Hae
Prime Life by Umppu

Perheeseemme muutti pupu

Toiset tykkää kodissa väreistä, mutta henkilökohtaisesti koen sen jotenkin rauhatomaksi. Meidän kaaoksen keskellä tykkään kodissa selkeistä (mustavalkoisista) asioista. Koitan kokoajan karsia kaikenlaista kotoa, mutta tavaraa tuppa silti olemaan ihan liikaa. Yksi niistä on lasten lelut. On jos jonkinlaista härveliä ja palikkaa. Todella harva niistä miellyyttää sitä mun omaa visuaalista silmää, vaikka sillä ei toki tässä kohtaa ole mitään merkitystä. Lapset harvoin tykkää leikkiä millään musta valkoisilla leluilla, vaan juurikin niillä kaikista kirkaimmilla ja soivimilla epämääräisillä hökötyksillä.

Meille muutti viime viikolla pupu*, josta tuli heti koko perheen lasten suosikki. Tämä on monikäyttöinen lelu, joka toimii samalla lamppuna ja mikä parasta on se, että kun siinä palaa valkoinen valo sopii se ihan täydellisesti jopa meidän olohuoneeseen ja miellyttää myös mun silmää.

Pupuun saa erilaisia värejä siihen sopivalla kaukosäätimellä. Kaikista hauskinta oli laittaa välkkyvä toiminta päälle ja Vivian nauroi katketakseen. Lamppu toimii tuolina ja sillä voi ”ratsastaa”.  Minu pupu sanoi Vivian joka käy aina iltaisin laittamassa pupulle peiton päälle. Pimeässä valo antaa pehmeän valon jonka kirkautta voi myös säätää. Pupu toimii myös loistavasti yövalona. Pinkki on ehdottomasti meillä suosikki väri.

 

Vaikka meillä kahden ensimäisen lapsen välillä on aika suuri ikäero niin ihanasti Vili jaksaa Vivianin kanssa touhuta. Vili on myös Vivianin idoli ja se matkii kaiken mahdollisen isoveljeltä. Suurempi ikäero tekee myös sen, että lapset ei juuri koskaan riitele keskenään, koska heillä on ihan omat juttunsa. Viliä ei juuri kiinnosta Elsa nukke tai korkokengät 🙂 saati meikkaaminen. Meillä perhe elämän muuttuu kokoajan ainakin omasta mielestä helpommaksi. Vikke liikkuu mukana minkä ehtii ja kohta se jo varmaan nousee seisoon, jos sama tahti jatkuu kun nyt.

Viken kasvu helpottaa myös sitä jatkuvaa kyttäämistä, kun ei tarvitse pelätä että se menee ihan joka töyttäsystä rikki. Vivian hoitaa veljeään innokkaasti ja suukottelee pitkin päivää. On se lapsen kehitys vaan kummallista ja nopeaa. Juuri katseltiin vanhoja videoita, missä Vikke oli vasta syntynyt ja kaikki lapset tuntuu olevan siitä hetkestä menneet aimo harppauksen eteenpäin. Vivian puhuu jo aika ymmärrettävästi, mikä taas helpottaa monta asiaa ja häntä on helpompi ymmärtää monessa asiassa. Voin myös kuvitella mitä kiusallisia tilanteita se saattaa tulevaisuudessa aiheuttaa, koska suu käy kokoajan 🙂

Pupu on meidän perheeseen oikein tervetullut lisä, koska mitään elävää ei ainakaan toistaiseksi meille tule hetkeen. Ainakin mun puolesta lapsiluku on täynnä. Tai no koskaan ei saa sanoa ei koskaan, mutta olen päätäksestä lähes 99% varma. Mulle itselleni on ollut mun omat siskot todella tärkeitä mun elämässä ja siksi on hienoa, että meillä lapsia on useampi. Sisaruksista on aivan käsittämätön tuki ja turva monissakin tilanteissa. Ja ainakin itse toivon, että voin joskus mahdollisesti utlevaisuudessa nauttia myös mummoudesta.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille <3

Lue edellinen postaus: Kaikki on itsestä kiinni

-Umppu

5 kommenttia

 1. Anna kirjoitti:

  Vikke on kehittyy kyllä nopeaa! Minulla on pari viikko vanhempi poika, joka ei vielä edes ryömi 😀

  • primebody kirjoitti:

   Joo mun puolesta sais vaikka olla ihan paikallaan hahahah…

 2. Emmi kirjoitti:

  Mistä tuo teidän ihana olohuneen matto on?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.