Hae
Prime Life by Umppu

Onko lomalla saanut rentouduttua?

Täällä on riittänyt hulinaa joka päivä. Näistä hetkistä koko perheen kanssa oppii paljon. Huomaan että ne asiat, mitkä itselle on ennen ollut lomalla tärkeitä, niin niillä ei juurikaan ole enää merkitystä. Mää en jaksa lojua auringossa tunti tolkulla ja iltariennotkin on jäänyt jonnekkin menneeseen. Nyt ne illan viimeiset tuniit vietetään lasten kanssa puistossa, tai niinkuin eilen pelasimme tennistä koko perheen kanssa. Uusi laji kaikille ja ol kyllä hauskaa.  Kolimbari on  pieni kylä. Ihana ja jotenkin todella sympaattinen. Eihän täällä mitään ostettavaa ole, mutta ei sitä juuri tarvitsekkaan mitään. Alku lomasta piipahdettiin Haniassa Jumbossa. Se on sellainen HongKong tavaratalon tyylinen kirjaimellisesti krääsä kauppa, missä on koko alakerta täynnä leluja. Jos jotain ei sieltä löydy niin ei mistään. Ei viitsitty ottaa Suomesta lapsille juurikaan leluja mukaan.

Rannan maisemissa sielu lepää. Lapset on onneks nukkuneet pitkiä päiväunia ja itsekkin olen usein samalla hieman oikaissut. Yöt on mennyt paremmin kuin Suomessa ja oon saanut nukuttua. Se mikä tekee monta asiaa helpommaksi on se toinen aikuinen. Aamulla ei ole aikatauluja ja ei tarvi heti miettiä, kuka lähtee ja minne ja monelta. Voidaan yhdessä touhuta ja leikkiä aamulla. Vivian ei ole oikutellut yhtään niin paljon kun kotona ja on nukkunut oikein sikeästi kaikki yöt.

Vaikka sitä omaa arkea pitää välillä kaaoksen omaisena, niin kyllä voin silti sanoa katsellessani ympärille, että on meidän lapset kuitenkin on todella kilttejä. Vaikka touhua on paljon, niin silti se on vielä helposti hallittavissa. Ei tarvi pelätä että sitä ollaan toisten lasten pillissä kiinni tai että nyrkit heiluu. Näillä reissuilla näkee kaikenlaisia perheitä ja usein tuleekin sellainen voittaja fiilis, että oon tehnyt monta asiaa oikein lasten kanssa.

Tässä enimmäkseen lomaa kuvina ja laitan sitten loman jälkeen hieman enemmän. Lomalla saa rentuduttua hyvinkin lasten kanssa, kun ei aseta itselleen liikaa tavotteita. Rentoutua voi muutenkin kun nukkumalla..

Lue edellinen postaus: Valkoinen vaaka

3 kommenttia

  1. Westend Mum kirjoitti:

    Loma on parhaimmillaan juuri yhdessäoloa perheen kanssa, ihan rauhassa. Ihanaa lomaa! 🙂
    http://westendmum.fi

  2. Sillis kirjoitti:

    Kirkossa hattu pois miespuolisilta, olisi hyvä opettaa jo pienestä pitäen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.