Hae
Prime Life by Umppu

Äitimalli ja ALEKOODI

Niinkuin jo kerroin, että sunnuntaina oli Biancaneven uusien vaatteiden kuvaukset. Meitä oli kaikenlaisia malleja. Oli fitness kilpailijaa ja ihan koti mammaa. Biancaneven vaatteet on suunniteltu nimenomaan kaikille naisille, eikä ne ole suinkaan kohdistettu kenellekkään tietylle porukalle. Uudet vaatteet on aivan super hienoja ja ainakin ite tykkään siitä, että näitä voi pitää muutenkin vapaa-ajalla.

Suuri osa vaateista on vielä tulossa mallistoon, mutta osaa saa jo nettikaupasta*. Oon itse aivan rakastunut näihin B-sweet sydän housuihin <3* Aivan ihanat päällä, mutta kuitenkin napakkaa kangasta. Biancaneven* vaatteissa on usein nähty paljon kristalleita. Uusimmissa vatteissa on kuitenkin enemmän street henkeä ja niillä on kiva hengata ihan vapaa-aikanakin. Näihin vaatteisiin voi aina luottaa, koska ne ei omasta meielstäni koskaan ylitä mauttomuuden rajaa, eikä ole liian paljastavia. Kyseessä on todella laadukkaat KOTIMAISET urheiluvaatteet, mitkä on toteutettu laadukkaista materialeista.

 

Porukka alkoi olemaan kuvausten loppuvaiheessa jo niin väsyneitä, että naurusta ei meinannut tulla loppua. Musta on hauska kuunnella ja seurata nuorempien tyttöjen juttuja. Huomasin, että oon pudonnut aivan kelkasta tästä snäpistä ja jotenkin tuli kamalan helpottunut olo siitä, että onneks mulla on yks somekanava vähemmän kun niillä 🙂  Olen myös niin onneelinen siitä, että mun omassa nuoruudessa ei ollut kun puhelinkopit ja niillä pärjättiin.

Meillä oli kuvaus rekvisiittana myös käärme, jota katselin aina muutaman metrin etäisyydeltä. Vaikka oonkin jatkuvasti valittanut omaa väsymystä, niin oli todella hauskaa ja rentouttavaa tehdä jotain aivan muuta. Olen tottunut kuvauksissa häärimään aina sielä kameran takapuolella, mutta nyt olin ”ylennetty” hetkeksi  ihan mallin hommiin. Ihan mukavaa sekin välillä oli.

Kuvia räpsitiin tunti tolkulla. Oltiin yksittäin ja ryhmässä. Tunnelma oli rennon rauhallinen.

Mulla onkin nyt tarjota teille aivan huikee koodi. nimittäin koodilla UMPPU saatte kaikista Biancaneven* valikoimien vaatteista -20%. Koskee myös jo alennettuja vaatteita. Koodi on voimassa 1.5-5.5.2017 asti, jotenka kannattaa shoppailla

NYT HETI

TÄÄLTÄ*

Huomenna meillä onkin töissä koulutusta muutama tuntui. Tekee ihan hyvää virkistää vähän omia aivoja. Tällä viikolla muuten aion keskittyä vain lepoon ja nauttia mahdollisesti aurinkoisesta säästä. Mukavaa Maanantai iltaa <3

Lue edellinen postaus: Kuset ja paskat

-Umppu

3 kommenttia

  1. Jemina98 kirjoitti:

    Olisit nyt järkänny arvonnan lukijoillesi, hienoja kuvia sinusta.

  2. Maria kirjoitti:

    Moikka! Hei osaatko sanoa, koska tuo harmaa takki tulee myyntiin? Kerrassaan upea, eli lähtee kyllä tilaukseen! <3 Ja sinä olet kyllä myös kerrassaan upea malli! Ihanaa kevättä sinulle ja perheellesi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.