Hae
Prime Life by Umppu

Nyt se sitten hyyty

Mun eilinen päivä meni sitten taas niin lapaan että. Tiedän että mulla on taas aivan liian monta liikkuvaa osaa ja aivan liian paljon asioita to do listalla ja niinhän siinä käy, että keskittyminen herpaantuu. Aamu meni siinämäärin mukavasti, että pääsin heti kärkeen Fustran merekissä kuntoilemaan ja siitä käväisin ihan yksin aamupalalla, jonka jälkeen kirsikkana kakun päällä oli vielä ripsihuolto päiväunineen… Mulla ei ole nyt autoa ja painan skoballa, niinkuin 5 kesää tähänasti.. Nytten se tuksu sitten teki sen ja jätti mut tielle. Siihen se vain tussahti ja päästi viimeisen töräyksen.

Pakko sanoa, että kyllä mua pikkusen hävetti, mutta minkäs teet. Sitä on aika painava taluttaa, mutta silläkin uhalla vein sen lähimmän kerrostalon pihaan, mistä me käytiin se tänään hakemassa. Meillä oli lastenhoitaja kotona, jotenka ei siinä paljon auta miettiä, vaan tilasin taksin ja pääsinkin kotiin vain 5 min sovitusta ajasta.

Kun pääsin kotiin, niin lapset oli unilla ja ajattelin, että nyt on se hetki kun saan mun paperikasan pienemmäksi ja tiedättehän sen kun istahdat niin kaikki siltä siunaamalta herää. En tiedä mitenkä olen itseni tähän soppaan saanut, mutta onneksi nyt ollaan jo voiton puolella. Jos mulla olisi päivässä vaikka 1,5 hetki milloinka saisin keskittyä täysin hallinnollisiin hommiin ja tehdä kaikki asiat mihinkä tavitsee aivoja olisin varmasti kokoajan ajassa, mutta sellaista hetkeä on edes unelmissa vielä turha kuvitella.

Mun on todella vaikea väsyneenä keskittyä ja asioihin kuluu ihan turhaan aikaa. Sain sentään tänään kuitenkin kaikesta huolimatta tehtyä montakin asiaa ja huomenna hommat vielä jatkuu. Illalla meidän olisi tarkoitus mennä Juuso kanssa Robbie Williamsin keikalle ja tänään saatiin varattua kirppispöytä, mikä alkaa jo perjantaina. Ei käy tylsäks tää elämä. Kannattaa siis käydä Radio kirppiksellä ja pöytä numero 54 perjantaista eteenpäin. Paljon hyvää tavaraa.

Mää aina välillä mietin, että kuinka kaikki äidit jaksaa kun itse olen kokoajan äärirajoilla joka asiassa. Musta tuntuu, että käyn aivan hitaalla kokoajan ja mulla on jokapaikassa muistilappuja. Kun sitä sais taas nukkua vaikka ihan ruhtinaalliset kaksi yötä niin ettei kukaan herätä sua moneen kertaan niin olisin taas uusi ihminen…

Sentäs jaksan siivota edes jonkin verran ja tosiaan kävin taas kaapit läpi vaateista. Musta on aina ihanaa viedä kirppikselle kamaa, koska mää pääsen tavaroista eroon ja joku muu saattaa tulla niistä onnelliseksi. Ne mitä jää vien suoraan kierrätykseen, koska en halua enää mitään takaisin.

 

Olettehan jo käyneet House of Brandonin ystävämyynneissä. Kannattaa käydä tekemässä hyviä löytöjä ja vieläpä hyvään hintaan. Shoppailemaan pääset TÄÄLTÄ*

Lue edellinen postaus: Raskauksien runnoma keho

-Umppu

2 kommenttia

  1. Paula kirjoitti:

    Sul on hyvät otsikot ?mun pitää heti tulla lukeen postaus yleensä ☺☺?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.