Hae
Prime Life by Umppu

Men`s collection Prime hair and beauty design 2017

Nyt on valmista. Ylpeänä esitän Prime hair and beauty designin Men`s collection 2017. Paljon on tällä hetkellä muodissa niinsanotusti paluu vanhaan, eli niihin partureihin, missä tehdään vain miestenhiuksia. Moni ei tiedä että ennenvanhaan opiskeltiin joko Kampaajan (vain naisten hiuksia) tai Parturin (vain miesten hiuksia) tutkinto. Nykypäivänä se on yhdistettynä Parturi-Kampaajan tutkinto. Meillä Primessä toetutetaan kaikkia Parturi-Kampaamo palveluita ja todellakin myös niitä miehiä. Halusimme tehdä oman miesten collctionin ja kuvien avulla havainnollistaa mikä on meidän mielestä miesten skandinavinen hiusmuoti tällä hetkellä. Halusimme toteuttaa erilaisia lookkeja, eikä tehdä mitään överiä. Me tunnetusti olemme aika hillittyä kansaa ;).

En ole koskaan vielä tähän päivään mennessä tehnyt miestenkanssa kuvauksia ja voin vain todeta, että kaikki meni enemmän kuin putkeen. Miehet on niin helppoja ja nopeita ja pysyttiin lähes minutilleen aikataulussa. He eivät paljon selfieitä räpsinyt. Olen todella tyytyväinen kokonaisuuteen ja kuvista tuli juuri sellaisia kuin piti.

Kuvauksen toteutti: Mikko Karekivi

Vaatteet: Volt Koskikeskus Tampere

Yhteistyössä: Schwartzkopf SessionLabel

Videokuvaus (tulossa pian): Markus Kosonen

Lasit: Kraa Kraa Eyewear

Hiukset: Prime hair and beauty design Ulla-Riitta Koskinen, Hanna Tyrmi, Vilma Iso-Hirvelä, Esther Fair

Kuvaukset on aina todella kehittäviä päiviä, mistä oppii paljon uutta. On hyvä kehittää jatkuvasti omaa osaamistaan  ja tehdä työn puitteissa erilaisia projekteja, jotta saa vaihtelua työhön ja mielenkiinto pysyy yllä. Itse toivoisin, että Suomalaiset miehet olisivat hieman rohkeampia ja uskaltaisivat kokeilla uusia lookkeja, jos itsestä se tuntuu hyvältä. Muualla Euroopassa on ihan normaalia, että miehet käyttäväf fööniä muitollessaan hiuksia tai suoristusrautaa hiuksien viimeistelyssä. Toki tätä on myös Suomessa, mutta se tehdään piilossa koti vessassa ettei vaan kukaan nää. Ei ole pelkkä naisien oikeus saada laittaa hiuksia ja jos niin sanotaa, että hiukset on naisen kruunu, niin kyllä se jotain sinnepäin on myös miehilläkin.

 

Lue edellinen postaus: Peheeseemme muutti pupu

-Umppu

2 kommenttia

  1. mari kirjoitti:

    Vau mitä hiuksia, kuvia ja miehiä:) Tykkään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.