Hae
Prime Life by Umppu

En vaan kohta kestä enää

Kuvan takin löydät TÄÄLTÄ* saatavilla nyt myös beigenä*

Sade loppui ja kiitos siitä. Oon odottanut ulospääsyä jo monta päivää ja päätin että vaikka olisi kuinka surkea yö tahansa niin lähden. Passitin Juuson taas toiseen huoneeseen nukkumaan ja sainkin loistavat yöunet vain yhdellä herätyksellä. Keitin itselleni aamulla kahvia ja menin takapihan tuolille kupin kanssa ja mietin että tänään tulee hyvä päivä. Me lähdettiin lasten kanssa jo aamusta liikkeelle. Olen käynyt  tänä kesänä jopa kolmesti tori lounaalla, mikä on ehkä ennätys jos mennään pari kesää yhteensä taaksepäin. Päätin että otan ilon irti jokaisesta meille suodusta kesäpäivästä. Oltiin lasten kanssa keskustassa pikkukakkosen pustossa monta tuntia ja ajattelin (ihan siis jopa kuvittelin) että lapsilta mehut pois ja molemmat nukahtaa rattaisiin ja saan nauttia toisen kupin kahvia auringossa….

Kai ne lapsetkin saa siitä samalla tavalla energiaa. Vaikka olisin itse kuinka umpikuollut tahansa saan hymyn kasvoille, kun katson temmeltäviä lapsosia. Oltiin melkein koko päiä pois kotoa eikä mua yhtään ahdistanut kotityöt, koska en nähnyt niitä tai ollut niiden lähellä. Olen aina vannonut että minä en ole se äiti kuka istua tönöttää sielä puistossa, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä.

Me käytiin vielä puston jälkeen yhdessä smoothiella ja nautittiin kauniista päivästä. Kun päästiin kotiin tuli mun ystävä vielä meille grillaan ja korkattiin samalla grillikausi..Vaikka päivä oli touhua täynnä ja väsytti niin silti mieli oli hyvä ja fiilis ihana. Pihalla tuoksui kesä ja ulkona saattoi kävellä ilman kenkiä. Mutta sitten tyhmänä otin puhelimen kouraan ja jumahdin siihen. Politiikkaa ja paskaahan se on täynnä. Kun avaat iltapäivälehden (en tiedä miksi sen teen edelleen joka hemmetin päivä) on se täynnä asiaa mikä saa sut joko huonolle tuulelle tai muuten vaan fiiliksen laskemaan kun lehmänhännän..

Koskakohan joku keksii hyvänmielen lehden, missä keskityttäisiin ihmisten hyvinvointiin ja sen edesauttamiseen. Kerrottaisiin niksejä mitenkä omaa elämänlaatua voi parantaa ja kuinka toisen kadehtiminen ja arvostelu kaivaa vaan sitä tekevälle kuoppaa.. Oon monta kertaa miettinyt tilaavani kännykkään Hesarin, mutta en ole sitä koskaan vielä tehnyt. Pihatailen siis aivan väärässä asiassa.. Kysyn vähän niinkuin itseltäni, että minkä takia tietoisesti haluan lukea sellaista, mikä saa mut aina huonolle tuulelle?

Politiikka on yksi asia, mitä mielenkiinnosta seuraan, mutta uskon että niin kauan se on päin ….. kun rahat on tiukilla. Siinä tapahtuu jatkuvasti asioita mitkä ei todellakaan miellytä kaikkia ja tuskin ne koskaan voivat miellyttääkkään. Meidän ihmisten mielipide-erot on niin suuria ja toisinajattelijoita on aina. Tässä on yksi syy miksi on pakko seurata asioita, koska ne vaikuttavat ihan omaan elämään niin suuressa määrin.. vaikkei haluaisi..

Ehkä munkin on nyt tältä päivältä aika sulkea kaikki kanavat ja käpertyä mun uusimman tulokkaan viereen, joka on alkanut jo ottamaan muutamia konttausliikkeitä. Taas tulossa uusi VAIHE ja innolla odotan mitä se tuo tullessaan. Tänään kun kävin vessassa jälleen ovi auki kuunnellen mitä tapahtuu, niin Vikke istui sitterissä kukkaispanta päässä ja naama jälleen huulikiillossa, kun isosiskolla oli ollut se muutama hetki, että silmä vältää. Ikke vauva eikkiä tokas sisko ylpeänä esitellen luomustaan…

Mekko TÄÄLTÄ* toppi TÄÄLTÄ*

Kannattaa käydä tsekkamaassa House of Brandonin ALET* Paljon tuotteita huippu edullisesti

Lue edellinen postaus: Olenko liian mustavalkoinen

-Umppu

4 kommenttia

 1. Lellu kirjoitti:

  Mä luin ennen joka ikinen päivä iltalehden ja ilosanomat kunnes tuli mitta täyteen, enää luen vain satunnaisesti en edes kuukausittain ja näin on paljon parempi.

 2. Teresa kirjoitti:

  Tosi kauniita kuvia susta 🙂 Hiusten väri sopii kyllä sulle täydellisesti

 3. Milla kirjoitti:

  Itse oon miettinyt jo kauan, että pitäisi lopettaa iltapäivälehtien luku. Siellä ei oikeasti ole nykyään (jos koskaan ollutkaan) juuri mitään positiivista luettavaa kenellekään. Sairauksia, rikoksia, sotajuttuja, lasten tai eläinten huonoa kohtelua, politiikkaa yms, kaukana hyvänmielen jutuista. Olisi oikeasti ihanaa lukea jotakin hyvänmielen julkaisua, mistä tulisi oikeasti hyvälle tuulelle. Silti vaan tulee päivittäin nuo roskalehdet käytyä lukemassa. 🙁

  Haluan myös kommentoida sun toiseen artikkeliin lasten päivähoitoon viemisestä, että itse en ole koskaan ymmärtänyt näitä ”lasten paikka on kotona”-juttuja. Okei, kyllähän alle 2vee lapsi pärjää hyvin kotona, mutta oikeasti, mun mielestä esim. 3-6vuotiaan paikka ei todellakaan ole kotona enkä usko että sen ikäiset päiväkodista vaurioituu, päin vastoin…sen ikäiset lapset suurin osa kaipaa jo ikäistään seuraa ja virikkeitä päiviinsä. Noh, nää on näitä ikuisyyskysymyksiä…tehkööt kukin mitä tykkää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.