Hae
Prime Life by Umppu

Ei mennyt ihan putkeen reissu….

Täällä me ollaan uskokaan tai älkää….. On sitä tullut jo lähes viimeiset 10 vuotta matkustettua lasten kanssa, mutta 1 tai 2 ei ole sama asia kuin kolme :). En oo nukkunut koko elämässäni niin vähää, kuin edeltävällä viikolla ennen reissua ja samalla tein töitä. Mulla lähti ääni kokonaan varmaan johtuen allergioista ja tuntui että naamalta sai vaan puhaltaa ihonpaloja, kun kaikenlaisia oireita sitä alkaa ilmestyyn valvomisen jälkitautina.. Kun keskiviikko oli töissä taputeltu ja tulin kotiin niin hajosin ihan täysin. Romahdin ja aloin vaan itkemään ja saatiin vielä kamala riita aikaiseksi.. Onneksi olin jo pakannut valmiiksi kaikki kamat ettei sitä rumbaa ollut enää edessä. Koitin viimeisillä voimilla hieman siivota ja laitoin pyykit kuivumaan, mitkä Juuso oli UOHTANUT koneeseen… Meidän piti lähteä 4 aamuyöstä ja olin suunnitellut, että lapset nukkuu lähtövaatteet päällä ja nostetaan ne nukkuvina autoon… Ihan turha suunnitella, kun perseelleen se menee kuitenkin hhahah. Sielä ne kaikki killotti silmät tapillaan autossa.

Päästiin kun päästiin kuitenkin matkaan. Oltiin hyvissä ajoin kentällä (reilu 2h) ja siitä mentiin heti tsekkaukseen… ja turvatarkastukseen… En oo koskaan Suomen päässä joutunut odottaan ja jonottaan niin kauaa, kuin silloin..  Siitä seurauksena juostiin koneeseen, missä oltiin 5min ennen koneen lähtöä. Siinä kivalla pikku pershiellä kun kirmaat rintarepun kanssa. Oltiin tietenkin luvattu että käydään ostamassa koneessa jotain kivaa lennolle.. no niin ei käynyt.. Koneessahan ei myöskään enää myydä mittää ja jos tilaat ennakkoon, niin ne annetaan vasta kun saavut kohteeseen.  Lento meni tosi hyvin ja saatiin jopa henkilökunnalta kehuja kileteistä lapsista :). Olin jopa itse yllättynyt kuinka iisisti se meni.

Me ei otettu kuljetusta hotelliin, vaan taksi ja täällähän ei kenelläkään ole kiire mihinkään. Pyydettiin tilataksia, mutta saatiin normaali. Kuski kiinnitti peräkontin näppärästi mustekaloilla kiinni…. No mutta perillä ja kaikki hengissä.

Hotelli on ihana. Oma uima-allas takapihalla. Ensimäinen päivä satoi kaatamalla ja mulla meinas huumori loppua. Olin ihan fiiliksissä, että oon ollut fiksu ja varannut meille ruoat etukäteen, mutta kappas.. Sitä ei löytynyt hotellin tiedoista eikä myöskään mun varauksesta.. En voi käsittää, mutta ilmeisemmin mun joku moka.

Olin niin väsynyt että nukahdin jo matkalla hotelliin.. nukahdin kun päästiin huoneeseen ja menin jo todella aikaisin nukkuun. Koitan levätä mahdollisimman paljon.

Tänään oli taas jo ihan erilainen päivä ja siitä kirjoittelen huomenna lisää.. Pakko mennä nukkuun. Kuvia löydät myös mun ig:stä @umppu

Lue edellinen postaus: Naamio trendi

-Umppu

5 kommenttia

 1. Katri kirjoitti:

  Mä nostan kyllä sulle Umppu hattua, kun lähdet kolme mukulan kans noin kaus reissuun!!! Multa jäis varmaan tekemättä 😀 .Meno- ja tulomatka on jo pelkästään sellainen koitos, että niistä selvitessä menee viikko! Nyt kun toi meidän nuorempi ei pysy hetkeäkään liikkumatta missään, niin varmaan lentokoneessa pitkällä lennolla olis yhtä tuskaaaaaaaaaaaaaaaa.
  Viettäkää kuitenkin ihana ja rentouttava (jos mahdollsita?) loma ja nauti ainakin auringosta! 🙂

  • Katri kirjoitti:

   Paitsi että nythän mä tajusin, että ettehän te vielä oo siellä Amerikassa!!! Hyvä minä, ihan kartalla!

  • primebody kirjoitti:

   Määkin kuvittelin että se olis ollut kamalaa, mutta kaikki meni ihan iisisti.

 2. Paula kirjoitti:

  Oltiin juuri samoilla huudeilla viikko sitten (kolmen lapsen kanssa), ja lähtö meni samalla meiningillä. 2.30 oli herätys ja kuvittelin kantavani nukkuvat lapset autoon. Siellä ne vain pirteinä valvoivat ja juttelivat takapenkillä (paitsi vauva) koko matkan. Ajattelin, että voihan nyt kaikki rumat sanat, mitä siitä lennosta tulee, mutta hyvin meni. Nyt yritän totutella tähän arkeen, ruoanlaittoon ja siivoukseen, ja tämä on kamalaa, voin kertoa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.