Hae
Prime Life by Umppu

Mitenkä musta tuli punapää?

Mulle on tullut ihan hirveesti kyselyitä mun hiuksista ja kuinka ne on värjätty. Kuulun niihin ihmisiin, että kun jotain päätän niin se käytänössä pitäisi olla valmis jo eilen. Kauan olen miettinyt hiuksien värin vaihtoa ja sitten yksi kaunis päivä sain kohtauksen, että se päivä on tänään. Kävin hakemassa töistä kaikki tarvittavat aineet ja aloin hommiin. Voin tähän väliin sanoa, että en suosittele kenellekkään värjäämään kotona hiuksia… en edes meille ammattilaisille 🙂

Vaikka mulla oli omat hiukset lähtökohtaisesti ihan tummat, niin itse hiusten pituus on värjätty vain kaksi kertaa tummaksi, jolloinka väri purkautuu nopeasti ja helposti. Hiukseni vaalenee muutenkin todella helposti. Tein kauttaaltaan värinpoiston, jonka jälkeen hiukset oli oranssinkeltaisen kukeratavat eli käytänössä aivan kamalat. Toisille tämän saman vaaleusateen saamiseksi saattaa mennä 3-5 vaalennuskertaa, mutta itse sain vaalean heti kerrasta.

Meillä on käytössä Primessä Fabuloso pro, mikä on hoitoainepohjainen suoraväri. Se on myös markkinoiden ainut suoraväri, mikä lähtee hiuksista kokonaan pesemällä pois. Tein hieman tummemmna sekoituksen tyvelle ja pituuteen vaaleamman. Sielä parin neliön vessassa luttasin värejen kanssa ja samalla heiluttelin jalalla sitteriä hahahah.. ei niin nautinollinen kampaamokäynti.

Hiuksista tuli sellaiset kun olin toivonut ja töissä tytöt laittoi mulle värjäämäni pidennykset hiuksiin ja uusi Blorange oli valmis. Olen ihastunut ID-hairin virginhairiin, mikä on markkinoiden ainut pidennyshius, mitä suositellaan värjättäväksi. Virginhair on myös laadultaan todella hyvää. Sillä saamme tehtyä juuri asiakkaan toiveen mukaiset pidennykset.

Hiusteni väri on nyt sellainen, että se vaatii jokaisella pesukerralla ylläpitoa. Fabuloso pro väri on siitä hyvä, koska sillä voi tehdä asiakkaalle täysin saman sävyisen kotihoitotuotteen, millä ylläpito onnistuu. Tietenkin mitä vähemmän pesee hiuksia väri säilyy parhaiten. Itse kuulun siihen sarjaa, että pesen hiukseni 1-2 kertaa viikossa. Silloin kun ne pesen föönaan ne kuiviksi, millä saan hiukset irti päänahasta. Käytän aina tyvirautaa, mikä antaa volyymia ja estää hiusten ravoittumisen. Muutenkin käytän hyvin vähän erilaisia muotoilutuotteita hiuksissani.

 

Uusi aivan luottotuote on Puff.Me suihkutettava hiuspuuteri. TÄÄLTÄ*. Olen aina laiska tupeeraamaan hiuksia ja tällä saan kunnon volyymia hiuksiin. Pieni suihkaisu tyvelle ja muuta et tarvitse kun sormenpäät, millä pyörittävin liikkeen saat hiuksiin kunnon muheuden. Tämä toimii täydellisesti tyvirauta pohjan kanssa ja myös lyhyessa hiuksessa. Aina hiuksia laittaessa kannattaa muistaa, että ilman tuotteita ne ei pysy. Jos haluat takuuvarmasti epäonnistua kiharoissa, on kihartaa hiukset ja suihkia niihin sen jälkeen kamala kerros lakkaa. Tärkeintä siis on mitä sielä hiuksissa on ennen hiusten laittoa. Kosteisiin hiuksiin kannattaa laittaa pesun jälkeen aina valmiiksi tuotteet mitkä edesauttaa haluamaasi lopputulosta. Sitten viimeistelytuotteet, kuten tämä tyvipuuteri ja lakka ovat siihen lähestulkoon valmiiseen kampaukseen.

Mutta siis palatakseni omaan oranssiini…. Se onnistuu helposti vaaleaan pohjaan, mutta jos sinulla on itsellä tummat hiukset ja haluaisit jotain vastaavaa, niin hius on pakko vaalentaa alle. Tavallinen väri ei vaalenna väriä vaan aina tarvitaan vaalennus. Vaalennuksen kanssa myös maltti on valttia ja itse en koskaan vaalenna asiakkaan hiuksia saman päivän aikana useaan kertaan.

Lue edellinen postaus: Men`s collection Prime hair and beauty design

-Umppu

6 kommenttia

 1. Nanna kirjoitti:

  Todella upea väri ja sopivat sinulle niin hyvin!

 2. Sonja kirjoitti:

  Väri on kaunis, mutta sopii oikeasti vain niille joilla on luonnostaan punahiuksisille tyypillinen iho. Olen itse vaalea, ja muutaman kerran minut on suostuteltu ottaman samankaltainen väri, mutta…..

 3. Lellu kirjoitti:

  Tuo väri on todella upea!!! Ja sopii paremmin kuin tumma, pirteä. Ihana!

  • primebody kirjoitti:

   Kiitos vaikka varmasti siirryn taas tummaan jossain vaiheesa

 4. Ellida kirjoitti:

  No ehdottomasti sopii tuo oranssi sekä puna- että keltapohjaiselle iholle, itselläni täysin keltapohjainen iho ja juuri sain vastaavan oranssin vaaleisiin hiuksiini 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.