Hae
Prime Life by Umppu

Käänteinen elämä

Juuso on nyt pari viikkoa isyyslomalla ja tehtiin ihan vuoron vaihto. Mää oon aina nauttinut mun työstä ja aika kuluu sielä kun siivillä. Olen ollut nyt 3 päivää putkeen töissä ja vielä on kaksi päivää jäljellä. Se tunne kun tuut töistä kotiin ja lapset odottaa sua ja juoksee halaamaan on ihanaa. Huomaan itsestäni että mulle tekee todella hyvää päästä hetkeksi pois kotoa ja Juusolle tekee hvyää olla vaan kotona. Kaikki siis voittaa tässä tilanteessa. Normaalisti olisin neljän jälkeen keittiön kaihtimissa nenä kiinni odottamassa toisia apukäsiä ja olisin jo valmis nukahtamaan, mutta nyt tilanne on aivan toinen. Sen aikaa mitä lapset on hereillä jaksan touhuta aivan 100, enkä millään malttais laittaa niitä edes nukkuun.

Välillä on tehtävä muutoksia että saa taas uutta potkua ja pääasia kuitenkin on että perhe-elämä toimii eikä kukaan koe sen olevan millään tapaa rasite, miltä itsestä on välillä rehellisesti sanottuna tuntunut. Vaikka mulla on ehkä koko äitiyslomani kaksi surkeinta yötä takana ja unta yhteensä kahdelta yöltä se 4h niin missään muussa se ei näy kun naamassa :).

Ainoana pienenä varjona tulevaa lomaa ajatellen on se, että lähes kaikki meidän perheestä köhii. Mulla on ollut joka aamu aivan karsea olo ja oon koittanut lääkitä itseäni mahdollisuuksien mukaan ja juonut inkiväärimehua, mikä maistuu muuten aivan kamalalle.. Imetän edelleen ja se tekee tietenkin omat rajoiteet läkkeiden syöntiin. Vielä kun tähän lisää alkaneen siitepölykauden niin avot.Se mikä musta kuitenkin on ihan super ihanaa on, että Juuso on kotona. Vaikka kaikki asiat ei ole ehkä hoitunut niin kuin itse ne tekisin, niin annan vähän armoa. Tässä pelissä kuitenkin vottaa kaikki. Vielä olis pakkaus edessä, mutta siinä olen tunnetusti helveti nopea. En oikein osaa pakata etukäteen, vaan varmaan teen sen siinä vaiheessa kun on pakko. Uikkarit ja aurinkorasva.. sillä pääsee jo  pitkälle.

Suomeenkin on luvattu lämpimiä kelejä ja kyllä sitä onkin odotettu. Toukokuu on o jo monena vuonna ollut todella lämmin kuukausi, mutta nyt ollaan saatu nauttia vain lumisateesta. Hania on mulle tuttu kohde ja sielä on tullut käytyä yhteensä 5 kertaa. Niistä 4 on ollut kampaajien koulutusmatka ja nyt mennäänkin perheen kanssa. En ole juurikaan ehtinyt selvittää mitä kaikkea sielä voi touhuta, vaikka ihan vaan oleilu hotellillakin kiehtoo, koska ainakin me aikuiset ollaan niin loman tarpeessa. Vielä kirsikkana kävi hyvä säkä, että ystävä perhe tulee samaan kohteeseen ja saatetaan treffata paikanpäällä.

Lue edellinen postaus: Voiko raskausarpia hoitaa

-Umppu

 

4 kommenttia

 1. Sanna kirjoitti:

  Hei,

  Kyllä aika paljon saa suurperheessä katsoa muiden tekemisiä läpi sormien (mm. miehen siisteystasoa, lasten pukeutumista, huoneidensa sotkemista jne. jne.), että säilyy edes suht tervejärkisenä. Mut siihenkin oppii vuosien myötä. Ei ois itelläkään kivaa, jos kaikki asiat pitäisi tehdä mieheni tavalla ja miten mies sanoo. En tarkoita, että teillä on näin kun en teitä tunne, mut yleistä on lapsiperheissä, että naiset nipottaa kaikesta ja valittaa miehen tekemisistä ja tekemättä jättämisistä ja sterssaavat itsensä uuvuksiin ja marttyyrina pudottavat hiuksensakin päästä. Eipä sitten ihme, että monet miehet ulkoistavat itsensä kotitöistä ja lastenkasvatuksesta ja ns. hanskat putoavat tiskiin.

  Yritetään me naiset välttää tätä 🙂

 2. tyttövaan kirjoitti:

  Moikka! 🙂
  Tykkään sun blogista ja arvostan että puhut niin suoraan kaikesta. Olisinpa yhtä rohkea kun sä! Vaikutat mahtavalta ihmiseltä ja oot tosi kaunis. Ootko miettiny että osallistuisit Fitnesspäiväkirjoihin tai Iholla sarjaan? 🙂 Sun matkaa ois mielenkiintoista seurata! 🙂

  • primebody kirjoitti:

   Mua on pyydetty siihen fitnesspäiväkirjoihin mutta kieltäydyin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.