Hae
Prime Life by Umppu

Mikä mulle on elämässä kaikkein tärkeintä?

Aika kuluu hurjaa vauhtia. Juuri face muistutti muistoja vuoden takaa ja sielä oli video missä Vivian oli juuri oppinut kävelemään. Aika kuultaa muistot ja niinhän se vaan tekee. Paljon on meidänkin perheen elämässä taphtunut muutaman vuoden aikana. On ollut iloa ja paljon surua, mutta tässä sitä porskutetaan eteenpäin. Vaikka nämä ruuhkavuodet on rankkoja vuosia niin silti sairaalla tavalla rakastan tätä hälinää. Kun lapset ei ole kotona niin jotain selvästikkin puuttuu.

Me saatiin varattua Jenkkireissua varten hotellit vihdoin ja reissu alkaa tuntumaan jopa todelliselta. On aivan mahtavaa päästä koko perheen kanssa pois arjesta ja antaa lapsille aivan erilaisia elämyksiä. Meillä oli alunperin suunnitelmissa lähteä Dubaihin vuoden lopussa, mutta päädyttiin sitten Los Angeles/Las Vegas vaihtoehtoon. Hassua että Dubain reissu olisi ollut meidän porukalta paljon kalliimpi. Varasimme kolme eri hotellia, jolloin saamme matkasta parhaiten irti ja näemme enemmän. Ei oo sitten mikään helppo juttu varata tälle porukalle hotelleja. Lähes joka hotellissa huonemaksimi on 4 ja meitähän on 5. Vaikka Vikke mahtuukin pieneen tilaan niin säännöt tulevat vastaan.

Las Vegasissa hotellit on paljon edullisempia, kun Losissa ja pakko myöntää että olen vähän nirso. En halua mennä lasten kanssa ihan minne tahansa vaan haluan että sijainti on meille hyvä ja on myös jotain nähtävää ilma että tarvii lähteä autolla joka kerta.

 

Tolle reissulle sais kyllä uppoamaan rahaa niin paljon kuin haluaa, mutta on sen eteen tehty töitäkin. On ihana fiilistellä jo nyt reissua ja saadaan hieman kesälle jatkoa.  Ja onhan tässä parin viikon päästä edessä Kreikan matka. Seuraava onkin sitten auton vuokraus. Onneksi sielä on autot isoja ja niissä on tilavat peräkontit. Mietin tässä, että kannattaako meidän ottaa suomesta omat turvaistuimet lapsille mukaan, koska niiden vuokraus maksaa saman verran kun ostaisi täällä uudet, sekä koskaan ei tiedä minkälaiset ne on. Meillä on lapsilla palkki-istuimet ja niissä on ainakin mun mielestä hieman mukavampi nukkuma-asento kun 5piste vöissä. Meillä kuitenkin sielä tulee paljon ajoa ja varmasti aikaerosta johtuen lapset nukkuu paljon autossa. Jo etukäteen pelottaa kuinka helvetisti sitä kamaa on mukana kun pitää ottaa rattaan yms.

Silti vaikka tää saattaa jonkun korviin kuulostaa aivan pommilta niin musta on ihana lähtee lapsien kanssa reissuun. Oon itsekkin sielä paljon vaputuneempi ja renompi. Mulle on todella tärkeää että saamme olla yhdessä ja kaikki on siinä tekemisessä läsnä. Perhe on mulle tärkeintä tässä elämässä. Sielä on paljon sellaista mitä ei voi täällä Suomessa kokea tai nähdä. Ajattelen myös että lapsille on paljon hyötyä elämässä siitä että ne näkevät millaista muualla maailmassa on. Toki nämä pienemmät ei siitä vielä juuri mitään muista, mutta kaikki nämä pienenä tapahtuvat aisiat vaikuttavat lapsen perusturvaan, mikä on hyvä muistaa..

Tässä alkaa nyt armoton säästäminen reissua varten. Mietinkin että mitä kaikkea voisin taas myydä kotoa (turhaa tavaraa) pois ja kerätä lomabudjettia. Oon joskus miettinyt että laittaisin tänne blogiin jonkinlaisen kirppiksen, mutta hajoon niinhin av,yv juttuihin niin enpä ole sitten laittanut. Mulla olis muutama hieman arvokkaampi asuste ja yks laukku mitkä  olen myymässä ja niistä kieltämättä sais ihan kivan pesämunan reissua varten. Jospa käy siis tuuri 😉

Mää laitoin meille vähän kevättä kotiin… Näköjään mun kevätpörriäinen on yhtä synkee kun itse kevätkin. Vaihdoin meidän ikean maton Mustaan villamattoon. Maton löydät TÄÄLTÄ* Vaikka sekin oli ihan kiva mutta tuntui että jokaisessa suomalaisessa kodissa oli kyseinen matto. Tämä on kooltaan inasen pienempi ja ehkä parempikin niin. Lisäksi hankin vihdoin meidän makkariin yöpöydälle lampun. Lamppu löytyy TÄÄLTÄ* testaan samalla onko varjostimellinen lamppu sellainen että se tulee hutmastua lattialle.Meillä on välillä sängyssä ruuhkaa kun aamuyöstä sinne hiippailee aina lisää porukkaa 🙂  Lamppu oli kyllä visuaalisesti niin kaunis, että ihastuin siihen heti kerta heitolla.  Kiva saada pientä piristystä kotiin.

25% alennusta* kaikista mekoista, myös merkkituotteista.Voimassaoloaika  08. toukokuu 2017Tarjousnumero:  355732
Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia mekkoja, ja sen voi käyttää vain kerran. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin eikä
tuotemerkkeihin Odd Molly ja Spanx.TÄÄLTÄ*

Jopa 50% alennusta* naisten-, miesten-, lasten- ja urheilutakeistaVoimassa 1.5.2017 asti.. 25% ALENNUSTA* TÄÄLTÄ* lastenvalikoimasta. Alennus vähennetään kassalla Voimassa 1.5.2017 asti..TÄÄLTÄ*

 

 

-Umppu

Lue edellinen postaus: HUH HUH mikä fitness dokumentti

 

 

 

 

4 kommenttia

  1. Usa kirjoitti:

    Jos otat lasten turvaistuimet Suomesta mukaan, tarkista etta niita saa kayttaa taalla. 🙂 t. yks joka on saanu $400 dollarin sakon turvaistumen takia

  2. SF kirjoitti:

    Oon kans turhautunut kaikkiin ”yv av en otakaan” -juttuihin tavaroita myydessä. Totesin itse, että tori.fi on helpoin kanava ainakin itelle, sähköpostilla tai vain soitolla kyselyt (riippuen tuotteesta) ja samantien pois myynnistä kun joku on sen tuotteen hakenut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.