Hae
Prime Life by Umppu

Mitä mun silmille tapahtui?

Ennen

Ennen

Niinkuin moni tietää, että kauneus on monella tapaa työtäni ja minua kiinnostaa kaikki alaani liittyvät asiat ja varsinkin uutuudet. Vaikka en ihaile ikuista nuoruutta ja liian kiristeltyjä kasvoja, niin silti tykkään pienellä tapaa taistella ikääntymistä vastaan. En ainakaan toistaiseksi voisi kuvitella tekeväni koskaan esimerkiksi kirurgiseti kasvojen kohotusta, mutta onneksi tekniikka kehittyy kokoajan ja palveluiden määrä kasvaa. Jos olen rehellinen niin varmaan nuortuisin ainakin kolme vuotta, jos nukkuisin, mutta se ehkä jää vain haavetasolle. Viimeyönäkin tuli nukuttua varmaan reilu 3 tuntia ja sekin pätkissä.. mikä näkyy todellakin ihossa..

Mää pääsin tänään testaamaan aivan uutta PurebeauFibroblast hoitoa. Se on selkeämmin ihon kiinteytys ilman plastikkakirurgiaa. Ajattelin, että eihän mulla ole mitkään roikkuvat luomet, mutta nähtyäni niistä kuvan niin totesin, että alkavat sellaiset löytyy. Minulle on tehty kasvoihin voimakkaitakin hoitoja ja niissä on ollut kyse ennaltaehkäisevästä hoidosta. Kun ikä on reilu 30 niin varsinkin silloin vanheneminen alkaa näkymään jo monissa paikoin kasvoissa.

Minulla oli aika varattuna Tiialle Petite Cabinettiin, enkä oikein edes tiennyt mitä odottaa. Hoito aloitetaan  yhdessä keskustelemalla ja arvioimalla tarpeet.

Hieman hoidosta: PUREBEAU FIBROBLAST käsikappale (mikä laitetaan pigmentointikoneen päähän) tuottaa sen kärjessä pienen nk. plasma välähdyksen. Tämä välähdys hypähtää kärjestä iholle ja höyrystyy pinnallisesti pienenä, mikromillimetrin suuruisena pisteenä. Tämä pinnallinen piste supistaa ihoa sen välittömässä läheisyydessä.Iholle tehdään useita pisteitä ja aikaansaadaan verkko, joka ihon alueesta riippuen, muodostaa erilaisia kuvioita ketjuina iholle.Pisteiden asettelun johdosta, nämä pisteet aikaansaavat ihon supistumisen. Tulos: käsitelty ihoalue on selkeästi kiinteytynyt.

Fibroblast menetelmää voidaan verrata laser-hoitoihin. Se parantaa solujen uudistumista, ihon kimmoisuutta sekä väriä mutta huomattavasti hellemmin.

– Silmäluomien korjaukset ja kohotukset

– Kasvojen ja kaulan kohotukset

– Ryppyjen ja juonteiden madaltaminen

Puudutus

Puudutus

Edut kirurgiaan nähden ( leikkaukset.)

 • Ei tarvita ihon sisäistä puudutusta.
 • Ei ihon viiltämistä
 • Hyvin alhaiset riskit
 • Minimaaliset sivuvaikutukset
 • Ei pitkäaikasta haittaa toimenpiteen jälkeen
 • Nopea ja helppo toimenpide
 • Huomattava kulujen säästö
 Hoidon jälkeen:

1-2 vrk:n jälkeen mahdollinen turvotus on hävinnyt. 5-7 vrk:n kuluttua rupimuodostelmat häviävät.

Lievä punoitus häviää alueelta n. 3 viikon kuluttua.

Käsittelyn jälkeen ihoa tulee suojata auringolta (spf 50) jopa 3kk ajan.

Fibroblast hinnasto:

Ylä- tai alaluomi 350€-500€

Harakanvarpaat 250€- 300€

Ylä huuli – nenä 500€

Huulirypyt 250€ – 400€

Nasolabiaalit 250€ – 350€

Kaulan kohotus 750€ – 1500€

Toimenpidemaksu sisältää jälkihoitotuotteet.

8 viikon kuluttua ensimmäisestä hoidosta voidaan tarvittaessa uusia hoito.  
1-3 hoitoa riipuen tuloksista ja hoidon tehokkuudesta. 

 

Esteet fibroblast-käsittelylle

 • Pahalaatuiset ihotaudit
 • Aktiivinen tulehdus
 • Herpes, systemaattinen lupus, porfyria
 • Valolle reagoivat lääkehoidot isotretoiini ja tetrasykliini.
 • Aids ja HIV tulehdus
 • Hoitamaton diabetes
 • Antikoagulanttihoidot
 • Sydänsairaudet, sydämentahdistin, verenohennuslääkkeet
 • Leikkaus viimeisen 6kk aikana.
 • Raskaus

 

Puudutus aine vaikutti 45minuttia ja voitte varmaan kuvitella mitä siinä ajassa tein 😉 (nukuin). Iho puutui todella hyvin. Hoito ei sinänsä tuntunut kovinkaan paljon. Jos kuvailisin tunnetta niin se oli aika samanlainen, kuin olisi esimerkiksi nyppinyt kulmakarvoja. Joistain kohdista tuntui enemmän kuin toisista, mutta mulla se ei ainakaan mitenkään erityisesti sattunut. Odotan innolla lopputuloksia, jotka lopullisesti näkee muutamien viikkojen kuluttua. Ihon uudistuminen on aina ”hidasta ja tulokset ei juuri koskaan näy heti.

Heti hoidon jälkeen silmäni ei kuitenkaan oleet kovinkaan turvoksissa, mutta suurin turvotus tulee usein hoidosta seuraavana aamuna. Kotihoidossa käytetään hopeavettä puhdistukseen ja hoidettua aluetta rasvataan. Muuten esimerkiksi kasvoja voi normaalisti meikata, mutta toki hoidettua aluetta kannattaa vältellä muutamia päiviä.  Laittelen sitten kuvaa miltä lopputulos näyttää reilu kuukauden päästä.

Tämä hoito sopii siis loistavasti esimerkiksi hieman roikkuvalle luomelle tai alkavalle sellaiselle. Parhaimmat lopputulokset saadaan, kun asiakkaan omassa ihossa on vielä kollageenia jäljellä.  Tässä vielä viedo (ei minusta) missä näkee mitenkä hoito käytännössä tehdään. Kerron sitten lisää myöhemmin ja laitan ennen ja jälkeen kuvia.

Lue edellinen postaus: Mitä sää oot tehnyt sun elämässä?

-Umppu

2 kommenttia

 1. Tiinu kirjoitti:

  Harvinaisen outoa että veren hyytymisen estolääkitys on este, sillä se ei ole edes isolle tatuoinnille esteenä eikä tässä sen enempää varmaan verta tule? Mutta jään mielenkiinnolla odottamaan lopputulosta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.