Hae
Prime Life by Umppu

Kohta mie flippaan

Kyllä tämä arki on välillä sellaista hullunmyllyä.. On välillä asioita, mitkä menee ihan putkeen ja sitten on niitä, mitkä ei vaan yksinkertaiseti mene kun pieleen.. Mää oon aina ollut toiminnana ihminen ja mua sitten sapetta, jos jokin asia ei onnistu musta riippumattomista syistä. Jankuta ja jankutan siitä, kuinka raskasta on kun öisin ei saa nukkua ja kun arki on niin hektistä, niin onko se väärin pyytää tai edes toivoa unta öisin. Ihminen kuka ei sitä ole kokenut ei ymmärrä ja on turhauttavaa edes asiasta kertoa. Kun koitat pärjätä siinä arjessa ja hoitaa kaikki tarvittavat ja pakolliset jutut, niin on asoita mihinkä ei vaan riitä energia.

Voitteko uskoa, että mun kohta kaksi vuotta jauhama vessaremonti on käynnissä. Se mitä alunperin suunnittelin ei toteudu, mutta edes jotain. Saan vihdoin vessaan säilytystilaa, mitä olen odottanut jo yli 5 vuotta. Siitä asti, kun muutimme tähän asuntoon. Saan asian päätöksen, mikä on ärsyttänyt mua joka ikinen aamu hampaita pessessä. Vihdoin tavaroille löytyy se oma paikka ja ne pysyy siistissä järjestyksessä. Helpottavaa <3

Oon koko viikonlopun töissä ja teen pitkiä päiviä, jonka jälkeen iltaisin mulla olisi miljoona hommaa, mutta ne vaan on jätettävä odottamaan parempaa aikaa. Mietin kokoajan sitä kun lapset kasvaa ja alkaa harrastukset, niin mitenkä kaikki onnistuu? Miksei joku ole ottanut koppia ja perustanut yritystä lasten treenipalvelu ja vie lapsia treeneihin? Vaikka vauva-ajan jälkeen moni asia muutuu ja tavallaan helpottuu, niin sitten tulee taas lisää erilaisia asioita. 

Mun pitäis saada nukkua ainakin viikko putkeen, että univelanmäärä edes jotenkin normalisoituisi. Mua stressaa ihan hirveesti lukemattomat viestit, lukemattomat sähköpostit ja vastaamattomat puhelut, mutta nyt en vain kykene. Koitan jatkuvasti kuroa kiinni to do listaa.. Kun on ihmistyyppiä kaikki mulle heti, niin käy aika rajusti luonteen päälle, kun asioita on levällään.

Oon siitä niin onnellinen, että meillä reissu lähenee ja silloin todellakin aion vain ja ainoastaan olla. Ihana olla perheen kanssa ilman arjen askareita. Odotan jo sitä, että saisin edes yhden yön nukkua ja Juuso vuorostaan valvoo. Miksi lapsi ei nuku? Miksei lapsi tarvitse unta? Päässä pyörii miljoona kysymystä.

Vikke oppi eilen kävelemään tukea vasten.. Ihanaa, mutta taas saa olla silmät persreijässä katsomassa, koska luvassa on aivan päätöntä menoa. Vaikka kesän jälkeen arki normalisoitu, kun päiväkoti ja koulu alkaa, niin on siinäkin sitten taas omat hommansa.. Nimikoi vaatteet. Pidä huoli että niitä on tarpeeksi. Täytä lappu. Päällystä kirjat ja ja.. ei lopu ainakaa öisin hommat kesken. Moni kysyy multa usein, että auttaako sun mies näissä asioissa ja sanon, että osassa joo. Mutta jos perheessä on kolme lasta ja niistä kaksi ”alle” kaksivuotiaita niin homma on lasten kanssa jatkuvasti eikä siitä vain voi revetä.Toinwn vahtii ja leikkii ja toinen tekee minkä jaksaa.  Olen tottunut laittamaan pyykkkiä, niin että jaloissa on aina joku. Teen  ruokaa yhdessä lasten kanssa ja sekin on aina oma settinsä. Vaikka kuinka laiskottaa niin se ruoka tehdään joka päivä. Pyykkiä pestään joka päivä. Siivotaan joka päivä ja meillä on myös pakko imuroida joka päivä, koska lapsia ja niiden kavereita saattaa päivän aikana ravata kymmenkunta..

Vaikka hektinen arki on se mihinkä olen tottunut ja lamaannun täysin, jos mulla ei ole kokoajan jotain projektia, niin voisin lisätä kalenteriini yhden päivän viikossa, milloinka voisin nukkua yhden vuorokauden putkeen. Ja jos joku on sitä mieltä että taas valitan tästä asiasta niin todellakin valitan. Unettomuus on kamalaa. Sitä on ainakin kahta lajia.. Toiset on huonoja nukkuun, eikä saa unta ja itse voisin nukkua missä vaan ja milloin vaan mutta mulla ei ole siihen mahdollisuutta ja koen sen välillä ihan jopa kidutuksena..

Se vaikuttaa ihan jokaiseen asiaan mitä teen. Unohtelen asioita aivan liikaa, mikä ei ole ollenkaan mun tapaista ja tuntuu etten muista mitään.. Mää jatkan edelleen rukoilua joka ikinen ilta että saisin nukkua edes yhden yön… Vähän sekava postaus, mutta tältä tuntui nyt  ennen töihin lähtöä.. Meillä herättiin 5.00.. Täällä kuunnellaan jo lastenlauluja ja vaipat on vaihdettu ja aamupuurot syöty..

Lue edellinen postaus: Kun parisuhteesta katoaa kipinä

Nyt olisi taas lukijoille Ellokselle alennuskoodia:

20% ALENNUSTA ELLOS HOME* –VALIKOIMAN TUOTTEISTA, MYÖS HUONEKALUISTA
Koodilla: 365712
Voimassa: 2017-08-08 – 2017-08-14

*Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Ellos Home -valikoimasta.Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisustustuotteita,mattoja, tapetteja, sisävalaisimia ja huonekaluja. Alennus onvoimassa 14.8.2017 asti, ja sen voi käyttää vain kerran.Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voiyhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, kampanjahintaisiintuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, VintageCOLLECTION -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin

25% alennusta* lasten ja vauvojen vaatteista, kengistä ja asusteista –
myös merkkituotteista!
* Voimassa 27.8. asti. Alennus vähennetään kassalla.

 

30% ALENNUSTA* KALLEIMMASTA TUOTTEESTA!
Koodilla: 365713*
Voimassa: 2017-08-09 – 2017-08-14
*Tarjousehdot (365713): Alennus koskee uutta tilausta Elloksenvalikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä,
asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja.Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennus on voimassa14.8.2017 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Alennusta ei voiyhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja
kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin,elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Vintage COLLECTIONtuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

30% alennusta* mekoista koskee Ellos Collection – valikoimaa
Voimassa 14.8 asti

-Umppu

11 kommenttia

 1. mari kirjoitti:

  Tiedän tuon tunteen. Muistan kuin eilisen kun raahasin esikoista askariin ja mukana oli vaunuissa ja vaunuissa roikkumassa kolme alle eskari ikäsitä esikoisen lisäksi. Miten he….ssä olen ikinä selvinnyt noista vuosista.
  En kertakaikkiaan ymmärrä, ja siinä ohessa olen käynyt töissä (en ole koskaan pitänyt hoitovapaata) ollaan rakennettu 2 omakotitaloa, opiskeltu lisää, mies tehnyt paljon reissuhommia…..
  Nyt kun kukaan ei ole enää alle kouluikäinen niin voit arvata sen harrastuskuskaamisen, bingo.
  Vanhimmalla on treenit jopa 6x viikossa ja illat menee ajaessa eestaas välissä ehtii käydä aina tekemässä ruoan tai ripustaa pyykit tai imuoimassa ja taas mennään. Päivät on lisäksi pitkiä kun itse treenaan salilla 6x viikossa niin muuta mahdollisuutta ei viikolla ole kuin mennä ennen töihin lähtöä eli kello soimaan aamu neljältä ja menoksi.
  Mutta on tämä opettanut ja kasvattanut aika lailla, osaan taatusti arvostaa hetkiä kun kukaan ei vaadi mitään.
  Tsemppiä
  Mutta joka päivä helpottaa. Otan miljoona kertaa mieluummin tuittupäät teinit kun pikkulapset siitä ajasta en valitettavasti kaipaa enää mitään.

 2. flopp kirjoitti:

  Treenikuskauspalvelu kuulostaa hyvältä, varmaan vain pitäisi olla ammattikuski (esim bussikuski) että ihmiset uskaltaisi päästää lapset tuntemattoman kyytiin, ja en tiedä pelottaisiko vanhempia silti että tyyppi on joku pedofiili, kännissä ajelija tai kidnappaajaterroristi..

 3. Paula kirjoitti:

  Oon kärsinyt itekin unettomuudesta. Se on niin raskasta. Voimia sulle ❣ toivottavasti saat järjestettyä enemmän semmosta aikaa että voit nukkua. Yritä olla välittämättä vastaamattomista sähköposteista ja puheluista yms. Voisimpa auttaa sun
  Lapsien lastenvahtina, mutta asun eri puolellla suomea..

 4. Hanna kirjoitti:

  Sä oot kyllä niin huippu. Osittain ihan samaa kuin täällä. Toi unettomuus on niin perseestä, täällä univelkaa myös ja paljon! Kolme pientä lasta, huh ja moro! Musta on hienoa, että uskallat noin avoimesti ja rehellisesti kertoa mitä oikeasti on lapsiarki. Se on jumalautsi työtä, eikä mitn hengailua. Aito blogi, kiitos ja tsemppiä! Nukutaan sitten joskus;)

 5. Ella kirjoitti:

  Ootko ikinä miettiny että ottaisit siivojan tai lastenhoitajan? Esim itse olen 18v ja autan serkkujani lastenkanssa sillontällön. Tulisin mielelläni vaikka auttamaan sua (jopa ilman palkkaa tms) jos apu vaan kelpaa..

  • primebody kirjoitti:

   Joo mulla on lastenhoitaja. Kyllä tässä muuten pärjää, kun saisi yöt kuntoon niin siitä olisi se suurin apu.. On vaikea lähteä minnekkään ”nukkumaan” ja apua öisin on hieman hankala järjestää.

 6. Henni kirjoitti:

  Etkö voisi viedä lapsia esim. isovanhemmille yhdeksi-kahdeksi yöksi, että saisitte aikaa kahdestaan ja nukkua rauhassa muutaman yön?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.