Hae
Prime Life by Umppu

Tiedätkö mitä lapsesi touhuaa?

Varmaan kaikilla vanhemilla on aina huoli missä lapsi menee. Jollyroom on lastentarvikkeiden verkkokauppa ja sieltä löytyy vaikka mitä hyödyllisiä asioita perheille, kuten esimerkiksi kelloja. Kellot on olleet hieman katoavaa tavaraa, koska kaikilla on nykyään kännykät kourassa, josta näkee tarvittaessa ajan. Varsinkaan pojilla ei ole koskaan mukana mitään käsilaukkuja ja välillä oonkin ollut huolissani esim pyöräillessä, että minnehän se puhelin on sillävälin laitettu. Meillä on ollut kaulapussia ja kaikenlaisia virityksiä, mutta ne ei ole oikein kunnolla toimineet.  Taskussa puhelin painaa likkaa ja harvoissa housuissa on edes vetoketjua taskuissa. Nyt kun esimerkikis kesällä on trampat kovaa huutoa ja meillä uutena lajina on tullut jalkapallo, niin ei sielä voi puhelin kourassa liikkua. Tähän on olemassa loistava ratkaisu North gps kello.

Kyseessä ei ole ihan mikään tavallinen rannekello vaan erikoiskello mahtavilla toiminnoilla. Kelloon tulee hankkia oma simkortti, jotta se toimii ja mikä parasta vanhemmat voivat hankkia kelloa tukevan apin omaan puhelimeen. Kellon gps signaalin avulla tiedät missä sun lapsesi viipottaa ja tämä on se mihinkä sitä appia tavitaan. Kelloon voi myös soittaa, mikä on aivan mahtavaa, koska silloin ei aina tarvitse olla mukana sitä puhelinta ja tätä voi hyvin käyttää myös urheillessa. Kellosta voi myös soittaa ja siihen saa tallennettua 10 puhelinnumeroa. Ne voi asentaa apin avulla

Rakastan nykyaikaa <3. Kellossa on myös erillinen SOS painike mitä painamalla lapsi voi hälyyttä apua hätätilanteessa. Tämä on myös loistava niihin kiusaamistilanteisiin. Lapsi ei myöskään voi hujata sinua, sillä kelloon voi asettaa tietyt rajat ja niiden ylityksestä kello hälyttää puhelimessasi ja jos lapsi riisuu kellon hälyttää se silloinkin. Kellon lataus kestää noi 1-2 vuorokautta kunnes se vaattii uudelleen latauksen. Kellon ominaisuuksiin kuuluu:

– GPS-kelloon kuuluu puhelinsovellus (SETracker), jonka voi ladata Applestoresta tai Google Playsta.
– Viestintämahdollisuus kahteen suuntaan
– Yhteys tekstiviesteillä tai GPS:n välityksellä
– Hälytysnappi
– Voit lähettää tallennettuja ääniviestejä kelloon
– Rajoittamaton kuuluvuus
– Ilmoittaa pariston heikkenemisestä
– Microsimkortti
– 1999/5/EC -sertifioitu
– GPS:n tarkkuus: 5-15 m.

Meillä ainakin tää on aivan loistava apu, koska milloin kännykkä jää kotiin tai on ties missä, niin on ainakin joku paikka mistä tavoittaa. Pojilla tuntuu olevan sen verran menoa ja meininkiä jatkuvasti, että perässä en ainakaan itse pysy. Täällä mää kotona voin ottaa iisisti kun tiedä, missä Vili viipeltää ja voin tarkailla sitä puhelimesta.

Mää oon taas pitkästä aikaa hieman kokkaillut ja tänään tein vielä jälkkärinkin. Aivan sairaan nopea ja helppo ja sopii kesään loistavasti. et tarvitse kuin marjoja (ihan mitä tahansa) Digestive keksejä ja kermavaahtoa. Sitten ne ladotaan päällekkäin ja ei haittaa vaikka annos on vähän taiteellinen (lue vaahtoa joka paikassa). Keksiä ei kannata silputa ihan pieneksi, vaan saa olla kunnon paloina. Valmistukseen menee 5-10 minuuttia.

Lue edellinen postaus: Unohdinko parisuhteen?

-Umppu

6 kommenttia

 1. Westend Mum kirjoitti:

  Tuo kello on aika kiinnostava. Meillä käytetään Yepzonia, josta kirjoitinkin aikoinaan. Tämä kello voisi kuitenkin olla toimiva laite, kun tarvitaan soiton mahdollisuus, silloin kun ei vielä ole halua siirtyä kännykkään.
  http://westendmum.fi

 2. Taru kirjoitti:

  Kuulostaa hyvältä vekottimelta! Pitääkin ostaa sitten kun oma lapsi on vanhempi!:)

 3. Sari kirjoitti:

  Vaikka aina mollataan yhteistöitä blogissa, niin mä ainakin tykkään kovasti! Tästäkään oo ikinä kuullut, ja nyt sain täältä tietää. Ja todellakin tulee ostoslistalle, kunhan muksut isompia! Eli, kiitti vinkistä!

 4. Heidi kirjoitti:

  Meillä 4-vuotiaalle ostettiin Gator-merkkinen kello, jossa oikeestaan samat ominaisuudet. Hirveen hyvä…ja pinkkikin vielä 🙂

 5. Sanna kirjoitti:

  Löysitkö tähän jostakin Suomen kielisiä ohjeita? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.