Hae
Prime Life by Umppu

Fitness Classic 2017

Joka kevät on jo muodostunut jopa rutiiniksi Fitness Classic kilpailut, missä on tullut  oltua jo vuodesta 2012 asti. Paljon on taphtuma muuttunut ja ehkä suurin muutos itsellä on toimenkuvan muuttuminen. Ensiksi oltiin kilpailija, sitten oltiin huoltaja ja lopuksi sitä ollaan oman alan töissä Kampaaja/Meikkajana. Kaikki on ollut kivoja rooleja, mutta eniten nautin tällä hetkellä tästä nykyisestä.

Me tultiin pääkallopaikalle perjantaina vasta myöhään illalla ja alettiin pystyttään meidän hotelli studioo ja siitä sitten kaaduttiinkin suoraan sänkyyn. Työt alkoi tällä kertaa 4.30 ja ensimäinen asiakas olikin mies 😉 Koko aamupäivän oli tosi kiire eikä siinä oikein ehtinyt muuta kun kampaan. Oli todella kivaa ja hommat saatiinkin päätökseen jo ennen 11 :). Siinä vaiheessa olikin tehty jo 10 kilpailijaa lavalle. Mulla on mun työkaveri Hanna Tyrmi mukana, mikä on ollut ihan huippua. Oon ollut aina ennen tekemässä näitä jo vuosia yksin ja kaksin on vaan niin paljon kivempaa ja homma toimii. Sain Hannan suostuteltua vuosi sitten mukaan ja siitä se sitten lähti.

Hair&Makeup by Umppu

MUAH by Umppu

Muah by Umppu

 

Meillä oli kamala kasa rompetta mukana, jotka saatiin mukavasti levitettyä meidän huoneeseen. Ei ollut ollenkaan huono idea ottaa junior sviittiä, jossa on kunnolla tilaa.  Se ei myöskään hinnaltaan ollut kovinkaan paljon kalliimpi ja varmasti käytetään vastaavaa jatkossa. Tehtiin kilpailijoita moneen eri sarjaan. Tässä on bikinikilpailija ja kuvat hotellissa ja lavalla. Aina pitää muistaa että se lavameikki on aina livenä hieman rajumpi, kun ne lavalla olevat valot syövät kasvoilta vähintään yhden kolmasosan väriä. Esimerkiksi juuri värjätty iho näyttää pers silmällä aivan mustalta, mutta kun katsoo esimerkiksi näitä yllä olevia lavakuvia niin kaikki varmaan hiffaa eron. Jos kilpailijoilla ei olisi väriä ollenkaan, niin iho olisi yhtä tasiasta valkoista massaa.  Hommasin myös hetki sitten kunnon valon, minkä kanssa näkee meikin tummuuden kunnolla ja mikä tärkeää….. saa otettua kunnon valossa kuvia.

 

Hair& makeup by Hanna Tyrmi

Hair&Makeup umppu

Hair & Makeup by Hanna Tyrmi

Hair&Makeup by Umppu

Hair&Makeup by Hanna Tyrmi

Hari& Makeup by Hanna Tyrmi

Hair&Makeup by Umppu

Hair& Makeup by Umppu

Hair& Makeup by umppu

Ollaan lähdössä taas Fitness Expoille sekä karsintoihin tekemään hiuksia ja meikkejä. Paljon on jo tullut kyselyitä ja ollaankin tehty yhdessä Hanna kanssa ennakkovaraus systeemi. Jos kiinnostuit niin voit laittaa tiedusteluja mulle mailiin umppu@hotmail.com tai hanna.tyrmi@hotmail.com.  Meillä onkin sinne jo muutama varaus.

Kun saatiin kilpailijat laitettua niin ensimmäisenä hamusin rintapumpun 🙂 Toiset ne pumppailee lihaksia niin mää pumppailen tissejä. On ollut ihanaa olla vaan. Piipahdettiin messuilla, mutta ne ei oikein jaksanut innosta ja päädyimme parempaan vaihtoehtoon eli 3h päikkäreille.

Käytiin syömässä ja ollaan vaan kerrankin luvan kanssa makoiltu. Huomenna ei ole ihan niin suuri urakka ja siitä lähdetäänkin sitten kotimatkalle

lue edellinen postaus: Fitnestä koko viikonloppu

-Umppu

2 kommenttia

  1. Sirpa kirjoitti:

    Upeat meikit olette tehneet! Silmät jokaisella kilpailijalla tosi mahtavat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.