Hae
Prime Life by Umppu

Kesän suhteen alkaa huumori loppua

Kamppailu puhdasta kotia vastaan on mulla päivittäistä. Olen tietyissä asioissa todella tarkka sisustuksen suhteen ja pakko myöntää, että inhoan Fairi pulloja. Miksei ne ei ole kehittänyt skandinaavista tyyliä mukaillen jotain kaunista astianpesuainepulloa? Se on kuitenkin asia, mikä on kokoajan siinä tiskipöydällä ja ainakin omaan silmään se pistää ikävästi. Musta on tullut ihme hifistelijä niin mausteiden, kun kaikkien muidenkin esillä olevien tavaroiden kanssa. Ehkä kun oma elämä on niin värikästä niin koti saisi olla lähes väritön, mikä ainakin itselle luo tietynlaista rauhaa. (on mullakin ongelmat)

Bongasin Ellokselta*  kerrankin aivan täydellisen tiskiaineen*. Se on väritöntä ja muotoilultaan juuri sopiva meille. Katsotaanko saanko heittää kokonaan hyvästit fairille. Jo se että pullo on käytännöllinen, minkä voi vaikka halutessaan täyttää tuntuu jo lottovoitolta sen puna, kelta vihree fairin vieressä. Mulla on muuten teille Ellokselle* allenuskoodi 365402 30% ALENNUSTA* KALLEIMMASTA TUOTTEESTA!

*Tarjousehdot (365402): Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 17.7.2017 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä tuotemerkkeihin Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home, Spanx, Morris ja Marimekko.

Tuntuu hassulta että nyt on jo Heinäkuu ja täällä värjötellään kotona viltin alla kynttilät takanreunalla palaen. Mää en kohta ehkä enää kestä jos Elokuukin vaan jäädytään. Meillä on pimeyttä ihan tarpeeksi vuoden aikana ja siihen jos vielä lisätään kylmä ja märkä kesä niin luovutan.

Oon pitkään miettinyt olisiko talvella mahdollisuus lähteä pariksi viikoksi putkeen jonnekkin lämpimään… Jos niin minne.. Olen miettinyt, että pitäisikö ihan tosissaan hankkia joku lämmin koti jostain hevon kuusesta?. Vaikka tavallaan pieniä asioita, mutta itse olen ainakin niin tunne eläjä, että sää vaikuttaa mun koko elämään ja sen fiilikseen. Kai se on vaan pakko tehdä aamukampa Jenkkireissua varten tai tehdä elokuussa joku pikamatka vaikka Tallinaan…

Mää oon ollut yhteensä kaksi todella pimeää talvea äitiyslomalla putkeen  ja oon ollu ihan masentumispisteessä täällä neljän seinän sisällä. Ajatus tuntuu silti hullulta, että maksan vuodessa tuhansia euroja siitä että näen auringon.. Jotain radikaaliahan tälle on tehtävä.. Ehkä tämä hullunkurinen saippua pelastaa jokaisen päivän ..

Mulla on kirkasvalolamppu ja korvalamput ja vaikka sun mitä älyttömiä selviytymisen keinoja, jotka on jo jotenkin huvittavia. Vaikka kuinka koitan välillä suihkun jälkeen rasvata itseni aurinkovoiteella ja kuvitella makaavani aurinkorannalla pilaa sen viimeistään jossain vaiheessa korvassa inisevä hyttynen.  Kyllä meille Suomalaisille kuuluu kesä yhtä paljon kuin kaikille muillekkin eikö? Kun valmiiksi olemme negatiivista kansaa, niin ei se sade sitä ainakaan paranna. Luotto on siis aivan täysin mennyttä kamaa..

Ens viikon olen kokonaan töissä aamusta iltaan ja sitten päästään vähän festaileen mun ystävän kanssa ja fiilisteleen Antti Tuiskua 🙂 Edes jotain mukavaa odotettavissa ja toivottavasti ilmat suosii. Ja ihan vinkkinä lapsiperheille miksei muillekkin Elloksen valikoimissa on aivan täydellisiä mattoja* jotka näyttää ihan oikeilta, mutta on muovia. Kerää sopivasti myös näillä keleillä kuran kengistä. Tälläiselle pölyallergikolle täydellinen  kotiin,  missä lähestulkoon joka päivä kaatuu jotain matolle. Nää on helppo puhdistaa ja näyttää kokoajan kauniilta. On myös mukavan tuntuiset jalalle. Meiltä löytyy näitä jo eteisestä ja keittiöstä sekä takapihalta.

Ehkä nyt on oikea aika painella nukkuun, koska viime yön unet jäi taas pariin tuntiin.. Kaikki lapset hereillä vuorotellen.

Lue edellinen postaus: Mamut vie sun naiset

-umppu

5 kommenttia

  1. Sari kirjoitti:

    Samaa mieltä tästä kesästä.. Mikä vitsi.. Mutta aattelin hei vaan vinkata sullekin Methodista, jos et oo kuullut. Niillä on kaikkia pesuaineita ja superkauniisti muotoilluissa pulloissa ja monenlaisissa väreissä! Plus lapsiperheelle ystävällisiä kun ovat myrkyttömiä. Ja puhdistaakin vielä pirun hyvin! Mä käytän nykyään vaan niitä ja silmä lepää niiden purkeissa!

  2. Kikka kirjoitti:

    Kamppailu puhdasta kotia VASTAAN. ? Meniköhän ihan noin?

  3. Heidi kirjoitti:

    On se niin jännä, te asutte väärässä kaupungissa kun sää ei miellytä! 😀 Täällä Suomen Turuus on nautittu auringonpaisteesta melkeenpä koko heinäkuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.