Hae
Prime Life by Umppu

Onko viisi Koskista liikaa?

Kuvat on vielä ensimäiseltä päivältä, kun satoi, mutta nyt ollaan jo saatu nautittua lämmöstä. Meidän hotelli on aivan huippu ja voin lämpimsti suositella tätä lapsiperheille (Avra imperial). Ollaan pienessä Kolimbarin kylässä, minne ei vielä pahasti ole tursmi ylettänyt.. Tulevissa postauksissa lisää kuvia. Ihana pieni kalastajakylä. Kun lähtee rantaa pitkin kävelemään on sielä paljon ravintoloita ja aivan upeilla maisemilla.

Meillä on mennyt yllättävän hyvin. Lapset on saanut touhuta ja uida. Me ollaan myös saatu hyödynnettyä lasten päiväunia ja ollaan löffitty takapihan altaalla. En muista koska olisin oikassut ja oikein rentoutunut. Ruoka on hyvää, niinkuin Kreikassa aina. Meidän hotellin aamupala on sellainen, että jos sieltä ei jotain löydy niin ei mistään. Kunnon aamupalalla jaksaakin jo pitkälle päivää.

Lolo ja Bernie on hotellin maskotit, mutta Viliä ne ei juuri kiinnostanut ja Vivian katseli rattaista ja hymyili, mutta ei uskaltanut mennä halaamaan. Paljon on lapsille erilaisia aktiviteettejä, mutta meillä on sitä riittänyt ihan omasta takaa. Hotelissa on oma spa osasto, minne ajattelin mennä joku päivä ihan yksin rentotumaan ja jätän Koskisen lastenhoito hommiin. Unohdin sanoa, että lastenkerhot on ilmaisia ja hotellista on mahdollisuus saada myös lastenhoitaja maksusta. Sitä me ei kuitenkaan ajateltu käyttää.. ei jotenkaan tunnu omalta, kun kielikin on vieras.

Hotellissa on paljon designia ja se on muutenkin todella ylellinen ja moderni. Lasten kanssa on itselleni tärkeä juurikin se hotelli, koska sielä tulee vietettyä paljon aikaa.. Varattiin reissu ajoissa ja ei osuta ihan sesonkiin, niin matka oli vielä todella edullinen. Hinta heinäkuulle pompsahti useamman tuhannen meidän poppolta, kun ihan uteliaisuudesta kysyin. Hotellin vieressä on upea ranta, mutta se on kivinen. Meillä olisi ollut uimakengät, mutta ne on eteisen kaapissa :).

On aivan ihana touhuta perheen kesken ja siihen on normaalia enemmän aikaa. Huoneessa on myös iso kylpyhuone ja mikä sen parempaa, kun lapset illalla ammeeseen ja nukkuun. Eilen meidän oveen koputettiin ja tarjoilija toi tuoreita hedelmiä ja viinipullon… kuulemma talo tarjoaa. Pakko sanoa että en kieltäytynyt. Hotelli on sen verran rannassa, että iltaisin tuulee aika kovaa ja pitkähihainen on ehdottomasti oltava mukana.

Hotellilla on oma tenniskenttä ja todella suuri ja ladukas kuntosali, mitä kävin tänään uteliaisuudesta katsomassa. Mulla oli paljon ennakkoluuloja reissua kohtaan ja mietin olenko aivan hermorauniona loman jälkeen, mutta kaikki on yllättänyt positiivisesti.  Tuplamatkarattaat on ollut ihan loistavat ja suosittelen niitä kahden pienen kanssa ehdottomasti.

On turha pelätä matkustamista lasten kanssa. Se saattaa vaan olla hieman erilaista kuin ilman lapsia. Kaikki kannattaa tehdä itselle niin helpoksi kuin mahdollista. Uimaan mennessä lapsilla on kunnon varusteet niin palamisen kannalta, kuin kaikki mahdolliset kellunta kamat ettei tarvi kokoajan pelätä. Toki Vivianin kanssa ei voi silmä vältää sekunniksikaan, sillä se ehtii vaikka mitä. Kaikki tarpeellinen mukaan ja suosittelen myös ruokien mukaan ottamista, niin ei tarvi sitäkään miettiä sen enempää. 

Eilen Vivian  ehti tyhjentää jo osan Vilin vaatteista kylpyammeeseen.. Se kyllä keksii vaikka mitä. Voi olla että huomenna mennään Haniaan ja Plataniakseen.. katsotaan vähän minkälaista ilmaa on luvattu. Vähän on ennustettu sadetta.. sekin ero toki siinä on Suomeen verrattuna että silti on lämmin. Lomailu on ihanaa. Jokainen äiti ansaitsisi lomaa vähintään kerran vuodessa. On ihanaa kun voi extempore tehdä mitä vaan ja mennä ihan fiilis phjalla. Jos väsyttää niin ei tarvi tehdä mitään.

Lue edellinen postaus: Ei menny ihan putkeen reissu

-Umppu

2 kommenttia

  1. Tuutikki kirjoitti:

    Innolla odotan lisää reissupostauksia ja vinkkejä kohteeseen! Juuri varasimme loman samaan paikkaan elokuulle, hotelli vain kivenheiton päässä teistä. Mukavaa lomanjatkoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.