Hae
Prime Life by Umppu

Miten ihmiset kehtaa?

Tulee aikoja, kun ei vaan jaksa välittää mutta nyt on taas se hetki kun en vaan voi olla hiljaa. Kyseessä on Sara Sieppi. Kyseinen nainen on julkisuuden henkilö. Hän on entinen Miss Suomi. Hän on varmasti tiedostanut itse sen, että jos ylipäänsä kyseiseen kilpailuun osallistuu on näkyvä julkisuus osa hänen elämäänsä. Julkisuus on tietyllä tapaa osa hänen työtään. Viimepäivinä hän on ollut otsikoissa jopa ”liian” monta kertaa. Se kielii siitä että meitä Suomen kansaa kuitenkin jokatapauksessa kiinnostaa hänen elämänsä.. vaikka moni on hänet tituleerannut turhaksi julkkikseksi.. Jos Saraa ei olisi niin mistä nämä kommentoijat saisivat sisältöä omaan päiväänsä?

Mikä mua itseäni tässä asiassa vaivaa on meidän kansa. Havahduin koko asiaan kun seuraan Saran ig tiliä jonne hän postasi mustan kuvan, missä oli linkki hänen uusimpaan blogi päivitykseen jonka voit lukea TÄÄLTÄ.. (kannattaa lukea) Mun oma mielenkiinto heräsi ja luin tekstin samantien. Teksti oli omasta mielestäni hyvinkin asiallinen ja aivan täyttä totta.

Kun olet ammatissa/työssä missä ollaan paljon esillä olet julkisuuden henkilö. Sinut tunnistetaan kaupungilla, mikä on sanomattakin selvää. Antaako se meidän ihmisten arvostella tämän ihmmisen elämää ja haukkua häntä henkilökohtaisesti miten lystää ja vielä asioista mistä ei tiedetä mitään.. Missä on ihmisten käytöstavat? Tietyllä tapaa ihmisiä ei kiinnosta ne hajuttomat ja värittömät ihmiset vaan ne kenenkä elämässa tapahtuu mielenkiintoisia asioita. Me tykkäämme seurata juurikin niitä julkisuudesta tuttuja henkilöitä, koska olemme uteliaita. Rakastamme juoruilua ja ihmisten arvostelemista, mutta nyt kuitenkin keitti yli.

En voi edelleenkään koskaan ymmärtää, mitä ihmisen päässä liikkuu kuka menee kommentoimaan toisen ihmisen kuvaan tai teksitiin, jotain aivan alaarvoista tekstiä. Silloin kannattaa vaan olla hiljaa, jos ei ole mitään sanottavaa. Mää oikeasti alan jo vihaan jo lauseita :sitä saa mitä tilaa…. jos oot julkkis niin kestä arvostelu…

Jos sua kyrsii jonkun ihmisen naama  niin paljon että sun on pakko päästää se ulos tekaistulla nimimerkillä tai jaksat tehdä jonnekkin someen feikkitilin on sun päässä jotain pahasti vialla. Aikuiset ihmiset kiusaa julkisesti toisia aikuisia ja opettavat samalla huonot tapansa lapsilleen.  Tässä kopiotuna yksi kommentti, mikä varmasti selventää mistä on kyse…..

Sara Siepillä on tosi onnellinen elämä. Hallitsematonta Velkaa 17 000€ ja ulosotossa se kaikki.
Poikaystävä pettää ja panee monia muita naisia.
Sara liian laiska treenaamaan.
Naapurit ei tykkää.
Tyhmä kuin saapas.
Selittää idioottimaisuuksia aina kun avautuu julkisuudessa, oli aihe mikä tahansa.
Haaveilee kodinhoitajan ammatista ja kotiäitinä olemisesta.
Ei hallitse tunteitaan ja möläyttelee typeryyksiä.
Kukaan ei halua Siepin palveluja meikkauksessa.
Niin tyhmiä kavereita, etteivät osaa edes neuvoa mitään järkevää.
Sekoilee julkisesti.
Hölmöilee laskuissa.
Joutuu pitää kulisseja yllä.
Tunne ihminen= tyhmä ihminen.
Narsistinen reppana poikaystävä.
Täysin harhainen ja höperö persoona.
Elää kuplassa joka rikkoutumassa.
Ärsyttävä turha julkkis.
Huithapeli.
Ex lätkälutka.
Asuu vuokralla.
Ym……
Sara Siepillä todella mielenkiintoinen ja onnellinen elämä!! Niin ja Sarahan asuu yhden suomen tunnetuimman Huorakadun varrella.
Onkohan se enne tulevista toimista, vai päättikö Roope paikan ettei tarvitse kaukaa hakea pillua, kun Sara pihtaa tai ei ole kotona?

Voisin sanoa jokaiselle vastaavan kommentin kirjoittaneelle, että ihan oikeesti haista ISO KUNNON PASKA. Ottaako ihmisiä niin paljon aivoon toisen elämä? Eikö tässäkin asiassa päästä siihen, että mahtavaa että joku voi työllistää itsensä. Ihmisille tiedoksi, että maksamattomat (alv) verot menevät yrittäjillä suoraan ulosotoon (jonka jälkeen ne voi maksaa ja asia on ok… tämä ei tarkoita että sinulla menee luottotiedot) ja niistä ei tule maksumuistutuksia ihan vaan pointtina näille kaikkitietäville kommentoijille. Toisena pointtina kuinka moni näistä kommentoijista tuntee itse Saran? Tuskin kukaan ja onko silloin syy arvostella toista sinulle täysin tuntematonta ihmistä ihan miten sua huvittaa.. Tietääkö joku minkälainen mies Roope on tai minkälainen mies hän on Saralle? En minä ainakaan.. enkä ole muistaakseni tavannut heistä kumpaakaan koskaan henkilökohtaisesti, jotenka käytännössä en tiedä heistä mitään muuta, kun juorut mitä lehdissä on, mikä harvoin on edes totta.  Tietääkseni heidän kodissan ei ole livekameraa mistä voi tilannetta seurata realiajassa.

Tää koko juttu oli niin läppä ja nämä ihmiset sairaita. En todellakaan voi käsittää noista sadoista kommenteista ainuttakaan. Mielestäni Sara toimi asiallisesti kirjoittaessaan blogin, minne hän halusi selventää omasta näkökulmasta asioita ja kertoa siitä että hänkin on vain tavallinen ihminen, mutta sekin oli jonkun mielestä päin persettä. Kertokaa siis mitä itse olisitte (niin fiksuina) ihmisinä tehneet hänen asemassaan.Pitäisikö kaikki sietää ja seistä sylkikuppina, että joku sairas ihminen saa tyydytystä haukkumalla.. Jokaisella on oikeus puolustautua. Kannattaa aina miettiä tilanne omalle kohdalle ja miettiä miltä ne asiat ja sanomiset tuntuisi, jos ne kohdistuisi suhun. Ilmeisesti jotain vituttaa että kaunis nainen asuu kauniissa kodissa ja on  vielä löytänyt rinnalleen puolison ketä rakastaa. Jos tarvii vääntää rautalangasta, niin sehän ei ole kenenkään elämästä pois, jos toinen on onnellinen.

Vaikka itsekkin otan kantaa moniin asioihin ja sanon mielipiteeni niin en tees sitä kuitenkaan ketään kohtaan henkilönä. En kirjoita kuinka Jokisen Irma on ruma ja perseestä, koska mulla ei ole siihen mitään oikeutta. Kirjoitan  AINA omilla kasvoillani ja seison sanojeni takana. Mulla ei ole tarvetta käydä kommentoimassa kenellekkään ”vitun huora” kommentteja, koska en kirjaimellisesti kostu niitä paskan vertaa. Olen tästä samasta aiheesta kirjoittanut niin monta kertaa että en enää jaksais, mutta joka ikinen kerta oon yhtä ymmälläni.

Saan itse osakseni myös vastaavanlaista kommentointia välillä ja joskus tekis mieli soittaa näille ihmisille, että mikä sulla on hätänä… Ei mun elämä tuskin vaikuta kenenkään muun  elämään, kun omaani. Jokainen meistä voisi mennä vähän itseensä… Hitto että pistää vihaksi ihmiset…

Lue edellinen postaus: Sain tyttöni takaisin

-Umppu

6 kommenttia

 1. Minttu kirjoitti:

  ❤ oon niin samaa mieltä. Itseäni on ärsyttänyt nää lööpitykset, kun tiedän että sen takana on ihmisten juorunnälkä ja se, että just nyt Siepin elämä kiinnostaa korppikotkia, kun Roope on ollut otsikoissa. Ja miksi Roope on siellä? Koska hänen äitinsä puhelee omiaan lööppeihin. Tiedän sen, koska Roopen äidin jutut on samoja mitä mun bio-äitini sönkötti julkisesti ympäriinsä siihen asti, kun viina ja toistuvat aivoinfarktit vei puhekyvyn. Se on kamalaa, ja mun tekis mieli laittaa Roopelle viesti että ainakin joku tietää ne jutut höpöhöpöksi, mutta kun en oikeasti edes tunne koko ihmistä ?

  Miten ihmiset elää ittensä kanssa, kun ne kykenee arvostelemaan tuntemattomia noin? Pystyykö ne oikeesti katsomaan itseään peiliin illalla ja sanomaan, että ”pistit sitten haukkumaviestin tuntemattomalle tänään, vitsi miten hyvin sä vedit tän päivän” ja menee vielä hyvällä mielellä nukkumaan?

 2. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

  Tämmöstä tää on nykypäivänä, siksipä itsekään en itseäni googlaile ja lue kaikkia paskakommentteja mitä netistä löytyy. Varmasti aika kovan nahkan joutuu kasvattamaan ihmiset ketkä ovat koko ajan julkisuudessa, niin hirveitä ne jutut on mitä väkisinkin kantautuu korviin, etenkin kun niistä kirjoitellaan lehdissä asti.

  Aina sanotaan ettei pidä välittää, mut mun mielestä pitäis enempi tarttua siihen ettei sellaisia paskajuttuja saa kirjoitella kuin se että pitää vaan olla niin kuin ei oliskaan ja on ihan vapaata riistaa ja sylkykuppina.

 3. Niina kirjoitti:

  Ei nyt liity tähän postaukseen, mutta kerroit että lopetit imetyksen.. itse haluaisin myös pikku hiljaa lopetella, ja oisinkin kysynyt että miten teit sen; kertalaakista vai pikkuhiljaa? Miten Vikke suhtautui ja miten rinnat, tuliko kipeeks?

  • primebody kirjoitti:

   Meillä syödään jo ruokaa 5 kertaa päivässä. Vaihdoin maidon kerrasta korvikkeeseen ja lopetin imetyksen. Ei Vikke ”oireillut” mitenkään eikä mulle tullu rintoihin mitään. Pikkuhiljaa ne pienenee vanhaan kokoon. Juuso oli lasten kanssa viikonlopun mökillä ja tissiä ei ollut jotenka kaikki meni tosi iisisti

 4. JK kirjoitti:

  Jep ei näitä ymmärrä kyllä parhaalla tahdollakaan. Ei ihme ettei lasten kiusaaminen ja muu kiusaaminen (työpaikat yms.) lopu – AINAHAN näillä kiusaajilla on joku selitys, miksi muka SAA kiusata. Sitten kun heille asiallisesti huomautetaan jotain niin iso parku ja kiukku pääsee. Enkä ymmärrä tätä julkisuuden henkilö -hommaakaan, ihmisiä nekin on ja sitä paitsi kyllä jos tälle linjalle lähdetään niin ihan se, että yksityinen henkilö astuu kotiovesta ulos on sama asia. Pysykööt kotona jos ei kestä esim. ulkonäön arvostelua 😉 Koittakaas joskus kiusaajalle sanoa jotain vastaavaa mitä hän harrastaa…seuraukset on varsin mielenkiintoiset. Niin, ei hänkään siitä tykkää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.