Hae
Prime Life by Umppu

Tee hiuksistasi upeat

Kampaajana työskentelen luonnollisesti jatkuvasti hiusten parissa. Nykypäivänä hiuksia käsitellään todella paljon, mutta aika monella unohtuu  niiden hiuksien hoitaminen. Käsitellyt hiukset tarvitsevat hieman enemmän hoitoa, kun käsittelemättömät. Muutama vuosi sitten markkinoille tuli erilaiset hiusöljyt. Niistä on ollut varsinkin pitkien hiusten parissa työskentelyyn aivan ukomaton apu. Öljyt pehmittää hiusta, nopeuttaa niiden kuivumista, selvittää ja mikä parasta .. antaa aivan uskomattoman kiillon hiuksiin. Olen vuosien varrella testaillut jos jonkinlaissta öljyä, mutta nyt löytyi ihan ehdoton ykkönen.

May beauytyn Moroccan Miracle hiusöljy on mun uusin ehdoton suosikki. Tuote on todella riittoisa ja sitä riittää hyvin pieni määrä pitkiinkin hiuksiin. Jo kerran jälkeen omat hiukseni olivat huomattavasti pehmeämmät ja kiiltävämmät. Moni mieltää hiusöljyt raskaina ja jopa hieman rasvaisina, mutta luulo on usein harhaa ja esimerkiksi tässä tuotteessa koostumus on todella kevyt ja täysin rasvaton. Meillä Suomessa hiukset joutuvat aika koetukselle 4:n vuodenajan johdosta. Hiuksien on kestettävä niin pakkasta, kun taas todella suuria lämpötiloja ja tällä en suinkaan tarkoita meidän sateisia kesiä, vaan saunomista. Harva suojaa tai ylipäänsä muistaa suojata hiukset ja helpoin tapa siihen on ehdottomasti hiusöljy. Talvella se myös estää hiuksien sähköistymisen.

Seerumi sisältää arganöljyä, makeaa manteliöljyä, oliiviöljyä ja pellavansiemenöljyä. Tuoksu on miellyttävä mutta kuitenki aika kevyt. Olen itse todella laiska pesemään hiuksia, koska niiden kuivaamiseen kuluu aivan tolkuttoman kauan. Kun otin kellosta aikaa lyheni omien hiuksieni kuivausaika (föönaamalla) jopa 10 minuuttia. Se on ainakin itselle aika paljon. Muutenkin omien hiusten föönaaminen tuntuu aina kovin työläältä ja siinä vaiheessa kun tukka on kuiva, voisit mennä samalla uudelleen suihkuun hahaha.

Olen kova neuvomaan ihmisiä mitenkä hiuksia kuuluisi hoitaa, mutta saatan itse laiminlyödä välillä omia ohjeitani. Mulla on aina reissuilla mukana hiusöljy ja se on se ”the tuote” mitä ilman en lähde. Eri maissa jo vesi on erilaista se saattaa tehdä hiuksista äkkiseltään eri tuntuiset. Öljy pelastaa aina ja sillä saan taas hiukset kontroloitua. Minulla on ollut pidennykset vuosia putkeen ja varsinkin niille hiusöljyt on aina ollut se pelastava juttu.

Minulle tuli asiakas kenekä hiukset olivat väriä vailla, sekä hyvin elottomat ja niissä ei ollut ollenkaan kiitloa. Hiukset värjättiin tyveltä ja pituuksiin tehtiin kirkastuspesu. Värjäyksen jälkeen ennen föönausta levitin pyyhekuiviin hiuksiin Moroccan miracle hiusseerumia ja kuten kuvasta näkee antaa se aivan uskomattoman kiillon. Asiakkaalla on vaaleat hiukset ja vaikka öljy on keltaista väriltää, ei se tee hiuksiin lämmintä vivahdetta. Hius oli myös todella pehmeä ja helppo käsitellä, mutta kuitenkin kevyt. Voin lämpimästi suositella tätä öljyä varsinkin pitkille hiuksille.

Nyt voit tilata blogini lukijana hiusöljyn itsellesi koodilla: umppuhair -25% hintaan TÄÄLTÄ*

Lue edellinen postaus: Meille ei saa tulla leikkiin

-Umppu

 

 

9 kommenttia

 1. Tessa kirjoitti:

  Kiitos vinkistä ja alennuskoodista! Meillä asuu kaksi pitkäpaksuhiuksista ja olemme käyttäneet Kerastasen öljyä, mutta mielellämme kokeilemme tätä. Tilattu! 🙂 Kiitos!

 2. Sini kirjoitti:

  Käykö tuo myös pidennyshiukselle?

 3. Maiju kirjoitti:

  Moikka!

  Kysymykseni ei nyt suoranaisesti liity tekstin aiheeseen, mutta hiuksiin nyt kuitenkin. Ajattelin että sinä osaisit vastata kun olet hiusalan ammattilainen ja treenaaminenkin on tuttua. Minulla ja kaverillani on hyvin eri tyylit ”käsitellä” hiuksia treenin jäljiltä. Kumpikin meistä pesee hiukset kerran kaksi viikossa, mutta käy salilla useammin. Itse salin jälkeen pesen aina hiukset vedellä, kaveri taas ei vesipese ollenkaan, käyttää tukkaansa vain kuivashampoota. Itseäni ällöttää ajatus siitä, että ei pesisi hikeä pois. Kuitenkin kaverini hiukset ovat paremmassa kunnossa kuin omani. Onko tuossa hommassa perää vai ei? Toki joudun itse föönaamaan hiukset aina kuiviksi kun taas kaveri ei.

  Kiitos jos jaksat vastata niin saan vastauksen ikuisuuskysymykseeni 😀

 4. sarppa kirjoitti:

  Mitä olet ammattilaisena siitä mieltä kun oma kampaajani sanoi, kun kerroin käyttäväni marocco oilia, että se ei ole hyvä vaalennetulle hiukselle koska luo vain pinnan mikä pesytyy pois. Pitäisi kuulemma kosteuttaa hiusta sisältä. Itsellä oma tukka tumma ja siinä nyt vaaleita raitoja. Tuote jonka hän minulle möi hiuksiin jätettävänä hoitona, tuntuu kuitenkin tekevän tukan latvasta tahmean lirtin. Olen yrittänyt laittaa vähemmän ja olla laittamatta joka pesun jälkeen mutta aina jää latvaan tahmeita kohtia.

  • primebody kirjoitti:

   Moroccanoil sopii kaikille hiuksille ja on loisto tuote! Jos kovin hento niin sitä pitää käyttää hyvin vähissä määrin.

 5. Titta kirjoitti:

  Kovasti kiinnostaisi kokeilla tuotetta. Onko tuotteessa lämpösuojaa? Olen tykännyt käyttää Sebastian dark oil – nimistä tuotetta, kun samassa tuotteessa on lämpösuoja ja uv suoja. Kun muuten huonosti muistan lämpösuojaa hiuksiin laittaa, kun kuivaan tai suoristan hiuksia.

  • primebody kirjoitti:

   Kaikki öljyt suojaa lämmöltä mutta suosittelen aina silti lisäksi lämpösuojaa

 6. Krista kirjoitti:

  Miten ihmeessä pääsisin eroon jokapäiväisestä hiusten pesusta? Hiukseni on oikeesti rasvaiset jos en ole niitä päivään pessyt. Olen yrittänyt totuttaa mutta kamala niitä on likaisina pitää

  • primebody kirjoitti:

   Onko sinulla tarpeeksi pesevä shampoo? föönaatko hiuksetkuiviksi? Käytätkö esim tyvirautaa tai muotoilutuotteita?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.