Hae
Prime Life by Umppu

Lapsen iholle parasta

 

Silloin, kun  Vikkeä  aloin odottamaan niin kuvittelin mielessäni, että meillä varmaan Vivian on kuiva ja talossa olisi vain yksi vaipoissa, mutta toisin kävi. Lapset oppi olemaan ilman vaippaa hyvin eri vaiheissa ja ainakin itse koen, että siihen ei kuitenkaan ole mikään kiire, eikä ilman vaippaa olemiseen kannata lasta väkisin pakottaa. Meillä kuluu vaippoja paljon ja varsinkin kesällä, kun kaikki oltiin kotona niin niiden määrä konkretisoitui.  Olen testannut vaikka sun mitä vaippoja ja etsinyt sitä oikeaa. Valikoimaa löytyy paljon ja voin kokemuksella sanoa, että niissä on todellakin eroja.

Meidän kaikilla lapsilla on ollut hyvä iho ja olemme säästynyt erilaisilta iho-oireilta. Olen myös käyttänyt kaikilla lapsilla oikeastaan vain puhdistusliinoja vaipanvaihdossa. Jotenkin itse ajattelen, että useat vesipesut kuivattaa ihoa ja sitten se laitetaan heti vaippaan hautumaan ei voi tehdä kenellekkään mukavaa tunnetta.

Meillä ei kotona meininkiä puutu ja haluan, että lapsillani on jalassa hyvät vaipat, jotka ovat mukavia iholla eikä falskaa.  Libero Touch teippivaipoissa on kaksinkertaiset vuotosuojat ja ne ovat todella imukykyisiä. Vaippa mukautuu lapsen kehon muotoihin ja auttaa vaippaa pysymään paikallaan. Nämä vaipat ovat myös erittäin pehmeitä sisältä ja tuntuvat miellyttävältä lapsen iholla. Meillä on ollut kaikilla lapsilla pienenä pullea vatsa ja näissä vaipoissa myös vyötärön osa on joustava, mutta pitävä. Haluan, että lapsella on mahdollisimman mukavan tuntuinen olo, niin ettei vaippa purista.

 

Vaippa ei myöskään sisällä minkäänlaisia voiteita, mikä on mielestäni jees, koska mitä vähemmän iholle tulee mitään ylimääräistä sen parempi. Libero Touch vaipat on myös joutsenmerkittyjä. Vaippoja voi käyttää 26kg painoon asti. Lapset saa meillä touhuta ja hyvä, että menossa on mukana vaippa mikä pitää kaiken sisällään. Meidän kaikki lapset on olleet pylly pystyssä nukkujia ja nämä vaipat pitävät lakanat myöskin kuivana. Välillä öisin saatetaan laittaa kaksi vaippaa päällekkäin, koska esimerkiksi Vikke tekee nyt hampaita ja on syönyt vähän huonommin, mutta maito kuitenkin maistuu. Vaikka tiedän, että hän ei öisin enää maitoa tarvitsekkaan, niin välillä se on se keino, millä hän rauhoittuu.. Tässä on viimeiset yöt menty reilu 10:llä yöheräämisellä ja varmaan jokainen saman asian kanssa painiva (väsynyt) äiti menee välillä siitä mistä aita on matalin, eli juurikin antamalla sitä maitoa..

Libera Touch vaipoissa on myös kosteus indikaattori, mikä kertoo sinulle milloinka vaippa pitää vaihtaa. Jos halutaan mennä hieman pinnallisuuksiin on vaipoissa myös kaunis gesign ja ne ei paista vaaleista vaatteista läpi. Jos teillä käytetään paljon vaippoja suosittelen ehdottomasti liittymään liberokerhoon TÄÄLTÄ 

Sieltä saat tärkeää tietoa lapsillesi ja voit luoda sinne esimerkiksi oman perhe profiilin. Voit kerätä koodeja vaippapaketeista, ja vaihda ne lahjoihin, hauskoihin leluihin, söpöihin vauvanvaatteisiin tai muihin Pistekaupan tuotteisiin.


 

Vaipanvaihto kuuluu jokaisen lapsiperheen arkeen ja ainakin itse koitan tehdä siitä aina sellaisen rauhallisen yhteisen hetken lapsen kanssa. Välillä se onnistuu paremmin ja välillä huonommin. Suosittelen ehdottomasti testaamaan näitä, koska vauvasi ja lapseni ansaitsee parasta herkälle iholleen. Käy piipahtamassa myös  täällä

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=6CzgG8FOHxU

Lue edellinen postaus: Osalla mennään jo toista kierrosta

-Umppu

6 kommenttia

 1. HeidiS kirjoitti:

  Täytyykin kokeilla meidän 2-vuotiaalla pojalla noita Touch-housuvaippoja! Vauvana käytimme Liberon vaippoja, mutta Liberon perushousuvaipat valitettavasti vuosivat joka kerta eli eivät sopineet pojan kropalle. Ehkä nuo Touchit toimivat… Käytättekö muuten öisin housu- vai teippivaippoja? Me on käytetty teippivaippoja, kun tuntuvat paremmin kestävän isompaa pissamäärää, mutta mielellään käyttäisi housuvaippoja…

  • primebody kirjoitti:

   Meillä on öisin aina teippivaippa, jonka päällä housuvaippa.. Ihan siitä syystä, koska molemmat nukkuu pylly pystyssä ja vaikka olisi kuinka imukykyinen vaippa, niin se tulee läpi, jos ei ole kahta vaippaa päälleekäni. sain täältä joltain lukijalta vinkin, minkä otin heti käyttöö ja toimii.

  • HeidiS kirjoitti:

   Täytyy ehkä kokeilla tuota… Meillä poika nukkuu aina mahallaan ja välillä peppu pystyssä ja silloin tällöin vaippa vuotaa yli. Luultavasti kaksi housuvaippaa päällekkäin ei toimi?

 2. Anna kirjoitti:

  Meillä myös poika nukkuu pylly pystyssä ja hyvin on pärjätty normi Liberon vaipoilla. Mielestäni Liberon normivaipat ovat aivan yhtä hyviä kuin Touchit ja ne saa halvemmalla.. 🙂 Kokeilin joskus housuvaippoja, eri merkkejä, ja tulin siihen tulokseen, että ne vain ovat huonompia. Päivälläkin saattoi tulla jostain välistä pissa läpi vaikkei vaippa täynnä ollutkaan..

  Eikö kaikissa vaipoissa ole vyötärön lohdalla se joustava osa? 🙂 Ainakin kaikissa on ollut mitä olen meillä lapsille kokeillut. Libero, Pampers, Muumi yms.

 3. Memmu kirjoitti:

  Ihana Vivian 🙂 Prisnessamekko ja kumpparit <3 suloinen neiti. Vikke myös kasvanut hurjasti.

  • Memmu kirjoitti:

   Syöko Vivian vielä sitä tuttia vai onko jätetty pois ja miten onnistu?
   Meillä ois nyt edessä…apua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.