Hae
Prime Life by Umppu

Naamio trendi

Yhteistyössä MayBeauty

Taas mennään mukaan kotiäidin helpon ihonhoidon saloihin. Olen aina ollut siitä onnekas, että ihossani ei ole  ollut aivan kamalasti  mustapäitä. Ennen kävin säännöllisesti kasvohoidossa niitä puhdistamassa, mutta nyt se on jäänyt hieman vähemmälle, koska sinne ei viitsi mennä lasten kanssa ja aika tuppaa olla rajallista. Pahimmat alueet on aina ollut leuka, nenä ja posket. Huonoin asia, minkä hankin kotiin joskus oli suurentava peili, mistä kaikki ihon ongelmat näyttävät luonnollisesti todella suurilta. Kokeilin kasvoihini MayBeautyn  peel off mud maskia.

 

Ennen naamion laitamista on huolehdittava, että ihon on puhdas ja kuiva. Naamio on todella helppo levittää siihen tarkoitetulla siveltimellä. Se on paketin avattessa hyvin juoksevaa ja siksi laitoin sen pieneen lasiin. Naamio tuntuu kasvoilla viileältä ja miellyttävältä. Se poistaa iholta ihohuokosiin kiinni jääneitä epäpuhtauksia, ehkäisee aknen syntymistä,  kuorii kuollutta ihosolukkoa ja se jättää ihosi todella pehmeäksi ja kirkkaaksi. Naamio poistaa myös iholtasi  ylimääräistä rasvaa.

Itse levitin naamion niille omille ongelma-alueille. Toki sen voi levittää koko kasvoillekkin jos haluaa. Naamion annetaan vaikuttaa/kuivua 30-45 min. Vaikutusaika riippuu paljonkin siitä, kuinka paksulti naamiota levittää ja koska se on täysin kuivunut. . Vaikutusajan jälkeen tunnet kasvoilla, kun naamio muuttuu hieman nihkeän tuntuiseksi. Se tarkoittaa sitä, että se on kuivunut.  Naamio poistetaan käsin irroittamalla. Jos ihossa on pientä karvaa saattaa ne lähteä samalla, mutta ainakin itse nimenomaan pidän siitä, että kasvoillani ei ole mitään muuta karvaa, kuin ripset ja kulmakarvat. Kannattaa myös välttää naamion laittamista niiden kulmakarvojen päälle.

 

 

Naamio irtoaa helposti. Se saattaa hieman nipistää, koska siihen jää kiinni kaikki ylimääräinen kasvoilta. Jos ihossasi on paljon pientä ihokarvaa, joka saattaa lähteä naamiota poistaessa voi iho hetken punoittaa sen jälkeen.  Naamion jälkeen iho on todella pehmeä, sileä ja raikkaan tuntuinen. Lopuksi kannaattaa vielä pestä kasvot  lämpimällä vedellä. Helppo ja nopea pikakaunistaja. Pidän  itse erilaisista naamioista ja vaihtelen niitä usein sen mukaan mihinkä milloinkin on tarve. Face Maskin säännöllisen käytön avulla saan ihoni rasvaisuutta tasapainoitettua ja sillä voi hyvin ennalta ehkäistä mustapäiden syntymistä.

 

Kuvassa voit nähdä selkeästi kaikki naamioon kasvoiltani tarttuneet pienet ihokarvat ja epäpuhtaudet. Naamiolla voin hyvin ylläpitää puhdasta ihoa ja ainakin itse tunsin kuinka iho oli todella pehmeän tuntuinen. Kun meikkasin seuraavan kerran oli meikkipohja todella tasainen ja iho näytti todella hyvinvoivalta. Käyttö oli nopeaa ja vaivatonta. Mun suosikkeihin ei kuulu naamion pois hinkaaminen ja tämä on näppärä, kun se lähtee vain ”vetämällä” sen pois ihosta.

Voin lämpimästi suositella tuotetta ja minulla onkin mahdollisuus tarjota teille lukijoilleni alennuskoodi umppumask, millä saatte tilattua itselleni tuotteen -30% edullisempaan hintaan. Osta se itsellesi TÄSTÄ*

Lue edellinen postaus: Käänteinen elämä

-Umppu

3 kommenttia

  1. Neljän äiti kirjoitti:

    Kiitos vinkistä. Meni tilaukseen. Itsellä nyt 4 lapsen kanssa (nuorin 1kk) super harvoin mitään aikaa lähteä hoitoihin mut tosi ikävä sitä et iho oli välillä edes oikeesti putsatun olonen ja kun laittautuu (joskus xD) niin olis tasainen pohja. Tykkään kun postailet näitä ideoita ja tuotteita ku oikeesti tulku sellainen luottamus suhun et postaat vaan sellasesta minkä oot hyväksi kokenu.

  2. 1sbe kirjoitti:

    Sait ylipuhuttua! 😀 tilasin heti kerralla isomman satsin 🙂

    Kun puhutaan säännöllisestä käytöstä, kuinka usein/harvoin suosittaisit tätä käyttämään? Aika tymäkältä tavaralta vaikuttaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.