Hae
Prime Life by Umppu

Kun ulosottomies tulee ovelle………..

Elämme kiireistä aikaa. Kaiken on oltava hallinnassa ja pienikin virhe taloudenhoidossa saattaa koitua kohtaloksi. Luottotiedoissa on yhä useammalla merkintä ja ulosottomies käy aivan liian monen oven takana.Ihmiset on olleet liian välinpitämättömiä oman taloutensa kontroloimiseen, mutta nyt siihen on huippu apu. Hyvin hoidettu talous vaikuttaa koko elämään. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä et saa käytännössä mitään. Leima on otsassa joka paikassa. Ainakin itse monta asiaa kantapään kautta oppineena pidän huolen omista raha-asioista nykyään todella tarkkaan. Joskus on niin että rahat riittää laskuihin eikä mihinkään muuhun ja josku voi jopa vähän hemmotella itseään.  Mulla on kotona aina paperit tietyssa paikassa ihan siitä syystä että kaikki laskut tulisi ajallaan maksettua ja asiat hoidettua. Välillä kuitenkin käy niin, että posti on jäänyt johonkin lojuun ja jokin tärkeä paperi saattaa olla ties missä. Monilla on nykypäivänä ongelmia hallita omaa taloutta, mutta siihen on tullut yksi ihan huippu ratkaisu. Laskuni.fi* palvelu. Laskuni.fi palveluun voit tallentaa kaikki omat laskusi ja mikä parasta siinä on eräpäivä muistutus.

En tiedä onko muilla sama, mutta tuskin on päivääkään etteikö postilaatikossa olisi laskuja. Paperilaskut ovat nykypäivänä vielä ihan super kalliita.

https://www.youtube.com/watch?v=C9txpulJkdI

 

Laskuni palvelun kautta pystyt vastaanottamaan laskuja ja unohtamaan kaikki paperilaskut, sekä sähköpostilaskut, mitkä ainakin itselläni jää aivan liian usein muiden sähköpostien joukkoon. Palvelun avulla pystyt tarkkailemaan omaa kulutustasi ja kaikki laskut tallentuvat palveluun. Voit helposti etsiä jonkun vanhan laskun tai takuukuitin palvelusta.  Voit valita haluamasi yritykset palvelusta ja tilata ne laskut, jotka haluat automaattisesti Laskuni.fi*-palveluun.

Voit ansaita bonuksia pelkästään palvelua käyttämällä. Palvelun avulla pystyt tehokkaaseen oman talouden hallintaan ja voit saada rahan arvoisia etuja. Pystyt kerryttämään boonusta jopa pakollisista kuluistasi. Sitä kertyy esimerkiksi laskujen vastaanottamisesta, palvelun suositelemisesta, tarjousten lunastamisesta sekä tehtävien suorittamisesta. Kun voit seurata vanhoja tietojasi helpottaa se elämää tulevaisuudessasi.

Kuinka hienoa on saada kaikki säilymään verkossa ja sinun ei tarvitse enää huolehtia niistä. Juuri itse selailin vanhoja papereita läpi ja löysin esimerkiksi vanhoja koiran vakuutuspapereita vuodelta 2009.. Koiraa mulla ei ole ollut kohta kahdeksaan vuoteen. Palvelun avulla helppolukuisista diagrammeista näet välittömästi kokonaiskuvan taloudestasi. Moni ei osaa hahmottaa paljonko kuluttaa ja paljonko olisi varaa kuluttaa. Talousvaikeuksista kärsii suomessa todella moni.

https://www.youtube.com/watch?v=SoPBDB0erVE

 

Meillä on muutakin tekemistä eikö.. Nyt koodilla PRIMELIFE saa 4e boonusta kun rekisteröidyt palveluun tämän linkin kautta TÄÄLTÄ*  Lisäksi rekisteröityneiden kesken arvotaan ekstra 100€ liittymisbonus Laskuni.fi*-palveluun. Rakastan tietyissä tapauksissa nykyaikaa ja sen helpoutta. Tämä palvelu on vähän kuin tavallisen ihmisen kirjanpitäjä. Kaikki asiat mitkä helpottaa mun omaa arkea on todella tervetulleita tähän perheeseen. Tää oli mulle aivan uus juttu ja tulee ehdottomasti käyttöön välittömästi.

 

 

Lue edellinen postaus: Liikaa upeita miehiä

-Umppu

5 kommenttia

 1. S kirjoitti:

  Kaikki laskut saa jo nyt sähköisesti joko e-laskuna, verkkosopimuksina tai netpostiin. Näissä on se hyvä puoli, että ne on voinut automatisoida maksuun tai muuten vaan helppo suoraan omassa verkkopankissa hyväksyä. Ja tämän kaiken saa vielä maksutta. Miksi ihmeessä siis yhdenkään kotitalouden kannattaisi ottaa erillinen maksullinen laskuni-palvelu? Ei tuo ainakaan kenenkään oikeasti talousvaikeuksissa olevan ihmisen tilannetta pelasta, kun aiheuttaa vaan lisää kuluja.

  • J kirjoitti:

   Näyttäisi kyllä olevan täysin ilmainen palvelu ja maksullista taitaa olla vain tiettyjen lisäpalveluiden käyttö..

  • S kirjoitti:

   Okei! Hyvä, että joku perehtyi paremmin ? Mulle syntyi jostain syystä heti vaan käsitys, että olisi maksullinen

 2. JK kirjoitti:

  Jos ulosottomies kolkuttaa ovella, niin jotenkin en usko, että tämä sitä auttaa. Syyt ovat varmastikin muualla. No mene ja tiedä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.