Hae
Prime Life by Umppu

En tiedä voinko enää koskaan juosta

Keho kamppailee vastaan raskauksien jälkeen monessakin asiassa. Imetyksen lopetettua hormoonit heittelee ja kuvioihin on tullut mukaan taas ne kuumat aallot. Kolme vuotta putkeen olen ollut raskaana tai joko imettänyt ja kehon palautuminen siitä vie nyt paljon kauemmin aikaa, kun osasin edes kuvitella. Hektinen arki ei anna kamalasti armoa sille oman kehon hyvinvoinille, mutta sitkeästi olen käynyt Fustrassa, mikä on tehnyt sen, että mitään paikkaa ei kolota. Selkäkivut on jäänyt taakse ja ryhti on mennyt paljon parempaan suuntaan. Vielä ollaan alussa, mutta mihinkään ei ole kiire.

Lasten kanssa pihalla touhutessa väistämättä tulee tinteita, missä on vain juostava lapsi kiinni :). Tunnen heti, että se ei tunnu missään määrin hyvältä. Itseasiassa se tuntuu todella pahalta. Jos nyt satun vahingossa hyppäämääm, niin myöskin se muistuttaa heti, että älä tee näin. En osaa tarkalleen sanoa mistä on kyse ja oikean vastauksen varmaan voisi antaa vain lääkäri, mutta kuuntelen kehoani, enkä tee mitään sen vastaista.

Tuntuu että kaikki kehon osat ei pysy mukana ja jotain kohta tipahtaa. Ei sitä nuorempana ollut mitään vastaavaa ja kun on koko elämänsä liikkuunut niin se tuntuu jopa epärealistiselta, eteen voi tehdä tiettyjä asioita nyt. Silti en mistään hinnasta lopeta liikuntaa, vaan etenen tässä projektissa pikkuhiljaa.

Olen useaan otteeseen kirjoittanut siitä , kuinka tärkeää on antaa raskauden jälkeen keholle aikaa. Sitä en tehnyt ensimäisen raskauden jälkeen ja mistä sitä tiedän, vaikka ne seuraukset näkyisivät vasta nyt. Vaikka ajatellan ihan vaikka imetystä, niin harva pystyy sen toteuttamaan kropalle suotuisassa asennossa. helposti ryhti lyyhistyy ja kun sitä tekee joskus jopa tunteja päivässä, niin ihmekkös, jos niska hartiaseutu kipeytyy. Jo ihan se, että imetyksen aikana rinnat kasvaa ja ne painaa tokuttomasti on keholle uusi asia, mikä taas helposti johtaa virheasentoihin.

Toivon, että kaikesta huolimatta voisin tulevaisuudessa juosta ja elää urheilun merkeissä normaalisti. Vaikka olisi kuinka siistiä nähdä edes joskus ne omat vatsalihakset, jotka ovat nyt talviunilla jossain tuola pehmeän alla, niin hyväksyn sen, että niiden aika tulee ehkä joskus jos ei ollenkaan. Itselleni ei ole tässä vaiheessa tärkeää se miltä näytän vaan se mitä tunnen. Olen jotenkin vieraantunut omasta kehostani näiden raskauksien myötä ja nyt opin tuntemaan ja tutustumaan siihen ihan uudella tavalla.

Luen paljon päivityksiä ihmisten selkäkivuista ja päivitykseen on usein lisätty kuva erilaisista voimakkaista lääkkeistä. Paras apu niihin kipuihin on nimenomaan se liikunta, jolla pidät kehosi hereillä. On hassua, että moni elää läpi elämän panacodin avulla, mutta laiminlyö kokonaan kehon hyvinvoinnin jättämällä liikunnan pois.

Usein sanotaa, että ei ole aikaa, mutta omalla kohdallani ihan jo kerta viikkoon on auttanut todella paljon ja nimenomaan Fustrassa keskitytään niihin kehon syviinlihaksiin, mitkä ovat ne kaikista tärkeimmät. Alan olemaan jo itse siinä iässä, että nyt jos en tee asialle mitään niin varmasti ainakaan itsestään se hyvinvointi ei parempaan suuntaan liikahda.

Vaikka liikunnan aloittaminen tuntui todella pitkään hyvin vastemieliseltä, niin ryhdyin siihen jopa hieman pakottamalla ja olen enemmän kuin tyytyväinen, että niin tein. Syvien lihasten treenaus on todella tärkeää ja itse en edes tiennyt sitä ennenkuin nyt ja huomaan kuinka hienoa se on. Ei se salilla käyminen välttämätä tarkoita sitä, että heti alkuun on käytävä 4 kertaa viikossa ja naama irvessä verenmaku suussa on kyykättävä. Liikunnan pitää tuntua mieluisailta. Muistakaa siis maltaa kehon kanssa raskauden jälkeen jaunohtakaa ne muiden mielipiteet. Jos raskauskiloja on kehossa muutama ylimääräinen niin mitä sitten, kunhan se ei ole taakkaa. Liika ylipaino kuormittaa myös vartaloa ja sekään ei ole hyväksi

asu on Biancaneven verkkokaupasta Housut löydät TÄÄLTÄ* Paita löytyy TÄÄLTÄ*

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa kuvassa näkyvä asu itsellesi. Kommentoi miksi juuri sinun tulisi voittaa asu ja palkinto voi olla sinun. Mustathan kommentoida omalla sähköpostillasi. (Palkinnon arvo on 248e). Biancaneven verkkokauppaan pääset TÄÄLTÄ* Arvonta suoritetaan sunnuntaina 23.7.2017

Lue edellinen postaus: Voiko tarjouspalvelu poljetulla hinnalla olla hyvä?

-Umppu

201 kommenttia

 1. miltsu kirjoitti:

  näin selkävaivaisena pakko kommentoida, että ei se liikunta aina auta kipuihin,vaan pakko niitä lääkkeitä on syödä että kärsii edes liikkua 🙂 liike on lääke-juu pitää paikkaansa joillakin, mutta on selkäkipuja joita ei pelkkä liikunta paranna, jumit on asia erikseen ja tavalliset kolotukset. tsemppiä liikkumisiin 🙂

  • primebody kirjoitti:

   Joo toki on niitäkin esim synnynnäisiä vaivoja, mutta itse liikkumattomuus ei siihen ainakaan auta. Liikunnasta tuskin on tässäkään haittaa, vaikka kaikkia kipuja se ei poistaisikaan

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Haluaisin setin, koska urheiluvaatteiden osto olisi edessä 🙂

 3. Mari kirjoitti:

  Osallistun arvontaan:
  Suurin osa treenivaattesta on tällä hetkellä pieniä, sillä olen raskaana. Ensimmäiset puolivuotta voin pahoin ja nyt raskauden loppumetreillä olen päässyt liikkumaan kivasti, mutta lähinnä kävelyn, ulkoilun ja hyötyliikunnan merkeissä. Edellisestä synnytyksestä palautumiseen meni pitkä aika sektiohaavan takia ja nyt jännitän kuinka tällä kertaa sujuu. Asu näyttää mukavalta muuhunkin käyttöön ja olisi mahtavaa päästä kokeilemaan minulle uutta ja tuntematonta brändiä.

 4. Maya kirjoitti:

  Kiva asu, tulisi tarpeeseen ?

 5. Jonna kirjoitti:

  Oma lapsi jo pian 1,5 v ja olen etsinyt lisäpotkua urheilun aloittamiseen. Urheilun jälkeen aina parempi olo ja aamuisin virkeämpi olo nousta ylös, mutta jotenkin sitä helposti jää sohvanpohjalle.
  Olisi hienoa voittaa vaatesetti mitä olen jo pitkään katsellut ja saada uusista vaatteista lisäiloa treeniin. Olin jo aiemmin asettanut itselleni tavoitteeksi että kun pääsen tavoitemittoihin ostan itselleni Biancaneven housut, joten näistä on todellakin haaveiltu jo tovi 🙂

 6. Sanna kirjoitti:

  Missä päin Tampereella voi harrastaa fustraa?

  • primebody kirjoitti:

   Liikuntamaailmassa ja voin lämpimästi suositella Karoliina Luotosta

 7. Henna M kirjoitti:

  Olen itse myös puoli vuotta sitten synnyttänyt. Ennen harrastin ahkerasti kuntosalia ym. se on vähän jäänyt.
  Nyt olen ajatellut ottaa itseä niskasta kiinni ja mikäs parempi motivaation antaja kuin uudet treenivaatteet!
  Viimeksi eilen kävin ihastelemassa näitä verkkokaupassa 🙂

 8. Tanja kirjoitti:

  Ihana asu! 🙂 Täällä yksi voittajaehdokas ilmoittautuu 🙂 Mitään vaatteita en ole pystynyt ostamaan muutamaan kuukauteen ja tuollainen asukokonaisuus olisi hyvä, jota voisi käyttää sekä liikkuessa että muutenkin vapaa-ajalla. Jotain piristystä tähän kalseaan kesään olisi kiva saada ja Biancaneven vaatteita ei ole entuudestaan, joten niitä olisi kiva kokeilla 🙂

 9. Susu kirjoitti:

  Harrastan paljon liikuntaa, joten asulle tulisi varmasti käyttöä 🙂

 10. Eliis kirjoitti:

  2 lapsen jälkeen taas lenkkeily ja kuntoilu on tullut takas elämään.Kaikki urheiluvaatteet on vaan jo niin kulahtaneita ja väärän kokosia että uusia tarvisi ja motivaatio pysyis ?

 11. TiinA kirjoitti:

  Biancaneven vaatteet on ihania!! Ois mahtavaa voittaa kyseinen asukokonaisuus itselle, koska tällä hetkellä en pysty itse tilaamaan noin kalliita vaatteita. Eli ehdottomasti mukana arvonnassa!! ?

 12. Maria kirjoitti:

  Moikka! Oon synnyttäny kaks vuotta sitten ja sain hirvittävät selkäkivut, jotka ei lähteny hieromalla, akupunktiolla, kiropraktikolla eikä millään muullakaan humpuukilla. Opiskelin iltaopiskeluina työnohella viime syksystä kevääseen saakka, ja valmistuin puoli vuotta etukäteen. Mies oli Tampereella töissä ja mulla reilun vuoden ikäinen lapsi jonka yhna olin periaatteessa vuoden. Nyt kun vihdoin valmistuin niin muutimme pari viikkoa sitte pääkaupunki seudulta Tampereella ja hommasin ensimmäiseksi salikortin, sillä NYT mulla on aikaa alkaa harrastamaan! Ja huomasin että ne perkeleestä olevat selkäkivut on hellittäny! Joten nuo vaatteet todellakin tulisi tarpeeseen!

 13. Linda kirjoitti:

  Ihana asu, ja tulisi kyllä tarpeeseen! Olen raskaana ja odotan esikoistani. Laskettu aika on lokakuussa. Olisi ihana saada uudet laadukkaat vaatteet tälle muuttuvalle kropalleni. Rupeaa vanhat vaatteet tuntumaan vähän pieniltä ja ahtailta 😀 Yritän kuitenkin olla positiivisin mielin tästä muuttuvasta kehosta huolimatta, sillä se on sen kaiken arvoista 🙂 Mukavaa kesää!

 14. Tiina kirjoitti:

  Raskauden jälkeen oman kehon hyväksymisen ”prosessi” on vielä kesken ja etenkin vaatteiden sovittaminen uuteen ulkomuotoon tuntuu haasteelliselta ja ahdistavalta. Usean ketju kauppojen vaatteet kun tuntuvat olevan tehty sille entiselle kropalle (muodottomaan) ja kurvit tuntuvat tulevan esiin aina väärästä paikasta. Siksi tämä asukokonaisuus tulisi tarpeeseen, jotta vielä tulevaisuudessa peilistä katsoessaan voisi miettiä että ”on ihan jees olla muotoja”!

 15. Anna-Kaisa kirjoitti:

  Vaatteet tulisivat enemmän kuin tarpeeseen. Raskauksien jälkeen keho on muuttunut eivätkä vanhat urheiluvaatteet enää oikeen istu. Olisi mukava omistaa kerrankin laadukkaat urheiluvaatteet 🙂

 16. Karita kirjoitti:

  Itsellä teini iässä todettu skolioosi jota ei voitu enöö hoitaa koska pituuskasvu oli jo oysähtynyt asteet ovat kuitenkin niin pinet että ei lähdetä lekkaamaan. Ainoa millä selviä arjesta ilman kipuja on liikubta ja todella hyvä lihaskunto. Työfysiö terapeutti suositteli jos ikinäkään raskaaksi tulen niin heti tukiliiviä selkäni takia. Ja taas edelleen hyvää lihaskuntoa ennen ja jälkeen. Itsellä ei ole vielä lapsia mutta toivon ettö jonain päivänä. 🙂 ja noi vaatteet on vaan niin makeet ei kai siihen muuta tarvita 🙂

 17. Kaisu kirjoitti:

  Moikka!
  Täällä 3,5kk vanhan tytön äiti ilmoittautuu kisaan mukaan! Pikku hiljaa olen taas aloittanut liikunnan ja uudet vaatteet kasvattaisi varmasti entisestään motivaatiota. Omistan myös muutamat biancaneven housut ja tiedän kuinka ihania kyseiset vaatteet ovat päällä <3
  Hauskaa loppuviikkoa!

  -Kaisu

 18. R kirjoitti:

  Oon köyhä opiskelija, ja kaikki liikuntaan soveltuvat vaatteet ovat viitisen vuotta vanhoja henkkamaukan aleista kerättyjä. 😀 Joten ilmoittaudun arvontaan, vaatteet tulisivat tarpeeseen!

 19. Maiju kirjoitti:

  Ihana Ihana asu 🙂 Tykkään Biancaneven vaatteista, mutta hinta aina kirpaisee, niin ei usein tule hankittua. Tahtoisin!

 20. heli kirjoitti:

  Ihanat nuo vaatteet! Mulla on laskettu aika viikon päästä ja ois ihanaa saada jotain uutta päälle synnytyksen jälkeen ?

 21. Saaruska kirjoitti:

  Voih, olen haaveillut ja tehnyt ” näyteikkuna ostoksia” Biancaneven sivuilla, mutta en vain ole raaskinut ostaa. Olisipa ihana yllätys saada uudet ja laadukkaat treenivaatteet. Ihana lukea rehellistä ja aitoa arjenmakuista blogia, kiitos Umppu <3

 22. Mari kirjoitti:

  Tuo asuhan on todella ihana. Siinä syytä, miksi haluaisin voittaa 🙂

 23. Jaaana kirjoitti:

  Ahhhh osallistun arvontaan, asu on aivan ihana! ? Ai miksikö minun tulisi voittaa se?

  Siitä syystä, että tuo tyylikkän värinen, elegantti yhdistelmä mageine leikkauksineen toisi ihanaa tasapainoa treenivaatevalikoimaani: jumppakalsarikokoelmani muistuttaa tällä hetkellä lähinnä yksisarvisen glitterillä kuorrutettua oksennusta ?

 24. Inga kirjoitti:

  Minulla fibromyalgia ja selkä kipua takana 12v. Liikun aina kun.pystyn ja kipu antaa periksi. Asu oli ihana voittaa kun oon opiskelija ja tuntuu rahat menevän aina lapsiin. Inga.jaskola@gmail.com

 25. Heini kirjoitti:

  Olen 3 lapsen äiti jonka treenivaatteet…Ovat 10 vuoden ikäisiä esiteinejä jo 😉 olisi ihanaa saada uudet vaatteet treenimotivaatiota lisään. Se kun on usein vähän hukuksissa tässä arjen keskellä.

 26. Maarit kirjoitti:

  Hola Umppu! Täällä myös selkäongelmien kanssa painitaan välilevyn pullistuman johdosta. Koko kesä mennyt kovien kipujen kanssa, mutta periksi ei anneta! ?? Kun olen tämän selättänyt, aion taas palata rakkaaseen harrastukseeni, liikuntaan eri muodoissa! Tuo asu olisi omiaan tsemppaamaan tuohon tavoitteeseen pääsyä ??

 27. Karkki kirjoitti:

  Täällä myös yksi jonka keskivartalo on lähinnä hyytelöä raskauden jäljiltä. Pitäisi varovasti harjoittaa syviä vatsalihaksia ja selkälihaksia ja samalle kuntouttaa erkaumaa. Mutta kun yöllä ei saa nukuttua kun vauva sairastelee tai tekee hampaita jatkuvasti niin ei jaksaminen vaan tunnu riitävän. Vaunulenkillä sentään tulee käytyä lähes päivittäin ja voi kuinka hyvin Biancanevan asu piristäisi fiilistä kun lähtee ulos. Noissa Biancanevan leggingseissä peppu kuin peppu näyttää niin hyvältä <3

 28. Milma kirjoitti:

  Itselläni on liikunta jäänyt vähäiselle pienen lapsen kanssa ja joka päivä tulee mietittyä, että tänään pitäisi aloittaa. Ehkäpä uudet ihanat jumppavaatteet motivoisi lähtemään ja tekemään 🙂

 29. Eppu kirjoitti:

  Minä kärsin pari vuotta sitten alaselkäkivuista, jotka onneksi sain selätettyä työfysioterapeutin neuvomilla jumppaliikkeillä. Aikaa ja pitkäjänteisyyttä se kyllä vaati. Sen jälkeen olen saanut pidettyä selän hyvässä kunnossa juurikin liikunnalla. Nyt odotan esikoista (rv 31) ja liikuntaa on joutunut vähentämään huomattavasti. Yritän silti kevyesti selkää jumpata/vetreyttää päivittäin, koska selkeästi huomaa ettei selkä ole enää yhtä hyvänä. Onneksi vielä ainakaan ei ole kivut sellaisia kuin silloin pari vuotta sitten. Odotan jo kovasti, että vauva on syntynyt ja pääsee taas liikkumaan eri tavalla. On todella hyvä, että nykyään puhutaan yhä enemmän vatsalihasten erkaantumisesta yms. Tietää nyt itsekin, että palautuminen voi kestää monia kuukausia (tai jopa vuosia) ja lantionpohjan lihasten treenaus on äärimmäisen tärkeää. Pitää siis malttaa kovempitehoisen treenin suhteen vielä hyvä tovi.
  Nuo vaatteet ovat tosi kivan näköiset ja antaisivat varmasti synnytyksen jälkeen motivaatiota pyrkiä taas kohti parempaa kuntoa.

 30. Pauliina kirjoitti:

  Ihastuttava asu, jonka varmasti jokainen ansaitsisi 🙂 Liikunta ei ole asusta kiinni mutta kyllähän se mukavuutta harrastukseen tuo! Oma keho edelleen palautuu raskaudesta, jonka vuoksi suurin osa omista vaatteista pieniä, siksi kaipailisin tätä settiä! Kiitos taas tärkeestä aiheesta blogissa <3 Toivon myös että moni mies lukisi tämän ja ajattelisi mitä se naisen keho kokee raskauden myötä kaiken muun muutoksen lisäksi.

 31. Päivänsäde kirjoitti:

  Olen pienen tauon jälkeen ottanut taas liikunnan osaksi arkeani, ja olisi kiva palkita itsensä hienoilla uusilla vaatteilla. Upea kokonaisuus, mukana arvonnassa 🙂

 32. Jensu kirjoitti:

  Tosi nätti asu. Tahtoisin sen itsellenikin, sillä olen raskaana ja keho alkaa pian muuttua, joten iso osa treenivaatteistani jää pieneksi. Olisi ihana kun saisi nätit treenivaatteet ettei tarvitse mihin tahansa ylisuuriin ja muodottomiin pukeutua.

 33. Ansku kirjoitti:

  Uudet treenivaatteet (ja ekat Biancanevet:) ) olis ihan mahtava voittaa! Toisen lapsen syntymästä 5 kk ja noi juoksemisen ja hyppimisen aiheuttamat ei-niin-kivat tuntemukset kuulostaa hyvin tutuilta, I feel you 😉 jos näistä sais vähän lisämotivaatiota, menis kuitenkin myös ihan vapaa-ajanvaatteinakin.

 34. Veera kirjoitti:

  Osallistun arvontaan: Olen katsellut ja haaveillut Biancaneven vaatteita netistä, mutta hinnan vuoksi en ole pystynyt vielä hankkimaan. Erityisesti paita olisi täydellinen ja selän avonainen osa korostaa ihanasti muotoja. Myös housut on kivat ja mustille, hyvin istuville housuille on aina tarvetta ?

 35. Jaana Rimpi kirjoitti:

  Hei Umppu osallistun arvontaan ja toivon todella , että voittaisin asun. Liikunta on minulle elämäntapa joka on ollut rajoittunutta jo jonkin aikaa terveydellisistä syistä. Asu piristäisi ja toimisi kannustimena parempia päiviä odotellessa ?

 36. Justina kirjoitti:

  Koska minulla ei ole vielä ainuttakaan ’oikeaa’ ja siistiä sporttivaatetta kaapissa, vaan jotain vanuneita halpistrikoita… 🙁

 37. Minna K. kirjoitti:

  Olisi ihanaa saada uudet treenivaatteet niin alkaisi myös itsellä se lenkkipolku houkutella enemmän. 🙂

  Nimim. kahden lapsen äiti

 38. Nepukka kirjoitti:

  Jätän ne kliseiset lauseet pois mitä yleensä kirjoitetaan(en voita ikinä mitään, ym.) Osallistun arvontaan koska haluan nuo vaatteita ja haluan voittaa ?

 39. Mia kirjoitti:

  Tekstisi oli monilta osin aivan kuin omasta suustani. Viimeiset neljä vuotta olen ollut putkeen joko raskaana, tai imettänyt.
  Kroppa kaipaa liikuntaa ja lepoa, mutta niitä on todella vaikea välillä sovittaa pikkulapsiarkeen. Viime vuoden lopulla kävin äitien oman pilateskurssin, ja aloin taas tutustua kehooni uudelleen, löytämällä syviälihaksiani. Siitä asti olen kerran viikossa saanut raahattua itseni pilatestunnille. Tuo vaatesetti on todella kaunis, olisi ihana lähteä se päällä vaikka sinne 🙂

 40. Joan kirjoitti:

  Juuri sitä mitä olen etsinyt ? Jäähallikausi starttaa taas 1.8 ja uusi luistelukausi on aina ihana aloittaa uusilla harkkavaatteilla. Vaikka jo itse harrastuksesta tulee hyvä olo niin kauniit treenivaatteet antaa myös hyvää fiilistä..olkootkin pinnallista ?Hakusessa ollut jo pidempään juuri tuollainen rento selkä auki paita ja mustat treenihousut toimii aina. Ja lisäten kirjoittamaasi juttuun olen niin samaa mieltä että liike on lääke, niin fyysisesti kuin psyykkisestikin #pysytään liikkeessä ?

 41. Minna kirjoitti:

  Urheiluvaatteet kaipaisi pikkuhiljaa taas päivitystä, ja tuo asu toimisi ihanasti myös vapaa-ajan käytössä. ?

 42. Sanna kirjoitti:

  Itselle tullut muutamiakin kiloja lisää ja kyllä ne ja liikkumattomuus tuntuu myös selän kipuina. Koitan kuitenkin jaksamisen rajoissa liikkua ja syödä hyvin. Minulla on chiari malformaatio ja tämän vuoksi en pääse kipujen vuoksi liikkumaan niin kuin haluaisin. Ihanat uudet vaatteet tuovat aina piristystä ja intoa jaksaa 🙂 Kiitos blogista, kiva lukea sun juttuja 🙂

 43. Sari kirjoitti:

  Kyllä se palautuminen ottaa aikaa, vaikka tälläin kesäaikaan varsinkin ärsyttää välillä varmasti. Meillä kans lapset 1,5v ikäerolla ja pitkään hormonit heitteli kun oli vähän aikaa joko raskaana tai imetti. Nyt nuorempi jo reilu vuoden ja alkaa oleen kroppa ja mieli vasta oikeesti palautunut ja kuntokin ennallaan. Vaaka näyttää vanhoja lukemia ja salilla jaksaa taas ihan hyvin eikä lenkilläkään enää ”lirahtele” 😀 mullakin oli selkä kipee, mutta syytän niitä 20kg ylimääräistä mitä tuli kannettua turhaan mukana. Tosin mulla ne alko jo vähän kariseen ihan pelkällä imetyksellä ja ruokavaliolla. Loput sitten kun pääsi kunnolla liikkumaan muutakin kuin vaunulenkkejä. Tosin kyllä siinäkin hiki tuli kun kaks kyytiläistä! Raskausaikana salli itselleen suklaata vähän turhan paljon ? Nyt on ollu muutenkin helpompi taas hengittää kirjaimellisesti! Että kyllä se siitä! Eikä sillä ole mitään väliä mitä se vaaka näyttää ellei se häiritse itsee. Sillon asialle kannattaa tehdä jotain ihan oman mielen takia. Ei muitten. Ja jos on jotain terveydellisiä ongelmia/kipuja, niin sillon kannattaa liikuntaa ja painon pudotusta miettiä vaikkei huvittaiskaan. Koska se on hyväksi itselle ja omalle hyvinvoinnille. Kaiken tän fitnessbuumin aikana monelta unohtuu ihan normaali terveellinen syöminen ja päivittäinen liikkuminen. Terveelliset elämäntavat on kaikkee muuta kuin viisjakoiset viimeisen päälle viilatut saliohjelmat ja grammalleen punnitut riisijyvät ja kanafileet. Elämän pitää maistua ja siitä pitää nauttia! Me ihmiset ollaan kovin helposti vanhoihin kaavoihin kangistuvaisia ja keksitään itsellemme selityksiä miksi emme muuta tapojamme. Sille lautaselle voi koota ihan kaikkia ruokia mitä muutkin, mutta miten paljon mitäkin ottaa, niin siihen kannattaa kiinnittää huomiota. Se auttaa myös siihen hormonitoiminnan palautumiseen. Ja kaikkien kropat toimii erilailla. Mä en itse ihan kauheasti siedä hiilareita vaikka liikunkin. Ehkä se on tää ikä kun oon jo lähempänä 40v 🙂

  Tsemppiä ja jaksamista vauva-arkeen!

 44. Ellu kirjoitti:

  Kaunis asu, mukana arvonnassa! ?

 45. mari kirjoitti:

  Minä niin haluaisin tuon paidan koska olen treenannut itselleni niin hitsin paksun ja leveän selän että ois kiva olla paita (ei salipaita) josta se näkyy:)
  Minä olen saanut neljä lasta joista kolme noin 1,5v ikäeroilla ja viimeisen jälkeen tuntui todellakin just sille että joku osa ruumiista tippuu kesken kävelemisen tielle. Kaikki osat naksui ja lonksui miten sattuu ja sanoinkin ettei kroppani kertakaikkiaan olisi kestänyt enää yhtään raskautta.
  Mutta aika ja punttitreeni on korjanneet ongelmat muilta osin paitsi alaselkä on jäänyt hankalaksi:(

 46. Tiia kirjoitti:

  Täällä myös reilu vuosi synnytyksestä ja muutamia kiloja jäljellä. Jälleen liikuntaa ja salilla käyntiä otetaan arkeen mukaan, sen mukainen vaatetus olisi mukava saada! 🙂

 47. Susan kirjoitti:

  Osallistun arvontaan! Kiitos Umppu blogista ja rehellisyydestä. T. Toinen väsynyt ja vähän kyllästynyt äiti.

 48. Mariem kirjoitti:

  Olen aina halunnut testata biancaveneä, vaatteet on tosi kivoja! Tsemppiä kuntoutumiseen, varmasti kaikki mitä tekee nyt näkyy vielä vuosienkin päästä, niin kuin laittaisi rahaa pankkiin 😀

 49. Mine kirjoitti:

  Kivat kuteet, osallistun ? Raskauden jälkeen en ole ostanut uusia vaatteita, tulis tarpeeseen!

 50. Ulla kirjoitti:

  Kolottaa joka paikkaa eikä mä mulla ole mitään liikuntaan sopivia vaatteita.

 51. Memmu kirjoitti:

  Koskaan en vielä ole bianca wear urheiluvaatteita testannut, joten jos voittaisin, niin miksipä ei! Tyyli niissä on ainakin kohdillaan 🙂

 52. Henna kirjoitti:

  Toivoisin voittavani asun, koska olen löytänyt pitkästä aikaa ilon ja halun liikkumiseen ja noin upeat vaatteet auttaisivat varmasti ilon ylläpitämisessä 🙂

 53. Emma kirjoitti:

  Tämä asu toisi kyllä ihan kamalasti motivaatiota.. itse erittäin huonoselkäinen ja töitä teen kaupan kassalla, joten päivät on joskus todella tuskaisia ja kotiin päästyä tekee usein mieli vain köllähtää kun on paikat niin kipeänä.. onneksi on toi koira joka kuitenkin vaatii joka päivä lenkitystä, mutta jostain täytyisi sitä motivaatiota saada vähän lisää, ehkä suurempi määrä liikuntaa auttaisi edes vähän tähän selkään 🙂

 54. Kristiina kirjoitti:

  Kyllä tulisi tarpeeseen ihana asu. Syksyn sporttailuihin.

 55. Aino kirjoitti:

  Haluaisin asukokonaisuuden, sillä viime vuonna oma kilpa-urheilu-urani loppui alaselkävamman vuoksi. Vammaa ei pysty korjaamaan ja kaikkia lääkärit sanovat vain, että ”tee vatsalihaksia”, mutta eivät vatsalihaksetkaan kaikkeen auta. Särkylääkkeet ja selkäkivut ovat olleet mukana treeneissäni (10-12 krt/vk) viimeiset kolme vuotta ja tulevan olemaan lopun elämäänikin. Pakon edestä tapahtuneen lopettamisen jälkeen treenimotivaatiota on ollut hankala löytää, kun ikinä ei voi etukäteen tietää, minkälaisen treenin pystyy tekemään. Biancaneven vaatteet voisivat helpottaa löytämään uutta treeni-identiteettiä, sillä vaatteet itsessään eivät muistuta omasta kilpaurasta (kuten nike, joka oli sponsorina). Uudet vaatteen päällä voisi pystyä helpommin asennoitumaan ajatukseen, että tästä hetkestä lähtien ainut tavoitteeni treenaamiselle on pysyä fyysisesti ja psyykkisesti kunnossa.

 56. Kipa kirjoitti:

  Osallistun arvontaan. Uudet treenivaatteet olisivat hyvä motivaattori elämänmuutokseen ja treenaamisen aloittamiseen ?

 57. Tiia kirjoitti:

  9 kuukautisen tytön äiti ilmoittautuu mukaan arvontaan, koska hyviä treenivaatteita ei voi olla liikaa. Yli kolmekymppisenä synnyttäjänä on myös todettava, että kroppa ei todellakaan palaudu kuten nuorempana. Pikkuhiljaa vaan, kyllä me vielä juostaan. ???

 58. M kirjoitti:

  Uu, oispa makia voittaa! Reilu 7kk synnytyksestä eikä oma roppa tunnu omalle millään tasolla. Jospa jos voittaa ni tulis isompi kipinä liikkumiseen, ja olis vaatteet jotka ei hankaa tai hierrä vääristä paikoista:)

 59. Toffeetiikeri kirjoitti:

  Motivaatiota liikkumiseen tarvitaan täälläkin lisää oman jaksamisen ja hyvinvoinnin takia. Lapsi on jo kuitenkin 1,5 vanha niin äitinkin pitäis muistaa pitää itsestään parempaa huolta. Ihanat treenivaatteet. Mukana myös arvonnassa. 🙂

 60. Jj kirjoitti:

  Odotan neljättä lastani ja jokaisessa raskaudesta olen kärsinyt pahasta pahoinvoinnista joka vie sänkyyn ja lopulta tiputukseen. Tässä makoillessa odotan uusia postauksiasi. Aika on pitkä ja olo h*tillinen. Asu tulisi päälle näille 4kk jolloin oksennan aamusta iltaan ja öisinkin. Oliko sinulla koskaan pahoinvointia?

 61. aune kirjoitti:

  Asu tulis niin tarpeeseen, voi että toivon et onni suosii mua tällä kertaa ♡. 3kk ikäisen prinsessan äitinä olen pikkuhiljaa saanut ruokailuja parempaan suuntaan ja treenit alulle. Kaunis setti olis kyllä loistava tsemppari ja palkinto itselle.

  Kiitos Umppu blogistasi, jossa avaat avoimesti ja realistisesti aiheita mistä moni jättää puhumatta/kirjoittamatta. ♡

 62. Tuuli kirjoitti:

  Uudet vaatteet toisivat omaan liikuntaan lisää motivaatiota 🙂

 63. Helinä Rajala kirjoitti:

  Tuo uutta motivaatiota loppukesän urheiluun! 🙂

 64. Jessica kirjoitti:

  Voi mikä ihana kokonaisuus! Täällä 11kk ikäisen pienen pojan äiti olisi maailman onnellisin saadessaan tämän asun! <3
  raskaus toi huikeat 32kg lisäkiloja ja niistä on edelleen n 10kg jäljellä kovasta taistelusta huolimatta. Hurja muutos kropassa näkyy rankasti itsetunnossa ja myös tämä vauvavuosi (lue. Väsymys) on tehnyt tehtävänsä siinä että olen laiminlyönyt itseni ihan kokonaan ja ajatellut etten "ansaitse" itse mitään kivaa ja nättiä. Pienin askelin kohti parempaa ja nyt voisin melkein nähdä itseni keikistelemässä onnellisena peilin edessä kyseisessä asukokonaisuudessa <3 🙂

 65. Kati Mikkonen kirjoitti:

  Täällä myös yksi selkävammainen, alaselkä huono johon lisättynä skolioosi. Onnekseni olen pärjännyt ilman lääkkeitä, vältän vain niitä huonoja asentoja, eikä onneksi ole vaikuttanut liikuntaan.
  Mukana arvonnassa, olen pidemmän aikaa ihastellut Biancaneven vaatteita, mutten olen raaskinut itseeni ”tuhlata”, ostan sitten lapsille senkin edestä ?

 66. Tiina kirjoitti:

  Näillä vaatteilla saisi kivan lisäpotkun liikunnan aloittamiseen. Kolmas lapsi pian 5kk…

 67. Heidi Ä kirjoitti:

  Vaude, uudet treenivatteet toisi varmasti intoa lähteä liikkeelle!:) itselläni se ongelma että nukun aina sellaisessa asennossa, jossa niskani ja selkäni kipeytyvät, ja liikunta helpottaisi, motivaatio on vain hakusessa.. viime kk ostin salille kortin kuukaudeksi, ja vain kerran tuli käytyä, lenkkejä teen ja niistä saa energiaa onneksi:)

 68. Oona kirjoitti:

  Osallistun kilpailuun! 🙂 Olisi hienoa voittaa asukokonaisuus, sillä aloitan syksyllä sairaanhoitajaopinnot! Opiskelijana ei tule olemaan ihan heti varaa ostaa noin hienoja urheiluvaatteita 🙂

 69. Sirpa kirjoitti:

  Vaatteet ovat todella upeat. Minulla ei ole Biancaneven vaatteita.
  Kiitos hienosta arvonnasta!

 70. Toisatu kirjoitti:

  Tykkään tosi paljon sun blogista ja rohkeista kirjoituksista. Olet upea nainen. Toivoisin itsekin pystyväni hyväksyvämään itseni juuri tälläisenä kun olen, kaksi lasta synnyttäneenä kaikkine muhkuroineni. Vaatesetti olisi aivan upea ja tulisi varmasti melkeinpä jokapäiväiseen käyttöön.

 71. Sari kirjoitti:

  En omista yksiäkään Biancaneven tuotteita. Olisipa ihana voittaa setti!

 72. Mirkku kirjoitti:

  Osallistun arvontaan koska olen vuosia treenannut kohti unelmakroppaa ja ennen kaikkea kuntoa ja nyt voin vihdoin sanoa että olen elämäni kunnossa. Treeniasu olisi loistava palkinto tästä 🙂

 73. Marika T kirjoitti:

  Kaunis asu. Biancanevestä ei ole aiempaa kokemusta ja olisi kiva tutustua merkkiin näiden vaatteiden kautta 🙂 Mukana ehdottomasti!

 74. Aino kirjoitti:

  Biancaneven vaatteet on tosi kauniita! Kohta 4kk synnytyksestä ja oon ollu itselleni tosi armollinen palautumisen suhteen, rauhallisia lenkkejä ja äitiyspilatesta. Valitettavasti kroppa on vielä hyvin vaiheessa ja uusi vaatesetti piristäisi kovasti! 🙂

 75. Salla kirjoitti:

  Ensinnäkin kiitos blogistasi, sitä on ollut mukava lukea vertaistukena. Vaikka itsellä onkin vain yksi lapsi, voin silti samaistua moniin asioihin kanssasi. Itse kaipaisin jotain alkusysäystä taas liikunnan pariin, olen aika lailla lössähtänyt, vauvakin jo lähes vuoden 😀 Tämä setti on kaunis ja olisin iloinen jos arpaonni osuisi kohdalleni 🙂 Mukavaa kesän jatkoa ja nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin että elokuu olisi superlämmin!!

 76. Emilia kirjoitti:

  Biancaneven asut on mahtavia! Tuo voisi antaa buustia omaan hyvinvointiin, itselläkin raskauden ja imetyksen jälkeen 🙂

 77. HannaK. kirjoitti:

  Olen jo pitkään halunnut kokeilla Biancaneven vaatteita, erityisesti treenihousuja, mutta toistaiseksi en ole opiskelijana raaskinut niitä ostaa. Nyt kun sain juuri uuden työpaikan kuntosalilta ja treenihousuille tulee käyttöä myös työhousuina, olisi laadukkaat ja kauniit vaatteet enemmän kuin paikallaan!

 78. Jenni kirjoitti:

  Heippa!

  Ensiksi haluaisin kommentoida blogiasi, mikä on upean rohkea! Harva uskaltaa julkaista noin aitoja ja rehellisiä tekstejä (niin hyvässä kuin pahassa) kuin sinä. Isot peukut!

  Toivon arpaonnen suosivan minua ja voittavani Biancaneven asukokonaisuuden, jotta saisin ylpeänä danssailla pienyrittäjän valmistamat vaatteet ylläni parin viikon kuluttua Mikkelissä Jurassic rockissa 🙂

 79. Jensku kirjoitti:

  Vaatteet näyttää tosi hyviltä ja laadukkailta! Itse en rahallisesti voi satsata noin kalliisiin vaatteisiin.Oon myös kolmen pienen lapsen äiti; 5.v 3.v ja 4kk.Oma palautuminen on todellakin vaiheessa! Tai ollut jo viimeiset viisi vuotta! Omaa aikaa ei kunnolla ole ja motivaatio on kadoksissa.Kivat treenivaattet piristäisi!

 80. Anna kirjoitti:

  Olen lukenut blogiasi jo kauan. Pidän tyylistäsi kirjoittaa vaikka en todellakaan aina ole samaa mieltä asioista 😀

  Palkintona oleva vaatekerta on kaunis ja varmasti piristäsi työttömän arkea.

 81. Sanni Vartiainen kirjoitti:

  Minulla on suoraan sanoen liikunnan suhteen hieman motivaatio kadoksissa näin raskauden jälkeen ja uudet treenivaatteet voisi vähän helpottaa alkuun pääsyä (toisinaan kun tarvitaa hieman toisenlaista motivointia, että pääsee alkuun).

 82. Milla kirjoitti:

  Asu on aivan ihana!? Toisi hirmusti lisämotivaatiota pudottamaan näitä raskauksien mukana tuomia kiloja. Kesäkuussa nuorimmainen syntyi ja niin tiedän tuon tunteen siitä pystynkö enää juoksemaan tai liikkumaan samoin kuin ennen! Yrittäjä miehen vaimona ja suurperheen äitinä ei minulla paljon ole aikaa liikunnalle, mutta ehkä uusi asu auttaisi etsimään aikaa itselle kiireisen arjen keskellä ? Tsemppiä sinulle yövalvomisiin ja arkeen??

 83. Pikkumyyx kirjoitti:

  En ole vielä testannut Biancaneven vaatteita! Tuon paidan malli näyttää ihanalta? Ja kyllä, liikunta on lääke. 9kk sitten polveni meni sijoiltaan, mutta liikunnan avulla olen saanut sen takaisin kuntoon. Moni muu olisi jäänyt paikalleen makaamaan ja voivottelemaan….

 84. Maisis kirjoitti:

  Osallistun arvontaan: olen ihaillut Biancaneven vaatteita jo pitkään mutta en ole raaskinut ostaa. Nyt ostin alesta bikinit ja pari treenipaitaa ja olen rakastunut <3.

 85. :-) kirjoitti:

  Hyvä postaus (jälleen kerran)! 🙂
  Arvontaan: Itselläni sama projekti kun sulla, täällä Viken kanssa ihan saman ikäinen poika ja vaikea raskaus jätti jälkensä. Vaunulenkit on se ainoa liikunta mitä on pystynyt kunnolla harrastamaan raskauden jälkeen ja pikkuhiljaa on tarkoitus palailla salille ja myös tuota fustraa olen itse miettinyt 🙂 Itselläni myös sama ammatti kuin sulla niin jo ennen raskautta selkä oli kovilla, ja raskauden aikana paheni, niin toi fustra voisi olla ehdottomasti itselleni passeli juttu 🙂 Uudet ja noin hyvännäköiset ja laadukkaat treenivaatteet kyllä motivoisi jo kunnolla tähän projektiin! 🙂 Ja ”uuteen” kroppaan ja ulkomuotoon on ollut kyllä totuttelemista ja hyväksymistä, mutta etenkin treenivaatteissa tuntee itsensä kyllä hyväksi; kaikkine pehmeineen ja muhkuineen 😀

 86. Jenna kirjoitti:

  Lyhyesti: yhtä vanha poikavauva, edelleen 8cm erkauma, lantio virheasennossa, si-nivelet lukossa ja selkä ja lonkka ihan rikki ? Kävellä saan ja pientä lihasjumppaa aloittaa pikkuhiljaa, mutta ei mahdu raskautta edeltävät treenivaatteet päälle ?

 87. kolmen lapsen äiti kirjoitti:

  Ihana asu ilahduttaisi kyllä ?. Kirjoitat todella tutuista asioista.

 88. Nina kirjoitti:

  Osallistun arvontaan- mulla pieni vauva 3kk ja asun tällä hetkellä mukavissa vaatteissa. Tyylikäs mukava asu olisi ihana tässä vauva-imetys arjessa.

 89. Tiina kirjoitti:

  Nää ruuhkavuodet ? murrosikäisiä kuskaan ympäri kaupunkia harrastuksiin, juuri sitä mitä mietit muutama postaus sitten. Lisäksi 1v7kk pikkupoika, joten yritän myös repiä aikaa itselleni aina johonkin koloon. Omat treeni/ jumppa kamat ovat jo niin elähtäneitä, että mää niin tarvisin uudet, vaikka voi niillä vanhoillakin mennä ?
  Sun blogi on kyllä mulle just se oikea ?

 90. Sirem kirjoitti:

  Noi vaatteet on tosi ihania, ehdottamasti haluaisin.monta kertaa käynyt sivuilla katsomassa ja ihailemassa noita vaatteita. Itsellä ”vauvavuosi” kohta ohi toisen lapden osalta ja todella vähän enemmän alkaa liikkumaan.

 91. Karoliina kirjoitti:

  Biancaneven vaatteet ovat olleet unelmana jo pitkään, mutta lompakko ei anna myöden. Rahaa menee tällä hetkellä enemmän apteekkiin ku vaatteisiin, valitettavasti. Uusilla treenivaatteilla saisi varmasti motivaatiota lähteä sinne salille uudelleen, kuukausikortin kulut juoksee koko ajan, mutta inspiraatiota ei ole tullut.

  Kiitos rehellisen virkostävästä blogistasi. Mahtava nähdä miten muidenkin kuin oma elämä kehittyy muutaman vuoden takaisen valtavan firnesskuplan jälkeen.

 92. Jenni kirjoitti:

  Arvonnassa mukana! Ilahduttaisi kotiäidin arkea nuo vaatteet ja tsemppaisi liikkumaan 🙂

 93. Mutsi kirjoitti:

  Seitsemän raskautta takana. Kaikista jäänyt jonkinverran raskauskiloja, ja niitä salakavalasti kertynyt 20kg ” parhaista päivistä”. Nyt elämä on siinä pisteessä että enää ei eletä pikkulapsi arkea ja vihdoin aloin toteuttaa omia haaveita ja tehdä asioita joita aiemmin en ole tehnyt. Tähän kuuluu mm opiskelu uuteen ammattiin nyt vielä päälle nelikymppisenä. Kova yritys myös karistaa kiloja ja päästä kuntoon vielä ”kypsällä iällä”. Ruokavalio remonttiin ja liikunnan lisääminen arkeen kuuluu tähän. Tottakai pontta tähän antaisi uudet, mageet vaatteet. Varsinkin kun tän hetkisellä opiskelija budjetilla moisiin ei olisi varaa.

 94. Heidi kirjoitti:

  Olipas itselle aiheellinen postaus.
  Käynnissä on jo mones raskaus ja kroppa tekee tepposiaan jo nyt. Palautuminen ja ne selkä ja lantio kivut jo mietityttää mitä saa käydä läpi raskauden aikana ja vielä palautumisen aikana.
  Tässä kohtaa haluan saada itseni liikkeelle nopeasti ja saamaan tilan jossa on itse hyvä olla. Se tarkoittaa vaa’an lukemien putoamista mutta sitä että tuntuu hyvältä sisällä ennemmin kuin ulkoisesti.
  Tiedän että vauvan syntyminen vuoden synkimpiin kuukausiin ei tule helpottamaan aloitusta, mutta se kropan olo olisi tärkeämpi.
  Toivottavasti muistan olla armollinen itselleni.

  Ja kisaan tietenkin mukaan ja siksi että vaatekaappi kaipaa mulle sisältöä kun lapset menee ensin ja sehän tarkoittaa että mä saan ostettia harvoin mitään.

 95. Sandra kirjoitti:

  Haluaisin asun, koska urheiluvaatteet on ihania ja se toisi piristystä treeniin ❤️

 96. Krista kirjoitti:

  Laadukkaat treenivaatteet lisäisi juuri saatua motivaatiota urheiluun,ei tarttis koko ajan olla rykimässä huonosti istuvia leggareita paremmin kesken lenkin ?

 97. Emmi kirjoitti:

  Kisassa ehdottomasti mukana! ? Tulisi kyllä tarpeeseen, kun edessä elämäntaparemontti ja kaapista ei löydy juuri mitään urheilutaminetta. Rahallisesti ei ole mahdollisuutta edes ostaa urheiluvaatteita tällä hetkellä, kun jouduin äkillisesti työttömäksi niin joutuu elämään kädestä suuhun ja toivomaan, että uusi työ löytyisi pian.

 98. Erika kirjoitti:

  Moikka Umppu!
  Vaatesetti… Huoh… Nuo olis just nyt niiiin ihanat.
  En tiedä miten sanoisin tämän, joten sanon suoraan.
  Elän tällä hetkellä ehkä elämäni vaikempia aikoja. Minulla on 4 lasta ja olen ollut yrittäjä pitkään. Vuosi sitten laajennettiin mieheni kanssa yritystämme isosti.
  Se ajoi perheemme taloudelliseen ahdinkoon… On maailman hirvein tunne kun ei uskalla mennä enää edes postilaatikolle kun laskut ahdistaa. Saati odottaa koska tällä kertaa kytketään taas sähköt pois…

  Silti, hetkeäkään en kadu yrityksen laajentamista!! Ihan hirveästi ollaan jouduttu paiskimaan töitä ja stressi on ollut ihan hirveä. Burn out on todellista…
  Mutta tekisin saman siitä huolimatta uudelleen.
  Usko huomiseen on vahva. Ja täältä noustaan vielä!

  Silti, toisi niin paljon iloa tähän ahdistukseen tämä ihana vaatesetti! Jospa jaksaisi taas sen voimalla hiukan paremmin huolehtia itsestäänkin.

  Kiitos Umppu suorasukaisesta tyylistäsi! Jatka samalla linjalla 🙂

 99. Tiia U. kirjoitti:

  Tälle hetki sitten totaalisen elämänmuutoksen tehneelle äidille tulis sporttinen asu todella tarpeeseen. Vanhat sporttivaatteet on kokonsa ja ulkonäkönsä puolesta jääneet sinne aikaan ennen ekaa raskautta. Ja Biancaneven vaatteet on niin <3 .

 100. Niina kirjoitti:

  Tuo ihana vaatesetti antaisi varmasti lisämotivaatiota kuntoiluun kun muutamia raskauskiloja olisi vielä pudotettavana. Kyllä noilla kelpaisi sitten päästellä treenaamassa ?

 101. Suvi kirjoitti:

  Samojen asioiden kanssa painin täällä. Raskaus näkyy ja tuntuu kropassa. Siitä ei pääse yli eikä ympäri. Kunnialla kannan kuitenkin ruhoni, sillä olen saanut aikaan jotain niin ihmeellistä, saattanut ja synnyttänyt maailmaan uuden pienen ihmisen <3 Liikunta auttaa ja tekee hyvää. 🙂 Oma aika on valillä kortilla, joten liikkuminen menee nykyään aika pitkälti lapsen ehdoilla. Vähän jännittää ruumiilliseen ja fyysiseen työhön paluu, sillä puolitoista vuotta on oikeastaan mennyt ihan vaan kotona sen suurempia rehkimättä. Jospa se kunto siitä taas kasvaisi, mutta en todellakaan odota ihmeitä, että raskautta edeltävään "kuntoon" ihan heti pääsisi. Hiljaa hyvää tulee. Eipä tässä maailmassa mihinkään ole kiire.

  Haluaisin osallistua arvontaan!
  Olen 1v2kk pojan äiti ja juuri palailemassa töihin mammalomien ym jälkeen. Rupesin katsomaan vaatekaappia, ja hoksasin että vaatekaapin uusiminen olisi edessä, sillä puoletkaan ei mahdu, ja normaalissa kotiasussa, eli virttyneessä yöpaidassa ei taida kehdata lähteä 😀

  Olisihan se omaa arjen luksusta saada vaatekkaapinsa taas Biancaneveä. Kotihoidontuilla ei ole voinut moisista ihanuuksista edes haaveilla.. ja entiset on olleet niin kovalla käytöllä että on tekstit lähteneet kävelemään jo vuosi sitten. Ihan parhaita pöksyjä <3

 102. Jenna kirjoitti:

  Olen mukana asun arvonnassa! Olen urheillut koko elämäni ja tästä tuli minulle myös ammatti. Sain ensimmäisen lapseni 8,5 kk sitten ja on oikeasti ollut järkyttävää huomata kuinka oma kroppa on aivan romuna. Vaikka rakastan lastani eniten koko maailmassa ja haluan lisää lapsia, on ollut järkytys huomata kuinka vaivalla rakennettu ja ylläpidetty kroppa lähes tulkoon romuttui täysin raskaudesta ja synnytyksestä. Nivelet kipuilevat edelleen, paino ei tipu ja hormoonitoiminta sekä aineenvaihdunta on aivan sekaisin. Ei tämä ole se, mistä synnytysopuksissa puhutaan ja itseä oikeasti lannistaa alkaa koko kunnon rakennus alusta. Varsinkin kun on tottunut saamaan nopeasti tuloksia ..

 103. Ripsu kirjoitti:

  Jäin juuri työttömäksi eikä rahaa ole liikaa laitettavaksi oikein minnekään. Harrastan päivittäin juoksua ja crossfitiä ja treenivaatteita kuluu tosi paljon, koko ajan on pula puhtaista treenivaatteista mutta nyt en henno itse uusia treenivaatteita ostaa. Olisikin ihana voittaa tuo treenivaatesetti, se tulisi tosi kovaan käyttöön 🙂

 104. Marjo kirjoitti:

  Hoitovapaalla pienen pojan äitinä. Tässä elämäntilanteessa ei ole todellakaan varaa ostaa treenivaatteita. Entiset urheiluvaatteet ovat monta vuotta vanhoja. Olisi ihanaa saada jotain näin luksusta itselle, tulisi enemmän kuin tareeseen ?

 105. Sanna kirjoitti:

  Kolmannen lapseni saatua on ollut aika laittaa oma hyvinvointi arvoasteikolla selvästi ylöspäin. Nyt nuorimmainen on reilu 3v. ja olen reilu 2 vuotta urheillut ahkerasti. Henkinen hyvä olo urheilun jälkeen on mahtava! Eikä fyysinen muutoskaan pahaa ole tehnyt ? Uudet urheiluvaatteet kelpaisi mainiosti. En ole koskaan omistanut mitään noin arvokkaita urheiluvaatteita.
  Itselle on jäänyt vatsalihasten erkauma raskauksien jäljiltä. Siihen jos sinulla olisi antaa vinkkejä, niin kerroppa meille muillekkin ?

 106. Sanna kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Mulla hartiaseutu aivan jumissa lapsen kantamisesta. Sain viime viikolla itseni läskien kanssa vihdoin juoksulenkille, noin 25 min. Hullua, mutta tuolla lyhyellä lenkillä hartiat tulivat paljon paljon parempaan kuntoon. ?? Oon halunnut aina testata biancaneven vaatteita, toivottavasti arpa osuu kohdalle! ?

 107. Rippe kirjoitti:

  Pidän blogistasi.
  Sen realistisesta maailmankuvasta.
  Puhut asioista niiden omilla nimillä,kainostelematta.
  Asioista,jotka ovat some-illuusio-hypetyksen myötä saaneet vääristyneet mittasuhteet.
  Rakastan rehellistä kirjoitusasuasi.
  Kiitos.

 108. Standard goods kirjoitti:

  Osallistun!
  Jos vaatteet näyttäis itelläki noin upeelta niin kyllä niillä mielellää liikkuu lähtis?
  Itellä ihan samanikäiset kersat ku sulla…
  Ja meillä valvottu myös,-muutama yö liikaa!!!
  Ulos lähteminen tekis hyvää!!

 109. Aikku kirjoitti:

  Mä olen vasta 21-vuotias mutta ylipainoa mulla on n. 20 kiloa.. Mä olen pitkä, 179cm, vartaloltani ihan normaalin näköinen ja muodokas, ainakin omasta mielestäni. Todellakin huilestuttaa että ylipainon takia sairastun tulevaisuudessa jos en kiloja saa karistettua. Ei ole minkäänlaista motivaatiota. Tollanen asu varmasti vähän auttaisi asiaa ja saisi potkun perseelle! 🙂

 110. iia kirjoitti:

  Osallistun arvontaan. Kohta puolivuotias lapsukainen nukkuu päivisin vain liikkeessä eli vaunulenkeillä käydään päivittäin. Mitään muuta liikuntaa emme harrasta, koska synnytyksestä toipuminen on edelleen käynnissä eikä urheilulupaa ole vielä annettu. Uudet vaatteet tulisivat tarpeeseen. Kiva olisi laittaa päällensä sopivat vaatteet, kun lenkille suunnataan. Nykyinen vaatevarasto on kokenut ”kutistumisen”. Itselle ei kuitenkaan mitään tule näin äitiyslomalaisen tuloilla oikein ostettua, kun lapsi menee hankinnoissa edelle nyt ja aina.

 111. Marianne kirjoitti:

  Kaunis asu ja epäilemättä mukava päälläkin ?

 112. Venla kirjoitti:

  Oon jo pitkään haaveillut biancaneven vaatteista mutta en oo suolaisen hinnan vuoksi raaskinut ostaa joten olisin onnellinen vaa voittaisin setin 🙂

 113. Katja kirjoitti:

  Oih, ihana asu ❤ Ihan siksi osallistun arvontaan.

 114. minea_ kirjoitti:

  Mulla on edessä myös liikunnan aloittaminen uudelleen, olen saanut kolmessa vuodessa kolme lasta ja olen ihan rapakunnossa suoraan sanottuna. 😀 uudet urheiluvaatteet piristäisivät kummasti!! Osallistun siis arvontaan! ^_^

 115. Notfit kirjoitti:

  Vaatteet tulisivat todellakin tarpeeseen!Raskauskilojen ja muutaman itse puputettujen pudotus edessä ja vanhat urheiluvaatteet pieniä.. 😀 Urheiluvaatteiden uudistus toisi uutta intoa ja mukavuutta aloittaa liikkuminen!

 116. Anni kirjoitti:

  Haluan osallistua arvontaan.
  Tein viime vuonna elämäntapamuutoksen ja pudotin useita kiloja painoa syömällä terveellisesti ja harrastamalla liikuntaa. Nyt alkuvuodesta paino alkoi salakavalasti nousta kun vietin päivät sisällä pääsykokeisiin lukiessa. Terveellinen ruokavalio on pysynyt edelleen matkassa, mutta liikunnan ilo on kadonnut johonkin ja haluan löytää sen takaisin. Motivaatio on hakusessa. Tämä asu saisi varmasti nostettua takalistoni sohvalta takaisin lenkkipoluille!

  Hyvää kesää teidän poppoolle:)

 117. Minna kirjoitti:

  Haluaisin osallistua arvontaan, sillä tälläiselle arjen, opintojen, vaativan työn, lapsen ja koiran kanssa elävälle hieman uuvahtaneelle äidille se olisi luksusta. Potku pyllyyn alkaa taas harrastaa liikuntaa.

 118. Th kirjoitti:

  Mukaan arvontaan! 5kk synnytyksestä ja vaikka rakastankin kroppaani ja löllerömahaani niin uudet vaatteet saisi kummasti tsemppiä lenkkipoluille <3

 119. A kirjoitti:

  Osallistun arvontaan. 4 vuotta raskaana olemista ja imetystä on tehnyt tehtävänsä kroppaan. Minulla on myös repeämiä välilevyssä, jotka aiheuttavat kipua aika ajoin. Nyt olen ottanut itseäni niskasta kiinni ja lähtenyt hoitamaan ongelmiani fyssarin/kunto-ohjaajan kanssa, joka räätälöi juuri kropalleni sopivan treeniohjelman. Treenimotivaatio on huipussaan ja haluan todella saada itseni kuntoon, sillä liike ja lihaksiston hyvinvointi on juurikin eräänlainen ”avain onneen” ja terveempään arkeen. Treenaamisessa tavoitteenani on saada kivuton ja hyvinvoiva keho ja mieli. Nuo kaunokaiset treenivaatteet tekisivät harjoittelusta entistä miellyttävämpää enkä ole koskaan kokeillut kyseisen merkin vaatteita, vaikka olen kuullut niistä pelkkää hyvää ? Kiitos mukavasta blogistasi!

 120. Roosa kirjoitti:

  Todella ihana asu! Osallistun todellakin arvontaan. 🙂 Mulla meni takaristiside pari kuukautta sitten ja enpä tiedä minäkään milloin voin juosta. Selkää olen tässä koittanut nyt sairaslomalla kasvatella ja paita korostaisi sitä kivasti! Trikoot on nyt sairaan makeet ja istuville mustille trikoille on aina käyttöä niin salilla kun vapaa -ajallakin. Lisäksi paketti kieltämättä olisi hyvä piristys saikkulaisen arkeen. Valtion sairaspäivärahoilla ja tällä jalalla kun ei paljoa mennä shoppailmaan, vaikka aikaa nyt olisi. :p
  Siinä olet oikeassa, että liikunta kuitenkin auttaa todella usein vaivoihin. Pikkuhiljaa vaan parempaa ja toimivampaa kroppaa kohti. 🙂 Tsemppiä sinne!

 121. Anna kirjoitti:

  Osallistun arvontaan! Asu tulisi tarpeeseen, koska entiset urheiluvaatteet eivät mahdu enää päälle tai istu. Tällä hetkellä hoitovapaalla ollessa rahat ovat myös minimissä.

 122. Mipe kirjoitti:

  Rakastan Biancaneven treenivaatteita! Olisi tarvetta uusille trikoille 🙂

 123. Jonna kirjoitti:

  Mieleni on jo pitkään tehnyt sovittaa ja ostaa Biancaneven vaatteita kehutun laadun ja tyylikkään ulkonäön vuoksi, mutta opiskelijabudjetti on pistänyt hanakasti vastaan. Nyt keväällä valmistuttuani kuvittelin heti pääseväni hyvin leiville ja voivani ostella vähän vapaammin kaikkea. Toistaiseksi treenivaatteet ja laatu jäävät kuitenkin vielä kakkossijalle opintolainojen, vuokran ja ruoan jälkeen. Rahakitinät sikseen, näyttäväthän nuo nyt muutenkin todella hyvältä päällä ja saisin ehjät jumppatrikoot.

 124. Anni kirjoitti:

  Osallistun arvontaan
  Olen juuri 7. kuulla raskaana ja edellisestä raskaudesta ei ole kauan aikaa. Jos kaikki menee hyvin lapsien ikäeroksi tulee 1,5 vuotta. En ehtinyt tässä raskauksien välillä palautua samaan kuntoon ja kroppaan kuin ennen raskauksia, mutta odotan rauhassa aikaa kun minulla on taas kiinnostusta ja aikaa kunnon hikiliikunnalle. Kauniit ja istuvat treenivaatteet ovat mieluisia vaatteita kuitenkin pikkulapsiarjessakin ja toimivat hyvin leikkikentillä ja kerhoissa. Tuplarattaitakin on varmasti vauhdikkaampi ulkoiluttaa kivoissa ja kauniissa vaatteissa ?

 125. Heidi K kirjoitti:

  Ihana asu pääsisi käyttöön sekä salin puolella että ihan arjessakin 🙂 aina on tarvetta hyvälaatuisille vaatteille!

 126. Henna kirjoitti:

  Ihana asu, jota olen verkkokaupassa katsellut, mutta en ole raaskinut ostaa.. menisi vapaa-ajalle käyttöön!

 127. Milla kirjoitti:

  Oi miten kiva asu! Haluaisin kokeilla Biancaneven vaatteita, mutta toistaiseksi en ole raaskinut vaan treenivaatteet ovat mallia HM ja Citymarket…uudet vaatteet antaisivat iloa liikuntaan 🙂

 128. Hanne kirjoitti:

  Kiitos jälleen tarpeellisesta postauksesta Umppu. Esikkoa odottavana, alkuraskauden väsymyksessä ja aaltoilevan pahan olon kourissa oma liikunnallisuus ja terveellinen syöminen on jääneet hetkeksi taka-alalle. Syystä, mutta silti poden huonoa omatuntoa vaikka tiedän tämän olevan ohimenevää. Treenisetti toisi motivaation lähteä liikkeelle, vaikka sitten vähän väsyneenäkin. Juuri nyt syitä itseni huolenpitoon on enemmän kuin koskaan. 🙂

 129. Cindy kirjoitti:

  Tarvitsisin nuo vaatteet koska sain juuri tiistaina tyttövauvan ja olisi ihanaa saada jotain uutta vaatetta raskauden jälkeen 🙂

 130. Saara juutilainen kirjoitti:

  Osallistun arvontaan;
  Tän jäätävän kesän myötä oon ikäänkuin sallinnu itselle vähäisen liikunnan ja tuudittautunu liiaksi asti sateeseen tms.
  Uudet treenivaatteet antais saletisti motivaatiota uudestaan! ♥?

 131. Mira kirjoitti:

  Kiitos blogistasi. Puolitoista viikkoa takana pojan 18v hirvikolarin jälkeen… Teholta toiselle, odottamista ja istumista, epätietoisuus pahinta. Ei hengenvaaraa, kuitenkin soi päässäni…onneksi. Omaishoitajana pienimmälle, joku arjen piristys, yllätys olisi luxusta. Aloitan sairaanhoitajan opinnot syksyllä ja sekin jännittää… Asu näyttää hyvältä päälläsi ja värit ovat juuri sopivat, jokaiseen päivään. Iloa kesääsi.

 132. susanna k kirjoitti:

  Oon tehnyt hurjan elämäntapamuutoksen ja sen myötä karistanut (Tammikuusta 2017) n.16kg. Vielä on jatkettava projektia ja tuo vaatesetti olisi ihana palkinto (paremman henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin lisäksi) kovasta uurastuksesta. Kivat treenivaatteet varmasti motivoisi lisää. Tällä hetkellä kotiäitinä rahat ovat melko tiukassa ja tuntuu ettei ole varaa hemmotella itseään. Tuo olisi ihana piristys arkeen! 🙂

  Minulla ei ole kokemusta laadukkaista treenivaatteista. Senkään vuoksi, että etenkin treenitrikoita on aiemmin ollut todella vaikea ostaa kokoni takia. Nyt kun vähitellen alan löytämään vaatteita helpommin, olisi mahtavaa sujahtaa noihin vaatteisiin. Kokojenkin pitäisi riittää, jes! ?

  Ihanaa kesää perheellesi, sekä muille lukijoille! 🙂

 133. Mona kirjoitti:

  Ihana asu, toimisi motivaattorina kohti liikuntaa. ?

 134. Eve kirjoitti:

  Näin hoitovapaalla ei juuri ole varaa ostaa itselle mitään uutta, tarpeeseen tulisi vaatesetti 🙂

 135. Maisa kirjoitti:

  Kiitos mahtavasta blogista jonka löysin vasta hetki sitten.
  Osallistun arvontaan: Treenimotivaatio on hieman hakusessa ja uskoisin että uudet treenivaatteet auttaisivat saamaan sen takaisin, muutama lisäkilo eivät myöskään auta asiassa.

  Ihanaa kesää ☀

 136. Susanna kirjoitti:

  Itsellä rv36+1 menossa ja pari vuotta tässä olen hengaillut raskaana. Esikoinen täyttää vajaa kk päästä 1 vuoden.:)
  Pahinta raskauksissa on ollut vaivat, jotka on erottanut mut liikunnasta. Tästä, kun vauva syntyy ja opetellaan uutta arkea kahden lapsen ja koiran kanssa, olisi kivaa pästä treenailemaan noin mageessa asussa! Jännittää palautuminen tosi paljon, mutta vaunulenkeistä lähdetään. Ja kuka sanoi, ettei vaunulenkeillä voi olla kivat ja muodikkaat vaatteet?;)

 137. Ida kirjoitti:

  Paita on aivan ihana ? Itse otin itseäni niskasta kiinni tammikuussa ja painoa pudotettu nyt 16kg. Uudet ja sopivan kokoiset vaatteet siis tulisivat tarpeeseen ?

 138. saaana kirjoitti:

  Liikunnan motivaatio hukassa, ja uudet treenivaatteet varmasti toisivat sitä takaisin. Lisäksi syksyllä alkava opiskelu tarkoittaa sitä, että jos nyt jää ylimääräistä, se pistetään säästöön, eikö mihinkään ihaniin Biancaneven vaatteisiin.

 139. Mallu kirjoitti:

  Osallistun arvontaan! Täällä kuntoutetaan kroonista selkävaivaa ja kaikki ylimääräiset roposet menevät fysioterapeutti pt:ni taskuun. Olisi mukava treenata muilla kuin hm:n alepöksyillä tai lidlin legginsseillä. 😀

 140. Henna Korpela kirjoitti:

  Innostuin keväällä treenaamaan aktiivisesti kesän häitäni varten ja sitä myötä vanhat treenipökät ovat lörähtäneet eivät istu enää kropalleni. Nämä Biancaneven treenivaatteet kruunaisi kovan työni! <3

  p.s Umppu kerta toisensa jälkeen jaksan yllttyä ja ihastua sinun reheeliseen tapaan kertoa elämästi! Aurinkoista kesää teidän koko poppoolle! 🙂

 141. Silli kirjoitti:

  Asu olisi kymppi ja peittäis tätä mun pömppömahaa, mikä on jäänyt kahdesta lähekkäin olleesta raskaudesta. Liikuntaa tarvis surkeasti harrastaa enemmän ja saada liikakiloja pois. Ehkä jo tänään voisin ottaa ensimmäisen askeleen kohti liikunnallisempaa elämää ?

 142. Niina L kirjoitti:

  Oih, niin olisi ihana ja tarpeellinen setti. Joudun maanantaina lyhyellä varoitusajalla selkäleikkaukseen ja en ole edes ehtinyt/pystynyt hankkimaan rentoja, mutta edustavia vaatteita kuntoutumiseen. Kauniisti pukeutumineb kohottaa myös mielialaa.

 143. sofia kirjoitti:

  Oon selaillut Biancaneven verkkokauppaa aina ihan haltioissani, mutta omat tulot ei riitä sen hintaluokkaisiin vaatteisiin lähimainkaan. 😀 ois ihan mahtavaa saada vihdoin itellekin just tuon merkin urheiluvaatteita! 🙂

 144. Tanja H kirjoitti:

  Sain lapsen n viikko ennen kuin Vikke syntyi, ja aloin jo raskausaikana blogiasi seurailla. Raskausaikana liikkuminen ja mm. kuntosali jäi supistelun vuoksi ja nyt vauva-aikana taas väsymyksen vuoksi, vaikka nyt kesällä on tullutkin käytyä vaunulenkeillä jonkin verran. Kipuja on, ja raskauskiloja joista tahtoisin eroon. Oon tuskaillut että en sovi vanhoihin lenkkivaatteisiin ja nää olisi varmasti just hyvät ja motivoisi liikkumaan kun on kunnon vaatteet. 🙂

 145. Jasmin kirjoitti:

  Ehdottomasti olisin onnesta soikeana kyseisen asun voittamisesta! Näyttää ihan järkyttävän hyvälle ja aiempaa kokemusta ei Biancaneven tuotteista ole. Olisi ihana hemmotella itseäni laadulla ?✨???

 146. elinaneno kirjoitti:

  Upea asu sopisi hyvin niin lasten kanssa touhuiluun kuin vaikka päivän asuksi tulevalle koulutielle! Edessä alanvaihto ja hierojan opinnot urheilufysiologiaan painottuvalla linjalla alkavat kuukauden päästä. ✌? Ihanaa loppukesää sinulle Umppu! ❤

 147. Iiduska kirjoitti:

  Mukana arvonnassa. ☺ Olen monet kerrat ihaillut Biancaneven vaatteita, ja nyt kun synnytyksen jälkeen pääsee pikkuhiljaa paremmin liikkumaan niin olishan uudet kivat vermeet ihanat ?

 148. Elle kirjoitti:

  Vaikeaa kyllä perustella miksi juuri minun tulisi saada nämä upeat treenivaatteet koristamaan tyhjää Ja tylsää urheiluvaate hyllyäni! Mutta opiskelijana osaisin kyllä arvostaan niitä ja saisin niistä ihan mahtavaan tsemppiä Ja motivaatiota tulevaan abi-vuoteen 😉 kiitos umppu ihanan aidosta blogista!!

 149. Minni kirjoitti:

  Osallistun arvontaan, olen pitkään jo haaveillut biancaneven vaatteista, enkä vieläkään niitä omista 🙂

 150. evelyn kirjoitti:

  ansaitsen tämän asun, koska viimeisen 3-n vuoden aikana ei ole ollut aikaa/varaa/halua/kiinnostusta investoida itseensä eikä omaan ulkonäköön ja sen takia löytyy kaapista kavereiden jäämistöä tai omaa vanhaa… ja pikkuhiljaa, tässä uhmataaperoarjessa, alkaa ottamaan kaikki sen verran päähän, että pieni piristys tulee tarpeeseen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 151. MH kirjoitti:

  Ihana asu, tulis tarpeeseen ?

 152. Sini kirjoitti:

  Vitsi miten ihana asu! Uudet treenivaatteet tuovat aina motivaatiota treeniin. 🙂

 153. Nora kirjoitti:

  Osallistun kisaan koska uudet treenivaatteet tuo jostain kumman syystä aina uutta intoa ja potkua liikkumiseen!Ja kasvavan masun kanssa uusille vaatteille olisi käyttöä:)

 154. Maria Säippä kirjoitti:

  Voi miten ihana asu ! Olen innostunut joogasta ja tämä olisi mitä mainioin asu siihen ?? Ihastellut tätä merkkiä sinun blogissasi ??

 155. Jenni kirjoitti:

  Kiitos Umppu ihanasta realistisesta blogista!
  Itsellä myös viimeiset neljä vuotta on mennyt raskaana tai imettäessä(jota teen edelleen) tämä herätellyt kuuntelemaan itseäni entistä enemmän. Toisen lapsen jälkeen tulin pian uudelleen raskaaksi eikä keho ehtinyt palautua ja kolmannen synnytyä aloin liikkumaan normaaliin tapaani. Noh, selkä pamahti ja sitä kuntoutettiin fysioterapialla. Hermokipu oli järkyttävää, mutta koska imetin ja en halunnut lopettaa niin ainoa käypä lääke oli burana ja fysioterapia 5kk kuntoutettiin ja selästä tuli ihan ok. Pian taas purin väsymystäni ja hain energiaa jumpista ja salilla, jälleen selkä alkoi muistutella itsestään..
  Nyt yritän opetella liikkumaan ”kohtuudella” kehoa kuunnellen ja ei ole helppoa!
  Vartalon muutokset, väsymys, stressi ja ulkoiset paineet, niiden kanssa ei ole helppoa tasapainotella.
  Haluan myös miettiä jo millaisen viestin annan esikoiselleni painiskellessa näiden asioiden kanssa, jotka voivat hänellä olla tulevaisuudessa edessä. Tyttäreni jo kun on jo sen verran isompi ja tuntosarvet herkillä.
  Toivoisin voivani tarjota ilmapiirin jossa liikunta olisi mukavaa ja osa arkea, mutta ei kuitenkaan pakotettua suorittamista eikä ulkonäkö keskeistä. Toivon että tyttäreni osaisi iloita omasta itsestään ja saisi vahvan itsetunnon.

  Asun haluaisin voittaa itselleni koska viimeksi olen kokonaisen asukokonaisuus ostanut itselleni uutena 7 vuotta sitten tyttäreni syntymän jälkeen (kylläpä aika menee nopeasti!)

 156. Maija kirjoitti:

  Itse olen sitä mieltä että uudet kivat vaatteet myös motivoivat lähtemään liikkumaan joten nämä tulisi tarpeeseen pienen motivaatipuutoksen vallitessa 🙂

 157. Susanna kirjoitti:

  Kolmen alle 4v pojan äitinä, olisi asu varmasti mukava päällä lasten kanssa touhutessa. Lenkkeilyyn olisi mukava piristävä lisä kun lenkki kaveri jouduttiin tiistaina lopettamaan.?

 158. Sanna kirjoitti:

  Mun pitäisi voittaa ne vaatteet koska mulla ei ikinä olis rahaa ostaa niitä. Enkä ikinä voita mistään mitää. ??

 159. Teija kirjoitti:

  Ihana asukokonaisuus, 3 lapsen äitinä yritän liikkua minkä ehdin, mutta kiloja on kertynyt. Nyt pieni tsemppi olisi paikallaan ja olisi tosi ihana yllätys voittaa asu itselle ?

 160. x arjen soturi x kirjoitti:

  Osallistun arvontaan. Lyhyestä virsi kaunis ☺ Ruuhkavuodet isolla R:llä meneillään, kaksi pientä lasta, taloremontti ja kolmivuorotyö. Liikunta on elämäntapa ja rakkaus mutta ikävä kyllä vielä ei ole ollut varaa investoida biancaneven kauniisiin urheiluvaatteisiin.
  Umpulle kiitos inspiroivasta blogista, valat toivoa ja hyvää mieltä arjen keskellä rämpimiseen. Ainut blogi jota seuraan/olen ikinä seurannut säännöllisesti. Jatkathan samaan malliin ?

 161. Mari kirjoitti:

  Itsekin yritän raskaudesta palautua 3,5kk pojan äitinä ja tämä setti varmasti toisi uutta motivaatiota

 162. Sannis83 kirjoitti:

  Moikka!
  Osallistun arvontaan, koska Biancaneven vaatteet näyttävät oikein mainioilta ja varmasti käytössäkin toimivat hyvin (en ole vielä päässyt testaamaan). Täälläkin aikalailla samanlainen tilanne kuin monella muullakin kommentoijalla eli lapsia on perheessämme kaksi: 4-v ja 3 kk. Olen aloittanut pikkuhiljaa kuntosalia vaunulenkkien lisäksi joten kyseisille vaatteille löytyy käyttöä.
  Kiitos aidosta ja ihmisläheisestä blogista. Sellaisia on harvassa.

 163. Iida kirjoitti:

  Heippa,

  Osallistun arvontaan! E-pillereiden lopettamisen jälkeen (lapsi olisi toiveissa) painoa on jostain syystä tullut +10kg ja ainoat mukavat housut jotka tällä hetkellä omistan on biancaneven 🙂 joten koko setti piristäisi paljon stressaavaa arkea.

 164. Leena Korhonen kirjoitti:

  Hei!

  Haluan osallistua kauniin asun arvontaan. Urheilen säännöllisesti mutta asusteeni ovat kirpputoreilta haalittuja. Ylväänä voisin astella lenkkipolulle hieman prameamman asusteen kera, liekö tossukin sutjakkaammin nousisi.

 165. J-M kirjoitti:

  Apua, katsoin heti ensimmäisestä kuvasta, että miten ihana paita! Mammalomalaisena oma budjetti ei juuri nyt anna kuitenkaan myöten uusille reenivaatteille, joten olisipas upeaa saada tuo asu tätä kautta. Omasta synnytyksestä on 4kk ja pikkuhiljaa kotijumppaa olen tehnyt. Hassua, miten jo se, että laittaa kotonakin reenivaatteet päälle, tuo lisäpotkua ja innostusta tehdä pienikin jumppa 🙂 sitä tuntee jotenkin olevansa hieman enemmän oma itsensä, se ennen synnytystä ollut nainen. Lapsen syntymän myötä me naiset saamme lisäulottuuvuuksia elämään, kun olemme myös äitejä, mutta kaikesta aiemmasta, kuten siitä treenaamisesta, ei onneksi tarvitse luopua kokonaan ja pysyvästi. …Hmm vai ovatkohan nuo vaatteet liian upeat kotitreeneihin 😉

 166. Satu.T kirjoitti:

  Fustra on kyllä kokeilemisen arvoinen juttu. Siinä kyllä huomaa nopeasti mitä heikkouksia / liikkuvuus rajoituksia omasta kehosta löytyy. Todella hyvän näköinen tuo vaate kokonaisuus ja biancaneven laadun tietäen toivoisin että omaan vaatekaappia nämä tulisi täyttämään. Erityisesti toi paidan selkäleikkaus miellyttää mun silmää!

 167. ValMusKa kirjoitti:

  Kun on sekä äiti, opiskelija ja innokas liikkuja tulisivat uudet treenivaatteet oikeasti tarpeeseen. Näin elokuun lähestyessä on pian aika päivittää lasten vaatekaappia kesän jälkeen mutta oma vaatekaappi, treenikamoista puhumattakaan, jää kyllä kaipaamaan uudistusta. Toivottavasti arpaonni suosii 🙂 Kiitos myös kivasta ja elämänmakuisesta blogistasi Umppu

 168. Sanna kirjoitti:

  Ihana asu! Kelpaisi myös omaan vaatekaappiin, mutta opiskelijabudjettini ei valitettavasti anna myöden.. ?

 169. Lotta kirjoitti:

  Ihana asu! Ikinä en raaskisi itseeni laittaa tuollaista rahamäärää (oli se sitten vaatteiden tai hyvinvoinnin muodossa) vaikka pieni ylellisyys tekisi niin hyvää <3

 170. AnnaT kirjoitti:

  Aloittelen pikkuhiljaa liikuntaa toisen lapsen syntymän jälkeen ja ”etureppua” on vielä sen verran jäljellä että kauniisti leikattu treenipaita olisi tarpeen 😉 Olen ollut todella varovainen liikkeellelähdön kanssa tällä kertaa, esikoisen aikana onnistuin erkaannuttamaan vatsani (kiitos pt:n joka ei ymmärtänyt raskaudesta palautumista). Nyt on lääkärin ja fyssarin lupa lähteä varovasti juoksemaan ja hakemaan vatsa-ja selkälihaksia muutenkin kuin korsetin kanssa. Ostaisin ihanan asun heti jos en olisi äitiysvapaalla, raha ei ihan riitä:)

 171. Marjo kirjoitti:

  Fustra on kyllä kaikille suositeltava liikuntamuoto ❤️ Aivan ihana asu, ostaisin heti jos en olisi jäänyt työttömäksi kesän alussa. Mahtavaa lukea sun blogia Umppu, oot inspiraatio monelle!

 172. Maija kirjoitti:

  Ihanat vaatteet! Ite samassa jamassa. Viimeset 7(!) vuotta ollu raskaana tai imettäny (5raskautta ja 4 synnytystä). Ja nyt ois aika kääntää uus sivu elämässä ja alkaa huolehtiin itsestä paremmin. Hiljalleen myös olen yrittäny lähtee liikkeelle ja herätellä kroppaa. Pitkä projekti edessä,mutta onneks ei oo kiire.

 173. MVeeraM kirjoitti:

  Makeat kuteet! Täällä pitäis saada peffa ylös sohvalta. Mulla tulee kausia jolloin liikun kuin hullu ja toisinaan taas en tee niin yhtään mitään. Paino siis sahaa ees ja taas. Nyt olis se hetki alkaa pitämään ittestään huolta. Häät mielessä parin vuoden päästä enkä halua näyttää tältä.
  Tsempit sun arkeen Umppu, oot upee! 🙂

 174. Milla kirjoitti:

  Upeat treenivaatteet antavat ehdottomasti lisämotivaatiota salille lähtöön!

 175. Suvi kirjoitti:

  Minullakin on kaksi pientä lasta (alle kahden vuoden ikäerolla). Tarkoitus olisi pikkuhiljaa palata taas liikunnan pariin, joten uudet treenivaatteet tulisivat kyllä tarpeeseen.

 176. Erika kirjoitti:

  Osallistun arvontaan 🙂 Uudet ja nätit treenivaatteet tuo yllättävän paljon lisämotivaatiota.

 177. Salla Mäkinen kirjoitti:

  HEI,
  En kaikkia kommentteja lukenut olet niitä niin paljon saanut, nopeasti selasin joten en tiedä joko osteopatiaa on suositeltu. Se voisi toimia hyvin tasapainottamaan kehon rakennetta raskauksien ja synnytysten jälkeen. Me hoidamme paljon raskauden ja synnytyksen jälkeisiä ongelmia. Tampereella suosittelen Amplia Klinikkaa.
  Biancaneven vaatteet ovat ihania! <3 minulla on niitä pari mutta hinta vähän kirpaisee opiskelijan budjetissa. Asun Englannissa opiskelemassa osteopatiaa ja Biancaneve vaatteet ovat saaneet paljon kehuja, ihana tuoda Suomen osaamista ja laatua maailmalle. Työskentelen koulun ohella vastaanotossa kuntosalilla ja treenaan siellä itse joten tulisivat säännölliseen käyttöön! 🙂

 178. SL kirjoitti:

  Osallistun arvontaan! Vanhat treenivaatteeni alkavat olla aika kuluneita, mutten raaskisi ostaa uusia, koska olen viikolla 28 raskaana enkä tiedä, millaiseksi vartaloni muovautuu. Biancanevan vaatteita olen ihaillut, mutten ole raaskinut kuitenkaan ostaa. Ja olen kyllä kanssasi samaa mieltä, että liikunta on tehokas lääke!

 179. Jossu kirjoitti:

  Ihan se, että kivojen ja tyylikkäiden treenivaatteiden kautta syntyisi varmasti motivaatiota liikunnan aloittamiseen kunnolla. Tosin menttaalipuolelta se kaikki tosiasiassa lähtee, mutta tyylikkään vaatteet voisivat olla hyvä lisämotivaatiota.

 180. KatariinaK kirjoitti:

  Tartteisin uudet treenivaatteet. Esikoisen tuomat 12 kg raskauskilot hävisivät kyllä heti, mutta imetys ja 1-2h välein heräily öisin ovat tuoneet niistä jo 7kg takaisin. En mahdu vanhoihin vaatteisiini ?

 181. Michele kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!
  Tyylikkäistä ja laadukkaista vaatteista lisätsemppiä arkeen ja motivaatiota treeneihin. 🙂

 182. PJ kirjoitti:

  Ihana asu ja olis mulle just niin tarpeen! Aloittelen lähes nelikymppisen uutta elämää. Oon just se selkäkipuinen jonka kuvissa näkyisi ne pilleripurkit. Mulla on kudoksiin ja kollageeniin, niveliin ja lihaksiin vaikuttava periytyvä sairaus, joka puhkesi esiin muutama vuosi sitten.
  Jospa vaan olisin voinut aavistaa tällaisen niin olisin pitänyt aiemmin paremmin huolta itsestäni.. Oon kuitenkin valitettavasti ollut reilut 30kg ylipainoinen nuorempana ja vaikka saanut ne kilot pois niin jojoilen vähän väliä +-10kg ja viimeiset 6v on mennyt erinnäisten (siitä sairaudesta johtuvien, tiedän sen nyt) selkävaivojen kanssa. Viimein tänä kesänä leikattiinkin selkä, kun oli pakko, vaikka se oli viimeinen vaihtoehto.
  Nyt kuntoutan selkää ja haaveilen parantavani peruskuntoa!
  Eli vaatteet tulis käyttöön!

 183. Cassu kirjoitti:

  Olen koko kevään ja kesän ollut reissutöissä ja viikot erossa pienistä lapsistani. Ikävään aloitin aamuisin kävelylenkit ennen töihin menoa ja nyt olen parina viime viikkona myös hölkännyt osan matkaa. Olen aina vihannut juoksemista ja liikkunut vähän. Pikkuhiljaa päivään tuli myös kyykkyjen tekoa ja hyvää huomenta -liike. Pieniä asioita jotka saavat hyvälle mielelle vaikkei kehossa mitenkään näykkään. Uudet vaatteet ja kerrankin itseensä panostaminen ei ainakaan vähentäisi lenkille lähtöä ?

 184. Nasku- kirjoitti:

  Tuo asu on I H A N A ja oon kuullu biancaneven vaatteista pelkkää hyvää! Käyn aina säännöllisesti kuolaamassa nuita treenivaatteita niiden sivuilla mut en oo raskinu vielä ostaa, ois huippu voittaa tuo setti, tulis tarpeeseen. Mukana arvonnassa siis ?

  Ps.Oon lukenut blogiasi jo jonkin aikaa, mutta nyt vasta eka kertaa kommentoin. Vaikka en olekkaan kaikista asioista kanssasi samaa mieltä, tykkään suorapuheisesta tyylistäsi kirjoittaa. Olen myös saanut vertaistukea äitiyteen (ja äitinä olon paineisiin) liittyen. Täydellisyyden tavoittelun sijaan olen oppinut vähän hölläämään, lapselle kaiken ei tarvi olla täydellistä ja kodin tiptop: lapsi muistaa parhaiten hänen kanssaan vietetyn ajan ja siihen olen nyt yrittänyt panostaa. Kiitos ja jatka samaan malliin, olet mahtava!

 185. Laura P kirjoitti:

  Tsemppiä Umppu ? tuo fustra kuulostaakin ihanalta ja pitää testata kunhan raskauden jälkeen selviän taas liikkuun. Toivoisin voittavani asun ihan vaan koska se on niin kaunis ja tuo päällä voi liikkua myös julkisilla paikoilla ?

 186. Mirka kirjoitti:

  Toi paita vaan ois niin makee kylmän kesän ja lähestyvän syksyn treeneihin. <3 Silloin, kun sohvan nurkka tuntuis salia tai juoksupolkua mukavammalta vaihtoehdolta, niin kyllä mukavat ja nätit treenivaatteet niskaan kiskomalla motivaatio nousee 🙂

 187. Tiina kirjoitti:

  Voi olispa ihana kerrankin voittaa jotain☺️
  Toisen lapsen la viikon päästä, eli raskaampi liikunta saa vielä odottaa, mutta onhan nuo upeat vaatteet pitää ihan muutenkin?

 188. Hanne kirjoitti:

  Osallistun arvontaan. Hometalokatastrofin takia kaikki vaatteet ja tavarat on ollut pakko hävittää ja ostettava pikkuhiljaa uusia.

 189. Taru kirjoitti:

  Minun pitäisi voittaa asu, koska jokaisen täytyy saada joskus hemmottelua ja nää vaatteet olis just sitä mulle, tämän lapsiperheen arjen pyörittämisen keskellä <3

 190. Miia kirjoitti:

  Uudet treenivaatteet tulisi lisäämään motivaatiota urheilua kohtaan.

 191. Hannele kirjoitti:

  Voi Umppu olen seurannut meinasin alusta alkaen. Olen ollut myös yrittäjänä, joka tyssäsi sen hetkisen työkyvyn menettämiseen. Olen te-toimiston tuella opiskellut uutta pätevyyttä ja aloitan uuden työn 1.8. alkaen. Töihin menoa jännittää – olen aina haaveillut Biancaneven treeni vaatteista. Ne on vaan liian kalliit työttömälle, opiskelijalle. Elän pikkulapsi arkea, jossa lapset menevät monesti omien hankintojen edelle. Asusteen olisi mulle lottovoitto.

 192. Minttumaaria kirjoitti:

  Asu on vaan yksinkertaisesti niin upea leikkauksineen ja se vaan on niin että rahat menevät lapsiin tässä kalliissa maailmassa, äiditkin tarvitsevat piristystä arkeen <3

 193. jenny kirjoitti:

  tässä kirjoituksessa voin samaistua paljon myös omiin ajatuksiin kivuista ja kivun lievityksestä sekä raskaudesta palautumiseen.
  Odotan nyt ekaa lasta ja omalla kohdallani oon liikkunu useita vuosia aktiivisesti, mutta nyt liikunnan harrastaminen jäänyt vähemmälle alaselkäkipujen, huonojen yöunien yms takia. En kuitenkaa koe tarpeelliseksi alkaa syödä lääkettä esimerkiksi selkäkipuihin vaan enemminki teen sellaisia asioita jotka tukevat selkää. En toki ajattele etteikö jolleki ne lääkkeetki ois hyvästä mutta omalla kohdalla välttelen kyllä niin pitkään kuin voin vaikka en raskaana olisikaan. ’
  Oon tässä kanssa miettiny kauanko palautumisessa kestää ja koska pääsen takaisin normaalirytmiin, mutta ajatusmaailma on sen verran muuttunu että en ajattele palautuvani hetkessä ja en pelkää raskaudesta jääviä kiloja. Tuollai pelkääminen ja liian nopeasti liikkumaan lähteminen ei kuitenkaan loppupeleissä tuota kuin hallaa.

  Ja haluan osallistua myös kilpailuun vaatteista. Koen että, tällei opiskelijana nuita vaatteita ei hirveästi voi ostaa koska muutakin rahan menoa. Uudet vaatteet piristäisivät ja saisivat uutta tuulta aikaiseksi liikunnan saralla. Biancaneven vaatteita arvostan jo siinö että ne on täysin suomalaisia ja jokaiselle sopivia. Tällei setti tois kauan kaivattua piristystä ja itsetuntoki parantuis kerta heitolla ku on jotai uutta 🙂 Uusille vaatteille olisi tilaa kaapissa ja vaunulenkeille ja ihan vapaa-aikaanki uudet vaatteet tois kaivattua uudistusta!

 194. Sara kirjoitti:

  Kolmen lapsen opiskelijaperheessä ei tuosta noin vaan osteta uusia urheiluvaatteita. 🙂 Aktiivisesti liikun, ja urheiluvaatteita sais olla enemmän.

 195. Jonsku kirjoitti:

  Aivan mielettömän ihana asu ? Setille tulisi olemaan käyttöä monissa tilanteissa.

  Liikunta on minulle terapiaa ja tärkeää. Alaselkä reistaa minullakin eikä juoksu sovi. Mut sali, jumpat ja kävely kylläkin. 5&6 vee lapset pitävät liikkeellä.

 196. Henna kirjoitti:

  Oon saanut juuri kokopäivätyön ja tuo asu olisi tosi kiva ”palkinto” siitä. 🙂

 197. Miiqu kirjoitti:

  On pakko kirjoittaa vihdoin sulle palautetta, koska tuntuu että kirjoituksesi on pelastanut mun viime viikot. Arvonta motivoi sopivasti 😀

  Olen 34-vuotias liikunta-alan yrittäjä ja nyt raskaana kuudennen vuoden tauon jälkeen. Olen ollut aina todella hoikka ja työskennellyt erittäin ulkonäkökeskeisessä työssä viimeiset 4 vuotta. Raskaus on haaste mulle nyt kaikinpuolin, en nuku, en ole voinut pahoinvoinnin takia liikkua, paino on noussut jo ensimmäisen kolmanneksen aikana 6kg 🙁
  Miten siis sopeudun muutoksiin kehossani ja siihen ajatukseen että en ehkä palaudu tästä raskaudesta kuten kuusi vuotta sitten. On ollut ihanaa lukea tekstejäsi joissa suhtaudut itseesi ja kehoosi hyväksyvästi. Tästä olen saanut paljon voimaa 🙂 olet saanut uuden super fanin seuraamaan sun blogia.

  P.s tuo vaate kokonaisuus näyttää niin yleellisen ihanalta että en työssäni voisi enää parempaa keksiä mihin pukeutua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.