Hae
Prime Life by Umppu

Valkoinen vaaka

 

Päivä päivältä kaikki alkaa sujumaan ja todellakin nautin lomasta. Huomaan itsestäni, että mun on välillä todella vaikea rentoutua, kun on tottunut elämään jotenkin todella stressaavassa ilmapiirissä. Oltiin tänään Vilin kanssa aamulla hotellin spa osastolla rentotumassa, mikä on ilmainen ja mikä parasta sielä on erikseen lasten tunti 10-12. Juuri se aika kun aikuiset heräilee/kuntoilee ja syö aamiaista. Kaikilla on siis sitä mahdollisuus käyttää. Sinne voi myös mennä rattailla, mitä ei oikein missään muuallaa saa tehdä. Se mahdollisti myös sen että koko perhe pystyi olemaan sielä  samaan aikaan. Sielä on paljon lämpimämpää vettä ja todella iso poreamme, mihin mahtuu monta perhettä samaan aikaan.

Me saatiin tänään lapset samaan aikaa päikkäreille ja molemmat nukku lähes 3h putkeen. Me otetiin takapihan poolilla aurinkoa ja jotenkaan sitä ei ole siihen enää niin tottunut, että mun oli pakko vähän väliä käydä kurkkimassa onko joku hereillä. Ollaan oltu todella paljon ulkona ja se tekee lapsille todella hyvää.

Kun sitä kaikki voivottelee omien läskiensä perään niin kyllä sen näillä reissuilla huomaa, että on sitä muhkumpaakin. Täällä voit olla juuri niinkuin haluaa… tai niin mää oon yleensäkkin ihan missä vaan. Pakotin Koskisen ottaan perinteisen vaaka kuvan, minkä otan aina jokaiselta matkalta.  Se on kirjaimellisesti valkoinen 🙂

On se vaan edelleen hullua, että me niin mietimme sitä mitä muut meistä ajattelee, koska mitä sillä on väliä? Tänään oltiin illasta Haniassa, koska tarkoitus oli tehdä muutamat ostokset, mutta harmikseeme tajusimme, että kaupat ei ole auki sunnuntaisin. Sitä en vanhasta muistista muistanut ollenkaan. Haniassa on kuitenkin aiva upea satama ja käytiin sielä syömässä. Itse olen käynyt Kreetalla yhteensä 5-6 kertaa (en muista tarkalleen) ja on kiva lasten kanssa olla tutussa kohteessa. Ostin itselleni yhdet kesäkengät vaikka suoranaisesti vitutti myyjä, joka tokas että teillä on kohta on kohta oikein kunnolla vipinää… mitä tarkoitat? Kun teillä on kohta 4 lasta… Sanoin vaan että tässä on tullut syötyä hyvin….

Ainahan pitää jostain valittaa niin valitan ötököistä. En tiedä mikä, mutta mun iho on täynnä jotain puremia ja ne kutiaa. Muistauttaa vähän hyttysen pistoksia, mutta tiedä näistä..

Nyt lähdetään leikkipuistoon ja koitetaan saada lapsista viimeiset mehut irti jos ne vaikka nukahtaisi ajoissa

Lue edellinen postaus: Onko viisi Koskista liikaa?

-Umppu

12 kommenttia

 1. S. kirjoitti:

  Kreeta on ihana paikka. Tultiin just Espanjasta perheen kanssa, meni kans se 2 päivää ennen ku osasi rentoutua. Vatsa löi jumiin oudosta ruuasta ja näytti rv. 25… Samoja ajatuksia oli… Tiedän tunteen että mitä muut ajattelee. Mut toisaalta se auttaa pitämään itsestään huolta niin paljon ku mahdollista milloinkin. Oot upea! ? Nautinnollista lomaa.

  Ps. Apteekista saa voidetta puremiin jos pahenee.Ne olemattoman pienet itikat syö varmaan vaan tiettyä verityyppiä ku osalle vaan tulee näppyjä.

 2. Aino kirjoitti:

  Umppu ihanaa lomaa, levätkää & nauttikaa! Mutta apua, varoituksen sana niistä ”ötököistä” eikai vain ole luteita, mitä saa lomalta?

 3. Lumia83 kirjoitti:

  Mäkin meinasin veikata luteita, ne kun on niin yleisiä nykyään ?? Todella moni on erehtynyt luulemaan paukamia hyttysen puremiksi ja totuus on valjennut kotona. Itse nykyään super-tarkka reissuissa, ettei niitä vain tule kotiin… kannattaa ennen kotiin paluuta varmistaa, että ne tosiaan ovat hyttysen puremia.
  Rentouttavaa lomaa joka tapauksessa?

  • primebody kirjoitti:

   Onneks noi oli niitä puremia. Oon niille allerginen vielä kaikenlisäks

 4. hanna sumari kirjoitti:

  Hei!
  En kestä miten ihana sun valkoinen vaaka! ♥️
  Ja erittäin hyvä teksti muutenkin. Puremat taas voivat olla kirpun tekosia. Käy lääkärissä kun tulet kotiin.

  Iloa kesään!
  Hanna

 5. Maria kirjoitti:

  Oon jo pitkään fanittanut sua ja sun kirjoituksia. Jatka samaan malliin! Oot ihan huikea supernainen.

  Tsemppiä ja iloa päivään!!!

  -Maria

  http://www.lily.fi/blogit/rohkaisua-sinulle/enta-jos-arvostelun-sijaan-arvostaisin

 6. Paula kirjoitti:

  Jos menette vielä Haniaan , niin suosittelen sellaista ravintolaa kuin To Xani. Se ei ole aivan satamassa vaan vähän piilossa, mutta ihan minuutin matkan päässä satamasta. Ruoka oli aivan törkeän hyvää (ainakin täytetyt tomaatit ja papoutsakia), palvelu oli vielä parempaa ja todella lapsiystävällistä ja sijainti ideaalisti pienellä päättyvällä kujalla, joten pystyi antaa lastenkin vähän juoksennella.

 7. hely kirjoitti:

  Kysyit että mitä väliä sillä on mitä kukakin ajattelee itsestä, mutta kuten huomaat niin kun myyjä luuli että olet raskaana (et minusta näytä siltä lainkaan toim huom) niin se herätti ärsytystä. Eli jos ei välittäisi muiden mielipiteistä niin ei pahoittaisi mieltäänkään muiden kommenteista. En kyllä tiedäkään ketään jolle olisi oikeasti ihan 100 % sama mitä muut ajattelee, no psykopaatteja lukuunottamatta 🙂

  • primebody kirjoitti:

   Totta Virossa se herätti ärsytystä. On todella epäkohteliasta ja noloa kysyä keneltäkään oletko raskaana jos et ole siitä 100% varma. Enemmän mua ärsytti sen naisen huonot tavat eikä se mitä se musta ajattelee

  • primebody kirjoitti:

   Totta hitossa se herätti ärsytystä. On todella epäkohteliasta ja noloa kysyä keneltäkään oletko raskaana jos et ole siitä 100% varma. Enemmän mua ärsytti sen naisen huonot tavat eikä se mitä se musta ajattelee

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.