Hae
Prime Life by Umppu

Saako rahat takaisin, jos ei oo tyytyväinen?

Asia mikä on tuntunut niin kaukaiselta ja epätodelliselta on kohta todellista. Oon odottanut tätä tulevaa reissua niin paljon, että en ole edes uskaltanut vielä unelmoida <3 Tänään tehtiin vielä virallisia papereita kiinteistön hankintaan liittyen ja nyt ehkä pitäisi kaikki olla suht kunnossa. Oon niin väsymyksen ylikierroksilla, että esimerkiksi tänään hukkasin mun hammasraudat :)Mietin kuumeisesti minne ne oon tunkenut ja kappas sieltä ne löyty työpaikan pihasta.. Koko liike on täynnä muistilappuja, mutta ene edes muista mistä ne muistuttaa… Pakko myöntää, että on välillä vähän idiootti olo..

Sain taas yhden laukun pakattua ja omat kamat on nyt suurinpiirtein valmiina. Kohteessa on reilu 30 astetta, jotenka paljon vaatetta ei edes tarvitse mukaan. Tilasin hätäpäissä henkalta erilaisia bikineitä  ja pari koko uikkaria. Nauraa käkätin varmaan puolituntia yksin, niitä sovitellessa.. Saakohan niistä rahat takaisin, kun ei näytä siltä katalogin naiselta 🙂 ? Jos perskannikat on kokoa 36 ja vyötärö kokoa 38… ylävytörä kokoa 34 ja tissit kokoa Large lörähtänyt niin mikähän on se sopiva koko niinkuin teidä mielestä? Onneks mennään kuitenkin amerikkaan…

 

Musta tuntuu, että unohdan puolet tavaroista kotiin, mutta loppupeleissä mitä sitten. Onneks sieltä saa vaikka mitä.. Voin taas kertoa kuinka kahden tunnin yöunet on loppupeleissä aika hauskoja, koska mua vaan naurattaa kokoajan. En muista mitään ja se tekee elämästä vielä hauskempaa. Onneks en jaksa turhia ressailla. Kaikki menee joko hyvin tai huonosti tai jotain siltä väliltä. Mää uskon, että meidän reissusta ei tapahtumaa puutu. Aaatelin, että voitaisiin repästä ja ehdotinkin Juusolle, jos mentäisiin naimisiin White wedding chapelissä uudelleen. Olishan se nyt hienoa jos vaikka itse Elvis vihkisi meidät ja olis lapsetkin mukana.

Meidän olisi tarkoitus käydä kylässä yhdellä kampaajalla johonka tutustuttiin Australiassa melkein 10 vuotta sitten. Katsotaan mitä keksitään. Ei kuitenkaan liikaa suunnitella, koska tarkoitus on myös levätä ja olla vaan. Huominen on vielä töitä ja sitten töiden jälkeen tehopakkaus ja nukkuun. Lento lähtee 9 aamulla ja meidän pitää jo aika ajoissa lähteä ajelemaan Helsinkiin. Viimeksi olimme 2h turvatarkastusten jonossa… Jos olisin ollut kaukaa viisas oltaisiin lennetty Tampereelta Arlandaan ja sieltä Losiin, mutt nyt kun katsoin lentoja oli ne jo reilu 700e, jotenka passattin.

 

Tässä odottelen vielä pyykkikoneen sammumista, että pääsen pehkuihin. Musta olis ihana tulla puhtaaseen kotiin, mutta se taitaa jäädä haaveeksi. En vaan jaksa. Reissukuulumisia voi seurata instasta @umppu

-Umppu

 

Lue edellinen postaus: Päästäänkö reissuun?

6 kommenttia

 1. Maisu kirjoitti:

  Tsemppiä loppuihin valmisteluihin! Teidän reissu kuulostaa mahtavalta jo nyt, en malta odottaa tulevia reissupostauksia. Jännää olisi kuulla kuinka kolmen lapsen kanssa matkustaminen sujuu. Minulla kohta 2v poika ja 3kk ikäinen tytär, eikä vielä yhtään reissua takana nelistään.

 2. Piritta kirjoitti:

  Ihanaa ja rentouttavaa lomaa!! Sitten kun sinulla on aikaa, niin toivepostauksena olisi kiva kuulla hyvinvointi rutiineista mitä sulla Umppu nyt on. Kolmen lapsen kanssa arki on kiireistä, ja samaistun teidän arkikuvioihin. Siksi olisikin kiva kuulla, ehditkö panostaa liikuntaan? Sen oletkin tuonut jo esiin, ettei fitness-lavat enää houkuttele. Vai voiko mieli vielä muuttua? 🙂
  Nauttikaa reissusta!!

 3. Elina kirjoitti:

  Hei ja hyvää matkaa ja voimia ja kaikkea! Ihan hengästyttää tuo teidän elämän vauhti kun lukee, mut kukin tyylillään?.
  Sun tukka on kyllä ihan uskomaton luomus!!! Miten nuo kiharat teet? Onko permis vai kiharratko joka päivä vai onko rullat? Tosi upeat on!!
  Itse opettelin kiharruspuikon käytön mutten kyllä saa ite lähimainkaan tuollaista aikaiseksi…

 4. Katja kirjoitti:

  Mukavaa reissua!
  Itselläni kanssa haaveissa reissu lasten kanssa samalle suunnalle. Matkajutut kiinnostaa.
  Ps. Nuo kiharat – miten nuo saa kätevästi?

 5. Hahah kirjoitti:

  Mistähän kohti sinä olet kokoa 34 tai 36?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.