Hae
Prime Life by Umppu

Rajua hommaa

Meillä oli kerrassaan mahtava reissu takana. Olimme Kolimbarin kylässä Kreetalla Avra imperial hotellissa. Hotelli kaikinpuolin oli upea. Vaikka se oli täynnä niin silti sielä oli oma rauha. Oma uima-allas takapihalla oli monessakin asiassa tosi jees. Vesi toukokuussa hieman kylmää, mutta viilennykseen toimi loistavasti. Ihana ranta, toki kivinen ja vaatii ehdottomasti uimakengät jalkaan. Muutama hyvä ravintola, mutta ei juuri muuta. Itse arvostan todella sitä rauhaa. Ei tarvi pitkin yötä kuunella baarien metakkaa tai autotietä. Siihen nähden täydet 5/5.

Huoneet oli siistejä ja tilavia (toki perheellä kannattaa ottaa aina perhehuone). Aamiainen oli loistava. Iso kylpylä, sali, hoitoja, lapsenvahti ja kaikkea mahdollista oli saatavilla.

Me tyktään usein hieman kierrellä kohteessa ja käytiin pari kertaa Haniassa ja kerran Plataniaksessa. Sielä sai hoidettua shoppailut ja etenkin Plataniaksessa oli enemmän lapsille touhuamista. Reissu kolmen lapsen kanssa sujui oikein hyvin. Taas oli itselle liikaa vaatteita mukana. Vaikka ajttelin että oon aivan poikki loman jälkeen niin en suinkaan. Kun tultiin kotiin purin heti kaikki 3 matkista ja pesin pari koneellista pyykkiä.

Kreikka on hyvä kohde lasten kanssa matkustaessa. Ruoka on hyvää. Liikkuminen on suht turvallista ja kaikinpuolin helppoa. Meidän hotellilla oli ilmeisti jokin kytkös taxifirmaan. Ikkunassa teippaukset VIP taxi. Suosittelen ehdottomasti heitä. Soitto puhelimella ja he nappasivat kyytiin, mistä vaan ja milloin vaan. Aina aikataulussa ja todella ystävällinen henkilökunta. Taksien taksa on aina sama, jotenka se ei edes maksanut mitään ekstraa.

 

Mulla tuli ensimäisen kerran sellainen olo, että loma loppui liian aikaisin. Oltaisiin voitu jäädä vielä muutamaksi päiväksi. Oli ihanaa olla perheen kanssa ilman mitään aikatauluja. Mentiin joka päivä ihan fiilispohjalta. Toki välillä on niitä hetkiä kun hermoja koetellaan, mutta usein pienellä huumorilla siitä selviää.

Tultii eilen ja mulla on loppuviikko töitä. En tiedä mitkä mua vaivaa, mutta tuntuu että oon hidastunut ja oon kokoajan myöhässä. Toki kun kesä tulee haluaa asiakkaat lähes kaikki vaaleampaa ja se vie hieman enemmän aikaa. No ensimäisestä päivästä selvitty kunnialla. Oli ihana tulla suomeen , kun puissa vihertää lehdet. Sain äidiltä synttärilahjaksi ikkunanpesun ja koti oli ihanan puhdas kun tultiin. Tosin siinä meni muutama hassu minutti kun se oli taas kun pommin jäljiltä.

Mulla ei jotenkaan ajatus oikein kulje, jotenka taas fiiliksiä enemmän kuvien merkeissä.

 

 

Lue edellinen postaus: Onko lomalla saanut rentouduttua?

-Umppu

5 kommenttia

 1. Kys kirjoitti:

  Miten toi otsikkoa ”Rajua hommaa” liittyi postaukseen?

 2. Sari kirjoitti:

  Vitsi miten hyvä lahjaidea äidiltäsi! Samaa lahjaa toivoisin ehdottomasti minäkin!

 3. aune kirjoitti:

  Olen lukenut muutaman sun tekstin ja idea on kiva, kiva ja kaunis perhe jne. Hiukan vaivaa tekstien keveys ja pinnallisuus, kevyesti ja nopeasti rustattu ja sitten kirjoitusvirheet! Syvällisempiä aiheita ja kannanottoja jne. toivotaan. Nyt et erotu tavallisesta tallaajasta. 🙂 Tsemppiä, jatkan lukemista kyllä!

  • primebody kirjoitti:

   Ei sitä lomalla viitsinyt keskittyä kun lomailuun. On niitä kantaakin ottavia kirjoituksia paljon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.