Hae
Prime Life by Umppu

Kaikki on itsestä kiinni

 

Mulla oli tänään työpäivä ja hetki sitten tulin vasta kotiin. Juuso on lasten kanssa viikonlopun mökillä ja mulla on mahdollisuus levätä <3 Hiljainen koti tuntuu todella oudolta enkä oikein tiedä mitä sitä tekis… tai no tiedän relata. Juusolla alkoi kesäloma ja kuinka ihanaa on että me ollaan molemmat kotona osittain samaan aikaan. Se on aika harvinaista, koska kesät on usein mennyt vuorovedoin koulujen ja päiväkotien loma-ajan.ette tiedäkkään miltä tuntui 8h yöunet yhteensoittoon kuukausien jälkeen.  Mää oon saanut ihan valtavan määrän kommentteja muutamaan viime postaukseen ja en millään ehdi niihin vastaamaan. Jokaisen olen lukenut kuitenkin ja kiitos niistä. Otin itseäni niskasta kiinni sen vatsa postauksen jälkeen ja päätin, että nyt aloitan keskittymään todella siihen mitä syön. Havahduin tähän asiaan jotenkin että syön taas todella epäsäännöllisesti ja välillä aika epäterveellisesti. Sitä jotenkin omassa mielessä mieltää asioita ja jotenkin kuvittelin, että mun tekemät valinnat ravinnon suhteen on terveellisiä ja terveyttä edistäviä, mutta tarkemmin katsottuna ne onkin taas ihan hakoteillä.

 

Mulle on tapahtunut se, mitä salaa toivoin. Aloitin liikkumisen, mikä alkuun tuntui aivan ylitsepääsemättömältä pakkopullalta.. Nyt se on jo kivaa. Sen seurauksena taas alkoi kiinnostamaan se ravinto ja mitä sitä suuhunsa laittaa. Eli suunta on jo oikeaan suuntaan. Mulla on muutama projekti tässä työn alla mitkä vie paljon mun vapaa-ajasta mutta kun ne saan maaliin on taas aikaa. Meillä on takapihalla renkaat, millä voi tehdä kaikenlaisia harjoituksia ja nyt ihan tosissani ajattelin että aloitan vielä lenkkeilyn. Teen sen ihan sen vuoksi että mulla olisi itsellä parempi olla fyysisesti. Huomaan jo nyt muutamien liikunta kertojen jälkeen positiivisia muutoksia omassa kehossani (ja mielessä) ja ne ovat todellakin tervetulleita. Mun ryhti oli jotain aivan kamalaa ja huomaan itse, että alitajuisesti korjaan jo sitä parempaan suuntaan.

En tiedä miksi se liikkunnan aloittaminen oli alkuun niin vaikeaa.. mutta tässä sitä ollaan paremmalla reitillä. Niinkuin moni väsymykseen liittyviä postauksia onkin kommentoinut, että ei sitä ymmärrä kun toinen samasta asiasta kärsinyt, kuinka se vaikuttaa niin kokonaisvaltaisesti koko elämään ja jaksamiseen. Toivon että tämä jakso olisi elämässäni kohta se taakse jäänyt vaihe ja kaikki tekeminen normalisoituisi. Mielummin jaan positiivisuutta ja energisyyttä muille, mutta jos omaa elämää jokin asia varjostaa on se hyvin hankalaa, enkä ainakaan itse tykkää teesekennellä tai esittää jotain positiivisuuden lähettilästä.

V

Ensi viikolla on luvassa perheen yhteistä aikaa ja voitteko kuvitella, että on sellainen aamu että herätyskello ei soita kenelläkään. Ollan menossa Vilin kanssa lintsille ja kaikkea muuta hauskaa. Aluksi musta tuntui että kesä on jo tosi pitkällä, mutta eihän siitä oo edes puolta vielä kulutettu. Mietittiin jotain pientä Tallinan reissuakin parin viikon sisään, mutta katsotaan mitenkä hommat etenee. Heinäkuulta odotan paljon lämpöä ja yhteistä aikaa.

Biancanevellä on nyt ALET* mistä kannattaa käydä nappaamassa parhaat päältä. Mun asuna kuvissa on uusinta mallistoa ihana sininen takki jonka löydät TÄÄLTÄ* ja housut löydät TÄÄLTÄ* Tätä kokonaisuutta on myös saatavilla upeassa corallin värissä.

Lue edellinen postaus: Miten tässä näin kävi?

vai kiinnostaako yksi viime kuun eniten kommentoitu postaus: En jäisi mistään hinnasta hoitovapaalle

-Umppu

2 kommenttia

  1. Mirjam kirjoitti:

    Täydellinen vartalo!!! Oot upea! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.