Hae
Prime Life by Umppu

Mites se ruoho?

Vanhanliiton sananlasku ei se ruoho vihreämpää ole aidan toisella puolella piti taas paikkansa. Tunnetustihan kun jotain on niin lapset juuri silloin saavat jotain normaalista poikkeavaa, kuten tälläkin kertaa. Meillä oli tarkoitus alkaa pakkaamaan autoa siinä 4.00 hujakoilla aamusta ja takana olikin sellainen yö, että en ollut nukkunut silmäystäkään. Vikelle sekä Vivianille tulee hampaita ja molemmat olivät vähän nuhaisia.. No ei muutakun kamppeet niskaat ja reissunpäälle. Olin jo siinä viiden tienoilla niin väsynyt, että meinasin nukahtaa seisaalteen. Toisaalta oli ihana lähteä Tampereelta, mutta tossa tilanteessa oltais voitu vaikka ajaa Ouluun, niin olisin voinut vähän oikaista.

Pieni potkurikone oli taas uusi haaste mulle.. Koitan olla aina kaukaa viisas ja varaan meile sellaiset paikat, että niissä on enemmän jalkatilaa, mutta eihän näihin sellaisia saanut tai no joo…. olisihan sitä voinut matkustaa bisneksessä, missä en siis ole koskaan matkustanut (hki/berl9, mutta ei vaan huvittanut maksaa siitä 1,5h järkyttäviä summia.

Kun päästiin perille oli ulkona varmaan lähemmäs 30 astettä lämmintä ja sellainen lehmän hönkäyksen takahönkäys ja ilma seisoi todella pahasti. Kymmenen pistettä lentokentän taksipalvelulle. 5min ja meille tuli tilataksi, missä kaikille oli tarvittavat istuimet.

Ja tää hotelli… Huoneet ei ollut vielä aamulla valmiit, jotenka jätettiin kamat respaan ja lähdettiin rouhiin kaupunkiin. Sielä menikin koko päivä mukavasti kierrelen, syöden ja illasta käytiin vielä mall of Berliinin ostoskeskuksessa, mikä oli aivan julmetun iso. Täällä on tosi paljon aleja ja pukukoppeihin, sekä kassoille ihan älyttömät jonot ja palvelu on todella hidasta. On ihana tallustella kaupungilla kun vastaantulijat hymyilee. En tiedä johtuuko se lapsista vai musta hahahah.

Meidän hotelli on aika hyvällä sijainnilla, mistä on lyhyt kävelymatka oikeastaan jokapaikkaan. Novum hotel city Berlin oli varatessani jossain spesial tarjouksessa ja ainakin silloin oli todella  edullinen. Tää huone on aivan loistava meidän tarpeisiin, koska tilaa on super parjon ja tämän tyyppinen ratkaisu toimisi todella hyvin myös esim työmatkaa tai kaveriporukkaa ajatellen, että kaikki mahtuu samaan huoneeseen. Huoneessa ei ole mitään mukavuuksia, mutta meille ainakin toimii täydellisesti. Oon yleensä aika nirso hotellien suhteen, mutta nyt on niin lyhyt reissu ja ei juurikaan olla huonessa muutakun nukkumassa.

Eilenhän oli sen painostavanilman päätteeksi todella raju sade, mikä kesti useita tunteja, mutta kyllä oli ilma raikas sen jälkeen. Eli näköjään se juhannus on sateienen paikasta huolimatta.. Tänään olisi tarkoitus mennä Legolandiin ja johonkin kala hässäkkään ja katsotaan mitä muuten päivä tuo tullessaan.

Nyt lähdetään metsästään aamupalapaikkaa, vaikka hotellillakin sellainen olisi, mutta itseäni houkuttaa mielummin vastapäisellä kadulla oleva kahvila, mistä saa lattea ja croisantteja. Mukavaa juhannusta kaikille

Ja PSSTT. Joku kyseli koska nii nyt. Biancaneven verkkokaupaan on tullut saataville ihana harmaa takki TÄÄLTÄ*  ja kuvan housut TÄÄLTÄ*

Lue edellinen postaus: Turhaan sitä salailen

-Umppu

10 kommenttia

 1. Mimmi kirjoitti:

  Mistä tuo teidän pojan sininen printticollari? Tosi hieno! Kivaa reissua koko perheelle 🙂

 2. Annika kirjoitti:

  Nauttikaa matkasta ja olit nukkunut tai et niin en ymmärrä miten näytät aina niin freshiltä kun ite 9h öiden jälkeen paljon eksoottisemmassa kunnossa ? ja muutenkin olette Juuson kanssa aika super kun jaksatte nuo reissut ja pitkät päivät. Hauskaa juhannusta ??

 3. Irja Nikkinen kirjoitti:

  Hei,

  Mistä nuo ihanat käsilaukku ja reppu?

  Irja

 4. Sari kirjoitti:

  Mä en kestä näitä kyselijöitä, mistä toi ja toi ja toi on.. Uuden ajan uusavuttomuutta.. Ja just kun toinen on sanonu, ettei jaksa vastailla yhtään turhiin kyselyihin..

  • Anna kirjoitti:

   😀 Ei kait se sinulta ole pois jos joku kyselee. Mistä tiedät, että kyselijät ovat lukeneet postauksen, missä lukee ettei jaksa turhiin vastata…? Jos noihin ei kiinnosta/jaksa vastata niin nehän helposti voi jättää vastaamatta..

 5. Susanne kirjoitti:

  Hei. Kiinnostais tietää, mitä kaikkea viihdykettä teillä on lennoilla mukana Vivianille? Ja olisko antaa mitään vinkkejä? Meillä tulossa pian lento neidin 1,5v kans joka on aikamoinen ikiliikkuja. Kiitos jo etukäteen vinkeistä 🙂

  • primebody kirjoitti:

   Meillä on aina lennolla se surullisenkuulisa padi ja kuulokkeet. Sitten pientä naposteltavaa ja muutama lelu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.