Hae
Prime Life by Umppu

Kamalin päivä selätetty

Kesä meillä on tunnetusti lyhyt ja siitä on otettava kaikki ilo irti. Jos kelaan omia kesiä taaksepäin niin olen ollut niistä raskaana tai imettänyt 3 putkeen ja joskus vitsailinkin, että istun sitten seuraavan kesä Ratinassa festareilla. Varmaan jokainen tietää, että viikonloppuna oli Tammerfestit ja uskokaa tai älkää niin en ole sielä ollut koskaan aiemmin. En ole ylipäänsä koskaan ollut festareilla. Olin koko aamupäivän töissä ja siitä menin ystäväni Jonnan luokse ja alettiin valmistautuun iltaan. Tunnetusti käyn nykyään todella harvoin missään ja nyt sattui vielä aivan super huippu keli. Mikäs siinä on fiilistellä kesää ja nähdä vanhoja tuttuja menneiltä vuosilta ja juoda viiniä…….

Mun tulikin sitten lipitettyä sitä viiniä ehkä muutama lasi liikaa.. Olis pitänyt juoda vettä vähän enemmän ja pakko sanoa, että humalluin.. Mitenkä sen kukin haluaa käsittää. Silti oli ihan super hauskaa, mutta jossain vaiheessa kotimatkalla, mulla hukkui mun rahapussi.. Toki en voi pois sulkea etteikö joku olisi sitä pöllinyt, mutta toivon että se on jäänyt taksiin.

Meillä oli seuraavana päivänä vaihto ja oli Juuson vuoro lähtee festeille. Mitenkä en ollut naisen lokiigalla tajunnut, että koko homma on sille paljon edukkaampi, koska hänen viettäessään sitä heikkoa päivää olen minä hoitamassa niitä lapsia. Lähes kun itse vasta heräsin lähti Juuso jo kaupunkiin ja mää olin lasten kanssa koko päivän. Mua ei naurattanut aamulla siiten yhtään. Mua otti päähän se rahapussi niin paljon ja lupasinkin siitä 100e löytöpalkkion jos joku sen palauttaisi. Ehkä vain luotan siihen, että meitä on vielä rehellisiäkin olemassa. Kaikki paikat on viikonloppuisin kiinni, jotenka tässä sitä vielä odotellaan.

Rehellisesti sanottuna myöskään krapula kolmen lapsen kanssa ei ole lystiä, mutta edelleen olen hengissä ja hengitän. Tietenkin se on juuri se päivä kun sun ihana vauva, joka saattaa nukkua kolmen tunnin päiväunia nukkuu kahdet 30 min poverit ja sun toinen lapsi ei ollenkaan. Se on just se päivä milloinka kiukutellaan ja tehdään kaikki mitä mieleen juolahtaa.. Tässä taas syy miksi käyn todella harvoin missään. Ne velvollisuudet kulkee aina mukana ja turha kuvitella, että sitä nukkuisi paljon 9 pidemmälle… Mun on pakko ihmetellä mitenkä joku voi tehdä tätä 3 päivää pukeen? No onneks nääkin on vaan kerran vuodessa.

Pakko myöntää että mentiin aika helpolla, mutta lapset tykkäs. Mun yksi suosikki on (silloin kun oon ihan poikkin) niin pidetään leffailta. Voin itse siinä samalla semisti pilkkiä. Käytiin kaupassa ostamassa karkkia ja sipsiä ja kaikkee hyvää ja samalla hain nää mun uudet ihanuudet. pidän töissä paljon tennareita, koska ne on niin hyvät jalkaan, mutta nää on jotain ihan spessua. Löydät kengät TÄÄLTÄ* Lisää uusia asukuvia tulossa ensi viikolla.

Ja jos oot nopee voit saada ne vielä -20%.  20% ALENNUSTA* TILAUKSESTASI
*Tarjousehdot (365403): Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 23.7.2017 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä tuotemerkkeihin Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home, Spanx, Morris ja Marimekko.

 

Lue edellinen postaus: kuinka julkisuudenkipeä ihminen voi olla

-Umppu

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.