Hae
Prime Life by Umppu

Blockfest 2017 #einaurata

Nyt on sitten kesän viimeiset festivaalit taputeltu ainakin mun osalta.. Oltiin Juuson kanssa kaksin Scandikissa yötä ja ihan reteenä paineltiin ensin väärään hotelliin :). Jotenkin meidän tyylistä.. kun on liikaa liikkuvia osia niin aina joku menee vähän keturalleen. No Scandic stationissa oli sitten meille huone. On muuten ihana ja tyylikäs hotelli kaikinpuolin. Me käytiin heittään kamat huoneeseen ja lähdettiin festarialueelle. Vaikka mediassa uutisoitiin valtavista jonoista, niin meidän ei ainakaan tarvinnut jonottaa ollenkaan. Päästiin heti lipunvaihtopisteeseen ja siitä suoraan alueelle. Oltiin ladattu etukäteen Pivon kautta rahaa lippuihin ja lipunvaihdossa saatiin maksuranneke. Oli muuten aivan sairaan näppärä, kun ei tarvinnut pelata maksujen kanssa, kun pelkällä rannekkeella. Se nopeutti jonoja tiskeille. Musta Turun tapahtumien jälkeen oli enemmän kun normaalia, että turvatarkastuksia kiristettiin ja laukkuja pengottiin kunnolla. Varsinkin tapahtumassa, missä ihmiset on humalassa on hyvä olla tarkkana.. 

Kuvan asu  House of Brandon* Paita* Mekko*

 

Mua jotenkin ahdistaa väenpaljous ja nyt oli pakko vetästä korkkarit jalkaan. Ihan silläkin uhalla, että jalat puutuu.. Kokeilkaa joskus olla tungoksessa 155cm:senä niin tiedätte, kun ihmiset kävelee kirjaimellisesti päälle eikä nää sua. Oltiin kokoaika melkein samassa paikassa. En juuri keksi mitään valittamista, mutta jotain jakkaroita olis voinut olla muutama lisää. Oli hauska nähdä tuttuja, mitä ei oo tullut nähtyä vuosiin. Niinkuin joku kommentoikin, että älkää hyvät ihmiset lähtekö festeille, niin hän oli toisaalta aika oikeassa. Nyt kun lapset on pieniä ja valvottaa, niin mun kisakestävyys alkaa siinä kympin aikaan hiipua. En juuri nähnyt oikein mitään esintyjiä, mutta eipä se sinänsä haitannut, koska muuten oli tosi hauskaa.

Mää lähdin jo ajoissa hotellille, mutta heräilin jatkuvasti kun porukka saapu festareilta huoneisiin. En jotenkaan osaa nukkua, kun oon vieraassa paikassa ja lapset hoidossa. Olin aamulla taas väsynyt :). Päätin, että niin kauan kun valvon lasten kanssa tapahtuu mun juhlinnat autolla. En tiedä kokeeko muut ihan hirveetä morkkista muutaman viinilasin jälkeen aamuisin. Mulla se on ihan kamalaa ja koen alkoholin todella masentavana asiana.

Käytiin aamupalalla ja sitten lähdettiin hakemaan lapsia. Mun siskon perhe tuli meille hetkeksi aikaa ja tehtiin yhdessä ruokaa. Oon koittanut siivota vähän kotia ja saada tavaroita paikoilleen. Huomenna on työpäivä ja tiistaina loppuu kirppis ja pitäis käydä tyhjentämässä se pöytä. Mää alan oleen nyt niin fiiliksissä jo reissusta, että <3

Lue edellinen postaus: Vapaa viikonloppu whoop whoop

-Umppu

2 kommenttia

  1. Anniina kirjoitti:

    Tunnistan kans tuon alkoholimorkkiksen, seuraava päivä on aina jotenkin alakuloinen. Ja alkoholi pilaa mun yöunet täysin :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.