Hae
Prime Life by Umppu

Kiitos

Haluan kiittää teitä kaikkia lukijoitani, jotka kommentoitte edelliseen postaukseeni. Sain taas monestakin kommentista paljon vertaistukea ja uusia näkökulmia. Oli taas helpottavaa huomata että en ole yksin ajatuksieni kanssa. Joukkoon mahtui myös se kiintiö kommentti ”onko lapsia pakko hankkia”, minkä koen joka kerta yhtä typeränä. Samanlailla voisin vastata miksi seurustelet jos riitelet jatkuvasti puolisosi kanssa… jos sun elämä on paskaa niin miksi ylipäänsä elät tai jotain muuta yhtä järkevää.. Mutta kun luin kommentteja niin ehkä ensimäisen kerran mulla tuli sellainen olo että joku ymmärtää mua. Joku kuka on kokenut saman kun minä. Jok kuka ei tuomitse vaan ymmärtää. Joku keneltä saan toivoa.

Oon ollut koko päivän hyvällä tuulella ja tehnyt vaikka mitä. Ja mikä parasta leikkinyt lasten kanssa koko päivän <3 Tässä vielä jatkoa ja paluuta Berliiniin.. 

Viimeinen päivä Berliinissä meni eläintarhassa ja kaupungilla hilluen. Berliinin eläintarha on kaiketi yksi maailman suurimmista ja sielä oli kaikenlaisia elukoita. Lapsista on hauska päälistellä eläimiä ja oli tuola sellaisiakin, mitä en ollut itsekkään koskaan nähnyt. Ilma oli todella kostea ja painostava ja taisi sitä pikkusen päivän aikana sataakkin. Ostettiin kaikki liput etukäteen jostain suomenkielisiltä sivuilta, millä päästiin edullisemmin, sekä aina jonon ohi. Toki mehän oltiin sielä ihan muina turisteina heti kun portit aukes, kun nahkaiset herätyskellot oli jo siinä viiden tienoilla täydessä iskussa eikä portilla ollut vielä silloin minkäänlaista jonoa. Eläintarha on helppoa maastoa ja rattailla kulkeminen sujui hyvin.

Eläintarhasta sai vuokrattua sellaisia kärryjä, mitkä otettiin lapsille vielä rattaiden lisäksi, koska kulkemista tuli taas paljon. Kartta oli aika epäselvä ja välillä tuntui, että pyörittiin ympyrää, mutta lähestulkoon kaikki eläimet tuli nähtyä.

Kuvan mekko TÄÄLTÄ*

Parasta ehdottomasti oli päästä itse ruokkimaan eläimiä. Sellaisesta automaatista sai ostaa jotain papanoita, mitä sai syöttää erilaisille pikkueläimille. Saatiin monet naurut ja jopa itse uskaltauduin niitä ruokkimaan. Päivä vei taas veronsa kilometrien suhteen ja illalla koko porukalla lähestulkoon kaaduttiin sänkyyn. Juusolla oli puhelimessa jokin taxi appi, millä se pystyi tilaamaan meille sitten aamuksi taksin tarvittavilla höysteillä ja se sujui todella kivuttomasti.

Lennot oli ajallaan ja turvatarkastus sujui todella näppärästi. Saksassa saa pitää rattaita koneen portille asti, mikä helpottaa aivan suunnattomasti matkustusta ainakin meidän perheellä. Reisussa oli ihanaa, mutta oli myös ihana palata takaisin kotiin, vaikken näitä sateita tilannutkaan. Suomen kesä on kyllä yks iso vitsi ja jotenkin naurattaa joka päivä kun katson ulos, että mitähän esimerkiksi tolla auringonotto lavetilla takapihalla teen, kun vaan sataa.

Sain eilen monta to-do listan asiaa hoidettua, josta oon ihan super ylpeä. Pyykkikoppa on taas reissun jälkeen tyhjä ja sain keittiön oikein jynssattyä, sekä pesutilat. Pienestä sitä ihminen tulee onnelliseksi. Töihin sain kanssa muutaman asian hoidettua ja vihdoin maksettua laskut…. Mulla jäi Berliinin hotellihuoneeseen mun pankkitunnutkset ja jouduin eilen hakemaan konttorista uudet. Viikko olisi ollut aivan liian pitkä aika odottaa niitä tulevan postin kautta.

Paljon mulla on taas uusia suunnitelmia syksyä ajatelleen ja tässä voisi alkaa taas pikkuhiljaa suunnittelemaan uudenlaisia projekteja. Pysyy todellakin mieli virkeänä. Mulla on ollut kohta melkein vuoden mun keverin auto vuokralla, joka asu hetkellisesti ulkomailla ja perjantaina on sen palautuspäivä. Sitten alkaakin taas skootteri elämä ja pakko toivoa että säät suosii. On taas erilaista opetella siihen, että auto ei ole pihassa valmiina sua odottamassa. Ehkä me selvitään nyt kesän läpi ja kai mun sitten pakko myöntyä omaan autoon. Mun maku ja tarpeet riitelee tässä asiassa pahasti keskenää. Meillä on pakko olla sellainen auto, mihin saa lisäpenkkejä tarpeen vaatiessa, että autoon mahtuu joskus joku muukin kun vain oma perhe.. Tunnetusti ne autot ei aina välttämättä ole niitä omaa silmää visuaalisesti ehkä eniten miellyttävimpiä.

Onneksi näinä pimeinä iltoina voi fiilistellä ja poltella vaikka kynttilöitä*, jos ei muuta keksi 😉 psst. Kannatta käydä Kekäleen* sivuilla. Sielä on paljon esimerkiksi laadukkaita Minirodinin lastenvaatteita nyt ALE hinnoin. Shoppailemaan TÄÄLTÄ*

Lue edellinen postaus: En jäisi mistään hinnasta hoitovapaalle

-Umppu

Yksi kommentti

  1. Linda kirjoitti:

    Sen verran omasta kokemuksesta korjaisin, ettei ole mikään Saksan juttu että saa koneelle asti viedä rattaat. Berliinissä ainakin Tegelin kentällä sai, Muncheniin nyt kolmesti lennetty eikä siellä taas sitten saanut 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.