma että jokainen teistä tykkäisi tästä. Olen kaivannut jo pitkään jotain hyvää kotimaista ja tässä se on.

Sinulla on mahdollisuus testata C More suoratoistopalvelua (sisältäen sarjat/leffat) 1kk veloituksetta TÄÄLTÄ


Jos ajattelen kuinka paljon meillä katsotaan itse tv:tä niin se aika jää hyvin vähälle.. Jotenkin tuntuu, että laadukasta tv viihdettä ei oikein enää osata tuottaa ja ainoat mitkä sielä kiinnostaa on tosi tv sarjat… niin ja toki uutiset. C Moressa on se hyvä, että sarja alkaa juuri silloin kun sinulle sopii ja sielä missä sinulle sopii. Ollaan selailtu muutenkin C Moren tarjontaa ja nyt katselussa on sarja Survivor`s Remorse mitä voin myös suositella. Sopivan kevyttä ja juonteenkäänteissä pysyy hyvin jopa vähän väsyneenä mukana. Näiden ruuhkavuosien keskellä me ei ainakaan tarvita siihen tavalliseen arkeen juuri mitään viriketta. Lasten treenit vie arjesta sen 4 iltaa, jotenka yksi vaapaa-ilta on ihan tervetullut. Perjantaisin on kiva ihan vaan olla, niin ettei tarvitse sykkiä kokoaikaa. Lapsetkin tykkää usein ihan vaan olla. Me tykätään katsella koko perheen kanssa elokuvia yhdessä.

Vili oli ihmeissään kun kerroin sille, että silloin kun olin itse sinun ikäinen niin ei ollut mitään suoratoistopalveluita, ei youtubea eikä internettiäkään käytössä. Se ihmetteli että mitä te silloin ”ennenvanhaan” oikein katsoitte? Vastasin, että se oli aina saunan jälkeen Napakymmpi minkä eteen koko perhe kokoontui.. Herra A: Oletko kotihiiri vaiko menovilli? Voi tsiisu niitä aikoja. lämä on paljon muuttunut siitä omasta lapsuudesta ja voin vaan sanoa, että onneksi on keksitty erilaista viihdettä :).

 

 

 

 

Mukavia katseluhetkiä koko perheen kanssa

 

Lue edellinen postaus: Saako rahat takaisin, jos ei ole tyytyväinen?

-Umppu

Yksi kommentti

  1. Mamma2012 kirjoitti:

    Olisin kans halunnut tämän c moren, hyvien leffojen ja sarjojen takia. Mutta kun on Applen tv, ei saa sillä näkyviin kuvaa tv:seen, olivat juuri poistaneet sen ominaisuuden? Ei huvita katsoa pelkästään tabletilta tai kännykästä. Toinen ongelma tai olla se että kun pankkikortti on visa elektron eikä visa. Joten pysyn netflixin ja viaplayn parissa, ovat suunnitelleet asiansa paremmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.