Hae
Prime Life by Umppu

Voiko lumisateessa ruskettua?

Olen elämäni aikana käyttänyt varmaan litroittain itseruskettavaa nuorempana. Olen testannut varmaan silloin kaikki markkinoilla olevat merkit. Toiset on parempia kuin toiset. Toisessa on luonnollisempi väri, kuin toisessa. Osa haisee ja osa tuoksuu. Usein kun otan liikkeeseeni myyntiin tuotteita, niin testaan ne aina itselläni ensin. Silloin osaan kertoa asiakkaille parhaiten tuotteen toimuvuudesta.

Vaikka kevät on pitkällä, niin lunta satelee pitkin päivää ja ei voi kuvitellakaan ottavansa kevyttä päivetystä iholle, koska keli on mitä on. Olen muutenkin viime vuodet hieman jopa vältellyt aurinkoa, sillä siitä ei ole oikeastaan kuin vain haittaa. Toki usein mieli lepää ja aurinkoa ottaessa voi mukavasti rentoutua, mutta esimerkiksi ihosyöpäriski…. tarviiko siitä kertoa sen enempää. Lisäksi aurinko on pahin ihoa vanhentava tekijä, mikä kannattaa kanssa muistaa. Harvalla edes rusketus pysyy kasvoilla, jolloin kannattaa muistaa, että helpompiakin keinoja löytyy..

Iho ei saisi koskaan palaa ja vaikka hauska sananlasku meneekin niin: tämän päivän punotus on huomisen rusketus niin se on jopa pelottava. Olen ollut nuorena todella riippuvainen rusketuksesta ja mua naurattaa ne vanhat kuvat, missä muistutan lähinnä Hulk Hogania.

before

 

Ihoni on hyvin kalpea ja se on täydellinen testaukseen. Testissä oli mulle aivan uusi tuote nimeltä Curasano. Se mikä parasta sama tuote sopii kaikkialle, eikä kaapissa tarvitse olla miljoonaa eri putelia. Jo tuotteen design herätti huomioni positiivisella tavalla. itselleni on aina hyvin tärkeää se ensivaikutema myös.  Tuote tulee ulos pullosta hiuslakkamaisena suihkeena ja tuotteessa on mukana apuväri, jolloinka näet minne ainetta iholla tulee. Itse liputan aina värillisten tuotteiden perään. Apuväri toimii varmistuksena ettei jää jokin kohta levittämättä. Curasanolla on oma samettisen pehmeä levityskinnas, millä tuotteen saa todella tasaisesti iholle pöyrivin liikkein. En suosittele koskaan levittämään mitään rusketustuotetta paljain käsin, sillä saat vain aikakseksi kunnon rannut. Lopuksi pitää kuintenkin muistaa levittää tuotetta myös käsiin siihen osaan mikä on levityshanskassa.

 

 

after

Pigmetti alkaa kehittymään iholla välittömästi. Toisin sanottuna väri alkaa tummentua. Voit laittaa vaatteet vaikka heti päälle, sillä tuote kuivuu heti levityksen jälkeen. En suosittele laittaamaan kuitenkaan täysin valkoisia vaatteita. Jokainen itseruskettavaa käyttänyt tietää, että niissä harvoin tuoksu on kovinkaan miellyttävä. Curasanossa se on hyvin mieto. Olen testannut tätä iholleni nyt useamman kerran. Positiivisia yllätyksiä oli värin pois lähteminen, mitä ei edes huomannut. Ei siis tarvitse pelätä edes värin kuluessa niitä rumia laikkuja. Parhaan tuloksen saa, kun levittää värin illalla puhtaalle iholle…. nukkuu yön ja aamulla kevyesti huuhtelee iholta pois apuvärin ja samalla lähtee mieto tuoksu. Aina kun käyttää itseruskettavaa kannattaa ihon kuivaus tehdä taputtelemalla. Suihkun jälkeen kosteuttava voide ja päivetys on valmis.

Tuote on erittäin riittoisa ja mikä huippua on siitä olemassa matkakoko, millä pääsee hyvin testaamaan tuotetta. 50ml hinta on 16,90 ja 150ml on 39,90. Se on hyvin pieni hinta verrattuna vaikka etelän matkaan. Olen käyttänyt nyt kolmesti tuotetta ja pullo tuntuu vielä todella täydeltä. Toki en ole käyttänyt sitä aivan koko vartaloon (koska imetys).

 

Tuotetta on saatavilla meiltä Primestä  ja sitä on myös myynnissä BodyAction myymälöissä josta voit myös tilata tuotteen verkkokaupasta. Tuote menee ehdottomasti jatkoon. Rusketus on todella luonnollisen värinen ja tasainen levityskintaan ansiosta. Kesän juhlakausi alkaa pian ja usein kevyt päivetys kruunaa juhla lookin. Mun instagramissa @umppu löytyy myös kilpailu, missä voit voittaa itsellesi Curasano tuotteita. Kannattaa osallistua.

 

Curasano Self Tanning Spray on turvallinen ja helppo tapa saada kaunis päivetys iholle hetkessä.

 • Ravista pulloa aina ennen tuotteen käyttöä. Suihkuta tuotetta levityskintaaseen (glove for tanning spray big) ja hiero pyörivin liikkein iholle. Voit myös suihkuttaa aineen suoraan iholle noin 30 cm etäisyydeltä ja levittää käsin. (suosittelemme kuitenkin levityskintaan käyttöä).
 • Anna kuivua 10-15 minuuttia ja väri on valmis!
 • Vältä suihkua noin 3 tuntia värin levityksen jälkeen.
  Tuote on iholla kuivuttuaan täysin tuoksuton!

  – Sisältää kosteuttavia ainesosia, ei kuivata ihoa. – Väri mukautuu ihon omaan pigmenttiin eli näyttää luonnolliselta kaikilla ihosävyillä. – Ihotyypistä riippuen rusketus säilyy 3-7 päivää. – Voimakkaamman värin saat lisäämällä useampia kerroksia. – Sisältää Eco-sertifioituja ainesosia. – Tuote toimii parhaiten kuoritulla ja kosteutetulla iholla. – Väri haalistuu vaalentumalla asteittain, ei tee ihoa läikikkääksi. – Ei ärsytä ihoa, testattu ja EU-hyväksytty.

  Yhdestä pullosta kasvot, kaula ja decoltee noin 45 käsittelyä (yhden käsittelyn hinta 0,88 senttiä), koko vartalo  7-9 käsittelyä (yhden käsittelyn hinta noin 4,98€).

  Dermatologit suosittelevat Curasano® Spraytan Expressiä. Se on helppo ja turvallinen tapa saada kaunis rusketus altistumatta UV-säteilylle auringossa tai solariumissa.

 

Lue edellinen postaus: Tipsejä matkailuun lasten kanssa

-Umppu

 

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.