Hae
Prime Life by Umppu

Vapaa viikonloppu whoop whoop!

Me ollaan Juuson kanssa tänään lähdössä Blockeille.. Voitteko kuvitella, että elämäni ensimäistä kertaa.. On ihanaa päästä pois kotoa ihmisten ilmoile, vaikka toisaalta tekisi mieli käpertyä peiton alle nukkumaan. Ollaan ihan repästy ja meillä on hotelli. Viime kerralla kun olin hotellissa, niin nukuin niin myöhään, että en ehtinyt edes aamupalalle… No näillä valvomisilla on valittava se tärkein..

Olin tällä viikolla vaan maanantaina töissä, mutta tässä on ollut jos jonkinlaista ohjelmaa. On ollut sähkö ja putkimiestä, tilauksia, palavereita että ei sitä lepään ole päässyt. Otin vielä kirppispöydän Radio kirppikselle ja sielä on käytävä melkein päivittäin pöytää siivoamassa. Hassua kun ihmiset heittelee tavaroita pitkin ….. Jos oikein lasken niin varmaan melkein 8 Ikea kassia sinne on mennyt ja toivottavasti yhtään ei tule pois. Mun vaatekaappi on taas siisti ja sielä ei ole mitään ylimääräistä.

Mää muistan kun sanoin jo viikko sitten lauantaina, että mun on pestävä mun hiukset… mutta oon ollut iltaisin niin poikki, että oon sitäkin ”operaatioo vaan siirtänyt ja siirtänyt ja ihan tänään suoritin tämän to do asian. Varmaan monelle ihan perus hiustenpesu on ihan itsestään selvyys, mutta mulle ei.. Kahta pienimpää ei voi jättää vahtimatta ja yrityksista yksi sadasta he nukkuu samaan aikaan päiväunet, enkä oikein saa heitä pesuhuoneseen ”köytettyä” mitenkään.. Ja jos joku ihmettelee tätä, niin mun tukanpesussa menee melkein sen puolituntia, kun lutraan suoraväriä päähäni yms..

Pihalla on märkää ja ajatus sielä tuntitolkulla seisomisesta ei houkuta. Kaikki lapset saatiin järjestettyä hoitoon ja nyt on sitä meidän parisuhde aikaa.. Mitä sekin on? Mää itse arvostan enemmän sitä että saan keskustella ilman että kukaan keskeyttää ja kuulet omat ajatuksesti. Mulla olis haaveissa ensi kesänä matka kaksin Juuson kanssa, mutta se vaatii jo aikamoista säätämistä.. Eikö se niin mee, että jos unelmoi tarpeeksi toteutuu ne unelmat.

Meidän Jenkki reissuun on enää alle 20 päivää aikaa ja loma tulee koko perheelle niin tarpeeseen. Ei aikatauluja ja molemmat aikuiset läsnä kokoajan. Otan mielellään vastaan tekemistä lapsiperheelle, jos jollain on antaa hyviä vinkkejä. Disneyhin varmaan ollaan menossa tällä kertaa myös. Moni usein kysyy vinkkejä lapsien kanssa matkustamiseen ja siihen voin vaan todeta, että matkustakaa. Kun ne otetaan pienestä asti mukaan, niin ne tottuu esim lentämiseen ja ainakaan meillä ei ole ollut kertaakaan mitään ongelmaa. Paikoista kannattaa maksaa hieman enemmän varsinkin pitkillä lennoilla, jolloin jalkatilaa on vähän enemmän ja sylissä matkustava saa seinään kiinnitettävän sängyn, missä on hyvä nukkua päiväunia.

Estat on vielä voimassa paitsi Vikelle piti hakea omansa ja turhaan jaksan mitään stressata. Olen tottunut lasten kanssa, että suunnitelma voi muuttua koska vaan. Me lennetään Losiin ja käydään Vegasissa siinä välissä ja palataan taas Losiin <3. Mun sydän huutaa jo nyt Amerikkaa. On ollut aika raskas vauvavuosi ja kaikki muu siihen päälle. Paljon työasioita ja muuta säätämistä ja toivottavasti kaikki on valmista ennen loman alkua. Rakastan matkustamista ja nyt onkin hyvä aika alkaa suunnittelemaan seuraavaa lomareissua..

Ihanaa viikonloppua kaikille <3 ja tulkaa moikkaan Blockeilla jos törmätään

-Umppu

7 kommenttia

 1. sere kirjoitti:

  Hyviä Blockeja!
  Truuttasitko ylähuuleen lisää fyllinkiä vai alkaako hammasremppa tuottaa tulosta? Näyttää erilaiselta nyt.

 2. Jaaana kirjoitti:

  Apua miten superkaunis ookaan! ❤ Mukavia Blockeja ja ihaninta parisuhdeaikaa teille kahdelle! ?

 3. Simpukka kirjoitti:

  Lapset kylpyyn/suihkuun/sitteriin/bumboon suihkun ajaksi, näin toimin ite kun jäin kahden (5kk ja 3v) lapsen kanssa yksin 4vuotta sitten. Toki se on nyt ihanaa, kun lapset voi jättää suihkun ajaksi leikkimään, mutta tuolloin oli toisin.

 4. Jenna kirjoitti:

  Ah menkäät väsyneet vanhemmat vaikka kahdestaan mökille tai jotain. Ei mitään hulluja menoja?. T. Väsynyt äiti joka just päätti et sitten ku lähtää mennään vaan johonkin rauhassa kahestaa??. Vaan kukin tyylillään? nauttikkaat katkottomasta yöstä.

 5. Tiina kirjoitti:

  Hei!hauskaa viikonloppua teille!tää ei liity aiheeseen,mut mitä meikki voidetta käytät?..sulla on upee iho!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.