Hae
Prime Life by Umppu

Olenko liian mustavalkoinen?

Eilen oli merkittävä päivä, sillä me vietettiin Juuson kanssa 7-vuotis hääpäivää. On kyllä aika mennyt nopeasti ja mukaan on mahtunut niin paljon rakkautta etten muistakkaan, mutta myös niitä vastoinkäymisiä. Koen että meillä on tällä hetkellä hyvin vahva ja onnellinen liitto, missä on turvallista olla. Saan olla just niin Umppu kun haluan ja se on tavallaan ihanaa. Mitään ihan kreisiä me ei tehty, vaan oltiin perheen kanssa ihan tavallinen koti-ilta. Juuso muistaa mua usein kukilla ja sainkin ihanan kimpun isoja ruusuja. Rakastan valkoisia kukkia.

Mulla oli eilen paljon energiaa, koska olin viikonloppuna nukkunut kaksi yötä putkeen, mutta päivän se näköjään kestää. Siivoilin kotona ja laittelin keittiöö siistimmäksi. Meidän koti on suurimmaksi osaksi mustavalkoinen, mutta nyt olen alkanut kaipaamaan jotain pientä väriä ja olen löytänyt viherkasvit taas uudelleen. On jotenkin terapeuttista hoitaa niitä ja se onnistumisen ilo, kun ne ei ole viikossa kuolleet. Olen löytänyt helppohoitoisia kasveja kantapään kautta.

Nykyään ei ole ikkunalautoja eikä oikein mitään muutakaan minne kukkia saisi kauniisti esille, niin ettei ne vie koko lattiapinta-alaa. Niin se menee, että se muoti alkaa toistamaan itseään monessakin asiassa ja nyt kuuminta ”kasvirintamalla” on amppelit.. Ei ehkä ne ihan samanlaiset violetilla langalla virkatut, kun silloin joskus. Löysin Ellokselta* Bloomingvillen amppelin mikä sopii   meille kun nenä päähän. Amppeli TÄÄLTÄ*. Elloksella on nyt myös alet käynnissä ja paljon tuotteita jopa -60%. Aleen pääset TÄÄLTÄ*

 

Verhot TÄÄLTÄ* Tykkään myös pitää keittiössä aina käsisaippuaa ja tämä Gantin saippua oli juuri mun makuun, jonka bongasin Home osaston ALESTA*. Tänään meillä olikin sitten hieman erilainen päivä. Eilen olin niin ylpeä lapsistani, jotka olivat kun enkelit, mutta tänään tilanne kääntyi aivan päälaelleen.

Lapset heräsivät 4.00 ja siitä asti ollaan touhuttu. Jompi kumpi on huutanut lähes koko päivän ja kaikki pienekin olemassa olleet rytmit meni aivan päin puuta. Kumpikaan ei oikein nukkunut päiväunia ja oli niin kärttyisiä että. Mun ilta venähti eilen uuden Orange is new Black tuotantokauden parissa yhteen asti ja sainkin nauttia makoisat 3h yöunet kahdella heräämisellä. Käytännössä en siis nukkunut ollenkaan Olo oli aamulla taas kun jyrän alle jäänyt. Nyt mulla on myös ensimäistä kertaa vuosiin lihaskipua maanantain Fustran jälkeen ja olo on kun rampa. . Vihdoin kuitenkin sade on lakannut ja huomenna pääsee kunnolla ulos, koska alkaa seinät kaatumaan päälle. Mua niin kyrsi tänään koko sää (vaihteeks) ja tuleva juhannus mikä on vietetty monena vuonna toppatakki päällä hyttysten syötävänä mökillä, niin varasin meille reissun Berliiniin. Lentoja ei saa ihan näin nopeesti kovinkaan edullisesti, jotenka pihistin sitten hotellissa. Vaikka kuinka olin että nyt säästän niin oon vaan sellainen tyyppi että jos jotain haluan, niin ihan hirveen kauaa ei mulla nokka tuhise. Katsoin ensiksi reissuja Tallinnaan, mutta meidän perheelle ei oikein löytynyt sopivaa huonetta. Tarvitsemme vielä sellaisen, että ollaan kaikki samassa, koska lapsia ei voi todellakaan jättää keskenään ja tuntuis hassulta nukkua Juuson kanssa eri huoneissa. Ehkä sitten 15-vuoden päästä :). Jospa tää taas tästä <3

Lue edellinen postaus: Muutto ulkomaille?

-Umppu

2 kommenttia

  1. Henna kirjoitti:

    Ihanaa reissua! Just tultiin maanantaina Berliinistä kolmen lapsen kanssa. Oli aivan mahtava loma. Nauttikaa kauniista kaupungista! ☺

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.