Hae
Prime Life by Umppu

Liikaa upeita miehiä

Olen ollut alallani jo 90-luvulta asti ja olen jo useaan otteeseen todennut, että tää on se mun juttu. En kuitenkaan halua kyllästyä siihen mitä teen ja siksi meillä onkin usein Primessä erilaisia projekteja, mitkä pitää mielen ja tekemisen mielenkiintoisena. Niillä haluamme vaihtelua perus liiketyöhön ja mikä tärkeintä.. kehittää osaamistamme ja ammattitaitoa. Olemme toteuttaneet meidän tiimillä useasti erilaisia kuvausprojekteja ja nyt me saimme tehdä sellaiset kuvaukset, mitä emme ole aiemmin tehneet. Teimme ensimäisen Men`s collectionin. Tämä oli meille kaikille uutta, vaikka ihan päivittäin liikkessämme käy myös miesasiakkaita. Vaikka olemme erikoistuneet pitkiin hiuksiin, niin kaikenlaiset asiakkaat ovat tervetulleita. Toteutimme yhdessä Schwarzkopfin Sessionlabelin, Voltin ja Kraa Kraa Eyewearin kanssa mahtavan Prime Men`s collectionin ja tässä päivästä hieman maistiaisia.

Teimme yhteensä 14 maillia ja päivä sujui oikein joutuin. Miesten hiusten kuvaaminen on huomattavasti helpompaa, kun naisten. Meikkamiseen ei mene aikaa ja saa keskittyä olennaiseen. Malliston meille kuvasi Mikko Karekivi ja päivästä tehdään myös video, jonka takana oli Markus Kosonen. Saimme lainata kuvauksiin Biancaneven uutta toimitilaa, mikä mahdollisti sen, että meidän ei tarvinnut olla liian ahtaalla. Itse koen että moni Suomalainen mies haluaa aina sen vanhan saman lookin mikä on tehty vuosia. Ei osata oikein pyytää ja siinä tuleekin meidän kampaajien ammattitaito kyseeseen. Meidän pitää ehdottaa myös miehille uusimpia trendejä hiuksiin.

Meidän liike usein mielletään pelkäksi naisten paikaksi, vaikka sitä emme ole. Se on myös yksi syy miksi halusimme toteuttaa tämän collectionin. Halusimme tehdä kaupallisia hiuksia ja sellaisia lookkeja, mitkä sopivat niin tuiki tavalliselle, kun hieman erikoisempaa lookkia vaativille asiakkaille. Miesten hiustrendit seuraa meillä täällä hieman hitaammin perässä, kun muualla euroopassa. Se mikä itseäni ehkä eniten ärsyttää on se, että jos joku haluaa hiuksiinsa jotain hieman erikoisempaa tai aina sen ei tarvitse edes olla erikoinen, vaan massasta erottuva tokaisee Suomalinen mies ”vähän homo”. Ihan jokaisella on oikeus kantaa juuri sellaisia hiuksia kun haluaa, jos kokee niissä olonsa hyväksi. Toisaalta on myös hienoa että nuorempi sukupolvi on huomattavasti rohkeampaa ja mageita lookkeja näkyy entistä enemmän katukuvassa jatkuvasti.

 

Hanna Tyrmi, Minä, Esther Fair, Vilma Iso-Hirvelä

 

Meillä on Primessä ihan huippu hyvä tiimi ja en voisi ylpeämpi olla näistä mimmeistä. (kuvasta puuttuu kosmetologimme Miia ) Pian saadaan varmasti lopulliset kuvat (nämä on vaan mun itse räpsimiä) ja laittelen niitä sitten myös tänne blogiin. Meidän liikettä voit seurata myös instasta @primehairandbeautydesign minne päivittelemme kuvia hiuksista ja uusimmista tuotteista päivittäin. Ehkä saatat löytää sieltä uuden kesä lookkisi.

Tuntuu hassulta vaikka olen äitiyslomalla, niin mulla on tänään ihan oikeasti vapaapäivä. Aamulla piipahdettiin neuvolassa, mutta muuten koko päivä on tyhjä. Aurinkokin sattui alkaa paistamaan, että jos sitä ottais vaikka ihan iisii muutaman päivän.

Lue edellinen postaus: Oo vaan hiljaa

-Umppu

2 kommenttia

  1. enja kirjoitti:

    Vivian on kyllä niin isänsä näköinen!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.