Hae
Prime Life by Umppu

Voiko raskausarpia hoitaa?

Olen siitä onnekas, että ihooni ei ole tullut kamalan paljon raskausarpia kolmesta raskaudesta. Vatsan alueella on ne  suurimmat, mutta nekin ovat onneksi aika haaleita. Viviania odottaessa tuntui että kehoni levisi joka suuntaan ja kai se on niin, että ne tyttö raskaudet on erilaisia kuin ne poikaraskaudet, tai ainakin itselläni on ollut. Kahden viimeisen raskauden aikana öljysin vatsani joka ilta ja aamu käyttäen Bio-oil öljyä. Se on  öljy mikä on nimenomaan tähän tarkoitukseen. Voit öljyn avulla ennalta ehkäistä ja hoitaa raskausarpien syntymistä, sekä sillä saa vähennettyä ihonvärin epätasaisuuksia.

Öljy on todella miellyttävä käyttää, sillä  se imeytyy hyvin iholle ja siinä on todella Ihana tuoksu. Se on myös todella riittoisaa. Markkinoille lanseerataan nyt Toukokuussa uusi suurempi pakkauskoko.  Se sopii myös loistavasti kuivalle, sekä ikääntyvälle iholle. Kai mun on jo pakko myöntää, että alan olemaan jo ikääntynyt ;). Bio-oil on lanseerattu vuonna 2002 maailmanlaajuisesti ja se on voittanut 332 ihonhoitopalkintoa. Se on myös noussut myydyimmäksi arpien ja raskausarpien hoitotuotteeksi 24 eri maassa.

 

Ystäväni suositteli mulle Bio-oilia raskauden ajaksi, jonka jälkeen sen käyttö jotenkin unohtui. Nyt aion ottaa sen jokapäiväiseen käyttöön, sillä olen käyttänyt ihan liian monta vuotta niitä tehottomia bodylotioineita. Säännöllisellä käytöllä tuloksia on havaittavissa jo kolmen kuukauden käytön jälkeen. Tämä on loistava tuote raskaana oleville, varsinkin vatsan alueelle missä iho on koetuksella. Hyvä lahja myös babyshowereille.

Mulla on aina ollut todella kuiva iho ja esimerkiksi talvella, kun riisuu housut niin iho vain pöllyää. Olen aiemmin hoitanut öljyllä vain vatsan aluetta, mutta nyt otan sen kokovartalon hoitoon. Tämä lähtee myös ehdottomasti mukaan reissuun, sillä se on loistava tuote hoitamaan auringon polttamaa ihoa ja ylipäänsä kuivaa ihoa. Tuote sopii myös loistavasti kylpyöljyksi. Voit lukea lisää tuotteestä täältä

Alan muutenkin pikkuhiljaa etenemään tässä itseni huolehtimisessa pitkästä aikaa ja mikä on paras hetki panostaa siihen, kun lomalla. Pikkuhiljaa lapsen askelin tässä mennään eteenpäin. Olen laiminlyönyt itseäni jo ihan liian kauan. Yksi asia mistä haluan kiittää teitä lukijoita: olen saanut teiltä aivan uskomattoman paljon vertaistukea ja vaikka moni luulee että olen rohkea niin ihan kaikissa asioissa en sitä ole. Suurin heikkouteni on avun pyytäminen.

Olen saanut blogini kautta uskomattoman määrän avun tarjoamista ja löytänytkin ihan huipun lastenhoitajan meille. Rohkaistuin myös hankkimaan apua väsymykseeni ja meillä on nyt käynyt nyt kotipalvelu auttamassa ja oon saanut nukkua päivisin. Sitä on kuin eri ihminen parin tunnin katkeamattoman unen jälkeen Tyhjäsin kalenteria kaikesta ylimääräisestä ja mulla on nyt ollut enemmän aikaa itselleni, sekä levolle

On ollut hieno huomata kuinka lyhyessäkin ajassa energiatasot nousevat ja mieli muuttuu paremmaksi. Mun elämässä ei oo koskaan tapahutunut niin paljon kun viimeisen kahden vuoden aikana ja ei sitä kukaan kone ole. Vaikka musta saattaa saada aika kovan kuvan olen sisältä kuitenkin joissain asioissa todella heikko. Mää oon joutunut käymään itseni kanssa keskustelua siitä, että mun ei tarvi olla jokaisessa asiassa ”täydellinen” ja käyn sitä prosessi läpi edelleen joka päivä.

Se ollut mulle yksi vaikeimmista asioista elämässä.  Olen aina ollut liian ehdoton itselleni ja kaikki mitä tehdään tehdään 110 lasissa. Kasvan myös joka päivä enemmän aikuiseksi ja koitan sisäistää että jotkin asiat mitkä ennen kuului mun elämään ei kuulu siihen enää ja tilalle on tullut muita asioita. Varmasti meistä kukaan ei koskaan lopeta kasvua henkisellä tasolla. Kun mieli on avoin voi joka päivä oppia jotain uutta. Se mitä mieltä olin jostain asiasta tänään voi olla huomenna aivan toinen, kun saan erilaisia näkökulmia asioihin.

Muistakaa pitää huolta itsestänne.

Lue edellinen postaus: Hallitseeko teidän parisuhdetta kännykkä?

-Umppu

5 kommenttia

 1. Westend Mum kirjoitti:

  On hienoa, että tunnistat jaksamisesi rajat 🙂
  http://westendmum.fi

 2. Anna kirjoitti:

  Ei tuo öljy ainakaan minun ihollani imeydy..:) Joka paikka jää tahmaiseksi ja öljyseksi vaikken sitä paljoa laita. Ja arvet tulivat öljyämisestä huolimatta. Eiköhän se mene niin, että riippuu täysin ihotyypistä tuleeko niitä vai ei..

 3. Maaöljy kirjoitti:

  Tuote sisältää maaöljypohjaista ainesosaa… T. estenomi

 4. Ansku kirjoitti:

  Minä olen neljän raskauden verran käyttänyt kookosöljyä aamuin illoin ja rasvatuille alueille ei tullut arpia. Ekassa raskaudessa rinnat kärsi, kun en niitä tajunnut rasvata ja toisessa sitten sisäreidet meni arville, kun ei niitäkään tajunnut rasvata 😀 Kuivaharjauksella ja kookosöljyllä sit jälkeen päin hoitanut ihoa ja arvet haalistuneet. Ruokavalioon kuuluu paljon hyviä rasvoja, että ehkäpä sekin edesauttaa asiaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.