Hae
Prime Life by Umppu

Kuivan ihon hoito

Kirjoitin aiemmin blogiini voiko raskausarpia hoitaa postauksen ja nyt kirjoitan hieman käyttökokemuksia Bio-oilista. Bio-oil on nyt ollut minulla säännöllisessä käytössä kohta kuukauden, vaikka parhaimmat tulokset ovat näkyvissä vasta kolmen kuukauden kuluttua huomaan jo positiivisia muutoksia. Se mihinkä se on minulla auttanut huomattavasti on mun todella kuiva iho. Ihoni kuivuu eniten jaloista (sääristä) ja ne on aina ollut kutiavat ja hilseilevät. Nyt sekin on jo historiaa.

Bio-Oililla on ollut siis todella positiiviset vaikutukset. Mulla on edelleen niitä raskauskiloja hieman jäljellä ja ainakaan vielä ei ole näkyvissä kovinkaan suuria arpia. Usein ne ainakin itselläni tulevat esille vasta, kun rasvaa poistuu kehosta. Nyt kun lopetin imetyksen, niin oikein innolla odotan minkälaiset lapaset rinnoista tulee ja olen aivan sata varma, että ainakin niihin on tullut arpia. Onneksi ei mitään kovin näkyviä tai tummia.

 

Uusi pakkauskoko on loistava, koska se ei  lopu heti kesken. Mulla oli öljy mukana myös meidän Kreikan reissulla ja aion ottaa sen ehdottomasti mukaan tulevalle Berliinin matkalle. Päivä auringossa on iholle aika kova setti. Illalla auringon laskettua suihkun jälkeen öljy oli aivan loistava tuote ihon hoitoon. Itse en koe tuotetta mitenkään tahmeaksi, vaikka kysessää onkin öljy koen sen imeytyvät hyvin iholle.

Bio-oil on Suomen myydyin tuote arpien ja raskausarpin hoitoon. Meillä on myös mut perheen jäsenet tykästyneet tuotteeseen ja olen käyttänyt sitä myös meidän lapsilla kylvyn jälkeen. Jotenkin huvittavaa että tuote on tismalleen saman värinen, kun mun tukka :). Voit luke Bio-Oilista täältä

 

Se mitä mun ei ole tarvinnut enää tehdä säännöllisesti on ihon kuorinta. Öljy sopii täydellisesti:

– Arpien/ raskausarpien hoito
– Muiden ihonsävyn epätasaisuuksien häivyttäminen
– Kuivan ja kuivuneen ihon kosteutus
– Sopii hoitamaan auringonpolttamaa ihoa tai kuivunutta talvi-ihoa
– Sopii mainiosti kylpyöljyksi

Lapset on nyt nukkuneet molemmat todella hyvin ja se vaikuttaa kyllä niin paljon omaan oloon. En ole ennen lapsia ymmärtänyt kuinka suuri vaikutus unella on ja arvostan sitä nyt ihan eri tavalla. Tänään saa kaivaa taas matkalaukut reissua varten esiin. On ihan loistavaa, sillä lähtö on Tampereelta. Ne oli vielä kaikenlisäksi edullisemmat, kun että olisi lähtenyt Helsingistä. Sain viimeksi tarpeekseni kun jonotettiin 2h turvatarkastuksissa. Tampereen kenttä on niin pieni, että sielä ei vastaavaa ruuhkaa edes synny. Myös ajallisesti sielä ei tarvi olla niin aikaisin, eikä tarvitse herättää lapsia keskellä yötä. Toki meillä on välilasku Helsingissä, mutta nopeammin se silti menee, kun että ajaisi sinne autolla ja ne kaikki parkki säädöt yms. Katselin juhannuksen säätiedotteita ja luvattu on Suomeen aika surkeaa keliä. Jos jollain on hyviä tipsejä Berliiniin lasten kanssa niin saa laittaa. Kuulemma eläintarha on ainakin sellainen, missä kannattaa käydä.

Nyt kahvi napaan ja töihin ja sitten alkaakin jo mun juhannus. 

Lue edellinen postaus: En tunnista itseäni

-Umppu

5 kommenttia

 1. Anna kirjoitti:

  Pakko kysyä, että eikö sinulla jää iho tuosta öljyiseksi? Ja haluan rehellisen vastauksen..;) Käytin joskus ja oli pakko lopettaa käyttö kun se sotki joka paikan. Enkä todellakaan läntrännyt suuria määriä. Ihoni on normaalistikin hieman kuiva ja rasvaan päivittäin, mutta ei tuo silti imeytynyt/kuivunut iholleni..

  • primebody kirjoitti:

   Laitan tuotteenn aina illalla jotenka se ehtii hyvin imeytymään iholle

  • Anna kirjoitti:

   Näin myös minä tein ja odottelin ennen kun menin nukkumaan, mutta silti lakanat olivat öljyssä..

 2. Veera kirjoitti:

  Tuota täytyykin kokeilla! Ei ole ennen osunut silmään, vaikka olenkin noita öljyä yrittänyt katsella 🙂
  https://veeramatilda.blogspot.fi/2017/06/when-you-find-one-youll-know-it.html?m=1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.