Hae
Prime Life by Umppu

Nopea pikakaunistaja

Yhteistyössä Maybeauty

 

Niinkuin kaikki tietää olen edelleen laiska kauneudenhoidon suhteen ja mua kiinnostaa aina sellaiset helpot ja nopeat jutut. Pore mask on syväpudistava kasvonaamio ja se puhdistaa ihosta epäpuhtauksia ja samalla supistaa ihohuokosia. Mun oma iho on hyvin epätasaisen värinen, jota hoidetaan nyt säännöllisesti laitehoidoilla ja erilaisilla happokuorinnoilla, mutta kotona ollessa ei sen kummemmin jää aikaa muuten ihosta huolehtimiseen, jotenka erilaiset naamiot ovat oikein tervetulleita.

Pore mask on erittäin helppo levittää iholle ja se tuntuu iholla miellyttävältä.  Naamio levitetään puhtaalle kuivalle iholle. Naamio kuivuu aika nopeasti, jotenka levitykseen ei kannata käyttää tuhottomasti aikaa. Levitys on helppoa siveltimen avulla.

Naamio saa vaikuttaa kasvoilla 15-30 minuuttia. Tunnet sen itse kunnes se on ”kuivunut” ja muuttuu iholla joustamattoman ja hieman kovan tuntuiseksi. Kun vaikutusaika on ohi lisää käsiin lämmintä vettä ja ala irroittamaan sitä pyörivin liikkein kasvoilta. Itse tykkään aina laittaa naamiot ennen suihkuun menoa, jolloinka saan putsattua sen kunnolla pois, niin ettei koko vessa ole aivan märkä.

 

Iho oli naamion jälkeen kuulas ja raikkaan tuntuinen. Naamiota testatessa mulla oli kotipäivä ja en sen vuoksi laittanut iholle ollenkaan meikkiä. Seuraavana päivänä meikatessa iho oli todella sileän ja kauniin näköinen. Tässä on loistava tuote helppoon kauneudenhoitoon kotona. Itsestä tuntui että ihohuokoset olivat supistuneet.

Minulla on tarjota teille blogini lukijat linkki millä voitte tilata itsellenne oman Poremaskin alennushintaan. Tilaa Poremask itsellsi koodilla umppupore ja saat sen -30% alehintaan. Tilamaan pääset TÄÄLTÄ

-Umppu

lue edellinen postaus: Miksi inhosin fitnestä

 

 

5 kommenttia

 1. Ninni kirjoitti:

  Täytyy kokeilla tätä 🙂 oli nimittäin se kasvogeeli niin hyvää tavaraa!

 2. Essi kirjoitti:

  Kummasta tykkäsit enemmän, tästä vai siitä kasvogeelistä? Toimiiko miten hyvin yhdessä, kuivattaako liikaa? Itsellä on kyllä rasvoittuva iho

 3. Anni kirjoitti:

  Tää on kyllä hyväksi todettu, kannattaa testata! Vasta muutaman viikon ollut käytössä mutta ihan niin kuin itsekin huomaisin ihohuokosten koossa muutoksen

 4. Anne Kauppinen kirjoitti:

  Kiitti Umppu näistä mainoksista ja käyttökokemuksista. Tuote tilattu ja toivotaan hyviä tuloksia? ps: sinun blogi muutenkin huippu!

 5. Taina kirjoitti:

  Tilaukseen meni! 🙂 🙂 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.